Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mentem egy 1:35-öt a 06'-al, és van még benne bõven(fõleg úgy, hogy 1 sec a perfekt). Nem tudom, HG úrnak szabad részt venni? 😄 Részt mindenképp részt veszek, max én csak ghost leszek.

Project D|Rare Car Collector|

Minden szentnek maga felé hajlik a keze.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

igazából van több mint 1 hónap csúcsgépet összerakni a jó idõkhöz.
mérlegelni kell, hogy megéri e új kocsit épiteni a versenyre a nyeremény fejében.
szerintem megéri.

Sztem egy részbõl igazságtalan is, mivel lehet van olyan aki tele tudja pakolni 4, 3 vagy két csillagos skillekkel, de lehet van olyan aki nem, és akinek meg van annak nagyobb elõnye van, ennyi.<#levele>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

7r1v1um
Sõt nem is jobb, mert rosszabb, 0,25-el...

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

BONESAI
Miért rossz ötlet amit mondasz?
- RX8 alap felszereléssel D class, a pálya B restricted
- lehet, hogy van olyan, akinek nincs helye
- lehet, hogy van olyan aki nem fog IGCt költeni egy másik RX8-ra, ha már van neki egy (pld én sem fogok '09-et venni)
- because fuck you
<#nevetes1>

Megoldás: mindenki tegyen bele annyi perfectet amennyit jónak lát.. úgyse lesz mindenkinek 599 az overall, s mindenki megengedhet magának 5 drb 1s perfect start skillt.. ha meg van már benne perfect skilled (mondjuk 3-4s) akkor így jártál <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

7r1v1um
Sikerült. Bár 2 oszlopot kigyomláltam a végén, de az idõ még mindig csak pár tizeddel jobb...
[/spoiler]

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Nem olvastam végig a sok hsz., de a rendõrös RX8 09' az szerintem jobb a simánál 1s perfect-el is iszonyatosat rajtol. A legtisztább, ha mindenki vesz egy IGC-s verziót valamelyik RX- ból (el kéne dönteni) és üresen megy végig. Ez csak annak gáz akinek nincs helye, de van olyan?
igen lehet

BONESAI
Na akkor összegezzük: lehet perfect startot használni? mert akkor pakolok a kocsimba skillt...

Szerintem én ezt kihagyom. 1. és legnagyobb probléma, a számítógép. 2.: nem fogok ez miatt egy autót építeni, mivel a perfectet, meg a nos erõt, az ultrákat, tuti nem az kapja meg. 3. #83182 Errõl ennyit.

Balathruin

ha mutatsz képet az 1.34-rõl akkor bejegyzem a nevedhez.

7r1v1um
Sanszom nincs rá.
Free roamban szenvedek, ha 230 fölött érek oda, rögtön megállít a kõkorlát 5/5-ször...........

meg van az idö
youtuben közlöm vidivel
vidi on 1:35.85 vidi nékûl 1:34.94

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

a verseny ideje alatt, nem mindig leszek itt. olyankor nem látom ha be postoljátok a képet.
ebben az esetben pm-ben is küldjétek el légyszives, hogy biztosan mindenkinek az idejét rögzitsem.

de ha 1szer sikerül oszlop csokorbaszedés nélkül áthajtani ott, akkor már is csináltál egy jobb idõt.
1 másodpercet biztos javit rajta ha nem többet.

Nekem ennyi volt elsõre, azóta más a tuning és a skill is..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

2 hete nyaraltam.....
Kb 2 hete tudjuk ...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Van Isten 😄 <#mf2><#mf2><#mf2><#vigyor><#vigyor>
7r1v1um
Elõfordulhat, nem figyeltem, de a villanyoszlopokkal is simán bukod azt 20-25 kmh-t a kerülõúton.
Azt meg, hogy elmész a fal és az oszlopok közt háááááááááááát?
Ha ki tudod vitelezni akkor tényleg sejtesz valamit a pályáról....

