Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
gyanús

Havonta 1x akarok vele játszani, akkor sem mûködik...
Na majd megnézem 1 hónap múlva megint...
Legalább vették a fáradságot megírni egy ilyen hibaüzenetet ,mert belõlük nem nézem ki.
További szép napot és sok szerencsét mindenkinek a bejelentkezéshez...
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
ráadásul egybõl feltudja tölteni youtubra amikor végzett a konvertálással
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
a lista majd látható lesz pár napon belül.
31.-én 23:59:59-ig egész pontosan magyar idõ szerint.
jelenleg te vezetsz. <#taps>#taps>
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
sajnálom hogyha neked és még pár embernek nem nyerte el a tetszését a verseny, de nem lehet mindenki igényeit kielégiteni egyszerre.
ez van.
jelenleg több a pozitiv visszajelzés mint a negativ. úgyhogy annyira nem lehet ez rossz ötlet.
1.34-es idõ alatt azért illik majd videót is csinálni, ahogy a teljesithetõ idõket nézem jelenleg. ezzel önmagát is levédheti az aki jó idõt futott.
vidit majd utána 😄

IGC kocsi, az alkatrész nyerhetõ, Perfekt start meg igen, az még a macera, de szerintem jó ez a verseny.
Project D|Rare Car Collector|
Nem beszélve arról hogy ha valaki csal vagy ügyeskedik(mert egy starter pack azért az nem semmi)azt még könnyebb kiszürni azonos alkatrészel és skillel rendelkezõ autónál
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
lehet, hogy nem a legjobbak a feltételek neked, de nem lehet mindenkinek megfelelni.
a következõt csinálhatjuk stock kocsival is majd, ha arra van igény. nem zárkózom el semmitõl.
Balathruin
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ez a verseny azért indult, hogy legyen egy kis verseny szellem az emberekben és ha olyan nyeri meg a dijat akinek amúgy nem áll módjában pénzt ki adni rá, annak kifejezetten nagy öröm lehet.
én is fogok idõket futni csak az én idõmet nem veszem figyelembe ha én nyernék....mert ugye én vegyek magamnak starter packot?? akkor már nyertem is, mert fogok venni magamnak 😄