Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lorci
<#ravasz1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

tuning nélkül? és hogy mész a B-s versenyen a D-s autóval? merthogy alapból D classos az RX8.
nem az a lényeg, hogy egyenlõ esélyek legyenek. persze ez is számit részben, de megmarad a tuningolással járó szabadság. olyan partokat raksz a kocsidba amit akarsz vagy ami van.
a lényeg hogy törekedj a legjobb idõre.

Dat wideboody!
Érdekes hogy az aftercuccok nem téma ezen az RX8-as brainstormingon....
De, nem tudjuk ellenõrizni, hogy perfekt nélkül indult. max videóval. a Screenshotos megoldás meg szerintem vesztés az idõbõl nem?

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
Elsõ köröm a pályán 2 hónap óta <#nevetes1>
Volt benne lagg, hiba, meg hát az autóval sem mentem egy éve...

NFSW: BONESAI

A versennyel kapcsolatban csak annyi a véleményem ne legyen perfekt start.
Mindenki max. fordulaton induljon így akinek fel van skillezve erõssen nitróval azt az elõnyt nem tudja kihasználni induláskor,így a 0 skillel felszerelt autó is ugyanazzal a feltétellel indul a rajtnál.
Szerintem tuning se legyen benne mert ha valaki tapasztaltabb akkor jobban össze tudja válogatni az alkatrészeket és az megint elõny.
Ahogy lehet kapni az autót a vásárlásnál úgy kopaszon az jelenti az egyenlõ esélyeket,így csak maga a játékos vezetési skillje fogja eldönteni a versenyt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lorci
Ügyen... ügyen <#vigyor5>

Majd jövõ héten kiderül, mit kapunk

RoboKutya78
akkor is lehet egy paszt írni a kérdésre neem?😊 na mind egy.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

az elsõtõl igen, már csak az anyázás elkerülése miatt is 😄

Ennyit tudtam hirtelen futni az én kicsikémmel:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

minek ?? nekem van vagy 150 <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz> Szívesen adnék ha tudnék
BONESAI
gondolom majd 1000 boostos card pack lesz rá

Akkor ezek szerint car slotot is lehet majd nyerni? Nagyon jó lenne mert boostért nem akarok venni
Rendben
Ja, már megbeszéltük, mindjárt posztolom

Chris, ma beszélitek meg a szabályzatot és a nyereményt?
RoboKutya78
De adj neki legalább egy percet törlés elõtt hogy el olvassák😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nem a legértelmesebb, ha nagy betûkkel van és senki nem tudja 😛
Jövõ hét szombaton lesz

7r1v1um
És más fasza se tudja, ezért nem is válaszolt senki

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

RoboKutya78
Na ezt legalább észreveszitek ha valaki értelmes kérdést tesz fel😊
egy hét múlva lesz és senki semmit nem tud? ha jól tudom.

Lehet a Rally lesz (Nem biztos)
Honnan tudnánk még ember? És törölve a nagybetûk miatt.. amúgy milyen off? Elsõ oldalt talán 3 hsz off, amire meg senki nem tudja a választ, azt meg minek feltenni?

7r1v1um
A Faszom se tudja

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

547 overallossal nem sok esélyem van igaz?<#confused>
7r1v1um
Hardveres és egyéb technikai problémát úgy lehetne kiküszöbölni, hogy privát verseny. Akinek elég jó a gépe videózáshoz az videóz a gyengébb géppel játszó mögött haladva.

lorci
Szerintem az ELSÕTÕL majd elvárható lenne vagy nem?

igen az lenne a legjobb ha videók készülnének, de sajnos nem mindenki tudja, hogy kell videót csinálni a játékról, esetleg a gép terhelése miatt nem tudná használni. igy ezek az emberek kiesnének a versenybõl.

ha nagyon sokan próbálnak meg csalni, akkor a következõt biztosan videóbizonyitékkal kell majd teljesiteni

7r1v1um
Nekem sincs és ezért nem is szállok be. Nyilván 3-4 csillagos skillekkel-partokkal némi elõnyt élvezek az igc -ért kapott holmikkal felszerelt autókkal szemben.

BONESAI

nekem..
A legjobb az lenne, ha mindenki csinálna videót az idejérõl igazából, csak nem tudom, kinek van hardvergondja ezzel kapcs..

