Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mielõtt megköveztek, hogy ez milyen lassú én 1 nap csak összeszedem a gyémántokat aztán megyek 4-6 versenyt és annyi, nem vagyok egy world kocka 😄
Project D|Rare Car Collector|
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Tutu csak játszogat, mindig is játszogatott, saját maga megismerte a játékot, ingyenesen elbohóckodott vele. Tutu be-beír néha jó tippeket ide-oda, aki kéri, meg néha offol pár szarságot is. Ez nem spéci, semmi érdekes. Tutu agya akkor száll el, amikor a közösségrõl beszélünk, amibe bele akarunk tartozni. Ez a magyar nfs world játékos közösség, együtt játszunk mi, vágod, eddig OK? Te, én, a másik , a harmadik, együtt játszanánk. Amikor egy csaló kerül közénk, akkor az szar. Te és én, de mindenki más is tegyünk meg mindent azért ,hogy normálisan tudjunk játszani együtt, közösen. Ha neked van egy gondod, kisegítelek, mert miért ne. Másoknak is segítettem sokat, mert kenem-vágom a játékot. Nem vagyok a leggyorsabb, sose voltam, és sose mondtam, csak kenem-vágom a játékot brazil nyelven is akár. Hibák, trükkök, pályák, emberek, kenem vágom. Segítek, ha tudok, segítettem, ha tudtam. Csakhogy nekem annak idején volt egy gondom és a magyar játékosok pontosan 1 %-a segített ki engem, ami elenyészõ. Nekem elvették a játékomat akkor és senki se segített, hogy visszakapjam. A közösségben volt egy csaló, van egy csaló , egy hazug ember. Bizonyítottan hazug ember. Most már tudjuk, mind, én egyedül tudtam régebben. Egyedül tudtam bemutatni, így pontos. És itt mindenki szemet húnyt szinte. Egyik is, másik is, harmadik is. Azóta is ugyanaz a szitu.
Nagyon sokat tettem be a közösbe és pontosan egyszer kértem kisegítést. Te, én, a másik, a harmadik vegye rá azt a gyökeret, hogy a mikrofonba jó hangosan mondja bele, hogy "bocs, basszátok meg, csaltam ellenetek, Tutu ellen is, fõleg Tutu ellen"
nem egy csalóról beszélek , aki csak egy csaló, hacker, loser , rammer noob, hacker , cheater, loser, noob csaló, hanem a közösség egy tagjáról. Vágesz, Chris?
Elvitathatatlan, hogy mennyit tettem a közösbe 3 fórumon a qwqw-n, online és a kézikönyvvel offline és pontosan egyszer kértem a segítségedet komolyabban, Chris.
Kisegíthetnél még egy mûködõ PC-s shift2 kóddal, mert a PS3-ast a tesoban megvettem, de nem jó sajnos... pedig ott volt a PC-s polcon, és PS3-as volt a PC-s polcra téve. Hát , mondom, õk jobban tudják, hova teszik a shift2 lemezét, biztos jó lesz... ja jó szar lett 😊
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
lehet akkor inkább megnézek egy 2009-es RX-8-ast, késõbb meg majd akkor egy RS4-re.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
a 2006 és a 2009-es közt van különbség?
légy türelmes
esetleg 650-ért az EVO VIII?
GXP-m már van de az meg már "C"-ben van.
Kéretik a linkek meg az univerzális kódok közé 26-os citromsárga betûkkel beilleszteni. És a "csak" szócskát 2x aláhúzni.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Balathruin
velo vagy ventura
Mit szar? Egyedibb, mint a Bugatti 😄
Simraceway: tigris013
Vajon mivel <#duhos2>#duhos2>
Ui: Megy a menü?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mostanában elég sokat mentem az R8-al pl. az e heti és a múlt heti nagy A-s körön és elég szépen muzsikált, pedig csak 696 az ov.-ja és mintha az irányítása is sokkal jobb lenne. Persze azért nem lesz a kedvencem. <#hehe>#hehe>
p2p Crash Mode
Vagy ezmiez...?
Mért is vakaróztál eddig a táblával? Az sem mai darab. (Smucigoskodás még a legkedvesebbel is, mi?! <#eplus2>#eplus2>
Szerintem is kiérdemelte, legnagyobb legenda a szememben, 2,5 éves lett nemrég és régóta fontolgattam ezt a táblát neki 😄
#83018 Mert végig tud menni pl. Construction Route-on úgy, hogy nem esik bele a szökõkútba.
Megj: a menü így marad végleg és szokjam meg, mert akkor küldöm a számlát a havi egér vásárlásról, mivel fél métert kell tekerni az elsõ hosszhoz! <#hehe>#hehe>
#83019 Nem kicsit! <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
Tutut sose értettem, mitõl spéci eset csak így mellékesen.. nem mondom, hogy egy senkiházi nyomoronc, meg, hogy semmit nem tett le, de jóég, még mindig csak egy játékról van szó.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
#82978 K, K, K, K, P, P, de már vagy 10x-re írom le!! És csak azért, mert nem szeretem típus, így aztán aki kapja marja. <#hehe>#hehe>
#82950 A Bentley is szarul megy, azt sem szabad megvenni, még szerencse hogy hamar kivették IGC-bõl. <#eplus2>#eplus2>
Megj.: Egyeseknek nagyon kinyílt a csipájuk, még ha Tutu bedob1-2 beszólást az oké, mert letett valamit az asztalra, de ezek új ficsúrok, ááááááááááá nem is mondom. <#falbav>#falbav>
Balathruin