Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder159
Na mindegy vergõdjenek csak. Februárban jön a The Crew, aztán lehúzhatja a rolót az összes NFS

Ha meg mégsem menne, akkor ide katt.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

BONESAI
Niggák gyertek TSre <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

Küldeném elsõsorban Chrisnek, meg Tomdrivernek, aki amatõr kérdésével bearanyozta a tegnap esténket. Ja meg mindenkinek, aki szereti. (Ötödik Szakasz befejezõ szám)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ryder159
Egybõl az All Terrain Subaruval mentem, és mi állt mellettem? Egy SV, egy MP4, megy egy Zonda. Igazi Igazi Rally legendák...
Minek készít autós játékot egy olyan banda, akik még nem láttak egy rally versenyt sem?

Halvány remény bennem is volt, hogy a Quattro 20V jó lesz rá, de..

Project D|Rare Car Collector|

Ryder159
Ez egy fos. Sima sprint verseny. ennyit errõl, pedig ezt is vártam...<#gunyos1>

Szabi
szerintem kékkel sokkal szebb volt..

de ha már szürkítesz, akkor ne csak a fél keretet... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lorci
Valahogy igy igaz most elsõ idõ de hamar javitani fognak a 997-essel

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Jó ez a A-s dragpálya. Jó a starthely, jó a célvonal, Tej Parker a Fast n Furiousból is iderakta volna.
Köcsög blokkolókat kicsit zavarhatják a középsõ oszlopok, meg a civilek is. Gyenge nitrós is nyerhet ha tud jól visszaváltani. Van benne kis szabotázs is a régi Buick-kal amelyik rendszeresen baloldalon megy két sávot is elfoglalva. 😊
Rally - no komment: két új rövid sprintpálya.
a C-s drag meg ennyi kanyarral meg civillel:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én csak a quattro-val mentem a 2 rally pályán, kemény B spec-en, a Zonda-k, GT2-õk, esetleg Lambok meg csak repkedtek körülöttem, kevés sikerrel. Jó pálya, csak lehetne sokkal hosszabb ill. 2-3 körös.
Az összekötõ utakkal mi van? Kinyitották (fogják a héten), meg sem lestem!
Hozzáteszem, kaptunk segítséget is a menéshez avagy a haladáshoz, ugyanis kivettek egy parkoló autót. Legalább is én egy ideje nem látom ott, és akkor sem kerül elõ hirtelen, amikor átmegyek a helyén. Az a pirosas színû undormány szokott ott állni az útban.

légy türelmes

Ryder159
Ja akkor csak egy sima verseny, semmi extrával? Egyszerre indul mindenki mi?

Bent biza. Érdekes sprint rallyként nevezve 😄

tutuhawer
király. Tehát Edi azt mondja, ha magyarra fordítom, hogy hamar meglesz a rámpával az air time achievement. 5 hónap múlva lesz meg durván <#eljen>
Figy, Edi, ne várd meg a téli rámpát, mert ha csak játszol, és semmi egyéb, jóval elõbb meglesz. Mindenki ha "csak" megy, akkor halad <#eljen> Ez a napi bölcsesség, minden vicc nélkül.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ryder159
Bent van a Rally pálya?

Nem, de majd, ha rajta lesz... 😄

tutuhawer
Most rajta van a pályán a rámpa?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

R8 5.2 Drag ftw 😄

lorci
Már majdnem világcsucsot mentem vele 2. idõ 16.23<#zavart1>

Rosewood Rally + a téli rámpa = Airtime gyorsan meg lesz
Szerintem az gyengus lesz dragra <#fejvakaras> Na most A-ba legfeljebb levergõdhetem a Cinque-t, C-be meg lövésem sincs..még a Cinque-be sincsenek skillek, nem hogy még 2 autóra <#idiota>
lorci
Bent is van mind a 4... C-s drag meg A-s drag na ez jó igc gt2-est nyomom is át dragba<#nevetes2>

lorci
Érdekes itt 4 pályát ir

Na de megyek kiprobálom ami bent van<#vigyor>

Viccesek 😄 Fõleg az, hogy sokan új játékmódban reménykedtek.

<#eljen>

Igaz hogy eredetileg a hegyi driftrõl sól a sorozat(CANYON DRIFTET!!!!), de a rammolás is megteszi 😄

7r1v1um
Ja. Fasza szürke.<#eljen>
Aki játszik ezzel: a rallys pálya hogy muzsikál? Melyik korábbihoz hasonlít, ha egyáltalán hasonlít bármelyikhez?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

SUNNY84HUN
hát most nem biztos hogy látom mert aludni kellene 😄 már de kösz az infot

-----------------
más :

amúgy 4 pálya van bent elvileg 😮

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind

DISCORD: grimanddark

a rally pálya nekem bejön csak kell majd valami jobb kocsi hozzá a jelenlegi 238-as silvia-nál 😄

SUNNY84HUN
érdekes de legalább valami új 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
A drag-eket nem figyeltem! A Kettõ rózvúd pályára gondoltam, de mivel az egyik visszafelé van ezért másfél...

SUNNY84HUN
a drag komoly kamionok bent vannak 😊))

na azt a rally pályát megnézem magamnak 😄

SUNNY84HUN
rosewood rally sprint pálya és a gridlock drag c classos pálya bent 😄

másfél? 😄

goregrind
Másfél új pálya a játékban! Hihetetlen, hova kell ezt felírni? Lehet összetörték magukat teljesen, mire ez sikerült nekik?!?  <#eplus2>

Sziasztok. javitottam én is légyszives tegyétek be köszönöm.
goregrind
Kivételesen egész faszányos kis muzsika! <#eljen>

Le is loptam egy rövid videó erejéig. Lesd meg azt a részt, ahol bejön a nõi ének (kb 0:55-nél), az lett e legütõsebb! <#vigyor>

ha az Action-el csináltad a videót, akkor azért nem teszi a youtube a dolgát mert nem exportáltad ki amit csináltál, hanem a nyers videót akartad feltölteni.
jobb klikk a videóral az Action progin belül és ott export. egybõl fel is tudja amúgy tölteni youtube-ra az átkonvertált videót

Át lehet írni megint,hagy ne unatkozz.... 😊

Errõl van videó ,de youtube bemutatta a középsõt,tovább nem szarakodok vele....
#84337 😊

#84340 Valaki ölne is egy ingyen starterért. Nagymamám mondta.

#84363 Hümm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ehhehhe😊

#84368 Porsche Unleashed, World of Tanks, kerékpár.

#84421 Néha bennem is felmerülnek hasonlóan hülye kérdések a játékkal kapcsolatban.

#84506 A formatervezõt örökre el kellene tiltani a formatervezéstõl a múlt durva meggyalázása miatt.

légy türelmes

igy szürkében nekem bejön a menü <#eljen>

Engem csak a car pack érdekelne de drága ahhoz hogy legyenmég egy már meglévõ autó

Nagy Card Packs akció van.
Ez a best muzsika mind közül 😄 És ez nem Corolla, hanem egy True Hachi-Roku, egy Trueno <#eljen>

Még a Corollán is APEX van. <#nevetes2>
Legalább bele illik a fórumba. <#idiota>

Balathruin

Köszi, így nem ég ki a dobhártyám! <#eljen>

Balathruin

Nesze, egy kis mûvelõdés 😄

Vigyázz Április 1.-je, jövök 😄