94802
  • CortezK2
    Semmi gond, megértjük
  • Doozer
    Na de bocsánat az off-ért
  • Doozer
    Hát ha ők nincsenek otthon, a kutyám nem fog ebédet főzni :D sőt, én örülök is neki, hogy legalább tudok főzni, sok férfivel ellentétben, így legalább nem kell másra hagyatkozni.
  • CortezK2
    Nem tudom kit fognak be otthon a nők főzőcskézni
  • Doozer
    Nah.... kis papucs :DDD
  • CortezK2
    1 pill, bnőmnek összekapom a gyémántokat, aztán vagyok
  • Doozer
    Akkor gyere fel :D
  • CortezK2
    Wáhááá, alig várom
  • Doozer
    Na jólvan... várjál csak, ebből revans lesz
  • CortezK2
    Maradjunk annyiban, hogy buzernyák :P
  • SUNNY84HUN
    itt van pár vidi , autók összehasonlításához nfs videók
  • Doozer
    Bocsi Nagy autóbuzernyák vagyok én is
  • CortezK2
    És megelőz... :D
  • Doozer
    Ráadásul első szériás, mert ez még a bukólámpás kivitel, utána jött az álló lámpás verzió a balesetvédelmi előírások miatt.
  • Doozer
    Mitsubishi 3000 GT / MItsubishi GTO
  • Doozer
    Az már a 10.000 boost alatti kategória, gondolják az EA-sek azt már csak megtudja venni a jónép :D Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy mit tartogatnak a 2. születésnapra.... nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy abból is felháborodás lesz...
  • Quqa
    M6, E30, Diablo (mindegyik alapon próbálva):
    Sebességek sorrendben 336, 304, 310 és 374, 337, 342 N2O-val.
    Irányítás: a legjobban az E30 fordul mintha egy gombostűvel a teteje közepén leszúrták volna a földre és a körül forog minden nehézség nélkül. Az M6 kissé nehézkesebb, különösen tankot használva (ilyenkor alig akar fordulni) ez az E30-nál nem jelentkezik, sőt stabil lesz tőle. A Diablo talán a legrosszabban irányítható a 3 közül, de csak egy csöppet. A nitrojuk hasonlóan erős de látható az M6-é a legerősebb és ez a leggyorsabb, ha valaki meg tudja szokni a nehézkesebb fordulást, bár hazai pályán nitro nélkül az E30 volt az első és az M6 ill. Diablo hajszálra egy időt ment azt használva az M6 nyert a sebesség többletnek köszönhetően. Egy biztos egyik sem csúszik vagy imbolyog tehát stabil gép mindegyik.
    Értékelés: a két BMW a legerősebb én az E30-ra szavazok mert könnyebben irányítható de a M6 olcsóbb, gyorsabb és szebb nála (egy jó kasznival!) bár a Diablo-nál nem, ha hang alapján lenne a sorrend az utóbbi lenne a nyertes.

Más:
    Találós kérdés a lecsökkent a hsz-ok növelése végett, mi lehet ez, és nem ér lesni, címet nézni stb. Egy ilyen autócsodával elkaristolnék a gémben, utcán ez a kedvenc járgányom.
    Pontos típus érdekel, Tutu kilőve mert tudja és tudja.

• SUNNY84HUN
    eléggé szánalmas húzás ez , de ha már itt járnak a Mitsubishi Eclipse -t nem akarják 40 % al levinni
  • CortezK2
    Szerintem is mindenkinek azt az autót kell megvennie, amelyik tetszik neki, vagy amit szeret. Első driveremnél még a boostos idők előtt megvettem második autónak az EVO-9et, utána szembesültem csak vele, hogy mennyire elcseszték a kétbetűs mesteremberek. Ettől függetlenül az autó még mindíg megvan, nem adom el.
    Azóta kezdtem egy új drivert és csak IGC-s autókat veszek, boostért max garázshelyet. Megvettem a Corollát, és nem egyszer kaptam meg, hogy csíííter.. :D Persze nem a most wanted-es autópályás versenyeken megyek vele, ott nem lenne értelme.
    Régebben Tutu írta is párszor, hogy általában az autóhoz keresi az ellenfelet, ami sokszor bebizonyosodott. (volt pár fail is, mikor a corollám mellé berakott egy bömbi GTS-t, de hát van ilyen :D )
    A lényeg, tényleg nem kell ragaszkodni a "3-4 autó használható, a többi kaka" berögzüléshez, nyomni kell azzal ami bejön, olyan helyen ahol van is esélye, a többi tudás/szerencse kérdése.
    Szerintem ;)

