Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
még egy videó, nagyon király lett, véletlenül futottam bele:
gokart vs Koenigsegg Agera R

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

IGC kocsik lájv

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
ok , akkor holnap menjünk 1 kört pesten <#zavart1> , ja hogy a tied virtuális <#hehe><#nevetes2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BONESAI
jobb mint egy Honda <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

SUNNY84HUN
tipikus tesco villám bevásárlásra való autó , kipróbálnám ezt is arra <#zavart1><#wave>

#85311 te csak maradj a virtuális f1 ed vezetésénél <#hehe>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BONESAI
Nem magával a Nissannal van bajom, hanem az AMSel..
Van egy pofás kis Nissan üzlet 5 percnyire onnan, ahol lakom... van ott egy Nismo Juke meg múltkor egy R35, amit már el is vittek

Brömmler Gondolom õket is ismered. Õk sem tákolmányokat adnak ki a kezük közül és bizony nincsenek is olyan messze. A Sport Auto nevû újság ez évi áprilisi számában is benne volt, meg azt hiszem a márciusiban is az R35-ösük
tutuhawer
mindketten tudjuk, hogy a legtöbb LMP-2-es gépben az idén Nissan motor volt, és azt is tudjuk, hogy azért mentek végig, mert sokat teszteltek, nyilván az AMS-nél a váltónál szétbaszódott valami , ami megesik, ha az Istent is megduplázzuk

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
látszik a minõség ha a tesztvezetés közben is javítani kell..

tutuhawer
EZT a videót bizony érdemes ide tekerni annak, aki a lényeget akarja:
link

BONESAI
hát nem

A "jó szemmel" nem a látásod minõségére utal....<#buck>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

tutuhawer
és az AMS-tõl:
youtube-link
és az NFS-ben:

<#eljen><#taps>

BONESAI
mássalhangzón tartsd egy ideig az ujjad, felugranak a lehetõségek (ékezetek stb..). Legalábbis az iPhone tud ilyet.. akkor nemis olyan szar, ugye?
Amúgy meg HUNNFSKILLER mutogatott a car changer miatt. Nem nézem jó szemmel az olyat se

tutuhawer
utcára ki szabad vinni egyáltalán, nem is biztos, hogy engedik. De nagy feeling, az biztos.
Épp errõl jut eszembe, hogy a Nissan GT-R AMS Alpha 12 egy utcai autó, akik utána dragsterek linkeltek, nem utcai gépeket linkeltek. Van 1000 lóerõs Nissan GT-R a Switzertõl is, az is teljesen utcára való, dolgozni bejárni akár... 😄
youtube-LINK

Sajnos csak valamikor este...

Balathruin

de én a hétköznapokra gondoltam.... pl . egy ilyennel bejárni melózni xDxD

tutuhawer
A simracewayben van gokart, tök olcsó és folyamatosan mennek vele a versenyek

mikor lesznek benn az uj IGC kocsik?

na egy ilyennel el lehetne furikázni..... xDxDxD

off....... xDxD

Nem
Hoppá, akkor más a probléma, nem jelentek meg az új hozzászólások, csak nálam van ez? o.O

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

a "Shore Side Racer" az pontosan mit jelent ??
Húúú lassan lassan már másfél órája nem irt senki a fórumra, gratulálok! Mint már mondtam, ez a HáGé úr hibája. <#zavart1>

?????
a mai Screenshot Showdownre ez jó kép mert nem tudom mit jelent a mai téma
Lvl: Asia

SUNNY84HUN
sportcsoki meg a birkózó szõnyegen alvás azért befigyelt <#vigyor><#wave><#nevetes2>

de akkor is, mondjátok meg tisztán

Simraceway: tigris013

hát ha itt vagy nem a hátad mögött megy a duma

<#vigyor1>

azt hiszitek nem olvasok SG-t, okostelóm van baszki (Nokia Lumia 920) és nem tudok vele ékezetek írni 😄, de a viccet fére téve mindig sg-n vagyok úgy hogy ne a hátam mögött dumáljatok

Kész autóm van megint

Pagani Zonda Cinque full Ultra tuned minden partja

Tuning: K-K-Z-Z-S-S ( A féket lehet cserélem majd pirosra de szerintem hagyom így)

Most 44 autó van leárazva szóval akkor még 36 legalább akciós lesz szóval van esély
Na látom megint a csiterezésrõl és bannolásról van szó. <#hehe>

Szevasztok!

Na látom rólam van téma megint mi a gondotok?

SUNNY84HUN
ezt lessétek meg <#nezze><#wow1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Off:

Yep..itt a gond.

BONESAI
errõl beszélek

BONESAI
mehet

És mi lenne ha például nem mennél vele, miután még ki sincs adva?<#idiota> Ezt úgy mondtad mintha teljesen természetes dolog lenne a car changer <#hehe>
Akkor mehet lapátra Ryan, meg a többi kukabúvár? 😛

Ennyi erõvel Ryan-t is bannolhatnátok... De felõlem nyugodtan.

Balathruin

BONESAI
majd megyek ha berakják

Chris újonnan mióta toleráljuk a csítereket? Unbannold akkor Viktorhungary-t is légyszi

Akkor menj a 918-al car changer nélkül...

Balathruin

BONESAI
talán nem baszott car changerrel kellene próbálgatni az autókat <#hehe>

Szépnek lehet, hogy szép, de sárga gumival és összkerékmeghajtással a Bugatti se csúszik ennyire... Meg ha már Bugatti, szerintem semmi baj nincs az irányíthatóságával. 😛

Balathruin

De olyan szééppl