Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lorci
Háát igen az volna a legjobb, hogy skill nelkül menni és csak azt a kicsi perfektet elkapni mondjuk én nem örülnék ha üres autoval kéne menni mert nekem igy 599-en nagyon húz <#vigyor>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Ö van egy olyan érzésem hogy az RTR-X be megint bele piszkáltak és elég jól megyen 😊

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Egyforma feltétel csak akkor lesz, ha stock autóval indulsz skillek és perfekt start nélkül. Ami megoldható. Akinek fel van húzva az autója, az lenullázza a durability-t, perfekt nélkül meg tök mind1 milyen skillek vannak. A ram skillre már nincs ötletem... már akinek van olyan skillje a verdájában...

#83198 Valószínûleg én is le fogom videózni. a bandicam az én gépemet is fogja de nagyon, az action-t nemrég tettem fel, de még nem próbáltam ki, ha az se jön be, akkor marad a fraps, csak nem gyõzöm hellyel...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Valaki privát ??
Én már nem csinálok Privát multit .

lorci
Na ez jól hangzik RX-8 599 max overall PU nélkül...szerintem lehetne a szabályok között, hogy aki résztvesz az majd linkelje stat oldalát is mert aki 0 van akkor az máris kizárás és példáúl onnan is kitudod szürni, hogy csalte, hogy a végén a végsebesség ha nagy vagy ha a stat oldalán pl. 1000 feletti idõji vannak és ezen a versenyen fut egy nagyon jót akkor az is érdekes lehet.
Már várom én biztos, hogy videot is fogok késziteni ha addigra kibirja az action!, bandicammal nem kinlodok mert az nagyon fogja a gépet..<#szomoru1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Én az ilyeneknek azt szoktam írni - hamár ennyire nyomják az egyedüli, muszáj-játékot - hogy remélem jó sokáig fognak még muszájból, egyedül játszani. Mondjuk életük végéig....
Plusz kapnak egy smileyt is: 😊
MineHeadHun
Még a prostreetben is lehet döntögetni a spoiler dõlésszögét, magasságát, szélességét, hosszúságát 😉
Kár hogy a worldben ilyeneket nem lehet tenni 😞 De amúgyis a worlddel nem tudnék semmit kezdeni mert amióta elqrták az Origin fiókom, azóta nem tok semmit tenni. Én meg nem fogom ezt a játékot újra végigszenvedni. Azóta vagy ProStreetet vagy Hot Pursuit 2010-et tolok... De most a NFS PS-re törekszek mert végig szeretném újra vinni <#idiota> A spoilerben lévõ rész már nem a témához kapcsolódik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak azért benne az Ebisus kihívást utálom mert nem lehet egy normális kört menni azzal a szar BMW M3 E46-tal mert túl lassú a Togue pályán és utolsó vagyok (hiába nitrózok 😄)
RoboKutya78
skacok lesz valami szülinapi akció a jövõ héten érdemes lesz e visszajönnöm Velencérõl csak emiatt?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ezért is írtam, hogy kétfõs privátmeccsek. Úgy gondoltam hogy minen nevezõ így fut egyforma feltételekkel.

Szevasz Rabidfox! Hát... Szivesen? :-) Dögöjjön meg a sok csecsrágó.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Csak szólok, hogy Lyonson privátban a maga a rajt kb fél sec elõny.... Ha valaki privátban futott idõvel akar nevezni, akkor mindenkinek privát idõvel kell neveznie.

Én pl futottam a pályán Nissan GT-R-el. Single és privát idõm között van 4 tized a privát idõ javára, mert ott egyszerûen jobban lehet rajtolni (nincs elõtted senki sem)

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Állíts fel egy idõlimitet a pályán. Tehát a szabályaid szerint fuss egy jó futamot a pályán, az lesz a limit idõ + 1 másodperc.

Pl ha futsz egy 1:32-es idõt, akkor 1:31 a limitidõ. Aki ennél jobbat megy, annak videóznia kell. Szigorúan zene nélkül. A játékhangokat tilos lehalkítani. Ha nincs power up, akkor így minden látszik a videón.

