Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemrég próbáltam BMW E46 331km/ó-t megy és a Diadlo 329-et NOS-al, és utóbbi lerajtolja az MR-t ugyanakkora perfect mellett.

#83943 Te idióta!! <#mf1> <#kocsog> <#mf2>
Azt hagyni kell, hadd anyázza ki magát, kész. Quqa nem tegnapi játékos, tehát nem hinném, hogy az amatõrökhöz tartozik.

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
jááááj😄D

NFSW: BONESAI

What ??

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Vigyázat, jövögetek 😄

ne akarjátok, hogy találjak almalét..

Nem arra gondoltam csak mindig van aki ossza az ész mikor nem is ért semmihez sem 😊

Vicces 😄DD

BONESAI
<#szomoru2>

Azért álljon már meg a menet, hogy hozhatod össze a játékost azzal az idióta barommal meg a gázkamráival?!...

goregrind
Tesztelgettem a Mirillis Action!-t ma picit, itt egy futam pár csiter kollégával! Lehet figyelni a csalásokat, a car changer hatását...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DISCORD: grimanddark

Muhahah 😄
+ kezdjen el vidizni ne csak ossza az ész mint ha Õ lenne itt a valaki
De pont az ilyen faszkalap emberekell van meg álldva a világ fognám azt csinálnám az ilyenel mint hitlerbácsi

GÁZKAMRA nekik !!!!

BONESAI
Akkor gurulj ki az utcára

és ne itt prédikálj

Vettem észre 😊

De amúgy nekem is kezd már tele lenni a tököm Kukával meg Ryanel !

Szó szerint csak pörögnek, körbe körbe állandóan már jó ideje <#hehe>
BONESAI
aztuti <#nevetes1>

Köszönjük Emese! <#taps>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ja. Számomra a legékesebb példa, mikor hárman voltunk a versenyben. Én paganival, egy lambo veloci, és egy lfa. A lambóssal nem bírtam. Brutál tapadás, extraerõs nitró, gyors feltöltés. Verseny végén 403 top speed neki... És még lenúboz engem. Érdekes, hogy F1 ellen mentem, viselkedés, erõ stb terén, de csak egy velocit láttam... Összegezve: undorító cheat az is!

nem lesz stabilabb mondom minden tulajdonságot átvesz plusz a partokat is, egyéb ként könnyü kezelni csak elindítod a progit miközben fut a jákék nyomyz egy F1-et és a legördülõ listából kiválasztod azt az autót amit akarsz tesztelni. belépsz a safe hause- canhe car és már ott is van

Simraceway: tigris013

Pörögnek az események 😊

<#taps>Detto<#nevetes1>

Te meg nyaljál sót, és idõzzél én kigurulok a saját járgánnyal közútra (ha akarok) és leszarom az itteni dolgokat. És már jó régóta megtehetem ezt. Nem érdekel ez a billentyûs bohóckodás. Igaz hogy nekem is volt egy – két pályán (ami érdekelt) kb. 1,5-2 éve 300-as vagy jobb helyezés, de már magamon is röhögök, hogy miért is. <#nevetes1>

#83882 Nekem is volt ilyen és tök más volt a lobby-ban mint versenyen. Mostanában meg olyan is hogy 2-en vagyunk csak és a verseny meg teli van, na az a komoly. <#fejvakaras>

#83871 Ahogy én hallottam (megbízható forrásból), akkor is sokkal stabilabb lesz, ha ugyan azt hozod a car changer-böl mint amit lecserél (bárhol nitrozható akár kanyarban is), nem hogy ha erõsebbet, jobbat stb. De hát próbáld ki, én azt sem tudnám hogy kell azt használni. <#ravasz1>

Mikor még a fájlok közt volt, és volt kép is róla, megláttam és azt hittem hogy kihányom a belemet, de idõvel nagyon megtetszett.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Jobb is és nem egy elterjedt/felkapott/csorda autó <#eplus2>

Jah, nagyon szeretem, én is, jobban szeretem a kanyarvételét mind a Sport Evonál. <#szeret>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

áh nem, nem játszok ilyet

SUNNY84HUN
akkor cseréld a rugót ,féket , gumit zöldre az milyen buli 😊)) egy suprán építettem poénból így <#idiota>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

legalább lesz házi meccs a 2005-õs RX8-asok között 😄

Abban úgy sincs pénz csak egy Car Packból nyert egy Red Jugger Chrysler és a Miura Concept
DEeeeeeeeeee! Viszont baromi jó verda. Olyasmi mint az Unicum. Annyira xar (látványra a bömbi) hogy az már brutál jó <#szeret>

felõlem, de amit futottam az zöld rugóval volt hát küzdöttem kanyarba

Jó páran panaszkodnak ilyen hibára. Állítólag dolgoznak a problémán... Fenetudja.

Közbe én barom rájöttem, hogy 1s perfektem van és mindegyik skillem 1 csillagos 😄

Beküldjem az enyémet ?..<#ravasz1>
Azt írja hogy rossz a jelszavam , fel megy az Origin honlapjára ott kérem hogy jelszó visszaállítása de nem küldi el az e-mailemre
jaja 😄

SUNNY84HUN
hát nem is valami szépség (: de amúgy igazi vintage racing car és az nem a szépségrõl szól

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Mi ebben a meglepõ? Ez természetes. Quqa még idézne is erre, tõled. <#eplus2>

Nem sokáig remélem 😄

Köszi! <#integet2>

most nézem a verseny állását a sima 2005-os RX-8-al nekem van a legjobb idõm 😮

SUNNY84HUN
baszod honnan jött ez marha nagyot ütött <#nevetes2><#vigyor2>

Rondaaaaaaaa? Nem is ronda <#rinya>
Nem tudok belépni a 2. profilomba se a worldon kesztül sem se az Origin honlaján sem , de letöltöttem (Rexi miatt) Origint és ott be tudok lépni de ott nem tudom elindítani a Worldot
Bezony ám! De akkor is hihetetlenül ronda. Szerintem az Óz a nagy-varázslóból a Bádogember, egyik reggel arra ébredt, hogy: Autobot leszek mától!!!!
... és CSL-é változott....

SUNNY84HUN
<#pias><#taps>

ja Sunny válaszolok a kérdésedre

Nem kezdtem újra csak 2 profil van de fizukor lesz bele boost

akkor lehet veszek vasárnap egy dobozost és még akciósan megveszem
Ott a pont. Chicane szerón azzal estem be az 50be <#eplus2> a heti D pályán. (gazdagon skillezve, bõszen nitrózva)

A lobbyban mindenki az eredeti autót látja.
használtam anno a programot az új autók kipróbálására free roamban. erre az egy dologra jó ami hasznos is.