Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem az a lényeg, hogy egyenlõ esélyek legyenek. persze ez is számit részben, de megmarad a tuningolással járó szabadság. olyan partokat raksz a kocsidba amit akarsz vagy ami van.
a lényeg hogy törekedj a legjobb idõre.
Érdekes hogy az aftercuccok nem téma ezen az RX8-as brainstormingon....
Project D|Rare Car Collector|
Volt benne lagg, hiba, meg hát az autóval sem mentem egy éve...

NFSW: BONESAI
Mindenki max. fordulaton induljon így akinek fel van skillezve erõssen nitróval azt az elõnyt nem tudja kihasználni induláskor,így a 0 skillel felszerelt autó is ugyanazzal a feltétellel indul a rajtnál.
Szerintem tuning se legyen benne mert ha valaki tapasztaltabb akkor jobban össze tudja válogatni az alkatrészeket és az megint elõny.
Ahogy lehet kapni az autót a vásárlásnál úgy kopaszon az jelenti az egyenlõ esélyeket,így csak maga a játékos vezetési skillje fogja eldönteni a versenyt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ennyit tudtam hirtelen futni az én kicsikémmel:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Jövõ hét szombaton lesz
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
egy hét múlva lesz és senki semmit nem tud? ha jól tudom.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
ha nagyon sokan próbálnak meg csalni, akkor a következõt biztosan videóbizonyitékkal kell majd teljesiteni
mi eddig a legjobb idõ ?
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Volt egyszer egy hasonló verseny, IGC autókkal kellett bizonyos pályákon futni és a legjobb idõ nyert (3 tier volt, 3 pálya... akkor még szintek szerint nyíltak a pályák azért is volt nehéz...)
Nem lehetett perfect startot használni. (ugye akkor még nem skill modok voltak).. na szóval a rajtnál, mikor még ki van írva hogy "Start" (vagy akármi, nem versenyzek aktívan 2 hónapja úgyhogy nem tudom mit ír ki a rajtnál <#vigyor>#vigyor>), kellett egy screen shotot csinálni, s a versenyablak mellé kellett csatolni, amit a verseny végén fényképezel le (a modokkal / partokkal együtt). Esetleg így meglehetne oldani a perfectet anélkül, hogy ki kéne baszkodni a kocsiból a skilleket
NFSW: BONESAI
headstartot javasolok mert az elõnyt jelent az inditásnál, de persze lehet RAM-ot is belerakni.
kisérletezzétek ki, hogy tudtok nyerni.
Ez az elsõ ilyen megmozdulás. most majd én is tapasztalom a hibákat és a következõ ilyen eseményt mégjobban megtudjuk majd szervezni.
lehet reklamálni nálam ha a 09-es jobb idõket fut mint a sima, de csak 1 megoldást tudok javasolni annak az illetõnek....vegyen akkor 09-est. én jobban szeretem a régebbi verziót
Ez allat értem azt pl.: hány másodpercel legyen a perfekt ha lehet egyáltalán skillt használni még ez sincs letisztázva asszem <#vigyor>#vigyor>
A másik meg akinek van nitró erõ skill az autojában az megint jobban tud eljönni...ezt kellen-e valahogy tisztességesen megoldani, hogy lenne egyforma!
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Igen
Starter(?)
Sima rx8 vagy lehet 09es is ?
Perfect is lehet ?
És mit lehet kapni érte ?
A perfekt 100% hogy lesz?
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Headstart skillt lehet használni csak PU-t nem
nem fontos 599-nek lennie a kocsidnak hozzá, de javasolt a jó idõ eléréséhez. a lényeg, hogy már B-s legyen ugye
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hetek óta nem változtattam semmit ezen a kocsin, úgyhogy a verseny pillanatában is ez volt.
Hát ez lol <#idiota>#idiota>
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
A verseny végén a skilles rész felkéne nyitni és úgy fényképet késziteni ha ugy van a szabály hogy skill nelkül gyári perfectel.
A másik hogy 599-es overallal lesz vagy üressen?