Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Ha meg lobbyban üvölt hogy cheater, cheater meg az én nickemet, akkor beállok copycat módba és beírom ugyanazt az ő nevével.
Ha ez sokáig húzódik akkor néha hozzáteszem hogy "na ilyenkor akkor most mi van koma?"
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Na az a tuti.Nem is csoda hogy mindenki menekül a játékból, és erre még az EA vagy mittomén kié most a játék, idétlenkedése és pénzéhessége is rátesz egy lapáttal.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Utoljára szerkesztette: Robirx7, 2014.11.02. 09:52:21
http://www.youtube.com/watch?v=-Hnaaf6IxUk
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.11.02. 01:32:44
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Utoljára szerkesztette: SUNNY84HUN, 2014.11.01. 15:10:56
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Ja és ha valakinek versenyhez, team escapehez lenne kedve, megtalál XXROBIXX néven a játékban.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Abrams124 : új mailal regelsz , majd originre belépsz beállítasz mindent , nincs annál jobb érzés hogy tiszta játékosként fejlődsz nyersz , szeded az elismerést ( eket ) vagy valami , nekem elhiheted meg többi tiszta veteránnak is
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
http://www.freetvmaci.info/
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A kéket nem nagyon nehéz belőni, hanem lehetetlen, mert nincs is a játékban, (mármint pl. királykék) vagyis van csak le kell venni a felbontást low-ra és máris tökéletesek az árnyalatok. <#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.10.30. 21:53:00
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
youtube
#93979 Köszi a véleményt. Igen a bömössel majd még tökölök a szinekkel csak nem volt még idegzetem hozzá 😄 Nekem a Supra a kedvencem, ezen kívül még van 3-4 kocsim de azok nem olyan nagy számok.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.30. 17:40:51

- Porsche 911 GT3 RS "White"
- Dodge Challenger Concept "Silver"
- Lotus Exige Cup 260 "White"
- Mazda RX-8 '09 "Blue"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.30. 16:11:25

nem tudom, hogy mit olvasott rólam, és melyik fórumon, de szívesen megyek pár kört vele, hogy láthassa azt amit állítok... illetve megnézheti az időeredményeimet is... ha hacket használnék, gondolom ennél sokkal jobb időeredményeket mennék...
az hogy ban -t kaptam valami szintén "jóképességű" loosernek köszönhető... (GEKKY)

Jelenleg 1 sirokkóm van + 1 ajándék kocsi (BMW). Szép lassan összeszedtem valamivel több mint 2 millát. Olyan autó kéne ami szórakoztat is és jól lehet vele keresni. Eddig a gyorsulást preferáltam, meg össz egy körversenyes pálya tetszet csak, azok közül amit engedett menni. A többi versenyen ált utolsó voltam 😞
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI