94802
  • chris1997
    hali...
    Carrera S egy nagyon ütőképes autó.... sztem a Snowflake-et vedd meg... nem bánod meg
  • DAVYHICON
    hello mindenkinek

szeretnék tanácsot kérni Porsche 911 Carrera S 3300 SB-ért vagy tartogassam rosszabb időkre

még új vagyok a játékban
  • IDFMAXIMUS
    mit kell nezni ezen a kepen ??? C-RIP ??? mit ?
  • RYAN012 #22157
    Egy kis érdekesség a játékban. Találjátok ki hogy develli-e és az autót is nézzétem meg alaposan.

• adamatts
    egyébként az A1 hol áll a rangsorban?? egyébként Failbunny te érzed melyik kocsi miben jó kanyarodásra odaveri az exige a miurát de hogy gyorsulásra melyik azt én nem tudom megmondani...
  • RED BULL F
    Tegnap óta azt írja ki ez a sz@r, hogy The servers are currently down. thank you for your patience. Mit kezdjek vele?
  • Failbunny
    Néztem a pályastatisztikákat,t2-ben még mindig az E30 a sztár,aztán Miura és Exige.Az a dilemmám hogy van Exigem és Miuram is de csak annyi alkatrészem van hogy az egyikbe lenne elég/értelemszerű beletenni..melyiket érdemes?
  • norby9201
    Szép is az a felni,de szerintem nem paganihoz illik,én egy porsche-ra tettem :D
  • doncsi1
    kosz az infot
  • doncsi1
    stingray nem tudjatok milyen?
  • doncsi1
    jelentem ma a drop az atlagosnal is szarabb nem ajanlom senkinek h TE-ken probalkozon 3 ora hs es ug-zas utan eset egy darabb 4 es race zold fek es egy 6 4 zold moci ....
  • RoboKutya78
    Némán de ismerős az a nissan:)

• SylarHun
    Látom stílust teremtettem.
  • SylarHun
    Átépítések módosítások 3 kocsimon.
    Ezen festések a minimal design vonalat képviselik.

1. BMW M3 GTS a hármasszámú dögöm.
    Változás: Piros betéteket kapott pár helyen és a felni is új.

2. McLaren MP4-12C az egyesszámú verzióm.
    Változás: Új kaszni és felni, változás az autó színében.

3. Pagani Zonda.
    Változás: Új felni (Szerintem a játékban ez a legszebb felni), neon, módosított festés.

TÖBBI kép a kocsikról!
  • SylarHun
    A Lexus nagy jó lett!
    Gratula!
  • mrredbull18
    baszki mivan ezzel a játékkal, hogy 2 errort kaptam csak belépés közbe.... és 1-et meg mikor már félig bent voltam -.- azthiszem ma se megyek worldre többet, báááj jo8 skacok jo játékot, ez az uj update megörit
  • thomson002
    Üdv !
    Rég jártam erre. Hoztam a két új festésemet :
    Lexsus IFS

Nissan R35 GT-R Specv
  • rav3n319
    jólvan ez így :D
    itt szakadt kistesó is

• SUNNY84HUN
    a verda jó , de ez a kép ezzel az effekttel hát
  • rav3n319
    egyik jószágom

• janihunk
    Már ennyire fel van törve, el se megyek....
  • varazslo1
    Ryder menny egy groupba :P
    Akkor nem tud hívni.
  • Ryder159
    NFSDEVELLI és 111 már megint percenként 6x hív group-ba.
  • RYAN012 #22136
    UI.: Mát játékoknél is van az a hiba. Én feltettem a GTA San Andreas egyik modját és az első indítás óta gtasa.exe hibát ír ki, letöltöttem az eredetit(semmi buhera) az meg tökéletesen megy. Ezek mind játékhibák.
  • RYAN012 #22135
    Sziasztok!

Az NFSW.exe hiba az a játék hibája nem a gép-é. Egyik haveromnak Intel Core I7-es gépe van Win7 64bit-el és ott is van naponta minimum 2x NFSW.exe hiba. Mondom ez játékhiba.
  • Tarpi
    Mindenből a legfrissebb. De amíg nem volt az utolsó két frissítés, addig nem volt ilyen gond.
    A gép bőven megfelel a játék igényeinek.
  • rav3n319
    driverekkel minden rendben?
  • illesgergely
    Valami most nálam sem stimmel. Most raktam újra az egész gépet, játékot, mindent, de rosszabb lett a world, mint volt. Eddig ha lefagyott a játék, egyből kivágott az asztalra hibaüzenettel, most viszont csontra lefagy az egész, úgy kell imádkozni neki hogy ne kelljen resetet nyomni. Eddig az Alt+tab is rendesen működött, de ha most próbálom akkor másodpercekig gondolkozik a gép aztán látom az asztalt...
    Win7-em van nekem is, 32 bites.
  • adamatts
    jó neked csiribi én mentem 20-30 escapet multiba és csak egy 2 kulcsos 4-9-0-s mocit és egy Deutchland rendszámtáblát adott... -.-" mindegy melyik tierbe mentem nem dobott semmit csak a szokásos szarokat...
  • varazslo1
    Nekem az éjjel csak 1x állt le az exe :D minden hiba nélkül.
    Hála devellisnek,groupba kellett mennyek,mentem egyik haverommal a két új TE-n s nem 1 part esett
  • Tarpi
    Amióta frissítették, azóta rendszeresen kidobál a játék, az nfsw.exe leállt. Erre van valami megoldás?
    Win7 64bit. Próbáltam a kompatibilitási módokat, xp sp3, xp sp2, de azzal még rosszabb volt.
  • doncsi1
    szep grat hozza nagyon jo a felni mondjuk en nem szeretem ezt a bodyt en gyarian megyek vele
  • csiliboy
    bocsi, elírtam WEREWOLF nevét :(
  • csiliboy
    Üdv!
    A legújabb szerzemény festése WERWOLF stílusban tálalva :)

• chris1997
    Nah ma reggel rendbe jött a szerver......... egészen pár óráig. Mostantól Üdvözöljük DeVellis-t örökös közönség tagnak.
    Remélem nem örökre....
  • mrredbull18
    hogy rohanda meg megint ez a csiter majom, hogy a fa***t verné 1 medvébe és maradna ott, felmegyek 2 szót leirok erre nyomom az entert jön az inv elfogadom és server fatal error 4
  • Kicsizoli
    Mit lehet kezdeni vele letletni se tudom??

• mrredbull18
    na re, :D ahogy látom lemaradtam a grillpartyrol tibeo mér nem vártatok meg engem is xD
  • Kicsizoli
    Király..örülök neki nagyon..
  • RoboKutya78
    a cset ablak hacer visszatért?
    :)