94802
-
chris1997 #23973 Ez a legszebb Elite verda..
Azonnal megis venéém.
Csak a hátsóját nagyon elbaszarintották!
Ezért lehet, hogy majd ha olcsó bosst lesz megint, akkor majd megveszem..
Addig: M6, RX8, Boxster. -
JuhaAasz #23972 javítok: semmi nagyobb újítás :D -
JuhaAasz #23971 ha nem lennének ilyen elite dolgok se jönne semmi közük nincs egymáshoz -
#23970 Szánalmas, hogy megint bekajálja a nép ezt a fost is. Persze ismét azoknak tetszik akiknek az ez előtti "elite" verdák is tetszettek.
Ha azt nézzük eddigi elitek közül ez még kinéz valahogy, a wooferek meg a zene dolog bejön, de nekem a kinézet ismét meredek. Se a plexi motorház se az az ocsmány hátsó lökős meg kipufogó nem tetszik.
Amíg bekajálják az emberek ezeket a dolgokat nem fognak nagyobb újítások jönni, elég havonta egy "elite". -
Racing824 #23969 igazából csináltak is valami értelmeset ezzel a játékkal azon kivül hogy új kocsi került be megint?
Megint egy fantasztikus uj update és laggolok mint állat..szaggat az egész
ráadásul a friendlistel sincs vmi rendben.. -
#23968 http://www.vancouversun.com/health/Video+Dark+Knight+Rises+Batmobile+rumbles+into+Vancouver/6474703/story.html#ixzz1sNXHD7i0 -
#23967 Wtf..De Vellis úr álmodozik ?
-
JuhaAasz #23966 lehet vennem kéne egyet hogy hallhassam, de a Szabis videó alapján (végülis a bass miatt csak a rajtkori tiltást hallani), a hangja egy az egybe a hemié (rtr-xé) -
davidcs94 #23965 nem akarok senkit megsérteni akinek eclipse van, nekem is tetszik de én nem vagyok boostos.
waterfronton mentem párat, és jött egy eclipse is. kétszer jött versenybe, mindkétszer én nyertem ellene el caminoval, elsőbe nem használtam nitrót, végsebességem 314, másodikra használtam nitrót, a hátsó sorból indultam, ő az elsőből, itt a végsebességem 34x volt, és le hackerezik, meg minden, mert a célvonalnál egy picit előbb ért be, de tényleg csak egy leheletnyivel. irok neki hogy mi van, de vissza már nem irt.
most szerintem a kedves elllenfél azon van kiakadva hogy vesz egy elite kocsit 8500 SB-ért, én meg leverem mint vak a poharat egy IGC-s kocsival, igaz én t2-essel mentem, t1-es silviámmal esélyem se lett volna, de azért ez rosszul esik az embernek -
Quqa #23964 Elég rossz a hangminőség hidd el hasonló én egymás után hallgattam meg a játékban és a vidi hangot és nincs sok különbség. Ez egy tuningolt verzió lehet speckó sport rendszerrel és hát az ilyen recsegős a csillapítás hiánya miatt.
Hát esélyes hogy MR2 verő lesz mivel ugyan azt tudja 288 ill. 318 NOS-al csak talán még stabilabb annál. De még mindig nem értem egy EVO-nál mi lehet stabilabb?????? -
JuhaAasz #23963 ennyire rossz lenne a fülem??? a Te videódba lévő eclipse hang, meg a Szabi videójának játékbeli eclipse hangja nem túlzok...ég és föld.... -
tutika14 #23962 Ez tényleg szép! Vétek lenne hozzányúlni :) -
Quqa #23961 Kivételesen a hangját nem nagyon cseszték el de ilyen hátsó kályhacsöveket nem lehetett volna felszerelni.
-
noxwill #23960 Ezt néztem én is az előbb
Jó muzsika szól belőle
Télleg RB találkoztál azóta a mi Csabinkkal? -
JuhaAasz #23959 habár mit vár az ember, ha van egy rakás kocsi aminek ugyanaz a hangja? persze biztos sok munka megcsinálni mindnek külön külön, de ez akkor is egy undorítóan nagy fekete pont a játéknak, tőlem leaglábbis.... -
JuhaAasz #23958 szerintem nincs azokkal a kipufogókkal semmi gond...kicsit extrém ennyi, de láttam már ehhez hasonlót élőbe :D én inkább azt remélem a hangját csinálják meg...mert a Szabi által linkelt videóba mi az a förtelem hang???? ez nem egy plymouth hemi vagy egy rtr-x szánalmas maga az elképzelés is, hogy ilyen hanggal ki lehet adni egyáltalán..........egyelőre még sajnálok érte 8500-at....ha megcsinálják a motorhangját normálisra akkor szerintem beruházok egyre -
Quqa #23957 Szép is jó is, de azokat a hátsó csöveket azért remélem nem gondolták komolyan és áttervezik nem sokára. -
#23955 Szerintem meg, nagyon jól néz ki ez az új elite verda!
