94802
  • chris1997
    Ja ez nem a válasz :D

De nagyon idegesítő...
  • chris1997
    Nah most kaptam agybajt.....
    Tuti T1 lesz.. de azis kb: 6000 Boost....
    Én megdöglök..... Eclipse az egyik Szent autóm a sok közül, ami tényleg egy szent. Ezt Elite-be rakni..... pofájuk nagy ám....
    Komolyan mondom, amit akarunk, az tuti hogy TopUp, vagy Elite lenne

Pofám leszakad!
  • janihunk
    Ez jó sok minden.
  • chris1997
    New Features:
    - An all new 1999 Mitsubishi Eclipse (Elite) has been added to the game and is available for purchase from the Car Dealer
    - Exclusive to the 1999 Mitsubishi Eclipse (Elite), an aftermarket sound system can be activated by pressing the ‘K’ key

Bug Fixes/Changes:
    - Fixed an issue that caused the client to crash when viewing certain Driver Profiles
    - Fixed an issue with the Porsche 911 GT2’s wheel geometry

K***a szájukat -.-"
  • janihunk
    Jön valami újdonság?
  • chris1997
    22:00- 1:00 ig leállás(karbantartás)
  • Szil2
    sztem tök könnyű vezetni már vertem vele procart :D
    meg kell szokni oszt kész
  • tutuhawer #23922
    Annyira azért nem megy jól, viszont roppant kihívás vezetni. Főleg a fékezést tanulni trükkös, manapság megyek sokat a viperával, próbálok fejlődni. Nem könnyű, de nagy élmény, szerintem érdemes építeni. Immár Pro tuned kategóriáig tuningolnám a Lancer EVO IX-et is, mert roppant kihívás vezetgetni. Multiban is futottam vele futamokat, de nem panaszkodom, korrekt ellenfelekkel mentem, esélyem is volt
  • Alien69
    Akkor nyomd a dizájt fel. Spartot felesleges bele rakni, csak ha van bőven felesleges.
  • Szil2
    Szerintetek a Dodge vipert érdemes felnyomni
    sztem elég jól megy és a dizájnról ne is beszéljünk :D
  • mamiya70
    A statisztikádat nézve te tényleg lenyomtál már jó néhány játékot, 7000 feletti lejátszott játékot még nem láttam statisztikában, bár olyan sokat azért nem is néztem még meg...
  • lorci
    Ez tetszik! humornak jó volt,
    De ne becsüld le ennyire magad majd belejössz én is előre csak sereg hajtó voltam most meg már minden 3. 4. versenyző akivel megyek multiba lecsalózik.Azért ez sokszor elveszi a kedvem, hogy nem birja valaki elviselni hogy elverik ez CSAK EGY JÁTÉK...
  • Quqa
    Én is csatlakoznék a versenyhez de mivel elég béna vagyok amit fel tudok ajánlani a kockás zászló szerepét vagy nézőközönségnek el mennék esetleg van egy köztisztasági Meganom villogóval utcasöprés céljára. Sajna erre is időhiány miatt csak módjával vállalkoznék.

