Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak trollkodik a HáGé <#idiota>, sztem vedd meg mert elég jól megy, de nem annyira versenyképes.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

BONESAI
Szia
Chris csak azért mondja, hogy "vacak", mert nagy Audi fanatikus és nem szeretné, ha több embernek lenne 5.2 R8-a, így az övé egyedibb lesz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De tényleg kurva szar <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

vacak

Project D|Rare Car Collector|

Sziasztok!
milyen autót ajánlatok 1milla felett?
Gondoltam az audi r8 5.2 v10-re, arról mi a véleményetek?
7r1v1um
De aranyos, ez az asszony???<#idiota>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

BONESAI
hát ha az R35 drift kocsi lesz megeszem a cipõm... inkább RTR-X irányába tervezgetnék a helyedben

BONESAI

7r1v1um
Csúszik az neked is , de sokkal jobban tudod kezelni, mint Én.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
<#taps>
1:48 a legjobb volt perfect starttal. Anélkü l:49-50. Overall: B 599
CTS-V-vel, ami szintén 599: 1:43. De perfect start nélkül, mert ugye agyon van skillezve.
Hmm 16 másodperc a diffi, biztos el lõtt 6-8 powerupot menet közben.

lorci
Én nem csak csúszik össze-vissza<#vigyor5>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Látom két helyen taktikát változtattál, am te használod a kéziféket?

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

A partok nem nagyon számítanak, ha az overállja közel van az osztálya csúcsához. Sõt inkább semennyire se.

Az idõvel meg nincsen semmi gond. Aki az 1:41-et mente, õ a legjobbjához képest 16 másodperccel van elmaradva... És ahogy nézem, a köcsögje 1 ezreddel pont elõttem van a világranglistán... <#mf1>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

lorci
Nekem ezt sikerült GT-R-el menni de nem fogadja el a hülye...<#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

7r1v1um
Megkérdezheted: 1:48. Nem az 1:41-et tekintettem alapnak, hanem a saját eddigi legjobb idõmet azzal a profillal, ami 1:38.
Ja, nem foglalkozok az alkatrészek színeivel, tehát a "nagyonhozzáértõk" biztos szapulnának.

Megkérdezhetem, hogy milyen idõt sikerült ott menned GT-R-el?

7r1v1um
Kuka.
520-as Treasure Hunteres Caymannal ugyanilyen idõket megyek, pedig több mint fél körön keresztül kell birkózni a 600 fölötti npc-kel. Nélkülük jobbat tudnék vele vagy 2 másodperccel.
Teszem hozzá nem vagyunk puszipajtások azzal a pályával.........

Lehet rajta javítani. Am meg ha már felhoztad a drift-et, sztem nem véletlenül jött ez a verseny... Valószínûleg aki megvette a GT-R-t, és kipróbálta, annak megvan az elsõ driftes autója... A játék kezdetén ez az autó nem így ment, teljesen áthangolták... Én annak idején 3szor vettem meg, 3szor el is adtam, most vettem meg 4-jére, s míg a driftet be nem hozzák, addig marad.

7r1v1um
Ez a GTR challenge, amit tegnap linkelt valaki leginkább drift-bajnokoknak való. Úgy csúszkál, mintha jeges úton haladnék.
Minden kocsi ami tetszik nekem,nagy 0 ebben a játékban. Ez se kivétel....

Okés, köszi. Már csak várnom kell az elsõ 3 zöld alkatrészre <#idiota>
Dragra 3Z-3P a jó. Nekem a sima murci a dragos, K-Z-Z-P-P-P de csak azért, mert nincs zöld motorom. De összefutottam már 3Z-3P kombival, és szó szerint lerajtolt...

Nekem LP640-ben ZZK az eleje, és megy mint állat. <#idiota> 739 overallal 350 a topspeedje nitró nélkül.

Balathruin

A lambokra azt írtad hogy K-K-Z legyen az eleje(legalábbis tapasztalatod szerint), akkor dragra a murci roadsterembe is így legyen szerinted, vagy oda a 3Z-3P a jó?
Hát faszom, mondtam is hogy nem hiába 8k boost ez a nyomorék kocsi..<#nevetes1>
Akkor ne csodálkozz rajta, ha nem akar menni... <#idiota>

Köszönöm, az a helyzet h nem nagyon értek ehhez, és azt tettem bele ami éppen volt...
Na most, elõször is, rosszul írod. A számok alapján teljesen mást írtál...

szürke - improved
kék - sport
narancssárga - tuned

1* - street
2* - race
3* - pro
4* - ultra

Amire írni szoktuk a színeket, az magára az alkatrész színére vonatkozik, vagy leírod az alkatrész nevét. De a színe is elég. Valahogy így:

8-16-0 ultra sport kék motor
9-7-0 pro tuned zöld turbó
11-8-4 ultra improved sárga váltó
4-4-12 ultra sport sárga rúgó
0-0-14 ultra improved piros fék
4-4-9 ultra tuned zöld kerék

(Ha valamelyik okos beszól, hogy elírtam, annak írom, hogy fejbõl írtam, s nincs módom leellenõriznem..)

Nos... nekem nincs Elementom, ez ez a tuning úgy szar ahogy van.... Fogalmam sincs hogy megy, így nem írok semmi konkrétat, csak pár dolgot ami egy Lambóba elengedhetetlen. Szerintem..

A motor turbó váltó kombináció a lehetõ legrosszabb... Ebben a motor a legjobb tehát igazítsd ahhoz a másik 2-t. a turbó legyen kék, a váltó zöld. Több fajtát nem is írok ide, mert fingom sincs milyen partjaid vannak...

