Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
feltöltöd egy normális képfeltöltő oldalra, és kép beszúrásával illeszted be ide.
http://pics.coldline.hu/
ingyenes képfeltöltő oldal, így fog kinézni a képed:

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hali!
Tennék fel képeket a verdáimról vélemény szerzés céljából, de akár hogy faragom nem megy 65 kb alá. Ötlet?

az én GEKKY acc -om is bannolva lett, mutatja az összes korábbi időeredményemet, sőt frissíti is azokat, be tudok lépni és játszani is tudok, ennek ellenére a ranglistán már nem mutat semmit (track rank, car rank)....
http://nfstimes.com/nfsw/pc/GEKKY
csaltál, szarügy ;)
hát azért kár hogy az accom bannolva lett jó sok kocsi volt rajta :/
SUNNY84HUN
ha az oldalra és az originbe be tudsz lépni az semmit nem jelent attól még bannolva lehet az accod...

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ha betudok lépni a weboldalra akkor az azt jelenti, hogy nincs bannolva az accountom?

nem filóznák, sőt ha már pénzt tettem bele akkor meg főleg nem...egyértelmű a válasz nekem: csaláshoz csak a nyomorékok fordulnak.....
RoboKutya78
Pont emiatt pártoltam át Star Trek Online-ra mivel ott nem érdemes csalni mert nem feltűnő a csalás abba a játékban.És nincs nagy értelme péznt is fektetni a játékba hiszen olyan a rendszere hogy egy kis kitartással hozzá juthatsz a pénzes dolgaihoz is idővel.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
mondjuk te is filóznál ha több ezer forintod csücsülne a játékban és reménykedsz hogy lesz a játékból valami Nem azért fizettem ezeknek a rablóknak több tízezer forintot hogy a csíterek érezzék jól magukat a játékban. Gondolom te is filóznál rajta ha már egy boost csomagot is vettél valós pénzért a játékban.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

vettem egyet én is, az Audi A1 -esem bánta, azt adtam el, hogy legyen garázs helyem...
sajna nem volt túl sok választási lehetőségem alkatrész tekintetében, most 780-as overal -lal tolom neki...
nagyon jól kanyarodik de a többitől igazából nem vagyok hanyatt esve...
(persze nem azt mondom, hogy szarul megy...)
ja és a guta ütöget, mert a másik nick -em alatt volt még BOOST -om és ahelyett, hogy vártam volna és most meg vettem volna a leárazott Eclips-et vettem egy RX8-at...
az RX8 sem rossz, de D-be jól jött volna a Mitsu...
hát erre nem tudok mit mondani, csak azt hogy gratulálok hogy ilyenen gondolkodni kell....
Ha nincs 911 GT2-d vegyél vagy BMW 1m-et. Én most vettem egy Estoque-t és elég jól megyaz is<#vigyor2>

Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete

tutuhawer
ha már van egy rakás, ilyen meg olyan, akkor nem mindegy, mit veszel most? vedd meg , amelyiket akarod, hisz már van mindenféléből. A hasznaltauto.hu-n fontos az ár/érték arány

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

RoboKutya78
Elég sokat gondolkodtam hogy átálljak e a setét oldalra
Valszínű hogy ha mostanában kezdtem volna neki a játéknak a körülményekre való tekintettel tutti keresnék valami progit hozzá.
(viszont csak mértékkel!)
Nagyon rég voltam már fent a játékban utoljára ajándék osztás alatt lestem be.

az mind1, hiszen már van majdnem mindenféléből
amelyik ár/érték aránya a legjobb
melyik osztályba kéne?

Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete

milyen igc-s autót érdemes most venni?
SUNNY84HUN
+ még ha a futam végén kártyából nyitsz 10 , - 20k casht is , pörög az szépen ;)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Mér, ha nem lenne drága az accod akkor már használnál?.....
Btw, 2 nap alatt összelehet szedni High Stakesen 2 millát, reggeltől estig tolod max pursuit cashel....:D
RoboKutya78
kéne nékem ez a járgány ez még nincs meg de nincs 2 milla kp a karakteremnél az meg hogy összeszedjem esélytelen:)
Hacket meg nem akarok használni ahhoz már túl drága az accom:)
90 autóval vagy mennyivel a garázsban:)

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.24. 15:11:19

IGC Weekend special: Lamborghini Estoque/2 millio cash!<#awink>

Na, írtam pár sort, hátha leszedik rólam a "BAN" -t...
Tutu, köszönöm a segítséget, még1* !!! :)
Köszönöm!!!
tutuhawer

köszönöm...
csak azért bánt kicsit, mert előfordult jócskán, hogy direkt azért próbálgattam a "szingli" köröket, hogy időket javítgassak...
ha nem értek egyet a "bannal", tudok valahova írni, "reklamálni", megkérdezni miért történt?
(korábban mintha lett volna már róla szó itt az oldalon, de akkor nem voltam érintett...)
tutuhawer
A forumban semmit se dobott ki a kereso a neveddel. Gekky nevre keresek meg egyszer majd otthonrol...