Ez tényleg ELITE!
Büntet a kinézete.
Nagyon eltalálták a fejlesztők.
Csak miatt jövök egy kicsit vissza world-be.
-
#23953 Most néztem, teljesen korrekt lenne ha nem lenne az a plexi a motorháztetőn meg az a hátsó lökős azokkal a csálé kipufogókkal, de akkor sem ér meg 8500-at. -
Quqa #23952 És azok az össze-vissza álló kipufogok, hát borzalmas de ennek ellenére elég jól megy és végre ez nem csúszkál.
Boocs a sok posztért de a smiley-t nem akarja berakni és szétvágja a mondatokat miért. [IMG][/IMG] -
#23951 Azta kúúú...8500??? Nagyon elszálltak az EA-nél. -
Quqa #23950 Nekem bejön ez az Mitsubishi Eclipse GS-T különösen az átlátszó plexi gépháztető meg a milio mélynyomó na de 8500 boostért.
És azok az össze-vissza álló kipufogok, hát borzalmas de ennek ellenére elég jól megy és végre ez nem csúszkál. -
doncsi1 #23949 -
noxwill #23948 Ismerős az érzés.
Nekem is hasonló reakcióm volt amikor kiadták a Camarót.... -
rav3n319 #23947 köv kocsik,
van még egy rx8 2009es mappa -
Quqa #23946 Remélem ez az Eclipse GS-T már fog tudni menni nem mint az EVO IX ill. X mert nevetséges milyen iszonyatos rossz tapadást társítottak hozzá pedig az utcán úgy fordul mint a villamos és az itteni top kategória egy részét simán zsebre kéne tennie. Kis ízelítő GT3 lecsó .
Szegényke azért tudott vezetni!
-
Quqa #23945 Mi a sz@r, hogy nem tudok videót linkelni? -
Quqa #23944 De egy ilyet is el tudnák képzelni.
-
Quqa #23943 Igen jól érezted, azért pár pályát jól ismerek és a versenyek mellett remélhetőleg beférek ide-oda 1-2 körre. Elsősorban a laza könnyed köröket szeretem (kis lökdösődés belefér) nem a vérre menőt persze abból is elfér néhány legalább meglesz a tuti ucso befutó, mert így free chat nélkül nehéz társakat találni.
Mellékesen lesz valaha free a chat-en vagy ha nem tudják megoldania a hackerek beírógátasait így marad? -
Failbunny #23942 Engemhidegen hagy a japán elite csoda,elfogadnám de nemtudok rá befizetni :(
Viszont a Skyline R34 javitását már nagyon várom igazán haladhatnának vele :) -
noblem1983 #23941 Megnéztem Fb-n minden szép aztán a hátsóról megláttam a képet jajjjjjj, hogy állnak azok a kipufogók. Az életben nem láttam meg ilyet de nem gondoltam,hogy egyszer játékban fogok ekkora förmedvényt látni. -
#23940 mindegy, a piros pont jár -
#23938 Lemaradt, de örülök, hogy Szabi linkelte be az új autó képét. Már úgy hozzászoktam, hogy az ő neve mellé kerül... Köszi -
#23937 úton -
mitaraczu #23936 Hol az ígért igc autónk? -
#23934 Na, még egy torzszülött elite verda. És a chat ablakkal mi lesz? -
#23933 Mi a tököm ez a "sound system can be activated by pressing the ‘K’ key "? Már nem villogni hanem hangot fognak kiadni? OMG!!! -
noblem1983 #23932 Azt a driver profilos dolgot jó, hogy kijavítják mert néha véletlenül rányomtam és kifagyott állandóan a játék.Próbáltam újratelepíteni de az sem segített. Az Eclipse meg csak el ne rontsák a kinézetét bár az előző kettőből kiindulva rosszat sejtek. Az ára meg... azt hagyjuk kb 7000-re saccolom -
#23931 imádom ezt a dögöt persze csak Honda után -
janihunk #23930 Hát mióta drága a lengyel boost már csak az IGC-s kocsikat várom amíg még van boost om. 2 garázst még tudok venni aztán vége.