Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7r1v1um
Feltettem a képeket, de nem veszek részt.
Az indoklásért nagy zöld+.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

rendben. köszi hogy tesztelitek õket.

PL lehet ?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Várjatok még kb fél órát...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Akkor ideje lenne megírnod a szabályzatot... Mert most épp Vidiával "tesztelgetek" ugyanis neki 3,5 sec perfektje van sima RX8-al, nekem meg rendõrös alap skillekkel, tehát nincs benne perfekt csak az alap...

S most azt nézzük, hogy per pillanat, hiába van Vidiának 3,5 sec perfektje, lófasz a sima RX8, mert 7 tizeddel verem... Érted, Vidiát verem 7 tizeddel... jóformán perfekt nélkül... Ha egyáltalán nem perfektelek, akkor is csak 4 tizedre vagyok tõle.... Szóval várj még egy kicsit, mert Vidia megveszi a 09-es RX8-at, aztán meglátjuk, hogy mennyi különbség van a sima és a copos között.. Nekem copos van.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

És mi legyen a perfekt startal?

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
köszönöm, hogy kitetted ide ezt a számot! made my day

NFSW: BONESAI

ja

Project D|Rare Car Collector|

Chris-el ma lefixáljuk a szabályokat, meg csinálunk neki egy " hirdetõ kép" szerûséget.
addig is futhatjátok már a jobbnál jobb idõket, de a képeket tartsátok meg a gépen. estére már tudni fogtok mindent pontosan.
Ami már biztos:
- Single verseny
- PU nélkül
- Csak RX8-al lehet részt venni
- Csak a Rosewood & Lyons-on mért idõ számit, az adott kocsival
- Fénykép kötelezõ a célban az idõrõl vagy videó a futamról.
- Akit csaláson kapunk, annak nem vesszük figyelembe többet az idejét a versenyben.
- Csak Magyarok vehetnek részt. (Ha külföldön élsz , az nem kizáró ok)

Akkor oksa 😄 Venni kell egy RX8-at + feltuningolni, habár amúgy is terveztem a vételét. <#rolleyes>
annyi perfekt startot pakolsz a kocsiba amennyit nem szégyelsz 😄
az úgyis csak az elsõ szakaszban nyújt némi elõnyt. utána már a tapasztalat és a tudás dominál.

És skilles perf start vagy nem? Egyébként gratu az 5letért 😄D
és hova küldjem az eredményem ??
igen

Chris itt vagy?

Perfect Start lehet ??
nyugostan résztvehetsz te is a versenyben a kocsiddal. biztos megvan még rajtad kivül pár embernek a rendõr RX8, ez nem kizáró ok.
ha mások nyavajognak, hogy esetleg jobb idõt mész náluk vegyék meg õk is, vagy menjenek gyorsabban 😄
Amig a megadott kocsival mennek a megadott pályán single-ben, PU nélkül, addig érvényes az idõ.

akkor mehetek az 593-as (Overall) RX-8 '09-mel
#83190 csak magyarok vehetnek részt a versenyen. A privát verseny is jó ötlet, de 1 héten 5 napot dolgozok estig. olyankor rám fognak várni a "jobbak"?

#83192 ez egész jó ötlet, köszönöm.

#83198 ha valaki nagyon jó idõt megy biztos, hogy nézni fogom a stat oldalát, nehogy csalással nyerje meg a versenyt valaki. akirõl kiderül, hogy csalni próbált, azt kizárom a versenybõl.

ha már az egyéni autós achikról van szó szerintem már össze lehetne kötni a VIP programmal pl:Aventador
1. Megvan a The Run Limitedje
2. Megvan a Most Wantedben
3. Megvettem a Worldben
<#taps>
Gondoltam hogy a voice chatet vissza fogják rakni mert bugos volt de amúgy nem azzal volt ott a gond maga a grupal van mikor nem mutatja az embereket meg stb.

Off bajnokság van? <#idiota>

Balathruin

Szerintem az MW-ben voltak a legjobb zenék. Utána következik az UG1, majd az UG2 és a PS, végül a Carbon és az UC, meg a HP2.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

A The Run-ban sem voltak annyira rossz zenék...
Igen legjobb zenék és a leges legjobb nfs ami létezett soha nem fognak annál jobbat csinálni.. 😄
lorci
Az underground 1-2-ben voltak a legjobb zenék(szerintem)

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

De akkor úgy fogják csinálni hogy tedbe magadnak a zenét az sokal jobb lenne.

Az LAX cenzúrázatlanul az igazi. Ahogy minden más is. Amúgy nálam a legnagyobbat az MWbõl a "B-Side Wins Again" ütötte, azt szívesen hallgatnám külön lejátszó nélkül.

Tudom <#kocsog> banda <#vigyor>
Nyugi nem fogják be rakni

Én meg ezt:
Én arra várok hogy az elõzõ NFS-kbõl lehet majd zenéket kivenni és át lehet tenni a Worldbe
ezt szívesen hallanám a Worldben :
Hja, az ebisui bonsai-pályát én is utáltam. Emlékszem arra a versenyre is, nagyon rámenõsnek kell lenni féktávokon (ellenfélen fordulni belülrõl). De lesz még rosszabb, mert van hegyi driftpályája is.

