94802
  • mamiya70
    Üzenem a GABESZ444 (vagy valami ilyen néven futó) csoda - huszárnak, hogy nem használok hacket !!!
    nem tudom, hogy mit olvasott rólam, és melyik fórumon, de szívesen megyek pár kört vele, hogy láthassa azt amit állítok... illetve megnézheti az időeredményeimet is... ha hacket használnék, gondolom ennél sokkal jobb időeredményeket mennék...
    az hogy ban -t kaptam valami szintén "jóképességű" loosernek köszönhető... (GEKKY)

• said06
    Még ezek is az enyémek.
  • said06
    Hali! Köszi a segítséget. Szóóval... véleményt kérek :D
  • Malachit
    Milyen kocsit ajánlotok megvételre,. Várni tudok, ha lesz később jobb is :)
    Jelenleg 1 sirokkóm van + 1 ajándék kocsi (BMW). Szép lassan összeszedtem valamivel több mint 2 millát. Olyan autó kéne ami szórakoztat is és jól lehet vele keresni. Eddig a gyorsulást preferáltam, meg össz egy körversenyes pálya tetszet csak, azok közül amit engedett menni. A többi versenyen ált utolsó voltam :(
  • tutuhawer #93958
    feltöltöd egy normális képfeltöltő oldalra, és kép beszúrásával illeszted be ide.
    http://pics.coldline.hu/
    ingyenes képfeltöltő oldal, így fog kinézni a képed:
  • said06
    Hali!
    Tennék fel képeket a verdáimról vélemény szerzés céljából, de akár hogy faragom nem megy 65 kb alá. Ötlet?
  • mamiya70
    az én GEKKY acc -om is bannolva lett, mutatja az összes korábbi időeredményemet, sőt frissíti is azokat, be tudok lépni és játszani is tudok, ennek ellenére a ranglistán már nem mutat semmit (track rank, car rank)....
    http://nfstimes.com/nfsw/pc/GEKKY
  • eLitMiLan
    csaltál, szarügy ;)
  • Abrams124
    hát azért kár hogy az accom bannolva lett jó sok kocsi volt rajta :/
  • SUNNY84HUN
    ha az oldalra és az originbe be tudsz lépni az semmit nem jelent attól még bannolva lehet az accod...
  • RYO21
    Ha betudok lépni a weboldalra akkor az azt jelenti, hogy nincs bannolva az accountom?
  • eLitMiLan
    nem filóznák, sőt ha már pénzt tettem bele akkor meg főleg nem...egyértelmű a válasz nekem: csaláshoz csak a nyomorékok fordulnak.....
  • RoboKutya78
    Pont emiatt pártoltam át Star Trek Online-ra mivel ott nem érdemes csalni mert nem feltűnő a csalás abba a játékban.És nincs nagy értelme péznt is fektetni a játékba hiszen olyan a rendszere hogy egy kis kitartással hozzá juthatsz a pénzes dolgaihoz is idővel.
  • RoboKutya78
    mondjuk te is filóznál ha több ezer forintod csücsülne a játékban és reménykedsz hogy lesz a játékból valami Nem azért fizettem ezeknek a rablóknak több tízezer forintot hogy a csíterek érezzék jól magukat a játékban. Gondolom te is filóznál rajta ha már egy boost csomagot is vettél valós pénzért a játékban.
  • mamiya70
    vettem egyet én is, az Audi A1 -esem bánta, azt adtam el, hogy legyen garázs helyem...
    sajna nem volt túl sok választási lehetőségem alkatrész tekintetében, most 780-as overal -lal tolom neki...
    nagyon jól kanyarodik de a többitől igazából nem vagyok hanyatt esve...
    (persze nem azt mondom, hogy szarul megy...)
    ja és a guta ütöget, mert a másik nick -em alatt volt még BOOST -om és ahelyett, hogy vártam volna és most meg vettem volna a leárazott Eclips-et vettem egy RX8-at...
    az RX8 sem rossz, de D-be jól jött volna a Mitsu...
  • eLitMiLan
    hát erre nem tudok mit mondani, csak azt hogy gratulálok hogy ilyenen gondolkodni kell....
  • Nitrobrain
    Ha nincs 911 GT2-d vegyél vagy BMW 1m-et. Én most vettem egy Estoque-t és elég jól megyaz is
  • tutuhawer #93945
    ha már van egy rakás, ilyen meg olyan, akkor nem mindegy, mit veszel most? vedd meg , amelyiket akarod, hisz már van mindenféléből. A hasznaltauto.hu-n fontos az ár/érték arány
  • RoboKutya78
    Elég sokat gondolkodtam hogy átálljak e a setét oldalra
    Valszínű hogy ha mostanában kezdtem volna neki a játéknak a körülményekre való tekintettel tutti keresnék valami progit hozzá.
    (viszont csak mértékkel!)
    Nagyon rég voltam már fent a játékban utoljára ajándék osztás alatt lestem be.
  • BALINT98X
    az mind1, hiszen már van majdnem mindenféléből
    amelyik ár/érték aránya a legjobb
  • Nitrobrain
    melyik osztályba kéne?
  • BALINT98X
    milyen igc-s autót érdemes most venni?
  • SUNNY84HUN
    + még ha a futam végén kártyából nyitsz 10 , - 20k casht is , pörög az szépen ;)
  • eLitMiLan
    Mér, ha nem lenne drága az accod akkor már használnál?.....
    Btw, 2 nap alatt összelehet szedni High Stakesen 2 millát, reggeltől estig tolod max pursuit cashel....:D
  • RoboKutya78
    kéne nékem ez a járgány ez még nincs meg de nincs 2 milla kp a karakteremnél az meg hogy összeszedjem esélytelen:)
    Hacket meg nem akarok használni ahhoz már túl drága az accom:)
    90 autóval vagy mennyivel a garázsban:)

