Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
az egy baszott jó dög és a hangja se kutya ( hiába bömbölö 😄 )

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

az retried ,de asszem a World honlapján lehet venni
Áááá. Ne már. Megveszed a simát, és majd alakul. Minden cucc nyerhetõ. Tudom, hogy hézagosan ad, de akkoris. Legalább teljesen megtanulod uralni, mire megépíted. Szerintem.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

*anno

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

SUNNY84HUN
gxp se rossz választás ha igc játékos vagy , persze rendesen skillezve és partolva

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nyerhetsz. DE sofõrfüggõ ez is. A CSL (vagy mi a neve, az az über ronda bömbi) jobb Bébe, mint az Evo.

Én 1860-ért vettem meg ann leárazva.

Hát akkor ebbõl B(aszott)-Spec lesz mert nincsenek megfelelõ skilleim és partjaim
SUNNY84HUN
jól rémlik mert annyi is volt (:

SUNNY84HUN
nem , b class az mr2 jé , meg a csalóké :/

nem MR2 és az Eclipse jó csak B-re, nem lesz gyorsulása az E30-nak

Simraceway: tigris013

Valami 3300 rémlik nekem

Project D|Rare Car Collector|

<#vigyor5>

#83889 Szerintem amúgy sem kéne 😄

Mennyibe került anno októberben az BMW M3 Sport Evo "Brezeln" ??? Ha leviszem B-be akkor azzal nyerhetek MR2 ellen ??
hülyék mert multiba tolják 😄

Bocsi Mester. Én lassan írok. Nem idõmérõzés ez <#zavart1>

Egy helyen lehet látni ha valaki car changer-ezik..töltés alatt kikapcsolod a HUD-ot, és elõször a car changeres autót tölti be annak aki használja, aztán átvált arra ami eredetileg lenne
<#nezze>

igen érted a lényeget mindenki silviát lát F1 tulajdonsággal csak én nem multiba mentem vele hanem privibe teszteltem az autókat

SUNNY84HUN
akkor meg is válaszoltad a kérdésem 😊)

Az idõzésnek mikor van értelme? Most az RX8 versenyen

Ezzel vitába szállok! Ha van bent silviád és azzal jössz ki, valamint a changerben ráhúzol egy F1-et, akkor szilviát lát mindenki a versenyben, de az F1 tulajdonságaival. Szóval bõven undorító csít az is.

SUNNY84HUN
kérdés lenne a témáról , a lobbyban aki bent és az egyén aki variál ilyen autócserélõ cuccal más is látja a behozott dögöt vagy azt az autót amire ráhúzza a másikat , mert ez megmagyarázna sok farolást gyorsulást alacsony classokon

Mennyivel jobb lenne, ha vásárlás elõtt ki lehetne próbálni a vágyott autót a városban, mint a Heat Online-ban ... Sokan kiábrándulnának bizonyos autókból.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ahogy látom ti jól elvagytok
Mint mondtam: önkontroll, ennyi

Egyetértek veled. Régebben én is nyomkodtam az idõket egyszer meg is volt a 249.hely ami nekem már megfelelt. Aztán jött az F1 és az ingyen F1 3 napra, aztán utána borult a bili mert a "bolondbiztos" autóval könnyen lehetett jó idõket menni. Azóta én is tojok az idõkre meg mit kínlódjak vele ha a játék is ennyire kegyes hozzánk hogy állandóan fos, játszhatatlan, a szinkron meg nevetséges mikor a falra másznak az inasok annyira jól pozicionálja õket meg egymást k.rják meg a 2.v3.helyért is hátha ad valamit a játék amit használni is tudsz(de nem ad)
Kurvára Hack a Car Changer, mert multiba tegnap elõtt egy GT3RS 4.0 F1-el ment(Alt+z verseny elõtt és látod a Car Changerrel használt autót, aztán ráhúzza a skint a játék(ez esetben a Gt3RS)) és, ugyebár segédprogram használata a játékban tilos

de az is betegség ha megelõznek és már csalsz nobb vagy tököm tudja, ez az amit írtam hogy nem tudnak veszyteni

Inkább veszek dobozos Startert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na én meg holnap megyek dolgozni b.. meg 😞

Meta más, õ szinte mindig fent van, én napi 1x 2x max, nem okoz betegséget, ha be tudod osztani, hogy meddig, mit csinálsz, kontrollálod magad... ez a játék a versenyzésrõl szól és az alap funkciója a jó sofõr elismeréséhez a gyõzelem..

jó de a túl sok nyerés betegséget okoz lásd metasoftnál, megelõzöd azt lecsalóz pont mint quqa1 nem bírnak veszíteni. Én csak akkor irogatok a chatbe a mögöttem nitrozik mint állat és nem tud megelõzni és juggerral nekitól a falnak. Így persze könnyû nyerni nem csak 10 és nem tudom hányas szintûek csinálják 60-asok is.

