Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biggest HG Eva

99% szerénységgel és 0,1% egóval, többi meg.. 😄

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Nem - minek? A régi van még, szal pöcsikét vakarsz csak! Nagy hágé vagy te! <#worship><#taps><#eljen>

DISCORD: grimanddark

na megoldottam a laggolási gondokat megint. Basszus az Intel se képed egy normális drivert kiadni.

Simraceway: tigris013

7r1v1um
S aki az összes pontnak megfelel?<#banplz>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

IE8-on nézed? 😄

De<#nyes>.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

goregrind
Jó a menü HÁGÉ ÚR! <#taps><#eljen>

Nem mondod 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

engemet úgyanúgy betölti a cheatereket is

Igen. Cheat az biza. De higy mire jó???? Szal Ryan hiába írogatott, mert nem játékhiba. Esetleg mostanság nem ugyanazokkal a csiterekkel dobódik össze. Vagy elunták.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Akit eddig 0 durability-vel láttam a lobbiban az mind csalt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

<#taps>
Megvan az a NSFW.EXE hiba még. S versenyre bejön piros LFA. Gyári felni, sárga olcsóneon, zöld fólia - már rakom is össze a kis kávéscsészémet elvitelre merthogy hogy akkor mára ennyi volt...
goregrind
Nyalizzon az akinek három anyja van! Én csak szimplán parasztkodok! <#eljen><#taps>

<#vigyor>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

7r1v1um
Akkor sorolnám is az eleve gyanús ismertetõ jegyeit:
-rikító színû és/vagy agyonmatricázott autó (alább részleteztem, hogy milyen típusú+lfa)
-0 százalék durability
-kis karakterekkel írt nicknév
-oroszos hangzású nicknév
Hirtelen ennyi. Nem minden versenyzõ hacker aki megfelel valamelyiknek, de ha mindne akkor leave lobby.......

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

teszteljétek le baszki ne másoktól kuncsorogjatok, játszatok ti is ne mi segítsünk nektek

Nincs almalén nem adok 😛

Nem másod HG úr, csak egy nyalizó õ <#banplz>

HG úr egy van és egy lesz 😄

Lila mind 😄

goregrind
Vagy kék-fehér-fekete----szõrös-a-rexi-segge! <#idiota>

jóóó neee 😊

3 zöld 3 piros !

He-He

NISMO R34 GT-R Z-Tune mondanátok hozzá színsort?
köszi

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

goregrind
Késõbb leszek! Viszont ne égess ilyen címkézéssel, az csak a kisgyerekeknek jár! Hadd higgye azt, milyen menõ és jó arc... <#idiota>

nekem is 3 hétig könyörögtem az EA-nek amikor a Loading képernyõnél NFSW.EXE hiba volt, és kijavították a legutóbbi patch-el

Hát, az érdekes ha "csak játékhiba", akkor olyankor miért nem jön elõ amikor tutira tiszta játékosokkal megyek? De akkor sose..érdekesen csak akkor ha valaki már eleve gyanússal rak össze
Másod Hágé úr nem jösz fel egy kicsit mert kéne a segítséged

Aha, szóval tuti semmi ilyen hack nincs. Ok, Ryan ha a többiek is úgy akarják elfogadom a válaszod...
játék hiba

Ugatok a majomnak az egész lobby elõtt, írja a három pontot zárójelben aztán verseny betöltéskor: NFSW.EXE blablabla. Kétszer is. Ugyanazzal. Mondjuk ez még lehet egybeesés.
kifagy a lobby??? pontosabban?

Esetleg kidob a lobbí-ból de az már játék/internet hiba, de ilyenrõl nem hallottam hogy kifagy a lobby

Ja megvan, azt akartam kérdezni hogy mikor a seggarcúak kifagyasztják a lobbyt a hackszarsággal akkor velük mi történik?
Õk is kifagynak? Lefuthatják azt a versenyt egyedül (autofinish) és tuti +1 gyõzelem nekik? Nem fagy ki az egész lobby és 1-2 versenyzõ azért marad nekik? azaz +1 gyõzelem (autofinish-sel)?
Mi van ha kettõ cheater nyomja be a kifagyasztót vagy mit. Ki marad állva? Rájuk nem hat?
goregrind
Audi R8 5.2 nagyon is faxányos kis gép - jó alkatrészekkel! Ajánlott!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a hágéra meg ne hallgass Audi ügyben, mert irigy és fukar!

Ja hogyne az mind. Sõt mind, kivéve ezeket:
Scirocco - Eclipse GST - MR2 - MR2 MR2 (ja, ennyi class nincs is) - GT2 997 - Cinque / F1
7r1v1um
Hagy találgassak:
-Nissan GTR?
-Subaru Impreza?
-Audi RS4?

"vezethetetlen" , "használhatatlan", "fos", "hobbiautó", "ne vedd meg"
+ bonus: "kivégzik"
Nem baj addig tudol adni enni a kurváidnak 😄

Ma magyar idõ szerint 20.00-tól 1.00-ig pöcsölnek a puncik (ha valakinek még nem tudatosult).

légy türelmes

959

légy türelmes

de ez nem végleges mert volt benne hiba (nem is kevés)

Hopp, új idõ Bay Bridge-en

Lacus hol vagy nem is figyeltem hogy írtál de ha vagy akkor gyere fel elöte tsre

Sziasztok!

Fent volt az éjjel Blacus és nem reagált a kérdésemre 😮

7r1v1um
Fejlõdnek úgyl átszik...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
.... visszafele.<#banplz>

Megnéztem az autólistádat, vedd meg nyugodtan az R8-at. Oda való a többi közé. A flexelt murci nagyon kilógna a kocsilistádból tudásilag, de ahogy elnézem Porschéd még nincsen. Ezért én a 911 GT2-t ajánlom, csak 1.850.000 IGC

A classba a 4. legerõsebb verda. Csak a 911 GT2 (997), a Nismo és a Zonda F erõsebb nála. A flexelt murcit, a M3 GTS-t, és az 5.2-es audit üti, meg a többi kirakat autót amiket A-ban látsz... Persze vezetési tudás is kell hozzá, mert aki tud vezetni az Miurával is kivégzi a 911 GT2-t ...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

BONESAI
dehogy... már RS 4.0-val tolják 😊

NFSW: BONESAI

7r1v1um
A rammer-hacker newbie-ok 90 százalékának ilyen van. A maradék 10 százaléknak lambordzsindzsi...

Gyorsulásban verhetetlen, kanyarodni kissé nehézkesen tud, nitrója fos.

Balathruin