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.24. 15:11:19
  • Milo82
    IGC Weekend special: Lamborghini Estoque/2 millio cash!
  • mamiya70
    Na, írtam pár sort, hátha leszedik rólam a "BAN" -t...
    Tutu, köszönöm a segítséget, még1* !!! :)
  • mamiya70
    Köszönöm!!!
  • tutuhawer #93934
    Ide lehet írni, de előtte olvasd el a szabályokat
    http://forum.p-stats.com/threads/5134-If-you-got-banned-and-think-it-is-not-correct-post-here
  • mamiya70
    köszönöm...
    csak azért bánt kicsit, mert előfordult jócskán, hogy direkt azért próbálgattam a "szingli" köröket, hogy időket javítgassak...
    ha nem értek egyet a "bannal", tudok valahova írni, "reklamálni", megkérdezni miért történt?
    (korábban mintha lett volna már róla szó itt az oldalon, de akkor nem voltam érintett...)
  • tutuhawer #93932
    A forumban semmit se dobott ki a kereso a neveddel. Gekky nevre keresek meg egyszer majd otthonrol...
  • mamiya70
    This driver is already banned.
    Please do not report banned drivers!

ezt írja... vagyis valaki tényleg "riportolhatott" :)
    de ha valaki aki a bannolásra jogosult, megnézi az időeredményeimet, akkor rájön(ne), hogy nem csalok...
    ez nem mosakodás részemről, bárkivel szívesen megyek és láthatja amit kell :)

na mind1, azért köszi az infókat!!!!! (biztos valami agyhalott bannoltatott :::))) )
  • veszettróka
    Overview - History - Times - Graphics - és négy vizszintes csík, na az alatt mondja Tutu hogy van view Log vagy ilyesmi
    (de be kell login-olni különben nem látszik)

Ha ott sima "b" van az lehet szimplán olyan eset is, hogy valami nyomi reportolt (vitáztál egyet vele a játékban, vagy ugyanarra a autós ranglistára hajt a maga módján... ) és a reportokat daráló admin csak rányomta a bannedet -ha olyan napja volt.
    (-> előbb ütünk, aztán kérdezünk policy)
  • mamiya70
    Köszi!
    nem sikerült megtalálni az említett LOG menüpontot...
    mind1, de azért kicsit bosszantó...
    nem mintha bármi is múlna rajta :)))
  • tutuhawer #93928
    Közben olvasom, hogy ha a saját nfstimes profilodba belépsz, a jobb oldali lenyíló menüben van egy LOG menüpont, ott megtudhatod, miért nulláztak le, A fórum keresője nem dob eredményt GEKKY névre egyáltalán.
  • tutuhawer #93927
    nem látok semmit a fórumban. pirossal jelzett időeredményed meg nincsen... Furcsa dolog, nem az első furcsa a a ranglistán - teszem hozzá
  • mamiya70
    ha nem látom a pontjaimat és a helyezéseimet, az azt jelenti, hogy bannoltak?:?? :)))
    ha igen, akkor már csak arra kellene rájönni, hogy miért??? :)))
    ha valaki megnézi az eredményeimet ( GEKKY ) akkor látja, hogy nem csalok...
  • bboyatty
    Meglett végre. :)
  • bboyatty
    De persze, ugyan úgy váltogatok, nem igazán érdekel az sem ha kitiltanak...:P csak meglepne ha ezért kapnék bant.
  • tutuhawer #93923
    többeknek teli a gatyájuk, azt hiszik, bármi miatt letiltják őket - szerintem. több ezren váltohattak duplán, most már nem minden mindegy?