Jah, valami ilyesmire gondoltam én is, csak nem vagyok olyan bõszavú. <#nevetes1>

én azt figyeltem meg az ugartásnál, hogyha középen mész az oszlopok mellet, majdnem a füves részen akkor 260-ról kb 235-re esik vissza a sebesség földetérésnél.
viszont ha valamelyik szélén mész akkor van hogy 215-220-ra is vissza esik

Quqa már ezt megmondta. #83182

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

7r1v1um
Nekem fel se gyorsul 250-re, 230 volt a max., de az ugrálós résszel nem is veszítek annyit, hogy megérje a villanyoszloposdi.

nekem is van videózva idõm - 1.31
csak az PU-os és multis

BONESAI
ezt mondani sem kell, minden versenyem (idõmérõk) videózva voltak és megtekinthetõek a magyar ranglistán, vagy itt:
bonesaiapex
A régebbi videók minõsége de az utolsó pár nézhetõ HDben is.

Nekem viszont van 1:35ös idõm 😄 és vidivel 😄D

Na most a bukta xbox360 kar fel csat és akkor meg látjúk ki a fasza gyerek 😄

ha 1.34 alá mész videózd majd légyszives.
nem tartalak egyáltalán csalónak, nem is feltételezem rólad. viszont segitség lehet a gyengébb játékosoknak, ha látják te hogy mész és igy nem lesz annyira kiegyenlitetlen a küzdelem 😊

Hm...nekem is van RX8-am, de a sima és D-be van, sok tapasztalatom van a Rosewood & Lyons pályáról, lehet megpróbálom, de már lehet tudni ki/kik nyernek. <#levele>

7r1v1um
A kis hamis:-D
<#banplz>

BONESAI
többet is le tudok majd faragni... most megyek elõször ezzel a kocsival amióta nem Tier 1-ben van <#nevetes1>

jogos 😄
igazából 2 helyszinen múlhat a jó idõ. az egyik a hidnál van amit lefényképeztél, a másik a benzinkút-buszpályaudvar kombó levágás. ha ezeket jól veszi az ember és hiba nélkül megy a pályán, bárki lehet elsõ.
tapasztalat...nagyon sok múlik rajta 😊

Tehát itt az a 2 sec 😄

Project D|Rare Car Collector|

7r1v1um
Na most meglesem Daytona-val, úgy is 596 az is

BONESAI
ha nekikmész akkor lelassítanak <#vigyor>

BONESAI
Rosewood Lyons 65%-nál <#nevetes1>

jagger nélkül nem lassit le túlzottan a sok oszlop azon a részen?
multiban én is ott megyek mert az ugratás a hid alatt lelassitja a kocsit.

7r1v1um
Ez hol is van pontyosan????<#banplz>

Na ott se mentem még el jugger nélkül sose, bár nem is nagyon próbáltam <#idiota>

Amúgy engem is baszogat ezzel a túlterhelt baromsággal, eddig még nem sikerült bejutni
Nincs perfectstart? Nincs tuning? Nincs skill? Hmmm... Autóval lehet menni azért? Az egyedi tuningolás és skillezés szerintem teljesen megengedhetõ egy autós, tuningolós, versenyzõs játékban. De elnézést ha hülye vagyok!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

BONESAI

Itt a nagy titok <#nevetes1>
de itt elbaktam a csikánban, csak a kép miatt futottam végig 😊 lehet próbálkozni, nem sok ember fog tudni végigmenni 250 fölött azon a részen <#nevetes1>

7r1v1um
Panaszkodtatok túlterhelt szerverre. B classos kocsival max. Compromised , a classos pálya meg Chinatown Delivery ahol 30 másodpercen belül nem üres lobby-ba rak....

lorci
Még ha 1-2mp-et faragsz akkor izzithatod a videót <#vigyor>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Már el se indítom a worldot, részt venni sincs értelme <#vigyor>
Zárjátok ki csalt photoshop 😄

7r1v1um
Más útvonalon közlekedhet, mint Én. Hozzáteszem soha semmilyen autóval nem voltam 1:36 alatt....

BONESAI
még akkor pakoltam rá amikor 1.200.000 boostom volt és simán vettem 40 garázshelyet szemrebbenés nélkül <#rolleyes>

úgy látom Bonesai feladta a leckét mindenkinek.
gyerünk gyerünk 😄