Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
ok , akkor bedobom az 570 overállos rx8 at ami 1:36ot szaladt 😊

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
Kérlek módosítsd:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

1.31.44

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

BONESAI

NFSW: BONESAI

7r1v1um
Lassan 1:30-on belül leszünk...............................

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

SUNNY84HUN
és eddig melyik a legjobb idõ ? 😊 <#idiota>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ingoványos talajon jársz fiam (Ide egy keresztapás szuszogás <#eplus2>) Ide meg egy fegyverdörgés.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

<#taps><#idiota>

BONESAI
QUQA:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

NFSW: BONESAI

SUNNY84HUN
hát minden megtörténhet , van itt még pár trükkös emberke , de remélem nem sokáig

tényleg 😄 csak be is tudjak lépni hogy össze tudjak szedni annyi lét és még fejleszteni is tudjam a határidõ lejárta elõtt :S

lorci
Na ez igazi vörös lepedõ( vagy hogy szokták mondani)<#vigyor> a szemem elõtt

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Az nehéz lesz, mivel a célban kell a kép 😄

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
hát vegyél 1 et 600 ezer igc mind a két fajta 😊

kár hogy nincs Mazdám :S

SUNNY84HUN
de viszont lehet bele kellene foglalni hogy csak b class mert priviben a classos rx8 al is lehet száguldani 😊

oksa.. megpróbálom és köszi 😊

Nem tudom mi ez a hibamisztérium. Énnekem reggel is pöcre indult a launcher, de most is. Mondjuk chicane van belõve, de azonnal indul. Bár a játékba most nem megyek be, mert még kis meló.

SUNNY84HUN
sokan vannak bejelentkezve és azt akarják várj és jelentkezz be késõbb :/

válts apex us ra és simán beléphetsz

#83432 kösz 😊

<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>
A kezdeményezésért és a fõszervezõk kitartásáért, igyekezetéért jár a bazi nagy pirospont!!! (Már most!)

Versenyszabályzat!

Pálya - B class event Rosewood & Lyons
Játékmód - Single Player
Autó - Mazda RX8 / Mazda RX8 '09
Power Up - TILOS!

Bizonyitékként kép készités a célban
vagy videó a futamról, zene nélkül.

Ha valakit csaláson kapunk azt kizárjuk a versenybõl
és nem vesszük figyelembe többet az idejét.

A képeket a fórumba várjuk, vagy KORZETHENINJA-nak és TCMCHRIS-nek privát üzenetben.

A verseny 2013.08.31.-ig tart.

Magyar játékosok vehetnek részt(külföldi magyar is magyar).

A legjobb idõt futó játékos nyer.

Nyeremény: Starter Pack(Szponzorálja: Korze)!
Tartalma: 8000 SB
1db Toyota Supra
1db BMW Z4
1db Porsche Cayman
2X REP. 10 napig
2x IGC. 10 napig

A Starter Packot kód formájában küldjük el a nyertesnek, de elküldhetjük tokkal együtt csak akkor a nyertesnek kell állnia a szállítást

Versenyállások itt

amikor bejelentkeznék ez a hibaüzenet fogad :

Error

Need For Speed World is currently experiencing a high volume of players in-game. Please try logging in at later time.
na bumm....<#violent><#violent><#violent><#violent>

na ezzel én is így vagyok... nem igazán vagyok képben 😛.... másrészt meg , csak nálam nem jön be a game ?

az nem rossz, még tudsz a kocsin is javitani ha szeretnél.

SUNNY84HUN
570es overallos 09 es 1:36 jó az 😄

Nem baj én kárpótlom magam a Bugatival má 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

7r1v1um
Én is meghirdetetem saját versenyemet:
Sima E-kategóriás Mazda 3, Hastings-en, multi player mode-ban. Semmiféle part nem megengedett.
Ja és Én nem veszek részt benne természetesen, de mindenki másnak jó mulatást.<#eplus2>

SUNNY84HUN
oks 😊 , van sima rx8 még boostos is , rx8 09 jardos is 😊

Chris már irja a szabályzatot én meg inditottam egy honlapot hozzá ahol majd lehet látni a ranglistát is.
Estére minden tisztázódik azoknak is akik még nincsenek teljesen képben

😄

Tengeri malac gyere már fel egy pillre

Nyugi, írom a szabályokat, most értem haza

SUNNY84HUN
Szevasztok <#wave> , mi ez az rx8 õrület ? milyen futam ez mi lenne a feltétel ? , bocsi nincs kedvem millió hsz-t ( aminek több mint a fele nem is a témába vág ) végignyálazni :S

7r1v1um
Mi a kurva anyjáért nem enged fel ez a szar, egy kazal boostot vásároltam....................<#violent><#violent><#violent>

7r1v1um
#83417: Akkor így utólag ez a poszt neked is szól.

7r1v1um
Jajj nem! Én csak arra céloztam, hogy a kocsi jelenlegi formájában alkalmatlan rá, mert a gyorsulás helyett a sebességét igyekeztem növelni. Ennek hátulütõje viszont, hogy a vezethetõség romlott.

gondolom az sem mind1 melyik kanyart milyen szögben mekkora sebességge tudod bevenni menne az szerintem ha odafigyelsz én sem mindig megyek 1 31 -t sokszor csak 33 -at vagy 35 -öt én is sokszor elcseszem nagyon
Te úgyis tolsz majd egy 29-et a végére <#vigyor> Ahogy én néztem tényleg elképzelhetõ az is
A kinek a játék mazochizmus... <#nevetes1>

lorci
Uh de bekeményedtek az idõk...<#wow1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Gondoltam én hogy az nyer aki top 1000/100-ba van.

ráér akkor is ha már elég jónak gondolod az idõdet.
esetleg ha nem leszek itt, akkor majd pm-be is küld el

7r1v1um
Ha belekékülök akkor se tudok :37 alá kerülni.
Teljesen mindegy, hogy merre megyek a benzinkút-buszpályaudvar flikk-flakkban.

Természetesen lesz videó, minden videózva van mindig, ez is, de mint mondtam elég lassú a net és feleslegesen nem akarok feltölteni semmit, majd ha véglegesnek gondolom akkor azt felteszem, illetve most is feltehetek majd egyet este hogy addig se legyen mire köpködni <#worship>
rendben köszönöm 😊
felirtam az idõdet. speedhacknek nincs nyoma és tankmódnak sem. szép idõ

#83397 - egy videót kérnék majd róla. addig nem irom be az idõt. ha tudsz mégjobbat menni azt mindenképpen videózd légyszives.

nem muszáj amugy elfogadni csak mondjátok meg és nem szenvedek vele tovább amugy ha egy kicsit odafigyelsz neked is menne vagy akárki másnak is szerintem
Photoshop. <#idiota>

Jó kifogás sose rossz