94802
  • IDFMAXIMUS
    IDFMAXIMUS a jetekbeli nevem is
  • bboyatty
    Köszi. Én is az árával nem vagyok kibékülve, már megvettem volna csak sokallom érte, amúgy nagyon bejön.
  • chris1997
    Igen van Sky R32-m és a véleményem róla: Az árával ugyanaz mint a fókával kapcs.
    2700 Boost?! Röhej érte. Nem vicc: a Skyline R34 kis fokkal jobb.
    De, ki lehet belőle hozni az állatott simán. Igaz, hogy Full Pronak kell lennie(bár ez sztem nem akadály..), de még így sem lenne belőle TopT2 ami elkenné az M3 E30-at vagy a T2 BOSS-t. De Használható kis kocsi.
  • bboyatty
    Hey Chris neked van sky r32, ki lehet hozni belőle az állatot?
  • chris1997
    Van fóka rs-em és érdemes megvenni.
    Nem rossz kis kocsi de az árát sokallom.
    2100 Boost jobb lett volna érte
  • bboyatty
    Írd be ide a játékbeli nicked és mikor Szabi itt lesz (lehet most is itt van) megcsinálja neked.
  • IDFMAXIMUS
    hogyan tudok ki teni en is nevem ahogy nektek van ??? es irja a levelt is na meg a logo ??
  • bboyatty
    Ha tetszik vedd meg, ismerős nem rég vette meg, nem rossz autó kicsit gyengén startol de jól megy, ha viszont a top T2-t akarod verni vele akkor felejtős. Ennyit tudok róla.
  • IDFMAXIMUS
    nekem szemej szerinta FORD RS COSWORTH nagyon be valt auto az IGC-ben az egyik legjobb szerintem
  • Leo 1991
    Ford Focus RS akinek van,írja le hogy érdemes-e megvenni
    ezer kösz
  • SylarHun
    Eddig megy a számláló.
    Utána már semmi.
  • SylarHun
    Maximálisan így futom vele a legjobb időket.
    Döntögetem a saját rekordjaimat.
  • Ryanxx18
    Itt vannak a képek Corvett Police festés elkészítéséhez házilag DJREDBULL18!!
    Azóta bővült egy kék windownt ablak festéssel. Nem vagdostam képeket, csak betettem és néhányat be linkeltem. Sok sikert hozzá:)
    [Corvette2.picture
    Corcette3.picture
    Corvette4.picture
    Corvette5.picture
    Corvette6.picture
    Corvette7.picture
  • SUNNY84HUN
    engem is ledobált mostanában párszor , pedig már marha régen tette meg ezt a szeró :S.. az új patch megoldotta hogy instabil legyen megint
  • Frigyes54
    hello
  • Alien69
    Medion cuccok? Jobbra nem tellet, vagy Ez a legjobb?
  • SUNNY84HUN
    :D , nekem mikor 4 felett van már , késztetést érzek elszórni és általában el is cseszem
  • SUNNY84HUN
    mind a kettő verda faszán néz ki , de a lóvé amit ki ír az kemény hogy hoztad össze hogy pont 9.999.999 ?
  • SylarHun
    Tetszetős, borongós hangulatú.
    Grat.
    Tetszik.
  • SylarHun
    911 GT3 RS módosítva mindenféleképpen.

• SylarHun
    E30 átszínezve, módosítva.

• mongoose789
    na milyen?

• RoboKutya78
    igaz a faces oldaluk majdnem hasonlít az igazira:)
  • RoboKutya78
    én mostantól ha valaki állszent módon bent csücsül a startvonalon azonnal diskonnekt.
  • JuhaAasz
    így tárgytalan akkor amit írtam ez tényleg nem hivatalos...
  • RoboKutya78
    én is jártam így.
    Ja azokat akiket meg verseny alatt gyorsítanak fel hihetetlen sebességekre a top speed alapján és én tudom róla hogy azt se tudja honnan szedjen hacket azt is bántani fogják vajon. mazdaspeeddel ment 455 öt mert megtolták.
  • JuhaAasz
    ez 2012 vicce...egy szóval tudom illetni...SZÁNALOM...feltéve ha ezt tényleg maga az EA adta ki...büntetik azokat akik csalókkal játszanak??? szívesen megkérdezném őket, hogy ezt mégis hogy lehet elkerülni?? szopjam ki a kisujjamból, hogy xy csaló?? ne nevettessenek már...minden az ő hibájuk...talán ha havidíjasra csinálnák a játékot, és tényleg 99%osan csalómentessé, akkor még oké...de így...? vicc
  • chris1997
    hát ez nem a hivatalos ;)
  • RoboKutya78
    a facen a http://www.facebook.com/pages/Need-For-Speed-world-online/145957162124890
    vagy hivatalos vagy nem ezt nem tudom.
  • chris1997
    ezt hol találtad?
  • janihunk
    Nekem az búj patch óta sokszor volt már 0-0 és kártyát sem ad. Pedig nem csalok.
  • RoboKutya78
    Ha a csaló 0 repet és lóvét kap 50 es szinten hol fogja majd érdekelni?
    Csak azért is csalni fog hogy azokat szívassa akik nem csalnak.
  • RoboKutya78
    Na ez szép ha jól olvasom fordítom akkor azokat is büntetni fogják akik a csalóval versenyeznek vagy mi a rák.valaki fordítsa már le mert a google hülye hozzá.:)

Who still using hacks here ? Let me till u how EA will ban the hackers , first , in the end of the races if u hacking u will get 0 rep & 0 money and no card !
    Then they will look in ur account if u have big top speed or big wins or reported alot , u will get banned , so take a care of ur account and don't cheat , but some times u can get big speed after u get ram from Hacker like 475 km or more, so don't let ur self cheat , then they will never see that Top speed !
  • RoboKutya78
    én személyesen is elküldtem az illetőt melegebb égtájakra rám se hederített pedig wisperbe mondtam neki hova tegye magát.
  • chris1997
    már várom 11'-es Ford Fiestat a játékba :)
  • Tarpi
    Az Exide-el végigvertem a t3-as mezőnyt. Nem értettem miért áll valaki a cél előtt. Beértem elsőnek, és 4mp-cel második lettem. A gyökér még írt is: Good driver.
  • Driverkiller30
    Nagyon nagy ez a videó :)
    Főleg amikor a majmot körbedrifteli ;)))
  • nfsmw4ever
    Sajnos igen. Egyik profilomban multizgattam kicsit az audimmal. Egy ugyan olyan audi, gyári tuninggal mégis legyorsult és stabilan maradt is elől. A pklusz körnél már unhatta nagyon, mert megállt és nyugodtan várt ránk, többiekre. A célegyenesben pedig a kis térképen csak egy gyorsan átlóban mozgó kis háromszög látszott és persze második lettem. A ****fej elintézte a currentemet, ami már kezdett jól alakulni. Ez volt a leg "látványosabb" teleportőr. A végén persze ráírtam, hogy WTF? Erre megnyugtatásul közölte, hogy Bug. Én kérek elnézést....
  • RoboKutya78
    Teleport csítert látatok már?:) mert én igen .
  • RoboKutya78
    na még egyszer:)