Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miben szoktam okoskodni? Mit kéne felmutatnom? Hogy mersz te le kisfiamozni? Honnan tudod hány éves vagyok? Hogy mersz személyeskadõ hangnemet megütni egy fórumon? Inkább verd ki ha nem bírsz a hormonokkal!
Megj.: a PH-n hasonló hangvételû írásért pihennél pár napot, megérdemelten!

Ui: Ugye az csak nem baj ha szólok a HG-nak (NEM NEKED), hogy nem jó a menüsor #82680 és ha akarja javítja valaki, neked sem tiszted sem jogod ezt szóvá tenni, a stílusod meg a saját szegénységi bizonyítványod!

#82772 Milyen videót? Nincs és nem is lesz YouTube-om! mentsd el ezt a hsz-t és így emlékezni fogsz rá, pedig párszor már leírtam.

#82771Töled is: Mit kéne felmutatnom?

#82790 Nem egy nagy szám online is fent van elég jó minõségben (persze nem HD), az 5 szerintem sokkal ütõsebb volt.

goregrind
Ja, próbáltad... Nem mered!!! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Próbáltam, nem ment 😄

Project D|Rare Car Collector|

7r1v1um
Ja, tudom, hogy rosszabb vagyok, mint egy óvodás.<#idiota>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
Tegyél fölé és alá egy-egy jó nagy mágnest, az majd szanál! <#idiota><#wave>

7r1v1um
<#nyes><#nyes>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Kösz, én most pókerezek az 500gigás vinyón, hogy m menjen és mi nem, a PocketHDD recoveryhez

SUNNY84HUN
aláírásod vagy a mottód nem mindig azt tükrözi amit teszel , van hogy néha nem helytálló :/

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
Én meg a menüvel bohóckodom! kb 10-15 perc és adom!

légy türelmes

7r1v1um
Ezt használom képkeresésre Én is, a Mozillás meg nem feltétlen kompatibilis a krómmal, de ha megoldod azt is használni fogom.<#nevetes1>

SUNNY84HUN
ha fent is van valahol ( márpedig fent is van több torrent oldalam is van ) sz@r camos , megvárom még dvd -s lesz

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

akkor nézzünk filmet

Fast and Furious 6 😄

Simraceway: tigris013

légy türelmes

Passz. Googleban beütöttem: hi gif és ezt adta 😄

7r1v1um
Sajnálom, de Én Tom és Jerryn nõttem fel, ezekhez a mai mesékhez nincs túl ok közöm. Errõl speciel még csak hallani se hallottam....

7r1v1um
Bocsmár, de mi a pöcsömet írjak be a keresõmezõbe?
"Ásítozó sárgafogú-kék gifizé?" megfelel?

légy türelmes

7r1v1um
Viszont még mindig nem tudom miféle szerzet ásítozott a gif-en.

Szerintem nem értetted mi a problémája
lényegtelen semmit nem csinálnak csak leállítják a szerót 5 órára

akkor pontosítok!!!

Leállás lesz 2013.07.17-én(magyar idõ szerint este 8-tól másnap éjjel 1-ig)

Teljesítmény karbantartás lesz az összes szerveren

légy türelmes

goregrind
Ja, csak a játék szervereken lesz karbantartás, nem a szokásos pöccs...

az is ott van hogy holnap, már nem azért de a magyart se tudjátok olvasni

Ma ? <#merges2>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

most mit kell ezen nézni, 5 órás leállás lesz teljesítmény karbantartás miatt az összes szerveren ott van leírva

Magyarúl pls !!!

OHOH, holnap patch

Listen up folks!

Tomorrow will be performing maintenance across all game servers. The purpose of this is specifically to perform maintenance on the Need for Speed World servers. No client patch will be deployed.

Date:
Wednesday July 17th, 2013

Duration:
5 hours
Start: 11:00am (11:00) PST –2:00pm (14:00) EST – 6:00pm (18:00) UTC
End: 4:00pm (16:00) PST – 7:00pm (19:00) EST – 11:00pm (23:00) UTC

Várjuk a videóóóóótttt !!!!!!!
addig halgas a neved 😄

Hát már én is el pofáztam neki de nem ért a szép szóból de hát ilyen a kuka
Velûnk ellentétben mi felmutatunk valamit

Ömeg semmit 😄 <#banplz><#banplz><#violent><#violent><#violent>

goregrind
Nem vagyok nagy, nem érzem maga annak. Csak agyf@szt kapok az olyanoktól akiknek csak hangjuk van, ellenben sem eszük sem felmutatni való a "kezükben"!

ÁÁÁÁÁÁ nagy vagy csiter ram mester ! <#banplz>

goregrind

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
KISFIAM! Mivel nagyon szeretsz okoskodni, azért írtam le amit leírtam! Mivel egy suttyó vagy, aki csak okoskodni tud de semmit nem mutatott még fel, ezért tartsd magad a nevedhez és légy QUKA! Ha nem megy akkor keresd meg a gyengeelméjûek fórumát - ott király lehetsz!
KISFIAM! Nagy ívben lesz@arom milyen böngészõnek csúfolt fossal égeted magad, DE ne akarj beleokoskodni olyasmibe, amibe bele sem szagolhatsz!

És mivel már próbáltál betalálni az agyaskodásoddal KISFIAM!, ezért én kérlek meg, hogy húzz a halál náthás f@szára te suttyó faparaszt!

azért ez befigyel, ennyit a bugattisokról 😛

7r1v1um
Ez az izé ez mi ez?

Szevasztok!

Elmész te a jó édes anyádba kinek képzeled te magad hogy kioktass, mi a fasz közöd van hozzá hogy milyen böngészõt használok, legközelebb annak ugass amivel egyidõs vagy, te faszkalap. <#mf1>
Hát meg tudod hogy aha 18 leszel 😄

*kisgyerek :/ 😄

Ehe kis gyerek szólalt meg 😄DDD

Hát, mibe, hogy egyik sem a nyelvtannal kapcsolatos.. 😄

SUNNY84HUN
hát hogy jó gyorsan 😄 , idõhiányosoknak találták fel 😊)

kanyesz07
én hondára mondom hogy van olyan fûnyírójuk ami elmegy 300km/h val.De hogy miért csináltak ilyet azt nem tudom? Egyáltalán van aki annyivel akarja nyírni vele a füvet? vagy hogy fogja nyírni az a füvet?

Ready To Rock!&#8482;

Nem buktáztam van 2 szakma a kezembe 😄

Tom meg azt mondta, hogy még abból is buktázott gempa

Ja és akkor mi van ? 😄DD

Rájöttem, hogy Gempa miért nem vágja a nyelvtant...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ágyban dõlt el az év végi jegye...

Balathruin

Minek az bele nem elég a Bugati 😊