Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A rugó. Lejjebb mondta.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Kösz..mi piros?

Project D|Rare Car Collector|

pirossal jobb lesz nagyobb lesz a kanyarsebessége

Simraceway: tigris013

Tehát normális, hogy ennyire fosch a kanyaríve? 😄

jó de az RS4 összkerekes a gt2 meg hátsó faros 😄

Stabil mint katiban a gyerek, de a kanyaríve jobb mint az RS4-é..kicsivel

eleve stabil a GT2 hova akarod hogy stabilabb legyek <#conf>

No ha be találok rúgni, akkor kipróbálom. (Azt hiszem negyedik éve nem iszom alkoholt <#bohoc>)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Zöld rugó, sárga gumi van az enyémben...mûködnie kell..

privát verseny valaki (GT2-es futam 996/997)

nálam van body a széles+20-as felni és 0 ültetés

mondom tegyél bele kék gumit de vigyázz vele a kanyarokba mert csúszkálni fog, ennél tudni kell kezelni de legalább fordulni fog

A wilde bodykitet lehagytam. Azzal meg hihetetlenül be tudott "billegni". Ment a kukába a nem óccsó testecske. Gyárival jobb.

Megmondom õszintén. Nem próbálom. Csak azért, mert azon az accon, több mint negyven ultra partot emésztett fel a tesztelése. Szóval az ötleted pipa. Csak nálam nem mûködik. Vagy nem úgy. (Plusz amit az ültetés - felni - body - spoiler kombókba fektettem. És a legeredményesebb még a majdnem full sárga/1-es ültetés/ könig 20"-os felni bizonyult. De az is nagyon ratyin, pontosabban kiszámíthatatlanul fordult. A dupla gázlevétel/adás elég jól tartotta az íven, de nem mindig (???) Szóval nekem az a verda elégséges)

BONESAI
shh

NFSW: BONESAI

Na itt egy teszt videó a Mitsu Eclipse GT-rõl. A bal felsõ sarokban van amit magyaráztam korábban hogy az alacsony FPS szám mellet akad a játék videó közbe ezért nem csinálok vidit mert nem kanyarodik az autóm
Mitsu teszt

próbáld ki piros rugó és kék gumi, jó lesz az és azzal jobban is gyorsul mint a piros ill. a sárga gumis GT2-õk

Na ez információ. Nekem. Fél évet kocsikáztam vele és hát... nem fordul/fordult. Nekem. Juggerral, meg mint a lapos szögben elhajított féltégla egy egész súlyával.

meg ha jó idõben és jó szögben kapod el a kanyart akkor fordul az jugger-al full gázon is

priso rugó és kék gumi megoldja a GT2 kanyarodását jugger-al is

Küldök én videót 1-2 nagymenõrõl hogy fordul, de csak privátban. Nekem fogalmam sincs hogy csinálja legálisan, nekem biztos nem menne. Ha kell írsz.
így van 😊

Szarok rá bekötött szemmel pisilve és tolatva jobbat megyek mint ezek 😄

Csak épp most nincs eriksznyolcam úgy hogy megint csak igen 😄

Ha kérhetném magyar ranglistára. Van benne hiba bõven, de mentségemre legyen, hogy most vettem és 1x mentem vele ez elõtt. <#vigyor> Hétvége folyamán talán javítok még picit.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

SUNNY84HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
virágbolti tdu2 vel is van mód ( patch ) 😊))

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

A nagy RX-8 kihívás
1. hely: starter

Balathruin

Green Point Hondabics 😄

Én most visszafüggtem a TDU2re hála az új Patcheknek, amit egy kedves modder készít és kaptunk egy csomó finomságot(pl 370Z nismo, R8 4.2, V6 Mustang, 67' GT500 stb) meg megtanultam a játékot moddolni, szóval bitang R8 v10 hangot kapott az Audesz meg új fizikát is lehet letölteni hozzá, csak az MP4-12Ct javítaná meg ez a modder

Miféle verseny folyik itt? 😄 Csalózzátok egymást is szép biztos nagy tét van felrakva akkor 😄

SUNNY84HUN
én már nem töltök el ennyit egy szaros játékkal már hogy abba a bizonyos bugba essek , régen jó helyen álltam a listán de mára lesz@rom megyek néha azt csókolom ( le is csúsztam rendesen ) , értelmetlen az egész , van más elfoglaltság szabadidõ stb , meg a tisztelet is elveszett azok fele aki már letettek valamit az asztalra .. haldoklik a world ez nem kérdéses :/

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Juggerrel hogy fordul az a Gt2? Nekem még amúgy se 😄

