94802
-
chris1997 #23889 Ja
Elsöbbségi jár ám..
De az nincs garantálva, hogy ledobálni nem fog! -
#23888 Kb. 2 éve olvastam valahol, hogy a starter pack-al elsőbbségi bejelentkezés is jár. -
Racing824 #23887 ez hülyeség még annak idején mikor kezdtem vettem egyet és ugyanugy lebaszott
-
#23886 Ezt honnan veszed?
Ilyesmiről még nem hallottam. -
#23885 Azt ne felejtsétek el, hogy aki nem vett starterpackot azt kidobja a játék, ha starteresnek kell a hely.
-
doncsi1 #23884 en erdekes mod a masik geprol fent vok de nem enged be errol
-
Racing824 #23883 remek megint levágott most engem se akar beengedni.
sebaj feljutok egyszer és rohadjak meg ha nem törlöm magam a francba
-
pmarky #23882 velem tegnap volt így :(( -
Racing824 #23881 engem gond nélkül beengedett csak memórihiba miatt ki is baszott 10 perc után aztán volt eror 7 meg még vmi :) a szerver csodásan müködik ahogy azt megszoktuk -
doncsi1 #23880 nem akkar beengeni a launcher //// valaki tapasztalta??? mark igyekszek bemeni de ez a szar nem enged -
RED BULL F #23879 Nos, Barna kollegával beszélgettünk erről az egészről és néhány ésszerű szabályt alkottunk, ami az alapköve elehtne
ennek a csapatversenyzésnek:
- IGC kocsi ellen csakis IGC kocsival lehessen menni.
- Ennek értelmében Boostos verda csakis Boostossal
- Ha a 2 csapat megegyezik, leehtnek keverten is a verdák
- Egy összecsapás állhatna 3-4 előre megbeszélt pályából, pályánként 3 futam lenne.
- Nincs rammolás (bár ezt a játék tökéletes szinkronja miatt nehézt elkerülni)
- Nincs semmiféle hack.
- Lehetnének manufaktúraversenyek is, akár tiereken belül is, vagy ugyan olyan kocsik versenye.
- A versenyeken előzőleges megbeszélés alapján válogatnánk. Pl egy sprint, 2 körverseny, vagy ezeket kombinálva,
csak sprint, csak körverseny.
Ha van ötletetek egészítsetek ki nyugodtan. -
Hyperoner #23878 Mivel én CS 1.6-ozok és ott erről szól a játék, hogy 2 csapat mérkőzik egymással, így egy ilyen megalapítása a játékban engem is meggyőzne, hogy ismét belépjek a world-ös profilomba.
Ehhez viszont valakinek meg kell írni egy szabályrendszert és az szerint mennének a meccsek a csapatok közt. -
RED BULL F #23877 Ha tényleg elindul valami mozgalom etéren, én személy szerint mindenféleképpen támogatnám a dolgot. Elég jó kis versenyeket össze lehetne rezzenteni. -
speed187 #23876 Sziasztok! -
#23875 Jól hangzik ez a verseny szagú dolog majd remélem bevesz valaki a -csapatába- -
adamatts #23874 van amikor beragad... akkor újra kell próbálni -
Driverkiller30 #23873 Kösz :D
Csak a baj az hogy nem működik az off topik link
... -
adamatts #23872 Killer off topicba gyönyörűen le van írva picit lejjebb görgeted Dealcsy koma leírta szépen -
RED BULL F #23871 Ez érdekes. Haverral egy ilyen, úgymond klános dolgon már mi is gondolkodtunk. Csapatonként lehetne kb 4-5 ember és lehetnének kihívások, hasonlóan, mint FPS-eknél a war-ok. Esetleg előre meghatározott pályákon, autókkal, tierekkel. -
Driverkiller30 #23870 Valaki leírná nekem privátba hogy hogyan kell az earn speedboost ot beállítani??
Mert nekem a Free menüpont alatt csak néhány dolgot ad ki de az semmi.
Megköszönném előre is.
(Google Chrome-ot használok, de azzal nemjó akkor leszedek mást)
Előre is kösz!!!
-
Driverkiller30 #23869 Heló mindenkinek!
Nem nagyon játszok mostanában, de most felmentem és mikor megnéztem a Car Dealer-ben miket raktak be akkor ezekbe bukkantam:
(lekaptam azt a hármat ahol a legjobban látható)
-
chris1997 #23868 Igen..
Azon én is röhögtem egy jót!
-
#23867 érdekes videó , a kiírásban a végén 1: 29 nél a betűk is fel vannak cserélve : Hogy a végén te lihessetek a legjobbak ! -
#23866 A Gt2-es Porsche-m.
-
Racing824 #23865 Jéé ott egy Dorina :)
Jó kis videó lett ,gratula -
eQnLiEe #23864 szép vidi lett :) csatlakoznék ha lenne elegendő időm hozzá : / a másik h boostom van még de ez az h be kell osztanom mert már az is fogyatkozik szóval azért kérdeztem h ne vegyem meg potyára és legyen v 8 egyforma verdám. de majd még elgondolkodom rajta és lehet h ez is a gyüjteményemben fog villogni :D -
chris1997 #23863 Segítek: ha van sok Boost még, vedd meg.
Nem bánod meg, kb: egyszinten van a GT3RS-el csak jobban fordul -
eQnLiEe #23862 hali! lenne 1 olyan kérdésem h a porsche gt2 milyen? melyikhez hasonlítható, v melyikel van kb 1 szinten? azért kérdem mert ha olyan mint a gt3 akk sztem nem veszem meg mert a gt3 és a carrera s után felesleges lenne egy 3. hasonló verda. kösz a segítséget -
chris1997 #23861 az SDC Csapatversenyt szervez!
Ezért csináltunk egy Promo videót:
További infó később várható(remélem)
(szívesen SpeedDemon :P ) -
patrikhun97 #23860 Ez jellemző felmennék a th miatt erre meg undefined error -.-" -
mamiya70 #23859 még1szer köszi az infókat!
az a pálya választásos kérdés engem is érdekelne, jó lenne néhány jó alkatrész, ráférne a verdáimra...
jó játékot! -
adamatts #23858 off topicra aki ért hozzá ránézhetne -
zoji #23857 Kicsit beparáztam, de már jó minden :) -
zoji #23856 Mi a f... van, beenged azt nincs egy darab autóm se. Remélem csak bug. -
pmarky #23855 én is épp gyémántoztam és keresztül mentem rajtuk ..már tudtam hogy valami nem jó és le is dobott -
Racing824 #23854 mekkora szar..beérek verseny végén és nincs next vagy is van csak nem lehet rányomni
negyed órákat várok még nagynehezen talán beadja vagy ha nem akkor alt f4
eddig laggolt meg szaggatott rendesen..az most eltünt van helyette ez .. -
#23853 Battlefield P4F szerverekkel sincs valami rendben, és az oldallal sem. -
chris1997 #23852 asszem ja..
Nálam se korrekt minden... -
pmarky #23851 nah behalt a szeró -
ADAM483 #23850 sziasztok olyan kérésem lenne aki jól ért a játékhoz írna nekem 2-2 pályát amin viszonylag jól ad partot T1-T2-T3 kategóriákban , válaszokat előre is köszönöm , jó gamelést mindenkinek :)