This driver is already banned.
Please do not report banned drivers!

ezt írja... vagyis valaki tényleg "riportolhatott" :)
de ha valaki aki a bannolásra jogosult, megnézi az időeredményeimet, akkor rájön(ne), hogy nem csalok...
ez nem mosakodás részemről, bárkivel szívesen megyek és láthatja amit kell :)

na mind1, azért köszi az infókat!!!!! (biztos valami agyhalott bannoltatott :::))) )
Overview - History - Times - Graphics - és négy vizszintes csík, na az alatt mondja Tutu hogy van view Log vagy ilyesmi
(de be kell login-olni különben nem látszik)

Ha ott sima "b" van az lehet szimplán olyan eset is, hogy valami nyomi reportolt (vitáztál egyet vele a játékban, vagy ugyanarra a autós ranglistára hajt a maga módján... ) és a reportokat daráló admin csak rányomta a bannedet -ha olyan napja volt.
(-> előbb ütünk, aztán kérdezünk policy)
Köszi!
nem sikerült megtalálni az említett LOG menüpontot...
mind1, de azért kicsit bosszantó...
nem mintha bármi is múlna rajta :)))
tutuhawer
Közben olvasom, hogy ha a saját nfstimes profilodba belépsz, a jobb oldali lenyíló menüben van egy LOG menüpont, ott megtudhatod, miért nulláztak le, A fórum keresője nem dob eredményt GEKKY névre egyáltalán.

tutuhawer
nem látok semmit a fórumban. pirossal jelzett időeredményed meg nincsen... Furcsa dolog, nem az első furcsa a a ranglistán - teszem hozzá

ha nem látom a pontjaimat és a helyezéseimet, az azt jelenti, hogy bannoltak?:?? :)))
ha igen, akkor már csak arra kellene rájönni, hogy miért??? :)))
ha valaki megnézi az eredményeimet ( GEKKY ) akkor látja, hogy nem csalok...
bboyatty
Meglett végre. :)

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
De persze, ugyan úgy váltogatok, nem igazán érdekel az sem ha kitiltanak...:P csak meglepne ha ezért kapnék bant.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

tutuhawer
többeknek teli a gatyájuk, azt hiszik, bármi miatt letiltják őket - szerintem. több ezren váltohattak duplán, most már nem minden mindegy?

bboyatty
Hát lobbyba többen is rám szóltak, hogy bannolnak ha duplán váltom el a sebességeket, nem találok hivatalos közleményt erről de többen is szóltak, hogy nem tanácsos...

tutuhawer
Annyiszor nyomom meg a shiftet, ahányszor akarom. A ranglistán meg bármi egyébért is letiltanak. Ki midnenki mondja ezt neked?

bboyatty
Azt mondja mindenki, hogy multishift-ért bannolják a népet...nem jön, hogy elhiggyem. Valaki tud erről valamit?

XD tökfej kidőlt, ééérted
Utoljára szerkesztette: veszettróka, 2014.10.18. 12:37:42
bboyatty
Remélem minden társad hasonló sorsa jut. <#beka3><#eljen>

SUNNY84HUN
én is jelen ;)

tutuhawer
semmi személyes, de gondold csak végig. Bemegyek, hogy versenyezzek párat, hibátlanul ki van számolva minden gombnyomás, járdaszegély, dobbantó, powerup, és bejön a józsipista 400-zal hömbölögni elém, mellém. Lerombolja a pályát, hátulról nekemjön, nem folytatom. Ha csak simán egy jó versenyző jön be, fejben kész a futam, még taktikázok is néha, de ha pl. te ott baromkodsz, azzal mit kezdjek... Persze, hogy örülök, ha eltűnik a színről a sok retardált. Már késő, de így se szar azért. Be fogok még futni pár futamra, és eredménye annyi lehet, hogy XY látja, hogy a tutuhawer még mindig itt van....? Na, milyen király.

nem
Szabi
engem nem bannoltak :-(

"Nulla tenaci invia est via"

BMW 1 Series M Coupé "White": $1,300,000

ez volt valaha IGC -ért kapható???
jaja
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Amúgy kibannoltak örültök?xD
bboyatty
Ohhh a Bömbi...<#finom>