Így van. Most vegyen egy nagy levegõt mindenki és kb kussoljunk aug 31-ig. Az illetékesek elbírálják majd a videókat. Aki részt vesz a versenyen, vállalja a feltételeket is. Ehhez hozzátartozik, hogy eredményhirdetéskor elfogadja a zsûri ítéletét. Ha AZ megszületett akkor lehet kezdeni az elemzést. A vitatott videó nem az egyetlen, hanem csupán az elsõ vérhörgõs. Meg kell nézni, lehet elemezni, de csak félhangosan max, vagy magunkban. Versenyezzünk. Errõl szól. Nem a starter pack értéke (ami azért elismerendõ a fõszervezõ hozzáállását dícsérve) hanem a diadal, az érzés, hogy elsõ akarok lenni, kellene hogy motiválja a kedves játékosokat. Ahogy mondani szoktam: Gyõzni minden, de nem bármi áron. Szóval hajrá, és húzzon bele aki részt vesz a megmérettetésen, házibajnokságon, privát kihívásban!

Nem használtam csak láttam a neten, de lehet csinálok egy kamu acc-ot és én is dobálom a jobbnál jobb idõket. Nálam az MR csúszik a fövõn, másnál nem, sõt még nitroz is közben, vagy jugger-al fordul a GT2, nálam az sem mûködik. Ez van!

#83816 Az a szögletes fordulás az car charger, a végsebesség is csak 277 másnál meg 289 a kanyarban nyeri az idõt ennyi.
Különben meg B13 leírta a frankot, ö régi nagy menõ, mint Tutu ö sem az ujjából szopja az okosságot.
Tényleg,ez a vita méltatlan hozzátok,beleszólni igazából nem is szeretnék,részt venni sem benne mert az esélytelenek nyugalmával indulnék viszont az kódolva volt hogy ez lesz belõle amennyi rálátásom lehet a dologra nekem normálisnak tûnt minden videó amit eddig láttam!

Ennyi. Ezért nincs értelme az idõzésnek, meg a hasonló dolgoknak. Versenyezni kéne az 1. helyért és kész

El mehetnél a CIA-hoz 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

SUNNY84HUN
😮 😮 na ezért fogom abbahagyni a játékot , mert mindig a rinya megy , ha valaki jobbat fut akkor azért ha valami van akkor azért ... <#levele> persze ehhez hozzájönnek a csalók is és kész a kutyvalék fos

7r1v1um
Ugyanez volt reggel, csak a 4. helyre kerültem. Meg is ubntam, és levettem a f.szba. Pár hónapig biztos nem rakom fel megint..............

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

BONESAI
ha más autót / túltuningolt autót használna, a rajtnál rögtön látni lehetne... alig megy 200 fölé az 5s nitróval, tehát ez rendben van.. Az irányítás pedig sokban függ a színkombinációtól, ezt te tudhatnád a legjobban..

Nem kell mindjárt köpködni azért, mert valaki futott egy ilyen idõt, ez várható volt... csak 1 gyõztes lehet

MAZDA RX-8 '09 (SP) 01:29.614

elsõ vagyok, kb. 2-3 másodperccel vezetek. beérek a célba beáll a képernyõ, 5 másodperc múlva látom 6. lettem, megyek tovább és se kártya, se rep, se pénz... és ezt egyre gyakrabban csinálja <#mf1>

na😮OOO a kis hack-er és õ mondja hogy nem használta

Honnan tudod mit visz át a car changer ha nem használtad Vagy még is?

Na akkor leírom a frankot (pedig nem akartam), ha egy sima car charger-t használ valaki mindennel baromi könnyû fordulni, nem csúszik ki a kanyarban nitrozva sem, baromi stabil és lehet futni az egyre jobb idõket. Ja és elég ugyanaz az autó hozzá a csalósból és kívülrõl semmi sem látszik. És akkor a kifinomult verziókról nem is esett szó!
Jó pár videót végignéztem és ez nagyon hasonlít azokhoz.
Nem mondta senki hogy csaló vagy. Viszont te is tudod jól mirõl beszéltem, és affelõl pedig biztosíthatlak hogy egyetlen ilyen idõm van a ranglistán, mégpedig turnpike-on amikor egész nap szarakodtam a Veyronért akkor elklezdett így húzni és aztán az olyan lett amilyen, tõlem maradjon az idõ, nincs benne semmi csalás, csak azért írtam amit hogy akkor ha esetleg 1-2 ember ezután benyom ide 27-es idõt akkor azzal se legyen gond
Család tv-zik, be fogjátok hallani, de megyek.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

k. pi.,............ nem jó a joutube nem tudok vidit feltölteni még IE10-bõl se

tudol jönni te is tsre ?

Jösz fel rexipapa tsre ?

goregrind
3 napig itthon leszek, remélhetõleg összejön megint valami! Kezess-t azóta sem láttam, mi van vele?

DISCORD: grimanddark

Én tudom hogy nem vagy csaló 😊

BONESAI
szép futam

Rendben, alig várom. 😊

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.