(na ez kijött belőlem így korán reggel munkaidőben :P )
  • bboyatty
    Na ez egy rohadt nagy átbaszás EA részről.
  • nfsmw4ever
    Szép jó reggelt Mindenkinek! Az EA ismét egy hatalmas (an szánalmas) döntést hozott. Népautót csinál az elite verdákból. Akinek van már ilyen elit verdája, nyugodtan kukázhatja az ELITE rendszámot. Esetleg bekerülhetne a "szuzuki a mi autónk" vinyl is a repertoárba, hogy hitelesebbre lehessen festeni az elite kiadásokat.......
  • mamiya70
    köszönet az ingyen boost-ért :)

más:

a múlt héten indítottam egy teljesen új nick-kel a 0-ról :)
    az új nickem: GEKKY
    ha valaki lát jöjjön bizalommal, igyekszek korrekt módon versenyezni :)
    egy SILVIA-t használok, és szerencsére sikerült egy - két RACE alkatrészt is nyerni így nem teljesen alap a gépem :)
    ya, és az elején nem tom miért de adott 600 booost-ot amiből vettem egy arany pakettet, szerencsére volt benne egy 7 - 13-as moci :))) megy egy 4 - 6 - 3-as váltó :)))
    nem a nyerésre megyek, de nézem kik ellen indulok, és ha túl erős gépeknek látom az ellenfelek gépeit inkább hagyom a versenyt és keresek hasonló tudású gépeket :)))
  • Szil2
    a legjobb a diabló tp van m3 e30-am jobban tuningolva sokkal és a diablo 0.23 ment roszabbat pedig csak két pro cucc van benne
  • ADAM483
    értem
  • chris1997
    M6: jó
    M3:jó
    Diablo: Jó

(márcsak ha tetszik valamelyik!)
  • ADAM483
    sziasztok T2 ben szeretnék venni autót M6 / M3 / Diablóval szemezek kinek mi a Tapasztalata?
  • tutuhawer #24151
    Kurvára soha nem volt esélyem megvenni a BMW M3 E30-at. Amikor volt egy kis boostom, éppen nem lehetett megvenni. A V-Spec ajándék volt, és gondolkodom még, elherdált boostom nagykontúrjaiban, mindent összevetve kb 5000. Bodykitek összessége. A kis toyotát se tudtam megvenni sohasem. A többi hobbiautóhoz bizony ügyesen kell menni, de a vicc az, hogy én látom: azzal a 3 tuttifrutti autóval is ügyesen kell menni a győzelmekhez. Azaz: mindenkinek mindegy, mit vesz. Olyan autót kell venni, ami mindig ütőképes, mindig nyerő
  • JuhaAasz
    értem :D csak mert előlről jön a füst, mikor 3-2-1nél padlózom, mondom elsőkerekes, de akkor fail hogy így kibassza a picsáját :D
  • Quqa
    Ez a típus őszkerekes (lásd Wikipédia vagy álló helyzetben kézifék kanyar full gáz) és nagyon rosszul rajtol elpörög kitör oldalra ha van valaki előtte és kerülni kell. Ha sikerül alacsony fordulaton elengedni nem annyira jelentkezik ez a farolás csak ne keljen közben kanyarodni (pl. első sor). Ugyan ez van ha nitro után kanyar jön képes 4 kerékkel keresztben csúszik.
  • JuhaAasz
    engem nem dobott még ma este le
    bár én jórégen vettem ilyen starter-nek nevezett kutyafülét (múltkor írtátok, hogy ahhoz jár elsőbbségi lószar, azért jegyzem meg, lehet emiatt nem dobott le )
  • JuhaAasz
    ez egy űberkirály kép szép munka

más:

aki vett elite eclipset, ahhoz szólna a kérdés
    álló helyzetből, gáz + egyik iránygomb (bal-jobb mindegy) nyomásával forgatni kezdem a gépet, ami kis fordulás után totál kibassza a hátulját. ez normális jelenség azt nézve hogy elsőkerekes a gép? :D
  • illesgergely
    Most tényleg nem oké valami, engem is ledobál.
  • Gam3r
    Hát persze hogy az első 10 percében fogadott , ezzel a köszöntővel :

• RED BULL F
    Sziasztok. Visszatérve erre a csapatverseny témára, mi már szervezkedtünk egy kicsit és összeállítottunk egy eddig 4 főből álló csapatot. (BENCE4, GEMPAHUN, BARNA és jómagam) Ha esetleg már netán szerveződtek más csapatok is, akkor felülre, a linkek közé be lehetne tennie gy menüpontot, ahol a csapatok és azok tagjai találhatóak meg, vagy aláírásba kitenni a csapatknak, hogy kitudják egymást hívni, netán saját weboldalt a csapatoknak. Nos?
  • noxwill
    Jó nektek.
    Én önkormányzati netet használok azt nem merek hozzányúlni a proxihoz nehogy vmi irgum-burgum legyen belőle
  • adamatts
    1x csak összejön :D váltózó mennyit lehet szerezni egy nap... nekem a legtöbb 1000 boost volt de azóta meg sem közelítem inkább 500 boost körül szerzek de earn boostos kérdésekre off topic
  • Gam3r
    Szerintetek érdemes leülni , és sponsorpay-ezni az 1750 boostig , hogy legyen gymkhana-s toyate mr2-őm ?
  • doncsi1
    nem is olyan rosz ez az M6 egymas utan 2 multit nyertem vele westparkon egy gt3rs-t egylp640 est valamind sation and fisheren egy mr2 vertem le vele
  • Gam3r
    Látom még érvényes , beváltottam.
  • Gam3r
    Sziasztok!
    Kaptunk valami új dolgokat , valami top verdákat ?

Másik kérdésem az lenne ez a boost kód még érvényes , és volt-e más boost kód év elejétől?