Más:
    Úgy szeretnék arról olvasni tutu végre nem ramolt multiban. Tegnap én is így jártam két futamon állandóan lökdösött egy E30-as "kolléga" (ismeretlen) én MR2-vel ráadásul hazai pályán. Gondoltam magamban ezt nem hagyhatom és a 3.versenyben beírtam rossz angolsággal ha lehet ne ramoljon má, és csodák-csodája megértette. Így mentünk pár futamot fele-fele nyeréssel és ütközés nélkül egész versenyszagú volt az a pár kőr bár toltunk mindent ami belefért.
  • Szil2
    én is mennék a csapatba van egy pár jól felnyomott kocsim
    T1: skyline
    mr2
    T2: megane rs
    m3 e30 és nem boostos kocsik
    T3: gt3 rs
    pangani
    m3 gts
    murcielágo
    m3 e46
    és majd lesz az rtr-x
  • davidcs94
    Sziasztok!
    A játékot már régebb óta tolom, de fórumon még csak most kezdtem olvasi.
    Elég jó ötletnek tartom ezt a csapatversenyzést, és a szabályokat is korrektnek találom.
    Szóval ha olyan időpontra teszitek ahol ráérek, esetleg én is beférek valamilyen csapatba akkor én is mennék:)
  • chris1997
    Hát egy accountra bármennyi Kódot fel tudsz rakni.
    Amúgymeg nem! Store-ban olcsóbb ha lengyelre váltasz!
  • peter9228
    Köszönöm! A kód felhasználhatóságát úgy értettem, hogy ha veszek 2 db kódot, mindkettőt fel lehet-e használni, vagy felhasználóként csak egyet? Ez azért érdekel, mert így olcsóbban jön ki mintha a Store-ban venném.
  • chris1997
    1. Amilyet csak akarsz. a Boost kocsik Többsége versenyképes!
    2. Le van zárva a cset, szóval nem lehet sehogy!
  • noblem1983
    CD Galaxison "csak" 3590Ft de lehet van ahol még olcsóbb de csak pár száz forinttal.A kódot csak egyszer írhatod be. A leírásnál úgy értették,hogy a kokszosabb boostos autók (RTR-X,GT3 RS, M1 Procar stb ki, hogy érzi) j erősebbek mint ugyanazon kategóriában lévő IGC-ért (In Game Cash) megvehető autók.
  • peter9228
    Akkor megkérdezhetem, hogy melyik T3-as boostos autót érdemes jelenleg megvenni?
    Más: A magyar csatornára hogy tudok feljutni?
  • adamatts
    azt a ttopicot már mint a segítség az autóválasztáshoz kicsit frissíteni kéne... ha még vannak új játékosok. de azért nemártana...
  • illesgergely
    jaja, beálltam pár percre a gyémánt alá és semmi:

