94802
-
#94042 Olyannyira nem függ össze, hogy akár mondvacsinált okok miatt is tilthatják az emebrt a statisztikai oldalról, ami ha másra nem is, legalább információszerzésre jó, és a reputációt lenyomja, ha nullás a statja valakinek. Sajnos, privát oldal, hiába világméretű, egész biztosan vannak háttérben megkötött alkuk, ki kit akar mindenképpen nullázni, vagy rangsorolni. Kiváncsi vagyok, hogy alakul a magam dolga: ma mentem egy nagyfőnökkel meg pár egyéb arccal, nagyképű spílerekkel, és köpködtek rám a sok nitró miatt. ilyen nemtetszés még sose fordult elő velem, pedig 4 éve játszom már. -
eLitMiLan #94041 nem függ össze a 2.
btw nem bug volt a multishift, csak ezek hülyék, és azt hiszik -.- -
nfsmw4ever #94040 Újra kell futni azokat az időket. Nincs gond. A multishift be lett tiltva így az összes eddigi drag időt érvénytelenítették. -
Gyuszopapa #94039 Nálam sárga háromszögek vannak a drag időknél.Az mit jelent?Bannoltak? -
#94038 Drag-en egy sebességet többször váltasz el, így elég sokat lehet faragni az időből mert nem 6 nitrót lősz el hanem akár 16ot...lényeg, hogy eddig senkit sem érdekelt, mert ugye ez egy bug, de most bannolnak meg lenulláznak érte. -
#94037 Ha jól látom nulláztak is...:P Meg azt írja, ha jelenteni akarom valamelyik időm, hogy "driver is already banned"...na mind1, gondolom akkor játékból is repülök hamarosan...vagy a kettő nem függ össze? -
Gyuszopapa #94036 Mi az a multishift? -
eLitMiLan #94035 lehet ide nem lett kiposztolva, hogy resetelték az összes drag időt, nincs multishift, akár acc ban is járhat érte -
#94034 Gondoltam benézek a stat oldalra, ez fogadott. Akkor most bajba vagyok? Mielőtt elkezdtek anyázni, nem nem csaltam, soha nem használtam semmit de az összes drag időm invalid, gondolom a multishift miatt van ez. Úgy néz ki tényleg abba kell hagyni..:P
-
eLitMiLan #94033 akkó 600kiló :D -
#94032 Most, hogy mondod az úgy hülyeség volt, 600 ezer hiányzik. Ezután mellőzöm a menő dumát, mert csak hülyeség születik belőle.
Más: Nem tudom mit csinálnak EA-ék és le is kopogom de nem látok cheatereket... -
eLitMiLan #94031 6 kiló? egy TE és megvan :D -
#94030 Jónak tűnik az XKR és még szép is...én is megveszem ha kitudom gyűjteni a hiányzó 6 kilót. -
Robirx7 #94029 Instant buy nekem Megy mint a golyó -
Közben mentem kettőt is a Nissan GT-R AMS Alpha 12-vel a seaside interchange-en, de jellemzően egyiket se írta be a statisztika, ahogy a lexus LFA-t sem. Egy összehasonlítás jó lett volna, sajnálom. Azért a McLaren MP4-12C GT3-mal megelőzöm(0.8 sec) Sunnyt, ami nem semmi, mert ő is nagy spíler minden tekintetben. -
eLitMiLan #94027
This is Jaguar XKR. It started its life in Need for Speed World as a Tier 2 car and ended up being one of the kings in Class A. It's normally available only with SpeedBoost, but you can add it to your collection this weekend with 1.7 Million Cash. This offer expires on Monday, November 10, 2014 at 12:00 in-game time. -
#94026 Te vagy egy nagy spíler Tutu! -
#94025 lehet, hogy tévedés, próbálj belépni továbbra is. Tudod, mennyi spílert letiltottak tévedésből... -
#94024 Megérte meglátogatnom az esgét! THX EA! -
nfsmw4ever #94023 Ezzel díjazzák eddigi áldásos tevékenységed a Need fro Speed World nevű játékBAN. Gratulálunk hozzá! -
XxXcsabi1987XxX #94022 ezt írja ki
-
XxXcsabi1987XxX #94021 ez már megint mi a faszom?
be akarok lépni
erre UNKNOW ERROR -
XxXcsabi1987XxX #94020 botokat használ az EA a supportnak? :o
ezt nem értem fejtsd ki bővebben... -
Quqa #94019 Nem kéne neki, de ha rányomsz a tálcán visszajön teljes képernyőre, már ha úgy van beállítva.
