Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Singleben a lyons-on rajtolni nem egyszerû, ha nem használsz power upot, akkor nem fogsz vezetni az elsõ 3 másodperc után. Én ma singleben kikaptam egy bot ford GT-tõl... Nissan GT-R el mentem volna idõt.. egy helyen hibáztam, a bot GT kihasználta... én meg röhögtem... mert a következõ futam 8 másodperccel gyengébb volt, mert ott jobban hibáztam, de mégis nyerem...
Nem olyan könnyû a single, power up nélkül még nehezebb...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
használható legyen vagy ne? mert a buszpályaudvaron való áthajtáshoz jó dolog.
Project D|Rare Car Collector|
multi és power up - single és nincs power up?
augusztus 31.-ig van idõ feltúrni a kocsikat is, ha még nincsen valakinek RX8.
azért gondoltam multibnan, mert neheziti a jó idõ elérését, hogy nem szar botok ellen mész akiket a headstartal lehagysz az elsõ 3 másodpercben és utána nem is találkozol velük.
plusz, ha van nálad gyorsabb játékos a játékban tudod magad huzatni slingshottal amivel lehet javitani az idõn. single-ben ez lehetetlen, mert nincs elötted senki.
a power up nélküli verzió is müködhet, de akkor nincs esélyed a multiban a gyorsabb kocsik ellen.
végtére is nem egy mr2-rõl van szó.
A multi kötöttséggel meg azért vitatkoznék, mert multiban a szerver jobban húz az átlagosnál, de ez fordítva is igaz, hogy erõsen visszafog.. A single sokkal stabilabb ilyen téren.
idõ + fénykép, vagy videó a bizonyitáshoz. PU-t is lehet használni, de csak az rx8-al lehet nevezni a versenybe.
Mind a két fajta RX8 játszik.
A legjobb idõ elérése a cél az adott kocsival és csak a multi versenyek számitanak.
Határidõ - 2013.08.31.
A dijazásra van ötletem, de errõl még beszélnék Chris-el is..
Mit szóltok?
a kedvenc kocsijaim közé tartoznak a valóságban.
nagyon jól tuningolhatóak, mind külsõre , mind teljesitmény ügyileg.
jó lenne olyan tuning lehetõség is mint a spoilerek dõlésszögének állitása meg hasonlók. ezek azthiszem a carbonban már voltak, de lehet a most wantedben is
NFSW: BONESAI
meg az ariel atomot is
Nem tudom miért, de én már vagy 2 hónapja nem is játszottam A meg S classos autóval, max ha privátban arra kértek.
Sokkal kezelhetöbbek a kocsik B meg C classban. jobban bejönnek a tunerek mint az egzotikumok
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
SL 65 AMG
Csak, hogy Én is tudjak s-kategóriás autóval játszódni....
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
gondolom boostos járgány lesz...
milyen kocsit hiányoltok még a játékból?
én a Celicát nagyon
meg a pagani huayra is jó lenne a játékba
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
holnap játszhatnánk pár group-ot. nézegettem a belinkelt "profi" videókat és hiányzik már 1 kis móka.
Rammolásra fel, mit szóltok? 😄
Amúgy tényleg, itt az over... 😄
DISCORD: grimanddark
creatures in my head <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> Ejnye Rex, miket gondolsz? De itt a vége ennek a kommunikációnak 😄
Balathruin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"