Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONESAI
pár helyet elõrehoz ez a dolog, de nem túl sokat

NFSW: BONESAI

tutuhawer
a shift2-es topicban a szövegdoboz alapértelmezett SG kék színû. De csak az

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

De jó ez a szin. <#gonosz1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Igen, azon voltam, csak nem tudom, milyen színpárosítás legyen, ezen vacakolok jóideje, Rexnek is azonnal mondtam, hogy ez a neon kék olyan ronda, mint a kocsik alatt a neon

Project D|Rare Car Collector|

Ezt már csak úgy spoilerbe: Plusz a "Bejelentkezve: XY" rész eltûnt. Szürke háttér, szürke betû.
Viszont egy jó pont jár: ugyanis nem rakja újra össze az egész oldalt, ha frissít, hanem csak hozzádobja az új hozzászólásokat a meglévõhöz. Így gyorsabb a fórum használhatósága lassabb netnél is.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tutuhawer
Nem szar az új dizájn, ellenben jó. De azért nem tuttifrutti. A szövegdoboz mögött legyen egyszínû ,mert így is alig tud írni az ember, hát még ha nem látja a felét... Ez nagyon fontos , nem szabad túl okosnak lenni. Legyen szép az oldal, de ne túl szép, maximum tuttifrutti, semmi több csicsás lószar. A próbálkozásért, vérfrissítésért piros pont jér

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Béta fázisban van még, dolgozunk rajaa

Mármint az igc rotáció betûszínével.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ja mégegy.
Szürkés-fehéres logó a háttérben, világoskék betû meg az igc rotáció. Azzal is kezdenék valamit.

ááá megvakuloook ájjále
A neon még kocsi alá se való

Hidd el, engem is zavar

Jó az egyéni fejléced házigazda, csak egészoldalas floodolást ne csinálj vele...
Most minden jó. Sztem neki köszönhetõ: <#idiota>

Mint valami szellem star strek az új kinézet.
A szövegdoboz lehetne sötétebb, mert a háttér szürkésfehér a logó miatt, a betûk meg világosszürkék.
A neon meg a játékban lévõ kocsikra jó, nem a szövegdobozok alá/fölé/mellé.
Plusz a háttérbõl lejjebb venném a sötétséget.
Viszont ha mégse változna a kinézet, akkor esetleg el tudom képzelni az összes linket piros betûszínben.

Csak nehezen jön be a fejléc. <#zavart1><#taps>

Fasza. <#eljen>

de akkor már 3. vagyok a top100-ban juhééééé 😄😄

Simraceway: tigris013

hoppá 33. hely???? 😮

Na fasza skin 😊 grat Kisgyerek 😄D

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én nem hiszem. A Crew az crew és soha a büdös életben nem lesz NFS. Még az is kétséges, hogy kikerül-e pc-re, ha jól tudom. De ha tévedek is, akkor sem tartok attól, hogy megcsappan miatta a Wolrd lakosok száma. A World, minden nyûgével, hibájával, szegényes kommunikációjával, a hulladék bandával, ami mögötte áll, egyeduralkodó. Nincs konkurenciája. MÉG! Bizonyára el fog öregedni, évülni és akkor jön majd másik. De szerintem az is NFS lesz. Nem tudom mit ad az NFS széria, de adja. A world és az attól régebbiek a leginkább. A régi MW alapokra került a world és még mindig bõven életképes. Az hogy esetleg te, vagy én és még páran, nagy-nagy hõbörgéssel itt hagyjátok/hagyjuk, az nem mutat tömeges elvándorlást. Félre ne érts, abszolút nem bántásként írom! És persze igazad is van. Neked is, nekem is, másnak is. Sok a nyûg. S mégsem látok versenyképes online-tuningolós-festegetõs-autó vevõs-csoportolós-utcai versenyzõs-anyázós-"kurvaanyjapicsázós"-neterroros-server fatal erroros játékot, ami lelökhetné a már egy ideje nem is érdemelt trónjáról a World-öt. Lehet egy játékos generációnak még fel kell nõni ahhoz, hogy billenjen a mérleg.
Végezetül pedig, hozhattok fel játékneveket, érvelhettek, de nem fogtok semmi olyat mutatni nekem, ami pótolná az Nfs-t. Hangsúlyozom: nem tudom mit ad, nem tudom mitõl az, ami, nem tudom mivel más, de az Nfs helyett (egyelõre) csakis másik Nfs jöhet. Lehet hogy csak a tradíció rabja vagyok, de én így gondolom. Az Nfs szériának van múltja és mégis sorra rosszabbak lesznek az újabb epizódok a vártnál. Az MW2 is be lett harangozva, hogy na ez odaver a world-nek, aztán csendesedett minden. Maradtam én is a worldnél. A Rivals-tól már nem is várok sokat és biztos, hogy nem lesz meg az a rész nekem elõvételben. Majd a virágbolti teszt után újragondolom.
Maradok a world híve, mert szeretem a world-öt!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

basszák meg a trafickajit hát elémfordul mikor sávot váltok

Zero-Yon??
C-re a dragos eclipse jó lehet kicsit lebutitva.

ja meg kell vennem a dragos lp640-et meg valamit C-re kell keresnem

Vedd meg. Most.

légy türelmes

jaja
2 új drag és 2 rally (sima és reverse)

bejöttek az új pályák vagy mivan, mert látom a stat oldalon

Butaság. Kiváló jármû.

légy türelmes

kinézetre nagyon bejön, de videó alapján a nitroja sz@rt sem ér.
állva hagynának az mr2-esek a rajtnál....

goregrind
TS-en csönd van jelenleg, várlak ott hágé úr!

DISCORD: grimanddark

Igen.

légy türelmes

a 370z-t megéri megvenni B-s versenyekhez?

tutuhawer
én szeretem leblokkolni és közben mondani, hoyg
"kibaszott banner gif szemétláda" A kedvenc banner, ami BMeg méltán legendás és világhírû Mazdájával kezdõdik.

goregrind
A megoldás neve: "SG.hu bõvítmény" - és nem kell adblock-al pöcsölni! <#zavart1>

így van.

tutuhawer
akárhányszor variálás van a fejéccel, bannerrel, mittudomén, akkor mindig új szûrõt kell hozzáadnom, hogy blokkolja a banner az ADBlockPlus?

Gempa, te süket vagy vagy lenémitottál?

Mit melóztál?

tutuhawer
simracewayben egyik brit csávó mondta, hogy király a kommunikáció a komolyabb játékokban is, azért gondoltam. Bátor húzás, mert lehet,hogy zavaró lesz... ki tudja

<#idiota>

goregrind
Valahol pedig kellene tárgyalni, melóztam picit! <#zavart1>

Bátor

tutuhawer
letöltöm én is ezt a TS-t...

Nem csodálom, hogy nem nézel fel. <#idiota>

Szerinted én fel szoktam nézni? 😄

goregrind
ok, a kérdés már csak az, hogy van-e tömeg TS-en...

Igen

goregrind
Hágé úr otthon van már?

a revers-en gyári gxp-vel 373. vagyok PU nélküli futammal