Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na léptem holnap meló szevasztok

Simraceway: tigris013

nem mondom meg

Na miért

Project D|Rare Car Collector|

de nekem paypal kell akkor is és én tudom miért

Ahogy érzed de még a dobozos starter is olcsóbb mintha magyar áron vennéd a boostot. Ahogy jónak látodDobozos starter jelenleg a legolcsóbb starter ajánlat
nem játszok ilyen hûlyeséggel

más

f... ebbe a nascarba vagy 17-re sikerült egy normális 1 kör a rajt után<#falbav>

Használd a Moneybookerst akkor. Ugyanúgy lehet rátölteni a pénzt bankszámláról aztán lengyel proxy és nincs több probléma. Vagy ha sikerül lengyel proxy+Paypal(nálam múltkor a kártya azonosítóit kérte állandóan de lehet hétvégén megint a paypalal próbálom meg)
de épp a meastro val nem lehet mert az nincs támogatva

Épp arról beszélt...<#idiota> Hogy néháyny országban, például itt, jelenleg nem elérhetõ a paypal, de dolgoznak rajta (<#hehe>), és remélhetõleg hamarosan elérhetõ lesz, addig is meg vegyed a boostot kártyával.
Na h rohadnának meg nem a hatchback-t vették ki ami kellett volna.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Nope 😄

Ja, de versenyen nem lehet rare cuccokat nyerni mi?😄
Eseményeken. Pl Drewbá' egyszer neonnall trollkodott meg minket CGS után haverral 😄

Balathruin

ja értem... a hack meg sem fordult a fejemben 😊

Hol/Hogy nyerted?😄
hackeltem õket

(0 boost, mert TopUpból vannak, nyertem õket)

mivel nekem Meastro bank kártyám van ami nem jó a fõoldalon így csak paypallal tudtam vásárólni, de ugye már az sincs mostanság nem igen vettem boost-ot

neked h-h 0 boost a neon és a rendszámtábla ? 😮

de magyarországról nem támogatotta a paypal

Szerintem is ocsmány, csak vártam a Miura IGC lehetõségét, hogy kitehessem ezt a szépséget 😄 😄

Mi nem? Azt írta hogy dolgoznak rajta és reméli hamarosan visszajön
Bocs de ez a kocsi kurva undorító lett, persze személyes vélemény.. kinek mi tetszik <#idiota><#idiota>
Letöltöttem,próbálgatom,de egyelõre nekem tök idegen az egész...Adok még esélyt neki,felraktam high-ra a traction controlt,hátha gyorsabban megbarátkozom vele..Amit hiányolok ,hogy egy csomó dolog kérdéses a menüben és sehol sincs leírva(vagy csak nincs szem elott)..mire kapok pénzt,lehet-e privátban beszélni vagy csak az a lobby chat van,ha pl. haverommal 2-en akarunk menni egy pályán lehet-e,stb...
Hát próbáltam beszélni az EA-vel hogy jöjjön vissza a Paypal de nem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Thank you for contacting and providing us the requested information.

We appreciate your efforts. And after reading your email, it seems like that you normally use Paypal transfer as it supports your Maestro Card, however purchasing Speed Boost through Paypal is not available in your country. So you're facing issues in purchasing it. Don't worry, we're here to assist you further on this.

Let me explain this to you, actually Paypal transfer option is not available in some countries including Hungary as we're working on this issue and hopefully very soon that will be available. So i suggest you to use Credit/Debit Card or Boku SMS Option to purchase Speed Boost for now. Also i'll pass this information to the concern department and i am sure they'll take some necessary action on this.

I apologize for not being able to address your issue personally. Feel free to contact us with any additional questions or concerns. You can also receive online assistance at http://help.ea.com/

nem bánnám ha megint elrontanának valamit és lenne ingyen verda.... xD

tess, visszadobok egy ilyet ha már szembejött youtubeon: Bounce FM
Elég a GT40-ekre ránézni <#shakehead><#falbav><#rinya>
még az apex-us is szarakodik :S

BONESAI
én a helyedben 21 colos Lowenhart felnit raknék rá 😊)

NFSW: BONESAI

nem akarom szavakban kifejezni. <#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

BONESAI
GTA SA Theme

itt konvertáld át, dobd át telóra... nagyon élvezhetõ minõség, tele basszussal fülhallgatóval

I'm Sexy and I know it

Jah, imádom azt a számot<#rolleyes>, hogy ha nem lenne ez a szám, akkor kevesebbet játszanám xD.

SUNNY84HUN
sors iróniája hogy a Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City -t most telepítem fel <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BONESAI

tudom

BONESAI
<#nevetes1> gonosz vagy <#vigyor>

Imádkozni fogok azért hogy ne találkozzak olyan gyökérrel, aki telematricázza, és aki nemtom milyen kutyafasza neont tesz rá, meg ráteszi azt az egyenes IGC-s ruhaszáritó spoilert...remélem hogy nem fogok találkozni ilyen gyommal, de sajnos vannak ilyen izléstelenek...

BONESAI
egy kis off még a játékzenékhez

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
örök kedvenc

naa.... akkor meg is van a probléma oldva.... köszi az infót.... hogy ez nem jutott az eszembe..... 😛 xD

Akinek a játék szervere baszakszik, az próbálja meg az US-t, nekem pöccre megy. Eredetileg EU-ra mentem, 1 percig töltötte a safehouse-t és 5 percig az after shoppot.

Balathruin

nfs-s.com Error 500 Server is overloaded xDxDxD

a fene megeszi õket....... mindig csinálnak valamit de semmit nem haladnak a fejlesztéssel.... azért köszi , hogy szóltál.... 😊

oksa.... köszi..... 😊

Azért nem adja be, mert valamit csinálnak vagy túlterhelt megint.

Balathruin

A fejlécedben katt az "NFS World Profil" linkre.
Ha meg natúr az oldalt akarod, akkor meg 'nfs-s.com', aztán ott átállítod a kívánt szerverre (apex vagy chicane).

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

írd már meg a ranglista oldalcímét légyszives .... nekem nem adja be ha a Nemzetközi ranglista és statisztikára nyomok.....

Na, felhúztam a Miura SV-t A classra mivel C-be fosul ment, igy egy 663-as overállja van, szinsor: K-Z-K-K-K-Z, nagyon jó a kanyarokba, elfogadható a gyorsulása, nitrója nem a legjobb, de a végsebessége sem. 305-ig tudok vele elmenni nitró nélkül, nitróval a 329-et tudtam megütni, nitróskillek nékül. Jó lesz diszautónak. <#vigyor2>

Ez most nagyon rosszul esett...
Lett egy csillagos idõm...

(Tudom, buherálnak a dologgal. Csak úgy éreztem meg kell osztanom búsulásomban<#idiota>)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.