Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is 200 körüli vagyok a "Rally"-kon a jó kis Lanciaval.....még
Igen, elég sokat..nem figyeltem de talán többezer pontot is így együtt a 4 új pálya, ami elég sok, akár top100-on kívülrõl is lehetne elsõ valaki ha senki más nem ment volna a pályán
valószinüleg lejártak már.

2 pálya meg 2 drag ennyit számít a ranglistán ??<#wow2><#wow2><#wow1>
Igen de tudod hogy csak azért mert nem ment még mindenki az új pályákon, ha majd visszarendezõdik normálisan akkor nem így lesz.
*magyar
2+1(Viktorka) az elsõ 20-ban.Annak a 2nek grat
Nem jártak már le?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

már originen keresztül sem fogadja el a kódokat (Miura, tensor)

A lancsát se felejtsd ki, sztem az is odavaló. 😄

Az ültetett Agerát úgy keresztbe tudtam rakni, mint egy VFTS-t, szóval... 😄

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
rally gép beizzítva 😊)

bár idióta f1 esek és cinke " rally " gépek ellen nem sokat ér ( sok autó motorsport tapasztalatuk van a fejlesztõkének ez meglátszik :d ) , de ez való igazán oda <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
letesztelném a képfeltöltõ oldalt is hamar. A szomszéd fórumba felesleges linkelni, õk látták már ezt a képet, egész pontosan állandóan ezt látjuk:
KÉP

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ne offolj. <#eplus2>

tutuhawer
az új pályákról jut eszembe..
LINK
LINK

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Kipróbáltam én is az új pályákat. A két rally mondhatni, hogy elnyerte a tetszésemet, idegesitõ az hogy nagyjából ugyanaz a pálya a két rally, amúgy én a lancsával mentem rajta. És a C-s dragot is kipróbáltam, és miközben végigmentem rajta, egy deja vu támadott meg, a régi MW jutott eszembe, a nagy teherszállitó autó miatt, és még egyes meg nem jelent trafikkok miatt, de ami érdekes az hogy ezt singlebe is lehet nyomni, és hogy a singles köcsögök még traffikot is nyomtak rám dragba. Az A-s pálya az sztem nem nagy szám, mondjuk a traffikok azok amik különlegessé teszik. 😊

Rexi papa 3 körül leszek, a gyerek kisajátitotta addig a gépet

tutuhawer
akármikor odaküzdenie magát az embernek nem semmi, azért jár a pont. Végignéztem figyelmesen, ha már belinkelted, a statodat. <#eljen>

SUNNY84HUN
felcsaltad magad , megy a mega trainer 1000el <#idiota> , ne sértõdj meg csak vicc volt

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Csak nálad nincs.

Na, vagyok. Új pályák, kipróbálom én is. Chris, nem akarlak piszkálni, de tényleg a keretnek a másik fele is lehet szürke. xD

BONESAI

NFSW: BONESAI

SUNNY84HUN
hogy hogy 😞)

SUNNY84HUN
üdv

#84592 pont a hang is lényeges ilyen videóknál <#nevetes2>

BONESAI
amúgy nincs traffic free roamban <#nevetes1>

tutuhawer
na... ez igen, ez nagyon tetszett. Hang nélkül csak végignéztem és igen jól nézett ki <#eljen>

tutuhawer
szevasz

beraktam az idõdhöz.

BONESAI
fenn vagyok

Itt a videód...(aztán rájöttem,hogy mégis feltöltötte még tegnap este)

Rexi papa tsre nem jösz fel ??
Egy f@szát kéne gurulni 😊

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Bonesai légyszives rakd majd be ezt a profilomat a magyar stat oldalra és a KORZETHENINJA-t töröld.
köszi 😊

Én meg 4. vagyok <#idiota> Pár perce még 2. volt..estére meg szépen vissza fog állni minden mire mindenki végignyomta az új pályákat <#gonosz3><#vigyor>
OMG 2: A jelenlegi toplistással dragoztam. <#vigyor3> (GEEZY)

Balathruin

Tudom. <#idiota>

Balathruin

Nem sokáig lesz így, affelõl nyugodt lehetsz <#hehe>
OMG Perfect10n csak a 2. NFS-Staton. <#guluszem1> <#zavart2>

Balathruin

Jó, de nekem most csak az van. 😄 (meg '69 Charger) Chevelle SS milyen lenne oda? 😄
Rally: Mennyit mentetek? Nekem elsõ menet 1.17 mind2 helyen (RS 4.0).

Balathruin

helo mindenki
SUNNY84HUN
jaja rs4 mindent söpör ott , maxra megraktam c ben skill nélkül megy mint a barom nyomába sem érnek a többi c classos verda arra fele (:

lorci
Inkább RS4

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Új Dragok? C classos? Akkor Autdi TT. 😄

Balathruin

goregrind
Rendben! Én leszek egész nap, akkor majd késõbb próbálkozok egy kis molesztálással! <#eplus2>

DISCORD: grimanddark

Nem sokáig

Tomnak egy Intial D féle agymosás kéne 😄

goregrind
A hágé úr vizet szûrcsizik otthon?

DISCORD: grimanddark

BONESAI
a rallyra gondoltam 😄

lorci
Dragos az jó csak elsõre én is azt mondtam, hú be fos...<#nevetes2>mikor ráérzel akkor már jó

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

BONESAI
nagyon szar pályák

A rally nem mindig ralit jelent...

légy türelmes