Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Balathruin
Most egy ilyen ronda nõnek ellent tudjak mondani? 😄
Project D|Rare Car Collector|
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Balathruin
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
nem szégyen ha tanulni akarok a jobbaktól szerintem.
imádom a hangját 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C'mooon maaaaan. Szerintem felesleges a videó, nem megy a starter packért B13A6. A feltételezés is nonszensz, hogy van a háttérben valami. Képzeljük csak el:
Bárki, akinél van a háttérben valami, az próbál fû alatt. Akinél nem a háttérben valami, az nyilván ökör és 600-zal megy, ezért írom mindegyiknek, hogy kispályás. mert régen meg 1600-ig lehetett repülni. Szóval ha nálam van valami sunyiban, és a sokkal gyengébbnek mondott autóval legyõzni próbálok sokkal jobbakat az értéktelen nyeremény fejében, az egy öngól. Videóra venni saját magamat fõleg öngól, hogyha van valami a háttérben. Kész vicc a videó követelése szerintem. Csinálok valamit, amikor tudom, hogy mindenki azt figyeli és csinálok róla videót, amit majd mindenki jól meg fog nézni nagyítóval? Életszerûtlen. Szerintem B13A6-nak nem is kéne videó.
Plusz: mindenki magyarázza, hogy ez a videófelvevõ jobb,mint az, és különben is egyszerûbb, szebb, meg nem akad és anyjapicsája, de ha itt sokan nem erõgéppel játszanak, hanem kenyérpiriítóval futtatják a nfsw.exe-t és ahhoz csak a fraps megy plusz az eperjam esetleg... Persze, jó a bandicam, nekem is tetszene a steam-mel videózás, sõt a gamebooster is tud felvenni nekem azonnal, de ha vért okádok, akkor se lesz jobb PC-m, csak a fraps megy rajta normálisan. Igaz, az eredei méretben 10-20 gigásan... Na, az HD lenne, megfelelne?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Balathruin
Simraceway: tigris013
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
DISCORD: grimanddark
Kruger, Cortezk és Noblem ne lássa, mit kérdeztél 😄
Simraceway: tigris013
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Balathruin