Azért csak 1 seccel legyen kitolva a limitidõ, mert powerek nélkül az élboly csak tizedekre lesznek egymástól, bár erõsen függ a tuningtól is, mert egy 599 es overallú autónak lesz kb 2 sec elõnye egy 560as overallú autóval szemben... Tehát a vita ebbõl fog eredni inkább, hogy egy gyengébben tuningolt verda jobban fog teljesíteni a kimaxolt verdánál... Mert lehetséges, ha tehetséges a sofõr...

Aki gyengébbet megy a limitidõnél, annak elég egy kép is, amin látszik a skill ablak. A többi lényegtelen.

Kösz a kulcsszavakat, így könnyebb volt rákeresni - körbenéztem kicsit. Benne van pár nagyobb trainerben ez a crash mode és azért jó a csíternek mert nála DNF-elõdik mindenki õ pedig elindulhat egyedül. Nincs "ellenfél", nincs report...
Gyengécske ötletecske részemrõl. Legyen kétfõs privát meccs. Video legyen feltétel. Aki nem tud videózni az veled guruljon pár privátot. Így elég sokmindent láthatsz és vétó jogod lesz a videó nélküli meccsekre is. Pár privát belefér neked is gondolom, hisz "van idõ bõven". A kérdésem az, hogy bárki nevezhet, vagy csak magyar worldös, vagy csak aktív fórumtag játékos?
A kezdeményezésért jár a pirospont! <#eljen><#eljen><#eljen>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Dehogy,semmi bajom veled és távol álljon tõlem még a gondolata is,de te kezdted. #83184

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Miért, ellenségek vagyunk?

légy türelmes

Szívesen máskor is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

- Tudom a tutit, de nem árulom el senkinek.
- El ne mondd!
- Nem mondom, hogy mit gondolok rólad, mert elverné a popóm egy kisgyerek.
- Köszi a temérdek információt.

légy türelmes

Neked is írnák valamit de inkább nem(de azért magamban jó elmondogatom vagy 100-szor)mert bannolás lenne a vége.

Jobb, ha ezután semmit sem írsz, mert bármiért lehurroghatnak...

légy türelmes

Erre írnák valami frappánsat,talán pár játékos szemét kicsit kinyitná de nem fejtegetem a dolgot inkább mert le lennék hurrogva(nem te).

Most nincs igazad maga a játék felhívás jó, sõt nagyon jó, egy starter az nem egy fos rental amit az EA osztogat. Az hogy a „kolléga” csalt 2013-07-04 15:37-kor az világosan látszik és ez legalább tiszta. Engem mindig azok az okos csalók zavarnak, akiknek nagyon tapad, nagyon gyorsul stb. és még a fostalicska járgányokkal is tudnak top idõt futni. Ennek a versenynek is borítékolom a nyertesét 2-3 lehetséges nagymenõ személyében. <#levele>
aki eddig már valaha csalt nem vehet részt a versenyen

persze a tapasztalat segit ebben, de megtudja tenni azt is valaki, hogy végig szaladja a pályát 288-al és a cél elött vár, hogy az ideje ne legyen feltünõ. aztán amikor megvan az addigi rekordnál 1 hajszállal jobb idõ, akkor bemegy a célba.
ezt pl kép alapján nem tudod lecsalózni mert nincsen rá utaló jel.

...és nem 2 hete volt, hogy csaltam. jóval több. de értem mire akartál rámutatni

tutuhawer
2 hete még csaltál, akkor neked látnod kell, ki csal, ki nem. Neked tudnod kell, hogy tudsz olyan képet csinálni, amin nem látszik, hogy te csaltál. Ezért jó csalni: te pontosan kell, hogy tudd, mit tennél, hogy... Hogy csinálnád meg, hogy...
Mondok egy példát: sokan lenullázzák az autót és bemennek a kisebb kategóriás pályára. De be lehet menni a felépített autóval is, csak trükközni kell kicsit. Hogy mondom meg én, hogy ki trükkös csávó? Hát úgy, hogy megcsináltam, és láttam, mi a hiba a képen. Ezt vetítsd le a saját versenyedre. Mivel te magad már szétcsaltad az agyadat, láttál mindent, megcsináltál mindent, tudnod kell, ki a trükkös csávó.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

😄

Egyszerû: a legjobb idõt futóra rámondjuk, hogy csaló, és kiközösítjük...

légy türelmes

és ha mondjuk azoktól akiknek a stat oldalán látni, hogy csalni szoktak videó bizonyitékot kérünk, de a normálisan játszóknak elég a kép?

volt a multkor az nfs forumon hasonló az ajándék rental lamboval és ott is csak képet kértek.
ott bevált?

