94802
-
chris1997 #22160 hali...
Carrera S egy nagyon ütőképes autó.... sztem a Snowflake-et vedd meg... nem bánod meg -
DAVYHICON #22159 hello mindenkinek
szeretnék tanácsot kérni Porsche 911 Carrera S 3300 SB-ért vagy tartogassam rosszabb időkre
még új vagyok a játékban -
IDFMAXIMUS #22158 mit kell nezni ezen a kepen ??? C-RIP ??? mit ? -
RYAN012 #22157 Egy kis érdekesség a játékban. Találjátok ki hogy develli-e és az autót is nézzétem meg alaposan.
-
adamatts #22156 egyébként az A1 hol áll a rangsorban?? egyébként Failbunny te érzed melyik kocsi miben jó kanyarodásra odaveri az exige a miurát de hogy gyorsulásra melyik azt én nem tudom megmondani... -
RED BULL F #22155 Tegnap óta azt írja ki ez a sz@r, hogy The servers are currently down. thank you for your patience. Mit kezdjek vele? -
Failbunny #22154 Néztem a pályastatisztikákat,t2-ben még mindig az E30 a sztár,aztán Miura és Exige.Az a dilemmám hogy van Exigem és Miuram is de csak annyi alkatrészem van hogy az egyikbe lenne elég/értelemszerű beletenni..melyiket érdemes? -
norby9201 #22153 Szép is az a felni,de szerintem nem paganihoz illik,én egy porsche-ra tettem :D -
doncsi1 #22152 kosz az infot -
doncsi1 #22150 stingray nem tudjatok milyen? -
doncsi1 #22149 jelentem ma a drop az atlagosnal is szarabb nem ajanlom senkinek h TE-ken probalkozon 3 ora hs es ug-zas utan eset egy darabb 4 es race zold fek es egy 6 4 zold moci .... -
#22148 Némán de ismerős az a nissan:)
-
#22147 Látom stílust teremtettem. -
#22146 Átépítések módosítások 3 kocsimon.
Ezen festések a minimal design vonalat képviselik.
1. BMW M3 GTS a hármasszámú dögöm.
Változás: Piros betéteket kapott pár helyen és a felni is új.
2. McLaren MP4-12C az egyesszámú verzióm.
Változás: Új kaszni és felni, változás az autó színében.
3. Pagani Zonda.
Változás: Új felni (Szerintem a játékban ez a legszebb felni), neon, módosított festés.
TÖBBI kép a kocsikról! -
#22145 A Lexus nagy jó lett!
Gratula! -
mrredbull18 #22144 baszki mivan ezzel a játékkal, hogy 2 errort kaptam csak belépés közbe.... és 1-et meg mikor már félig bent voltam -.- azthiszem ma se megyek worldre többet, báááj jo8 skacok jo játékot, ez az uj update megörit -
#22143 Üdv !
Rég jártam erre. Hoztam a két új festésemet :
Lexsus IFS
Nissan R35 GT-R Specv
-
rav3n319 #22142 jólvan ez így :D
itt szakadt kistesó is
-
#22141 a verda jó , de ez a kép ezzel az effekttel hát -
rav3n319 #22140 egyik jószágom
-
janihunk #22139 Már ennyire fel van törve, el se megyek.... -
varazslo1 #22138 Ryder menny egy groupba :P
Akkor nem tud hívni. -
#22137 NFSDEVELLI és 111 már megint percenként 6x hív group-ba. -
RYAN012 #22136 UI.: Mát játékoknél is van az a hiba. Én feltettem a GTA San Andreas egyik modját és az első indítás óta gtasa.exe hibát ír ki, letöltöttem az eredetit(semmi buhera) az meg tökéletesen megy. Ezek mind játékhibák. -
RYAN012 #22135 Sziasztok!
Az NFSW.exe hiba az a játék hibája nem a gép-é. Egyik haveromnak Intel Core I7-es gépe van Win7 64bit-el és ott is van naponta minimum 2x NFSW.exe hiba. Mondom ez játékhiba. -
#22134 Mindenből a legfrissebb. De amíg nem volt az utolsó két frissítés, addig nem volt ilyen gond.
A gép bőven megfelel a játék igényeinek. -
rav3n319 #22133 driverekkel minden rendben? -
#22132 Valami most nálam sem stimmel. Most raktam újra az egész gépet, játékot, mindent, de rosszabb lett a world, mint volt. Eddig ha lefagyott a játék, egyből kivágott az asztalra hibaüzenettel, most viszont csontra lefagy az egész, úgy kell imádkozni neki hogy ne kelljen resetet nyomni. Eddig az Alt+tab is rendesen működött, de ha most próbálom akkor másodpercekig gondolkozik a gép aztán látom az asztalt...
Win7-em van nekem is, 32 bites. -
adamatts #22131 jó neked csiribi én mentem 20-30 escapet multiba és csak egy 2 kulcsos 4-9-0-s mocit és egy Deutchland rendszámtáblát adott... -.-" mindegy melyik tierbe mentem nem dobott semmit csak a szokásos szarokat... -
varazslo1 #22130 Nekem az éjjel csak 1x állt le az exe :D minden hiba nélkül.
Hála devellisnek,groupba kellett mennyek,mentem egyik haverommal a két új TE-n s nem 1 part esett -
#22129 Amióta frissítették, azóta rendszeresen kidobál a játék, az nfsw.exe leállt. Erre van valami megoldás?
Win7 64bit. Próbáltam a kompatibilitási módokat, xp sp3, xp sp2, de azzal még rosszabb volt. -
doncsi1 #22128 szep grat hozza nagyon jo a felni mondjuk en nem szeretem ezt a bodyt en gyarian megyek vele -
csiliboy #22127 bocsi, elírtam WEREWOLF nevét :( -
csiliboy #22126 Üdv!
A legújabb szerzemény festése WERWOLF stílusban tálalva :)
-
chris1997 #22125 Nah ma reggel rendbe jött a szerver......... egészen pár óráig. Mostantól Üdvözöljük DeVellis-t örökös közönség tagnak.
Remélem nem örökre.... -
mrredbull18 #22124 hogy rohanda meg megint ez a csiter majom, hogy a fa***t verné 1 medvébe és maradna ott, felmegyek 2 szót leirok erre nyomom az entert jön az inv elfogadom és server fatal error 4 -
#22123 Mit lehet kezdeni vele letletni se tudom??
-
mrredbull18 #22122 na re, :D ahogy látom lemaradtam a grillpartyrol tibeo mér nem vártatok meg engem is xD -
#22121 Király..örülök neki nagyon.. -
#22120 a cset ablak hacer visszatért?
:)