94802
  • adamatts
    a többi járgány fejlesztésével mi lesz??
  • Ryder159
    őőő a 23:00-kor kezdődik és 4 órán át tart, akkor szerinted?
  • chris1997
    23:00-03:00(asszem)
  • High end PC #20569
    őőő, itthoni idő szerint mikor is érthetőek el ezek a frissítések?
  • mitaraczu
    térkép fejlesztés nem ártana
  • bboyatty
    Jaja, kb a chates dolognál ki is merült az újítás.
  • Ryder159
    Most mondjam azt, hogy én megmondtam?
  • Ryder159
    A Chat garázsban jó ötlet. végre lessz friends üzenet.
  • High end PC #20564
    reintroduced -.-

magyarán, hülyére vettek, hogy kiveszik a játékból ezen kocsikat, és rohanjunk megvenni, aztán visszatették őket, várható volt
  • adamatts
    most minden a lexus körül forog?? :O és a többi "ratyi kocsitval" mi lesz ami a való életben nagyon jók?
  • SUNNY84HUN
    nagyon kellett ez hogy a garázsban is lássuk a chatet , egyébként gondoltam teli lesz valentinos cuccal
  • bboyatty
    Így is jó.
  • bboyatty
    2 új Team Escape....
    Szabi szerintem fordítsd és tedd be, hogy lássa nép.
  • Ryder159

Beauty Corvette Carbon limited
  • bboyatty
    Épp az a gond, hogy nekem is bejönne a "piacos" dolog, de nem hinném, hogy az EA támogatja, én is egy kedves emberke jóvoltából gazdagodtam 22ezer boostal és egy porsche rsr-el, nem mondom el ki az de ő tudja, a lényeg az egészben, hogy egy fillért sem fogok gold packra adni, mert erre megy ki a játék, most olcsó akkor vegyük és ahogy elnézem ott sem a legjobbakat dobja, inkább tartom a kevéske sb-m és versenyzek haverokkal, abban a reményben, hogy majd kapok valami jót.
  • Failbunny
    Az Underground,egy jól bevált project nekik nem tudom mi az akadálya hogy nem igazán nyitnak felé,de nem panaszkodni akarok örülök hogy ez is van :)
    Deee a Drift eventeknek nagyon örülnék vagy a dragnak,inkább mindketőnek :D:D
  • CortezK2
    Azért van aki nem vett boostot ilyen-olyan okból, + ha nem lenne a lengyel lehetőség, szerintem sokaknak tetszene egy ilyen megoldás ;)

Én is vettem boostot, de eddig nem akartam packot venni, viszont 1-2 hete nem kapok használható partot, az ellenfelek viszont egyre durvább autókkal jönnek, úgyhogy rászántam magam... 1 motor miatt vehettem 5 packot..remek érzés volt :D
  • SUNNY84HUN
    kösz Szabi hogy megcsináltad LACI83HUN barátom fejlécét is
  • bboyatty
    Épp ez az amit nem akarnak, ha ki-be pakolod meg csereberéled a haverokkal akkor nem fogsz goldpacket meg semmit sem venni.
    Én azt mondom legalább annyi megengedhető lenne, hogy 2-3-szor ki lehessen venni egy partot, akkor nem pakolászna az ember, hanem egyszer be, ha nem jó akkor ki és majd a következőbe jó lesz...szvsz nem lenne rossz megoldás.
    Mit válaszolna Mark? Őőőőő, igen, már mi is gondoltunk erre, a csapat már dolgozik rajta és teszteli, de nem várható a közeljövőben.
  • adamatts
    egyetértek miért kell kidobni a még használható partot a kocsiból ha van esetleg jobb de még a másik kocsiba jó lenne....
    másik okos megoldás lenne az hogy lehessen benne haverokkal partokat cserélni....
  • bboyatty
    " főleg hogy alig ad használható partot (már aki nem vesz boostért :P" itt volt a válasz.
  • CortezK2
    Szerintem egy underground 2 féle teszt lehetőség is jó lenne, ahol ki lehetne próbálni a partokat dynon, meg tesztpályán, hogy mi változik az autón... ez a mostani - tedd rá, aztán kiderül milyen lesz, az előző cuccot meg buktad - módszer elég kaki, főleg hogy alig ad használható partot (már aki nem vesz boostért :P) Szerintem :)
  • adamatts
    szép lenne de sok az üres terület az undercover mapjában :S
  • bboyatty
    Ez szép lenne.
  • Ryder159
    Bár ha itt tartunk akkor inkább Ilyet
  • Ryder159
    Bár legalább a canyonban én is reménykedek.
  • Ryder159
    Mit akarsz Te undrground map-ot, mikor 2 lezárt alagutat (1-1 út) nem képesek lassan 2 éve megnyitni???...
  • Tarpi
    Szakadékba hátszéllel.
  • chris1997
    Én igen. azt hogy elöbb esik 200FT alá az Euró mint hogy ezt berakják. ;)
  • HS2k
    valaki tud valami az underground kettő mapról ?
  • Driverkiller30
    És az autóm miszerint van kirakva??
    Aszerint hogy éppen melyiket használom vagy aszerint hogy melyik az utolsó a garázsban??
  • Driverkiller30
    Igen.
  • Driverkiller30
    Kérhetnék énis fejlécképet?
  • Gam3r
    Milyen kocsival voltál , és ő milyennel???

Kíváncsi lennék ő hogy tud versenyezni , kár hogy én ilyen nagy toplista vezetőkkel nem találkozok multiban:D
  • Driverkiller30
    És akk kb mikor lép érvényb az update?? Mert akkk addig megszedem magam némi boosttal
  • Driverkiller30
    Szabi remélem nemlesz igazad azon a téren h kijavitják a lengyel sb bugot
    ;)
  • bboyatty
    Kb el is mondtad a lényeget. Viccet félretéve, remélem nem két új sprint vagy circuit lesz.

(20522-es hsz-em miért törölted? reklámnak minősült?)
  • High end PC #20529
    az meg a másik...
  • adamatts
    vagy az underground 2 mapját betenni :P
  • Bullitmustang
    jó a szó tesó:))) vettem is némi boostocskát hátha valami megüti a szemem ;-)