Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem én lambóra gondoltam.Te örülj annak hogy az 5.2-es még bent van IGC-ért. <#mf2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Szerintem is egy nyamvadt YEAR3 csomagot se tudjanak hozzánk vágni nyomorult banda ...

Remélem megdöglik az összes akkor :'D
Az egyik az M1? 😄

#85362 Megerõsítették, hogy Ingyenes ajándékok idén nem lesznek

Project D|Rare Car Collector|

Lesznek gift aftermarket cuccok? lehet errõl valamit tudni? /születésnap alkalmából/
Aha szerintem se szabad D classos Eclipsel D classos körversenyre menni ... 😊

Örülök, mivel a három klasszis közül az egyik IGC-s lett, még kettõre várok... <#hamm>

jaa.... most veszem észre.... miért írja itt a fejlécben még mindig azt hogy Level:44 mikor már 45,5 vagyok xD
vagy nem automatikusan nyomja ? mert ha nem automata akkor nem szóltam.... 😊

mi van megint ezzel a game-el..... alig akar belépni..... :S mire bead mindent el megy az embernek a kedve is a game-tõl :S

<#worship>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

<#eljen><#eljen><#taps><#taps>

Türelem az épp kevesebb. Elvakult mániának hívnám inkább. :-) De ja. Nekem kemény volt, meg nem kevésbe fáj. De megvan a Kell otó! Hip-hip-vééégre<#szeret>
Köszi Sunny!!!!

SUNNY84HUN
én nem szenvedek ezzel a fossal , szombat délután meglesem

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Grat!

SUNNY84HUN
<#wave><#eljen>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Van ott türelem 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak összejött egy a chicane-ra is

off

Tegnap kiadták a Nascar 2013-at, az már majdnem szimulátor de még mindig kevés az autóhoz való belenyulás(testreszabás)

Simraceway: tigris013

csak vicceltem Metasoft nem tudott írni róla csak az õ poénját írtam be

Simraceway: tigris013

legyen piros.... 😛

Nem, piros!!! <#mf2>

Piros

de pl a "the crew" az a vidik alapján elég élethû szerû lett... a "sofõrt" értve 😊

tutuhawer
zöld pont?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen> ott a pont..... 😄

na igen....... végül is..... ha már nem tudják értelmesre akkor inkább jobb ha sehogy sem mint ahogy is van..... inkább felejtsük el amit írtam 😊

Vagy az is, nem akartam most minden matricát levenni, ahhoz hogy megnézzem. 😄

tutuhawer
Kár, hoyg 3-4 verseny után szétesik a számítógépem, de attól még jó játék a simraceway nagyon

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Vegyél egy matricát és teritsd el az egész autón, és 7:100.100 vagy 11:000:000, valami ilyesmi kéne legyen.

tutuhawer
a készítõk élethûre tervezték , hogy élethû legyen az egész. A nfs shift2-ben már annyira élethû az élethûség élete, hogy a sisakkamerából látni a gumidarabkákat a pályán , mégis annyira élethû , hogy okádni van kedvünk. Nézõpont kérdése, mi az élethû , és személyes ügy, kinek mi az igénye. Simracewayben az én autómban pl kormány sincsen, mert van nekem sajátom. Meg kezem is 😄

Köszi <#puszis>
Egye-fene 😄

Gloss 12:100:90

Miért, a tökfejû az élethû, meg az hogy a "sofõr" nem is mozog az autóban? <#idiota>

Valaki a narancssárga bmw gts-nek a színkódját/festés fajtáját nem tudja? fontos lenne 😄
<#eljen> az a gokart elég furcsa így emberke nélkül.... a vidi egyszerûen tökéletes...... de azért a game fejlesztõi egy humanust (xD) betervezhettek volna abba a "pilóta" ülésbe , hogy élethûbb legyen az egész 😊

Igen, katasztrófa lett, már megint.

Mi van a szeroval megint lassú egész gém.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Egyszer én is meg kéne kóstoljam, de itt nincs Aldi, úgyhogy inkább maradok a limonádénál.

<#vigyor2>

Köszönöm szépen. <#banplz>

Ezért eszt kapod:
<#zavart1>

Új bannerGIF behelyezve, 5 kép, 471 Kb, a könnyebb betöltésért.

😛

Most néztem, ami most van, az kb 2100 kb, amit most rakok, az fél mega sincs.

Maradjon olyan kép is bent amin én rajta vagyok. <#idiota><#zavart1>

Betöltési idõ miatt kell levennem soksok képet

Miért, mi van evvel?

fogalmam nincs. Ha bütykölnék valamit, szólnék. Belsõ gondok(Csinálok új bannert, max 5 képpel)

tutuhawer
a fórum folyamatosan tölt és tölt, miért? Megszakítja a netet errefelé csak az SG

tutuhawer
én óriási gyártónak tartom a Mercedest is meg az Audit is, a Volkswagennel meg a Toyotát tudom egy lapon említeni, szóval a németek marha komolyak és jó látni, hogy a japán gépet is bizony imádják , talán el is ismerik. Király a GT-R tény, Bonesainak lehet igaza, az AMS egy tuningcég, mégse gyár, ott lehetnek hibák, de annyira az se szar 😄
Brömmler GT-R
Még nem láttam ezt a videót eddig, Noblem, úgyhogy köszi <#eljen>

Na, már betették?Ugrok is fel. <#eplus2>

Miura SV: nitró 0, top speed 286
Nem éppen jó. :/ De dísznek tökéletes. <#eljen> (vagy öcsire)

Balathruin