• pmarky
    nah jól van már megint viccesnek érzi magát a szeró
  • mamiya70
    igazából én azt utálom, amikor miden indok nélkül vág neki a falnak, csak azért, hogy én lemaradjak másodpercekkel...
    általában szélesek az utak és ha akarna el tudna mellettem menni, de ő neki az a sikk, hogy felken a falra, na az ilyen kis k....et utálom és nem is értem meg...
    sőt ha engedné a játék, hogy letiltsam a versenyeimről akkor meg is tenném...
  • peter9228
    Most nézem,a dobozos verzió csak 4000 Ft. Korlátlan mennyiségű dobozos kódot be lehet váltani? Tier3-as boostos autóhoz kell a 35-40-es szint? Lehet megveszem ezt a dobozos verziót, és veszek belőle egy T3-as autót. De egy mondat kicsit félreérthető a "Segítség az autóválasztáshoz"-ban:
    "T3 - Porsche 959 vagy BMW M3 (E46) (911 GT3, RTR-X, Murci, Evora + normál körülmény = 0,000000000000000001 % esély a győzelemre...)"
    Tehát, ha én vagyok BMW M3-al, és ellenem jön mondjuk egy RTR-X, akkor nekem, vagy neki van kicsi esélye a győzelemre?
  • noblem1983
    Nekem egyedül a magnettel van bajom a többi powerupp az oké csak néha azért szidom az i*iótákat akik 50-es szinten is nyomkodják a magnetet úgy hogy esetenként még jobb autóval vannak mint pl az enyém. Ezeknél előfordul ,hogy valami szépet beírok a végén.
  • JuhaAasz
    félreértettél :) én nem akarom bizonyítani, hogy mekkora sofőr vagyok, ugyanis nem vagyok más mint egy szimpla átlag versenyző, egy amatőrnél azért több tapasztalattal a bajom az, hogy autóversenyből csak az ilyen típusú (nfs ug,ug2, carbon, és ez a retek :D) amit játszok és a rally...nem is a trafikkal van gondom, ugyanis azt kifejezetten szeretem...hisz ez egy ilyen játék, bizony kerülni kell, és azért elég sok múlik azon mennyire bírsz a trafikkal. nekem egyetlen gondom van...mégpedig, hogy autóversenyt akarok játszani, nem holmi fantáziaszart, amiben mágnes húzza rám a trafikot, meg vasvillám van amivel széjjeloffolok mindent aminek nekimegyek...egyszerűen csak tudnám megérteni, miért élvezetes úgy játszani, hogy szétütöm magam előtt a trafikot, meg fal mentén megyek sokkal gyorsabban, minthogy valamennyire reálisan vezessek. ha meg belemegyek egy trafikba? így jártam...legközelebb kikerülöm...nekem csak ezekkel a rohadék powerupokkal van bajom
  • tutuhawer #23902
    én ma levezettem egy nemzetközi nagyokosnak, hogy miért is "rammoltam le". sőt, én neveztem rammernek őt, elvégre több ízben is nekiment a civil autóknak. Békésen zártuk a dumát, pedig a versenyen 2X is elszállt, majd pedig "quit event" gombbal lépett ki. De megértett engem, amiért adtam neki egy piros pontot
  • Ryder159
    A GT2 volt a 100. autó a játékban azt hittem, 100.-nak valami ingyen autót kapunk, dehát .... -.-
  • mamiya70
    Hali! hát én szívesen töltöm az időmet ezzel a játékkal, de az biztos, hogy nagyon zavar a sok kis lökdösődős g..nyó, meg azok is akik bújkálnak, nem lehet őket verseny közben látni... ezeket nem tartom fair-nek a 700 km/h-ás sebességű MR2-kről meg nem is beszélve...
  • bboyatty
    Hát szerintem ha ennyire komolyan akarsz venni egy játékot akkor keress egy szimulátort. Nem kötekedni akarok ezzel de ha valami akkor ez nem az az a játék amin be tudod bizonyítani, hogy mekkora sofőr vagy. Lehet, hogy 5 versenyt meg nyersz aztán a 6.-at elveszíted mert rád húz egy trafik. Sokat versenyeztem haverokkal, egyenlő autókkal persze és sok versenyem ment el trafik miatt. Ez egy ilyen játék, idegeskedni nem érdemes miatta.
  • peeter014
    Ez a csapat dolog kezd érdekesen hangzani, én vevő vagyok rá, már csak az kell h vki be is vegyen majd a csapatába! (gondolok itt arra h gyenge a statom, és a régiekhez képest kevés db- számú versennyel rendelkezem) mindegy, majd lesz valahogy.
  • JuhaAasz
    a jugger azért zavaró (legalábbis számomra), meg ámblokk a többi powerup is, mert egy autóverseny kocsiról + sofőrről kéne szóljon...ezért kezdem rihellni már a játékot....
  • bboyatty
    Örülök neki, hogy még vannak emberek akik tudják élvezni a játék multi részét is, én nem tudom.
  • noxwill
    ez a játék olyan messze van a realitástól mint Makó Jeruzsálemtől.
    Szóval sztem pont a "dzsuggerezésen" kiakadni háááát
  • tutuhawer #23894
    hmmmm, én nem tudom, ti melyik játékkal nyomjátok, de én pl 10 futamból 8-szor a Lancer evo IX-cel is esélyesként indulok a futamokon, amikre belépek. Aztán kb 4-5 győzelem lesz a mérleg a végén, több nem. A jugger miért zavaró, azt mondjuk nem tudom.
    Engem egyébként nyilván sok dolog zavar a játékba, de csak 1 dolog idegesít igazán. Túl kell lépni, menni kell a versenyeket, ennyi
  • bboyatty
    Rég reszeltek a multiplayer-nek (számomra) az is idegesítő dolog amit te mondasz de engem az ultra partokkal megpakolt autók akasztanak ki inkább. Kb 2 hét után tegnap volt kedvem versenyezni de csakis haverokkal mentem. Nem érdemes idegeskedni egy játék miatt.
  • JuhaAasz
    a fa**om rángassam bele az EA-be, a powerupokba, meg az összes szerencsétlen szarházi versenyezni nem tudó nyomorékba akik szerte-szét juggerezik az agyukat..........ez nem autóversenyzős játék
  • tutuhawer #23891
    JÓ ez a csapatversenyzős dolog, a klánokat viszont sosem támogattam. Inkább a versenyben csapatnak nevezném az ilyet. Az ötlet mondom, tetszetős, de beszélni kell róla és szűk egy hónapon belül már valamit trükközhetünk is.
    A "nincs rammolás" esetébe kár is belemenni, mert roppant módon sokan vannak a magyar közösségben, akiknek lövése nincs arról, hogy mi merre hány lépés. Volt szerencsém menni a múlt héten szenzációs futamokat, fej-fej mellett, nem gyenge időre, és nem volt benne ütközés vagy annak látszó eset sem. Másik futamban pedig meggyőződéssel állítja a magyar játékos, hogy geci módon falba lökte őt a magyar barátja groupban, privátban. Így rammolásról beszélni kár, el kell hinnie mindenkinek, hogy versenybaleset mind. (nem team escape-ben, hanem versenyben simán tanulhatók a játékhelyzetek és azok kezelése)
  • SUNNY84HUN
    az csak papíron van írva gyakorlatban sz@rt sem jelent