Most nincs kedvem venni még egy RX-8-at
7r1v1um
Teljesen egyforma feltételeket úgy tudsz teremteni, ha az autók is tök egyformák. Nincs bennük semmilyen alkatrész, vagy mindenkinek egyforma alkatrészek vannak benne.

Jah
mi eddig a legjobb idõ ?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

BONESAI
Beleszólok
Volt egyszer egy hasonló verseny, IGC autókkal kellett bizonyos pályákon futni és a legjobb idõ nyert (3 tier volt, 3 pálya... akkor még szintek szerint nyíltak a pályák azért is volt nehéz...)
Nem lehetett perfect startot használni. (ugye akkor még nem skill modok voltak).. na szóval a rajtnál, mikor még ki van írva hogy "Start" (vagy akármi, nem versenyzek aktívan 2 hónapja úgyhogy nem tudom mit ír ki a rajtnál <#vigyor>), kellett egy screen shotot csinálni, s a versenyablak mellé kellett csatolni, amit a verseny végén fényképezel le (a modokkal / partokkal együtt). Esetleg így meglehetne oldani a perfectet anélkül, hogy ki kéne baszkodni a kocsiból a skilleket

skillek ügyében mindenki azt rak bele amit szeretne.
headstartot javasolok mert az elõnyt jelent az inditásnál, de persze lehet RAM-ot is belerakni.
kisérletezzétek ki, hogy tudtok nyerni.

Ez az elsõ ilyen megmozdulás. most majd én is tapasztalom a hibákat és a következõ ilyen eseményt mégjobban megtudjuk majd szervezni.

HGúr gyöngyszeme ?? <#banplz><#banplz><#idiota><#idiota><#idiota><#zavart1>
Akkor Fraps on R8 on 😄DD

100%. a skillek használatában nincs megkötés csak PU tilos.
lehet reklamálni nálam ha a 09-es jobb idõket fut mint a sima, de csak 1 megoldást tudok javasolni annak az illetõnek....vegyen akkor 09-est. én jobban szeretem a régebbi verziót

lorci
OKé eddig tiszta...még az volna a kérdés, hogy a skillekel van nekem a problémám, hogy úgy kéne megoldani, hogy egyfomák legyenek a feltételek.
Ez allat értem azt pl.: hány másodpercel legyen a perfekt ha lehet egyáltalán skillt használni még ez sincs letisztázva asszem <#vigyor>
A másik meg akinek van nitró erõ skill az autojában az megint jobban tud eljönni...ezt kellen-e valahogy tisztességesen megoldani, hogy lenne egyforma!

Perfektnél akinek van nitró power skillje vagy nitró duration skillje, az is elõnybe van. Hiába ritka szar a verda nitrója, 4-5 tizedet lehet vele nyerni...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Igen
Igen
Starter(?)
Na akkor ismét kérdezem
Sima rx8 vagy lehet 09es is ?
Perfect is lehet ?
És mit lehet kapni érte ?

Oké, de az esetleges reklamálásokat te fogadod, mi "szóltunk"... Hatalmas hátrányba van a sima RX8-as.

A perfekt 100% hogy lesz?

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

mind a 2 kocsi részt vehet a versenyben, ki melyiket szereti. én személy szerint a simát részesitem elõnyben, jobban gyorsul. a 09-nek nekem az irányitása tünt egy hajszállal jobbnak.
Headstart skillt lehet használni csak PU-t nem
nem fontos 599-nek lennie a kocsidnak hozzá, de javasolt a jó idõ eléréséhez. a lényeg, hogy már B-s legyen ugye

7r1v1um
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hetek óta nem változtattam semmit ezen a kocsin, úgyhogy a verseny pillanatában is ez volt.

Hát ez lol <#idiota>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

7r1v1um
Nincs még teljes szabály, és amikor a kép készült akkor sem volt, de mindjárt csinálok képet a cuccról.

lorci
RX-8 vagy RX8-09-es?, mert nem mind1 most vettem meg a 09-est és máskép megy mint a simma RX8...
A verseny végén a skilles rész felkéne nyitni és úgy fényképet késziteni ha ugy van a szabály hogy skill nelkül gyári perfectel.
A másik hogy 599-es overallal lesz vagy üressen?