Más

QUQA1

Nem tudom hol olvastad hogy mûködik a car changer, a kiprobálás meg a olvasás/videón megnézés teljesen más. Akkor leírom nekem hogy milyen

Az adott autot amit kohozól a hack-el minden tulajdonságot átvesz. (Ha van Silviád ami zöld de arra kihozol egx Vipert akkor a Vipert összes tulajdonságát érzed, sebesség gyorsuál kanyarodás body kit, csak a festés marad mit az elõzõ autóra hoztál ki amit a zöld)

Érted. Ezért nem annyira hack

SUNNY84HUN

a hondás krúzokon meg városszéli futamokon se az a mérvadó ki mennyi idõ alatt fut hanem a felfestett vagy kijelölt célon hányadik ként érbe <#wave>

BONESAI
igen, versenyen nagyon sok dolog eldõl... ki kocsija a nehezebb (ütközésnél), kinek a kocsija fordul jobban (rá az ellenfélre). Szar az egész multi úgy, ahogy van

NFSW: BONESAI

Nem hülyeség, mivan, ha valaki csak játszani akar és 1.-nek lenni multiban? Hömm? Az idõzés egy idiótaság, nem mutatja a valódi vezetõ képességet, kész. Versenyen dõl el. Számomra ez a játék célja: Versenyezni, nyerni, szocializálódni(néha)

Piros pont jár <#taps>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

BONESAI
Kezd kicsit sok lenni amit csinalsz.. Ugy jaratod a szad, mintha szakerto lennel. Mast mar nem latni a hozzaszolasaidban, mint "csiter", "noob" es hasonlo.. Hirtelen te lettel a viszonyitasi alap? Nalad sokkal tehetsegesebb soforok vannak itt, akit a tudatlan buksiddal biralsz meg lecsalozol. Engem is, pedig en tenyleg nem vagyok jo sofor a tobbi magyar versenyzohoz kepest. Azt ajanlom vedd elo a magyar top100 youtube csatornait es nezegesd, tanulmanyozd at ujra a palyakat, gyakorold az iveket minel nagyobb sebessegnel. F1ed (ha van) pakold meg ZKZZSS szinsorral hogy erjen valamit es ugy probalkozz vele. Meglatod, hogy fordul az meg az olyan balfaszoknal is, mint Te.
Ha pedig felmutatsz valamit idok teren szivesen atadom a magyar ranglista biralasat. Rossz kifogas, hogy nem erdekelnek az idok.. Engem se erdekelne ha szopnak minden egyes palyan.. Keszulj fel arra, hogy 30-50 probalkozasbol lesz egy jo ido( all classon ).

Addig pedig Kuka

NFSW: BONESAI

Nekem is az rémlik, hogy a zöld rugó után lett jobb...

a pirossal rugóval a legjobb

SUNNY84HUN
<#taps><#zavart1> az egy értelmes japó gép

#83859 bevált a unlimited gift cars effektus 😄 <#nevetes2>

Csatlakozom. 😊 Csak elõtte adok a kutyának kaját.

Balathruin

Teeeeeeeee 😄

Ki az a kis R35-ös köcsög??? <#idiota>

Mi el vagyunk 😊

Nekem volt benne kék rugó azzal szar volt, akkor a pirossal még szarabb lenne, a gumi az talán lehet jó.

#83845 A sárga gumi az nem jó bele nagyon tapad tõle, jó hogy nem fordul.

#83839 <#integet2>
Én egyetlen egy nevezést fogadnék el per fõ, mert minek többet...

légy türelmes

Akik Pm-ben küldték az új idõket, azoknak frissitettem

Már a Mikulás ruhájáról van szó. Ha jól értettem.

légy türelmes

ja, nem figyeltem :/ Akkor kipróbálom.