Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://pics.coldline.hu/
ingyenes képfeltöltő oldal, így fog kinézni a képed:

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Tennék fel képeket a verdáimról vélemény szerzés céljából, de akár hogy faragom nem megy 65 kb alá. Ötlet?
http://nfstimes.com/nfsw/pc/GEKKY
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
sajna nem volt túl sok választási lehetőségem alkatrész tekintetében, most 780-as overal -lal tolom neki...
nagyon jól kanyarodik de a többitől igazából nem vagyok hanyatt esve...
(persze nem azt mondom, hogy szarul megy...)
ja és a guta ütöget, mert a másik nick -em alatt volt még BOOST -om és ahelyett, hogy vártam volna és most meg vettem volna a leárazott Eclips-et vettem egy RX8-at...
az RX8 sem rossz, de D-be jól jött volna a Mitsu...
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Valszínű hogy ha mostanában kezdtem volna neki a játéknak a körülményekre való tekintettel tutti keresnék valami progit hozzá.
(viszont csak mértékkel!)
Nagyon rég voltam már fent a játékban utoljára ajándék osztás alatt lestem be.
amelyik ár/érték aránya a legjobb
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Btw, 2 nap alatt összelehet szedni High Stakesen 2 millát, reggeltől estig tolod max pursuit cashel....:D
Hacket meg nem akarok használni ahhoz már túl drága az accom:)
90 autóval vagy mennyivel a garázsban:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.24. 15:11:19
Tutu, köszönöm a segítséget, még1* !!! :)
http://forum.p-stats.com/threads/5134-If-you-got-banned-and-think-it-is-not-correct-post-here
csak azért bánt kicsit, mert előfordult jócskán, hogy direkt azért próbálgattam a "szingli" köröket, hogy időket javítgassak...
ha nem értek egyet a "bannal", tudok valahova írni, "reklamálni", megkérdezni miért történt?
(korábban mintha lett volna már róla szó itt az oldalon, de akkor nem voltam érintett...)
Please do not report banned drivers!
ezt írja... vagyis valaki tényleg "riportolhatott" :)
de ha valaki aki a bannolásra jogosult, megnézi az időeredményeimet, akkor rájön(ne), hogy nem csalok...
ez nem mosakodás részemről, bárkivel szívesen megyek és láthatja amit kell :)
na mind1, azért köszi az infókat!!!!! (biztos valami agyhalott bannoltatott :::))) )
(de be kell login-olni különben nem látszik)
Ha ott sima "b" van az lehet szimplán olyan eset is, hogy valami nyomi reportolt (vitáztál egyet vele a játékban, vagy ugyanarra a autós ranglistára hajt a maga módján... ) és a reportokat daráló admin csak rányomta a bannedet -ha olyan napja volt.
(-> előbb ütünk, aztán kérdezünk policy)
nem sikerült megtalálni az említett LOG menüpontot...
mind1, de azért kicsit bosszantó...
nem mintha bármi is múlna rajta :)))
ha igen, akkor már csak arra kellene rájönni, hogy miért??? :)))
ha valaki megnézi az eredményeimet ( GEKKY ) akkor látja, hogy nem csalok...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Utoljára szerkesztette: veszettróka, 2014.10.18. 12:37:42

ez volt valaha IGC -ért kapható???