Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feleslegesen nem szívesen töltögetek, majd ha lesz mit, ezen még lehet faragni bár feldobhatom ha gondoljátok, igaz el fog tartani egy ideig
van egy igen nismoval nem tom honnan lett
Hol a vidi? <#zavart1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Vidit Kérûnk !

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

grat szép 😊)
Viktor 2 kajak és van * ideje is 😞
gyanús

Épp írni akartam hogy lehet köpködni, de így már nem vagyok egyedül <#vigyor> (remélem a képet megjeleníti, általában elcseszem valahol<#idiota>)
Már megint nem mûködik ez a **** ?
Havonta 1x akarok vele játszani, akkor sem mûködik...
Na majd megnézem 1 hónap múlva megint...

sziasztok 😊 lehet jelentkezni a versenyre ? 😊mert ha igen itt van a video lehet még kitudok majd préselni többet is meglátjuk 😊
Need for Speed World is currently experiencing a high volume of players in-game...please f*ck yourse....jah ez már nincs oda írva
Legalább vették a fáradságot megírni egy ilyen hibaüzenetet ,mert belõlük nem nézem ki.
További szép napot és sok szerencsét mindenkinek a bejelentkezéshez...
Elvileg ja, csak egyesek reklamáltak de szerintem annyiban maradt hogy mindent lehet kivéve pu..nekem végülis mindegy lenne, csak nem szeretném szétszedni az autót, skillek eddig is megvoltak benne tökéletesen, csak C-ben volt
Akkor most a perfectstart, engedélyezett? Vagyis fel skillezhetem maxra?

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Tekerj lejjeb 😄

És ez a eredeti beállítás !

BONESAI
majdnem jó <#rolleyes><#nevetes1>

NFSW: BONESAI

Na itt egy Videó

Én 720p-ben veszem, játék meg ultra low-on, így semennyire se zavaró és a videón is normálisan látszik aminek kell
És tényleg, mekkora hülye vagyok..én meg itt keresgéltem valami jó konvertáló programot <#idiota>
Nekem 400 megákat csinál Aviba és 480p be. Maga a játék részletessége High-be van, tehát nem butítom le annyira mint Vidia.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

igaz, nagyobb méretü videót csinál mint a bandicam, de ha a programon belül átkonvertáltatod vele a youtubnak megfelelõ formátumra akkor 150mb körül lesz a végeredmény.
ráadásul egybõl feltudja tölteni youtubra amikor végzett a konvertálással

Tegnap én is kipróbáltam az Action-t, tényleg fasza, csak annyiban nekem jobb volt a bandicam hogy a fos netemmel a 200 mb-os videót is több mint egy óra feldobni, ez meg 800 megát csinál ezen a rövidke pályán is
ÖÖÖ nem mind1 hogy mivel csinálod a Gameplayeket és ezt komolyan mondom már össze szedem a pénzt az AverMédiara ami baszot jó kütyü 😄

igen action nekem is nagyon bevállt és ncore-on fentvan a crackelt verzió.

De van

Nincs különbség a videózás és a nem videózás között. Én most mentem egyet videóval, egyet anélkül, egymás után, és századra azonos idõt mentem... Az Action! videófelvevõ tényleg jó progi.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

hogy haladsz Chris?

Szal ha feltöltöm neked a vidit meg látod onnan gyufa van !

Csak mondom hogy a videó miatt 2-3 másodpercet húz

nem használok még TS-t,
a lista majd látható lesz pár napon belül.

08.31-ig tart a játék.
31.-én 23:59:59-ig egész pontosan magyar idõ szerint.

De amúgy gyere fel tsre !

Meddig is lehet nevezni?

nah hol a lista? 😄

látom. már be is irtam a nevedhez.
jelenleg te vezetsz. <#taps>

Meg van 😄

Mert a Dakarban is kurva sok az egyforma autó, ugye.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

igazad van abban, hogy biztos lesz aki csalni fog. próbáljuk majd kiszürni az ilyeneket.
sajnálom hogyha neked és még pár embernek nem nyerte el a tetszését a verseny, de nem lehet mindenki igényeit kielégiteni egyszerre.
ez van.
jelenleg több a pozitiv visszajelzés mint a negativ. úgyhogy annyira nem lehet ez rossz ötlet.

1.34-es idõ alatt azért illik majd videót is csinálni, ahogy a teljesithetõ idõket nézem jelenleg. ezzel önmagát is levédheti az aki jó idõt futott.

Tessék Krisz 😄
vidit majd utána 😄

Én ezért nem akartam sosem idõmérõs versenyt, mert jönne a panasz innen-onnan...

IGC kocsi, az alkatrész nyerhetõ, Perfekt start meg igen, az még a macera, de szerintem jó ez a verseny.

Project D|Rare Car Collector|

Valaki jönne segiteni D classba, még 16 kell az 50-hez, két ember kéne, már nagyon kell a 3000 pont?

Szerintem nem csak nekem nem a legjobbak a feltételek.
Nem beszélve arról hogy ha valaki csal vagy ügyeskedik(mert egy starter pack azért az nem semmi)azt még könnyebb kiszürni azonos alkatrészel és skillel rendelkezõ autónál

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Zsákban futásnál sem kell egyforma hosszra vágni a lábakat....

De nem tetted. Sztem nem is fogod. Helyette seggfejkedsz..... És baromságot írkálsz. Csak az autó tipus kötött. Ha kell nevezel, ha nem, nem. Múlt héten zárult egy irodalmi pályázat. Neveztél? Ha nem akkor itt se verd a port.

rendben, akkor, majd ha te kezdeményezel egy ilyen megmozdulást akkor te szabod a szabályokat.
lehet, hogy nem a legjobbak a feltételek neked, de nem lehet mindenkinek megfelelni.

a következõt csinálhatjuk stock kocsival is majd, ha arra van igény. nem zárkózom el semmitõl.

Jah, ez van ha igazságtalanok a szervezõk... <#eljen>

<#eljen>

Balathruin

Mellesleg ha én hoznék létre ilyen nyereményes versenyt akkor gondolnék arra is hogy nem mindenki rendelkezik 4*-os skillekkel.Tehát olyan alap autót és pályát keresnék ami passzolna egymáshoz mert csak ha egyforma minden akkor igazságos az egész.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

nyugodtan, miszter negativ 😊 senki nem kötelez a részvételre, ez a te döntésed..
ez a verseny azért indult, hogy legyen egy kis verseny szellem az emberekben és ha olyan nyeri meg a dijat akinek amúgy nem áll módjában pénzt ki adni rá, annak kifejezetten nagy öröm lehet.

te is részt vehetsz benne persze.
én is fogok idõket futni csak az én idõmet nem veszem figyelembe ha én nyernék....mert ugye én vegyek magamnak starter packot?? akkor már nyertem is, mert fogok venni magamnak 😄

Inkább veszek egy startert az könnyebb mint szarakodni és biztos az enyém lesz.