Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, oké, oké. Nem azért. Csak úgy jött ki, mintha nem hibázhatna az aki ilyennel viszi a pics... fenekét. Amúgy meg ja. Eléggé státusz szimbólum bizonyos körökben. Lehet nem lenne rossz nekem abban a körben, merthogy a jelenlegivel nem kimondottan vagyok elégedett. Igaz itt nem az emberekkel vagyok békétlen... Ott meg lehet pont azokkal lennék...

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

goregrind
Melyiket kaptad meg?

DISCORD: grimanddark

7r1v1um
Azért, hogy az olajsejk mutogathassa neves politikus vendégeinek.......(kétharmadát úgyis azok vásárolják, meg múzeumok).
Sehol sincs írva ilyen, nem is állítottam.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Azért nem egészen. Hol van az megírva hogy csak Zsigulival (esetleg Hondával<#eplus2> miegymással) lehet csak karambolozni? A Bugatti is egy autó. Az is törhet. Bár lehet tartani vitrinben is akár... Csak akkor meg minek...

ööö, ez is számít? 😄

Fuu a photobucketet nem jeleníti meg :/

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
a büdös bogárt ( veyront ) eltaposták 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
Minek fizet ki valaki érte 1 millió dollárt, ha nem tudja használni? Vagy akkor ne sajnáljon plusz pár 10.000-et verseny-autó kurzusra...

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

SUNNY84HUN
#82833 azoknak a kocsijukkal nem mernek ilyet tenni 😊

#82838 nincs a spoiler alatt semmi 😊

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Csak egy messaget kaptam, hogy dögölnél meg a fostalicskáddal 😄

7r1v1um
Mondjuk azt a pizsama-kéket rögtön cserélném feketére- vagy sötétkékre.

7r1v1um
Nem tudom,de marha jól néz ki.
A delikvens nem igen értett a kezeléséhez, meg a North Road-hoz se....

Továbbá sz@rt sem ér...

Balathruin

7r1v1um
Hát ezt a kocsit Én nem tudom elég ideig lesni. Kár, hogy annyi sb-be kerül, amennyibe.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szevasztok! Kis káröröm. (Mellesleg a legönzetlenebb emberi érzés, mert nincs benne irigység)
Akciós az MR2 Ár: 1260SB
<#eplus2> Gondolva arra aki a minap vette.... (Bocsika :-D)

Valahogy így nézhet ki, amikor meghallja: Honda

légy türelmes

Nyugi, én éjjel küldtem neki üzenetet, azóta se válaszolt. <#idiota>

Balathruin

ÖÖÖ részeg volttam 😊

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Hát ez nem hagynám Krisz kisgyerek 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

goregrind
Csakhogy ne kapjon sokkot a hágé, itt van pár jófej kép is! <#idiota>

goregrind
Hondás is van? <#zavart1>

SUNNY84HUN
van még itt pár finomság
😊

SUNNY84HUN
😊)

<#taps>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

goregrind
Régi, de aktuális! Üzenetet küldtem, ezért a kép - és lesd csak meg az autót! <#zavart1>

#82684 Hm... nem tudom ha megéri e, pedig nagyon tetszik, lehet maradok a stocknál, de hátha beteszik IGC-ért.
#82790 Nekem megvan nagyon jó minõségben, nem HD, de nagyon jó, és magyar szinkronnal is, kérdezd meg GempaHekkmestert.
#82826 Ez már régi. <#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

SUNNY84HUN
<#nevetes2>

goregrind
Önnek 2 új üzenete érkezett! <#idiota>

Kiérdemelte ezt a táblát szerintem

#82815 Igen, próbáltam, de valami akkor is el van írva..

Az Evo VIII lesz, nem IX.