A felfüggesztést dobd ki, s tegyél bele kéket, ha akarsz javítani az irányíthatóságán, s lehet rontani egy kicsit a ramján. Ha nagyon instabil, ugrál össze vissza, akkor pirosat tegyél bele. Ha kell még ram, mert kevés az alap, akkor zöldet tegyél bele.

A fék maradhat. a kereket meg cseréld le kékre. Vagy sárgára. Egy biztos, azt a zöldet szedd le onnét... Ha nagyon túlkormányzott akkor tegyél bele pirosat.

De még egyszer írom, nincs ilyen verdám, tehát fogalmam sincs, hogyan muzsikál az alapja... De van lambóm, az már ad alapot arra, hogy egy másik autónak mi legyen az alapja, amibõl ki lehet indulni...

1 kérdés: Van egy Sesto Elemento "cop" editionom.. 760 overallal.. és egyszerûen nem akar menni.. és megõrít hogy miért nem.. valaki segítsen mer már a fasz kivan <#idiota><#idiota>
Motor: 8-16 kék 4*
Turbo: 9-7 narancssárga 3*
Váltó: 11-8-4 szürke 4*
Felfügg: 4-4-12 kék 4*
Fék: 0-0-14 szürke 4*
Gumi: 4-4-9 narancssárga 4*
valami ötlet? szarul van összerakva??
7r1v1um
Ennyi patkány rammer, mint ma rég nem láttam

7r1v1um
Utána néztem
Jaguar XKR: 425.000 igc
AM DBS: 450.000 igc

7r1v1um
Saját érdekem védelmében érdekében csak annyit szeretnék kérni a T. Bíróságtól, hogy az offolás szabályait a jelenlegi keretek közt tartsuk, ha megoldható.
Maradok tisztelettel!

Szerintem is le van zárva

goregrind
Részemrõl is itt a lezárás, Csak az nyissa le, akit érdekel a finálé...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért ne tudnék visszakeresni? Csak le kell nyitni a válasz menüt! Tudom nagyon jól, emlékszem érkezett az a bizonyos válaszod! De ha már leírom a konkrét dolgokat egy bizonyos dologról és te azon bömbizel be, akkor most mi van? Mindenki qssoljon és Ave to IE8? Minden oldalt és fórumot azonnal butítsunk le az IE-hez? (2006-2010 között pár warezos éjszakát átizzadtunk ez miatt pár adminnal)

Csak hogy bemutassam mennyire nem kamuztam az IE gyengeségével kapcsolatban, itt egy kép a fapados origin böngészõrõl. Még ez is normálisan mûködik - még az sg esetében is!

DISCORD: grimanddark

Látom visszakeresni nem tudsz, erre #82717 volt a válaszom, mert betelt a pohár, hogy 1-2 ember kioktasson milyen szar, fos egyéb a böngészõm. Erõs volt, de szándékosan. Elég évet megéltem, hogy tudjam, mit szeretnék használni, nem kérek hozzá kommentet, pont!

#82919 Különben valóban nevetséges az egész beismerem! <#wave>
<#nyes><#nevetes1>
mint a 3 éves gyerekek "böbö nekem piros biciklim van böbö nekem 2"

Nekem teljesen mindegy hogy van e vita vagy nincs, nem az én dolgom csak zavaró hogy egy fórumon csak a vita megy, holott nem arról kéne h szóljon egy fórum<#circling>
Így van... De a hg úr visszajött.és a HDD gond is megvan szóval nem lesnek ilyen viták többé

Olyan ez mint egy rossz óvoda.. csak a vita megy, semmi más.. fasznak kell mindig vitázni.. istenem <#csodalk>
Honlaptól asszem elkezdem írni a topik szabályokat

goregrind
Ki is kezdte kettõnk közül a parasztkodást? #82763 Ezek után persze, hogy kinyílt a pofám nekem is!

Ilyen hozzászólások után ne akarj te senkit felhívni, max a lelki segélyszolgálatot!

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
visszapörgettem, volt hasznos hsz is. Reagálok rá hamar:
Szevasz Ryan <#wave>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ma HDD buzulás volt, szóval nem nagyon volt idõm itten lenni live, de, rex szerintem is eltúlozta, legközelebb megsütöm a kacsáit.

Köszi <#smile><#smile>
Nálam nincs gond csak tudni kell mikor hova kell fellépni és mit kell beállítani (leírtam már), de én nem nem értek hozzá, mert valaki megint okoskodónak hívhat.
Megj.: Nem kell semmi Orgin meg kutyafüle hozzá.

Ui: Krisz fékezd meg a nagyagyút, mert ha legközelebb is hasonló formában fog megnyilvánulni, akkor telefonos segítséget fogok kérni egy Moderátor személyében (pedig nem szokásom), aki majd eldönti mit szabad ill. tiltott egy fórum keretein belül.
2020. december 30.

Eddig érvényes minden dobozos kód. Ha addig megszûnne a játék, lehet élni azzal a joggal, hogy visszakéred a starter árát... Ugyanis addig az idõpontig próbálják biztosítani, hogy mûködjön a World ...

én is azt hittem a géppel van valami xD de akkor a game ... mondjuk az sem jobb :S

Hát nem hinném hogy egyáltalán a játék menni fog még akkor, de egy biztos, ha nem mûködne akkor nem árul(hat)nák
Nekem is van régi dobozom vagy 2 😄 de nem keresem meg a sok lom között 😄
pontosabban 2020 december 30-án van úgy szerepel itt nálam a dobozon
Valaki írta egyszer, hogy a kódok 2020-ban járnak majd le vagy korábban pár évvel