7r1v1um
Gyorsabb autó mögött hibátlan futamon. Az az1 másodperc, azért van mert a rajztnál nem kell kerülgetni 7-8 kocsit. Ennél nem sokkal jobb az abszolút rekordom azon a pályán. Látszik, mennyire használok powerupokat..................
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

---------------------------
Error
Need for Speed World is currently experiencing a high volume of players in-game. Only users who have Priority Access will be able to login. Please note that purchasing SpeedBoost will grant enduring Priority Access and immediate login credentials.
OK

0 boostos profilra bedobta xD

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Akkor hiába vesztegettem az idõmet?

Balathruin

7r1v1um
53 és 2/3 azzal a driverrel.

Szinte az összesre van utalás a fájlokban. Írhatnánk hogy persze ez mind igaz, jönnek majd
-ha a május elõtti fejlesztõcsapat még a helyén lenne...
Level 50 alatt vagy?
7r1v1um
Nelkem nincs iyen szerencsém. Ha hajlandó bepakolni lobby-ba, akkor tuti olyanba tesz, ahol 4-5 ellenfél van, s nekik 80-100-al magasabb az overallja. Hastings kivétel ez alól, bár legutóbb ott is 4-en voltunk b-kategóriás futamon.

"-Duel Mode"
Open eventek 90%-a most is az.
Hastings meg totál duel-elimination: ketten indulunk, elsõ kör végén a gyengébbik kiesik 😄
7r1v1um
-Aston Martin DBS Volante
-SLR McLaren Stirling Moss J
-Pagani Huayra
-Aston Martin DBS wheel "Treasure Hunter"
-New Bodykit for some cars
-Duel Mode
Ez mind pipa.

lorci
Majd az idõ eldönti, hogy mi igaz belõle<#nevetes2>

7r1v1um
Perfect starttal, powerup nélkül, hibátlan futamon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt találtam TCM-een ez igaz lenne? 😄

New Cars
B: Aston Martin DBS Volante
B: Vauxhall Monaro VXR
A: Hummer H1 Alpha (the basic version)
S: SLR McLaren Stirling Moss J
B: Jeep Grand Cherokee SRT
S: Porsche 918 RSR Concept
C: Dodge Charger SRT 2012
S: Pagani Huayra

ART DIRECTOR
A: Aston Martin DBS wheel "Treasure Hunter"
A: Ford GT "Best in Class" Edition
B: Mitsubishi Eclipse GS-T "Juggernaut"
C: Mitsubishi Eclipse GT "C-Spec"
A: Porsche 914-6 GT "Elmbridge" Vintage Series
A: Lancia Delta HF Integrale Evoluzione "Group A" Edition
B: Ford Lotus Cortina "TRIPOD" Vintage Series
S: Audi R8 LMS Ultra "Shift" Edition
B: Ford Focus RS "Pro FDW" Drag Edition
A: Mégane Renault Sport R.S. 'A-Spec'
S: Ford Mustang Boss 302 '12 "Drag King"
A: Mazda RX-7 RZ "Drift King"
C: '65 Pontiac GTO "Speed King"
S: Ford Mustang RTR-X "SuperStock" Edition
C: Chevrolet Chevelle SS "SuperStock" Edition
Q: Dodge Challenger R / T "SuperStock" Edition
A: Ford Crown Victoria Police Interceptor "Hoser" Edition
B: Showdown King - Mitsubishi Lancer Evolution X
B: Battle Machine - Mazda RX-7
A: BMW M3 GTR "Most Wanted"

News that will be a day
- 31 Cameras
- 13 circuits elimination
- Option offline
- 19 new Drag Race
- The Crew in game
- New Promotions for New Users
- Vinils Amazon
- New Bodykit for some cars
- Diamond Elite Pack (pieces elite)
- Duel Mode
- Possibility of dropping the slots in the lucky draw!
- New Drag: Downturn; GRIDLOCK
- Possibility of dropping the pieces in the Elite lucky draw
- New car Rental for a Day
- Other Objectives (about 40 new goals)
- Some tracks on the contrary
- Rosewood Rally
- Camden Rally
- Vinyl Pro Street
- New license plates (do not know if they are droppabili)
- Pro Street Car Pack
- Return of the Chat Game (new + microphone)
- Celebrations of the 3rd anniversary
- Rental Car Packs
- Achievements Completed only with certain car
- Rally Mode

7r1v1um
Pont az egyforma esélyek végett maradok távol. Megítélésem szerint a boostos verzió alapból jobb teljesítményû, mint egy ugyanolyan igc-s (ezért is kapok majd kígyót-békát "nagyonveterán"-játékosoktól, de hát ilyen ez a showbusiness....).
Éjszaka részleteztem, hogy miért nem veszek másik ilyen típusú kocsit. Azt még kihagytam, hogy igc-ügyileg se vagyok topon és az jobban kell olyan márkájú kocsikra, amikbõl nincs owner-achievementem.

lorci
Hát ha üressen lesz akkor nyugodtan jelentkezz te is egyforma esélye lesz mindenkinek!

7r1v1um
A helyzet az, hogy olvasva néhány fórumozó társunk (nagyon virágnyelven fogalmazva) szkepticizmusát, más játékosok iránt és mert agyon skillezett-tuningolt boostos autóm van úgy döntöttem kihagyom a challenge-eteket. Persze magamnak megcsinálom és le is fotózom a végeredményt, de csak a CTS-V-vel való összehasonlítás végett.
Annyit elõre bocsátok, hogy a tolólap + 3mp minimum.