A gif meg Lilo & Stitch.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

SUNNY84HUN
én most gyártottam 5 öt <#wave>

BONESAI
osztálykiránduláson 2x is mentem beváltani (csak saját sör után) <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

7r1v1um
Elfelejtettem megköszönni a választ, meg a gyûjtõ munkádat: Köszönöm

SUNNY84HUN
sebaj befutó a " nyerõ ötös " piros színû - s - logoval ellátott nyitófüleket lehet gyûjteni 😊 <#wave><#pias>

Szevasz!
Kösz a választ,már megijedtem,hogy pocsékba mentek...magamtól csak a nitróvisszatöltési különbség tûnt fel,de úgy érzem azt a skill modok okozzák<#fejvakaras>
SUNNY84HUN
csak hogy a ph-n vagyunk még jó páran köztük én is és nem lesz ott király senki sem <#zavart1><#nevetes2>

7r1v1um
OK!
Úgy gondolom, az nem probléma, ha azokat a programokat pakolom fel a gépemre, amikrõl úgy gondolom, hogy hasznos a számomra (a google-képkeresõ teljesen elég, második, már haszontalan lenne, mert így is megtalálom amit keresek). Másrészt, nem sokkal a második kérdésem után válaszoltál is a linkkel, hogy mi is volt az a "lény". Számomra az a válasz.teljesen elég is volt.
Magam részérõl nem kívánok többet a témával foglalkozni, vitatkozni meg fõleg nem.

BONESAI
RS4.0 jobban gyorsul, kevésbé csúszkál... nagyobb a végsebessége (sokkal).. jobb mint a sima

Áttoltad már egy szintaktikai ellenõrzõn (passz, minek nevezik az ilyet)?

Ha esetleg Jegyzettömbben néznéd a szöveget: hiányzó jeleket egy az adott tartalomhoz jól beállított szövegszerkesztõben (nem Word, hanem például Notepad2 vagy jEdit) könnyebb észrevenni.

légy türelmes

BONESAI
szevasz haver <#vigyor>

goregrind
Elõferdült már nálad is te sutyáré almalészlopáló! <#mf2>

Szevasztok..
Látom a játék még mindig annyira leköti az embereket,hogy mindenrõl szó van csak arról nem...
Nah,de kérdésem volna,ha már worldhöz készült a fórum:a porsche gt3 és 4.0-ás verziója közt valami különbség is van,vagy csak arra volt jó ,hogy elnyelje a maradék tuningomat?
csak nem rossz helyen válaszoltál KISFIAM? 😄

goregrind
Szervusz KISFIAM!

Miben szoktál okoskodni? Nagy visszakeresõ vagy, keresd vissza a baromságaidat! És hogy merlek lekisfiamozni? Csak egy gyerek ír olyan hangnemben és stílusban - és akkora arccal, mint ahogy te! KISFIAM! Hogy merek személyeskedõ hangnemet megütni? Olvass csak vissza picit, ki volt az a sudribunkó faparaszt, aki elõször személyeskedett?!?
A stílust meg ne akard fitogtatni! Neked is sikerült bemutatkoznod rendesen! Gyanítom a tévét ostorral kapcsolod be, akkora faparaszt vagy!

"PH-n hasonló hangvételû írásért pihennél pár napot, megérdemelten!"

Akkor húzzál szépen oda okoskodni, és ott te leszel a király!

Így van.

Egyébként arra reagáltam, hogy használni szokta a Google képkeresõjét, de a böngészõje kiegészítõkeresõjét már nem leste meg, noha egyértelmû volt, hogy a Firefoxhoz a Google csinálta a kiegészítõt. Minden infót elé raktam, mégsem használta fel, helyette várta a sült galambot, amit prezentáltam is neki a tányérkájába.

Szerintem ebben az esetben végig türelmes voltam.

légy türelmes

7r1v1um
Lancer Evo.....

EVO IX

#82805 te meg dögöjjé meg 😄

BONESAI
Jöhet az újabb verekedés.
WTF ez?

Rex nézi/csinálja a javítottat mert én akárhányszor átnyálaztam, nem találtam hibát. lehet megint egy jel maradt le 😄 Javítva lesz, mindenképp, addig sajdítom a fejem tovább a HDD gonddal kapcs

goregrind
ööö... nincs mágnesem! <#idiota>

Elõbb te tedd meg videóval és utána majd én 😄