7r1v1um
Speedhackel windowed módban, a végén trainer kikapcs, feladatkezelõ és gyõzelem.
Nem tudod, kiszûrni videó nélkül.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

ölteteket kérnék, hogy lenne a legjobb kiszürni a versenyben csalni akarókat?

úgy gondoltam, hogy elég lesz a fényképes bizonyiték az idõrõl és, hogy nem használt az illetõ PU-t.
viszont igy csak a végeredményt látjuk , azt nem ha speedhackelt végig.
A videó bizonyiték jó lenne, de nem tud vagy nem képes mindenki videót késziteni a futamról, ráadásul azért terheli az is a gépet játék közben ha mindig fut mellette.

az jó megoldás lehet, ha a feladatkezelõnek is látszódnia kell a képen.

kircsi a verseny jó gondolat
más:Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2013. július 17. 23:10:51
Jármû: 110
Szerzett tapasztalat: 2 060 (x2)
Szerzett kredit: 30 931
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész 1 honap kihagyás után a WOT még a topon vagyok

7r1v1um
Ez mûködik . Kössz.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Jól van a fájlban, úgyhogy passzolom

az is lehetséges. nyisd meg a felirat fájlt valami szerkesztõben és kukkants bele

7r1v1um
vlc-rõl beszélünk, de nem mindig csak pár filmnél. Nem lehet, hogy a felirat fos?

mert a mediaplayernek elég kaksi a karakterkészlete.. meg a codecjeis szar.
vlc ajánlom helyette, nekem az minden téren bevált a filmeknél

7r1v1um
Kár, hogy 288-nál kiakad. De rövid kanyargós pályákon(Garden Boulvard, North Road) sokkal erõsebb kocsikat is vertem meg vele nagyon.

7r1v1um
Nagyon off, e idegesít.
Miért van az, hogy a media player "?"-et tesz a feliratban lévõ ékezetes betû helyére?

az enyém is hasonlóan van felszerelve. full ultrával azthiszem 610 körül lehet maxolni, de A ban esélytelen szegény kocsi, úgyhogy felesleges. B-ben viszont egész versenyképes.
a nitrója elég kaki, de a gyorsulás nem rossz és az irányitását imádom. nem találtam még számomra ideálisabban irányitható autót.

7r1v1um
Már csak, mert beszéltetek a tuningról. Ha jól emlékszem 2 vagy 3 alkatrész ultra benne 1 vagy 2 pro és 1 race. Így 596. Még egy ultra cuccal 600 fölött lenne, akármilyen is az, valószínûleg pro-val is bár olyanom nincs, úgyhogy nem tudom.

az nem számit hogy igc-ért vagy sb-ért vetted az rx8-at. használhatod persze

7r1v1um
Nekem boostos van, használhatom? Nyílván perfect start nélkül, mert skillek....
És 3 csillagos Mazda-owner is vagyok, tehát nem veszek fölöslegesen másikat.

az már nem az én gondom. <#eplus2>

azt akartam ezzel szemléltetni, hogy nem kell full ultrázni az RX8at az 599-hez és 1 hónap alatt csak pottyan pár alkatrész hozzá.

De tuningot honnan szerzek? <#idiota> Nem esik az annyira sûrûn.

Balathruin

...és azt hiszem 1 csillagos cuccokkal is már majdnem B-s, de persze az 599-hez kell pár ultra part

van rá több mint 1 hónap. ha az utolsó nap futod a legjobb idõt az is érvényes.
igc-s kocsi, tehát mindenki meg tudja venni és azt

Ilyenkor az a legjobb, ha nincs meg az autó és elég tuning hozzá, hogy B spec legyen...

Balathruin

És még nincs 1óra nem baj megyen a Dicoshit és egy finom ság Ryannek 😄

HG úr mehet? 😄

Project D|Rare Car Collector|

értem, akkor marad a single minden power up nélkül.

holnapra összeirom a szabályokat és csinálok hozzá valami képet.

a nyertes jutalma 1 starter pakk.

remélem igy már megéri belefeccölni az idõt és az energiát.
értelem szerüen ha én nyernék (mert tuti versenyezni fogok én is) akkor a második hely kapja a dijat.