94802
-
adamatts #20573 a többi járgány fejlesztésével mi lesz?? -
#20571 őőő a 23:00-kor kezdődik és 4 órán át tart, akkor szerinted? -
chris1997 #20570 23:00-03:00(asszem) -
High end PC #20569 őőő, itthoni idő szerint mikor is érthetőek el ezek a frissítések? -
mitaraczu #20568 térkép fejlesztés nem ártana -
#20567 Jaja, kb a chates dolognál ki is merült az újítás. -
#20566 Most mondjam azt, hogy én megmondtam? -
#20565 A Chat garázsban jó ötlet. végre lessz friends üzenet. -
High end PC #20564 reintroduced -.-
magyarán, hülyére vettek, hogy kiveszik a játékból ezen kocsikat, és rohanjunk megvenni, aztán visszatették őket, várható volt -
adamatts #20563 most minden a lexus körül forog?? :O és a többi "ratyi kocsitval" mi lesz ami a való életben nagyon jók? -
#20562 nagyon kellett ez hogy a garázsban is lássuk a chatet , egyébként gondoltam teli lesz valentinos cuccal -
#20561 Így is jó. -
#20560 2 új Team Escape....
Szabi szerintem fordítsd és tedd be, hogy lássa nép. -
Beauty Corvette Carbon limited -
#20556 Épp az a gond, hogy nekem is bejönne a "piacos" dolog, de nem hinném, hogy az EA támogatja, én is egy kedves emberke jóvoltából gazdagodtam 22ezer boostal és egy porsche rsr-el, nem mondom el ki az de ő tudja, a lényeg az egészben, hogy egy fillért sem fogok gold packra adni, mert erre megy ki a játék, most olcsó akkor vegyük és ahogy elnézem ott sem a legjobbakat dobja, inkább tartom a kevéske sb-m és versenyzek haverokkal, abban a reményben, hogy majd kapok valami jót. -
Failbunny #20555 Az Underground,egy jól bevált project nekik nem tudom mi az akadálya hogy nem igazán nyitnak felé,de nem panaszkodni akarok örülök hogy ez is van :)
Deee a Drift eventeknek nagyon örülnék vagy a dragnak,inkább mindketőnek :D:D -
CortezK2 #20554 Azért van aki nem vett boostot ilyen-olyan okból, + ha nem lenne a lengyel lehetőség, szerintem sokaknak tetszene egy ilyen megoldás ;)
Én is vettem boostot, de eddig nem akartam packot venni, viszont 1-2 hete nem kapok használható partot, az ellenfelek viszont egyre durvább autókkal jönnek, úgyhogy rászántam magam... 1 motor miatt vehettem 5 packot..remek érzés volt :D -
#20553 kösz Szabi hogy megcsináltad LACI83HUN barátom fejlécét is -
#20552 Épp ez az amit nem akarnak, ha ki-be pakolod meg csereberéled a haverokkal akkor nem fogsz goldpacket meg semmit sem venni.
Én azt mondom legalább annyi megengedhető lenne, hogy 2-3-szor ki lehessen venni egy partot, akkor nem pakolászna az ember, hanem egyszer be, ha nem jó akkor ki és majd a következőbe jó lesz...szvsz nem lenne rossz megoldás.
Mit válaszolna Mark? Őőőőő, igen, már mi is gondoltunk erre, a csapat már dolgozik rajta és teszteli, de nem várható a közeljövőben. -
adamatts #20551 egyetértek miért kell kidobni a még használható partot a kocsiból ha van esetleg jobb de még a másik kocsiba jó lenne....
másik okos megoldás lenne az hogy lehessen benne haverokkal partokat cserélni.... -
#20550 " főleg hogy alig ad használható partot (már aki nem vesz boostért :P" itt volt a válasz. -
CortezK2 #20549 Szerintem egy underground 2 féle teszt lehetőség is jó lenne, ahol ki lehetne próbálni a partokat dynon, meg tesztpályán, hogy mi változik az autón... ez a mostani - tedd rá, aztán kiderül milyen lesz, az előző cuccot meg buktad - módszer elég kaki, főleg hogy alig ad használható partot (már aki nem vesz boostért :P) Szerintem :) -
adamatts #20548 szép lenne de sok az üres terület az undercover mapjában :S -
#20547 Ez szép lenne. -
#20546 Bár ha itt tartunk akkor inkább Ilyet -
#20545 Bár legalább a canyonban én is reménykedek. -
#20544 Mit akarsz Te undrground map-ot, mikor 2 lezárt alagutat (1-1 út) nem képesek lassan 2 éve megnyitni???... -
#20543 Szakadékba hátszéllel.
-
chris1997 #20542 Én igen. azt hogy elöbb esik 200FT alá az Euró mint hogy ezt berakják. ;) -
HS2k #20541 valaki tud valami az underground kettő mapról ? -
Driverkiller30 #20540 És az autóm miszerint van kirakva??
Aszerint hogy éppen melyiket használom vagy aszerint hogy melyik az utolsó a garázsban?? -
Driverkiller30 #20539 Igen. -
Driverkiller30 #20537 Kérhetnék énis fejlécképet? -
Gam3r #20535 Milyen kocsival voltál , és ő milyennel???
Kíváncsi lennék ő hogy tud versenyezni , kár hogy én ilyen nagy toplista vezetőkkel nem találkozok multiban:D -
Driverkiller30 #20534 És akk kb mikor lép érvényb az update?? Mert akkk addig megszedem magam némi boosttal -
Driverkiller30 #20533 Szabi remélem nemlesz igazad azon a téren h kijavitják a lengyel sb bugot
;) -
#20531 Kb el is mondtad a lényeget. Viccet félretéve, remélem nem két új sprint vagy circuit lesz.
(20522-es hsz-em miért törölted? reklámnak minősült?) -
High end PC #20529 az meg a másik... -
adamatts #20528 vagy az underground 2 mapját betenni :P -
Bullitmustang #20527 jó a szó tesó:))) vettem is némi boostocskát hátha valami megüti a szemem ;-)