Megj.: ha magyarokkal is akarsz találkozni APEX szerveren kezd a profilt. -
said06 #94018 Valakinek be szokta még adni a win asztalt? Közben meg megy a játék -
#94017 Ezt nem értem... -
Abrams124 #94016 Amúgy tudtátok hogy az ea botokat használ supportnak?:D -
#94015 Sziasztok. Ki szerettem volna próbálni a játékot. Feltelepült, de a launcherben ha a play gombra kattintok akkor a win átvált egyszerű színösszeállításra és lerakja tálcára a játékot. Lehet tudni mi erre a megoldás? -
Nitrobrain #94014 Azt írták visszarakták a Seaside Interchanget, az most milyen classos? Vagy open? -
eLitMiLan #94013 tegnap találták ki -
#94012 Ezt mostanában találták ki, mert eddig minden drag elérhető volt ugyan úgy mint a TE-ek...vagy csak én nem vettem észre? -
Milo82 #94011 Permanently available:
- GRIDLOCK (C)
Drag track schedule:
Rotation 1
- DOWNTURN (A)
- BURROWS
- LOOP
Rotation 2
- RUNWAY (S)
- ROCKPORT TURNPIKE
- SPEED FAIR
Rotation 3
- DOWNTURN (A)
- BURROWS
- SKIRMISH
Rotation 4
- RUNWAY (S)
- ROCKPORT TURNPIKE
- BREAKING POINT
Itt megtalálod a pályák rotációját! http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/10215470.page -
#94010 Ja most látom, hogy nem csak az a drag van kiszedve, hanem több. A C-s dragen már nem is merek indulni, mert folyton cheatereznek, aztán a végén tényleg bannolnak majd... -
#94009 Csak nekem nincs rockport and turnpike? :-? -
said06 #94008 Majd csinálok egy kép sorozatot a rétegekről. De nem sok időm van most szorakozni a játékal. Egy kérdés mindenkihez. Miért nincs ferrari a játékban? -
#94007 Nem foglalkoztam vele írogatta szorgosan a dolgokat, többen írták is neki, hogy nem használok semmit de csak nem hagyta magát, mondtam neki azt csinál amit akar erre blokkolt is...:P -
veszettróka #94006 Reportolom vissza, írom bele hogy "szar a report system EA, minden hülye reportolhat már" :)
Ha meg lobbyban üvölt hogy cheater, cheater meg az én nickemet, akkor beállok copycat módba és beírom ugyanazt az ő nevével.
Ha ez sokáig húzódik akkor néha hozzáteszem hogy "na ilyenkor akkor most mi van koma?" -
#94005 Így játsszon az ember...
-
Robirx7 #94004 Áh én tuti nem fogok, eddig is tiszta voltam ezután is az leszek (ROBIRX7 karimat bannolták, de nem hack miatt, hanem mert kihasználtam azt a dodgés porschés buggot, kiváncsi voltam a koenigseggre, na :D), aki meg egy online játékban csalni akar az inkább ne játszon, pont hogy a hack az egyik nagy baromság ami tönkre teszi a játékot, mi értelme van gomb nyomásra nyerni? Na meg a másik IQ bajnokoknak való stilus, Team Escapeben auto finish :D
Na az a tuti.Nem is csoda hogy mindenki menekül a játékból, és erre még az EA vagy mittomén kié most a játék, idétlenkedése és pénzéhessége is rátesz egy lapáttal. -
#94003 nyugodtan lehet használni hacket , úgy könnyebb meg minden , úgy is túlterhelt a szeró sokszor így lesz hely fent legalább :D