94802
  • noxwill
    SrácokEZ most mi akar lenni? Van újra occsóboost. Fáradt vagyok de nagyon azt valahogy most nem megy a fordítás....
  • Quqa
    A legnagyobb bajom hogy nem tud rajtolni ficánkol össze – vissza ha megy akkor már jó de mint írtam ha kanyar előtt engedem el a nitrót keresztben csúszik 4 kerékkel bár ez még tetszene is csak tudna elindulni perfect-el.
  • adamatts
    ez velem is előfordult már hogy lecheaterezik az rx8-om van statja 370-422-363 utána megkérdem hogy mégis milyen cheatre gondol stb stb de nem tudja megmondani... egyszerűen nem tudnak veszteni meg nem értik meg ha esetleg jobban védem a pozícióm de azért le kell cheaterezni megnéztem pár fószernek a profilját és már 4-5000 fölötti multis versenyen voltak túl... így meg végképp nem értem sok beképzelt majom aki nem bír veszíteni ennyi a vége....
  • zoji
    Köszi az infót, bár ez nem jó hír. Van még rajta pénz, vagyis ha törölnöm kell, akkor előbb vissza kéne utalnom majd újat nyitnom. Kicsit macerás, de ha nem oldódik meg máshogy, akkor sajnos ez a megoldás marad.
  • SylarHun
    Én sem értem mi a bajod az Eclipse-el.
    Az enyém úgy megy mint az álom.
    Még a T3-as alap kocsikat is elpáholom vele.
  • nfsmw4ever
    Szia Mindenki!
    Figyi Zoji! Én kérlek, pont emiatt rinyáltam itt pár hete. a sok ügyeskedés meg a türelmes várakozás pont semmit se segített. Nekem a paypal accommal volt a bibi. Mert miután minden wördös és éás sz*romat megváltoztattam, akkor is hibaüzit kaptam vásárláskor. Úgyhogy töröltem a paypal accountomat és reggeltem egy újat. Azzal semmi probléma és minden vásárlás azonnali.

Más. Amcsi szerón játszom egy hete. Kevesebb csíterbe botlok és egész jókat lehet menni. Alkatrésznyerés szinte semmi. Két napja meg párszor lecsítereznek. RX8-al és a bömbivel (M1). Utóbbi elég súlyos volt. Corvettet aláztam közepes tunninggal és a mókus rám ír menet közben, hogy hacker, meg cheater és send report. Könyörgöm! Olyan szar időket megy h hihetetlen és a corvettel megy egy 7.13-as időt a Hastingson 26os szint alatt!!!!!! Akkor ki is a hacker?? A csíterek után az ilyeneket rühellem a legjobban. Vele összefutottam mégegyszer és ott is kilépett féltávon.... Tegnap még ráadásul a civil forgalomtól szinte menni sem lehetett. Szó szerint vadásztak rám.
    Nah minden jót!
  • zoji
    Jajj, bocs, a felni erre a kocsira nem érvényes
  • zoji
    Én nem tudom mi a bajod az eclips-el. Talán próbáld meg máshogy tuningolni. Az enyém szinte tökéletes, bár a zöld rugót kékre kéne cserélnem, de még nem kaptam azóta. Simán vetekszik az MR2-vel.
    Ja, és cseréld le a gyári felnit, ha még nem tetted volna meg.
    Én West Parkon, powerek nélkül 1:16-ot simán hozom. Vagyis nem kell leírni az autót.
  • Quqa
    Helyreigazítás!

Ez az „elite” borzalom az Eclipse mégsem összkerekes csak mikor kijött nagyon úgy tűnt. Most lepróbáltam füvön és ott első kerék meghajtásúnak tűnik. akkor már csak az a kérdés miért rajtol ilyen bután, hogy kidobja a seggét. A legújabb, sikerült úgy rajtolnom hogy 2 kerékre állt és úgy ment aztán megforgattak még mindig 2 keréken szóval erről ennyit. Valószínű ez a Mitsubishi is beáll abba a sorba mint a többi itt a játékban jó kis Japán kocsi de menjen szarul. Nem tudom talán a németek tolják a lét De Vellis-éknek ezért jobbak pedig pont hogy nem jobbak …
  • tutuhawer #24209
    Helóheló
  • jamaica83
    srácok ki az a devilwolf0000 ???? oda írja nekem hogy reported mert ki kapott :) de a corwette-m

688 696 640 :) ha fenn vagy ezen az oldalon és látod ezt először nézd meg mi ellen mész mielőtt írkálsz

sajnálom srácok hogy ezzel off-olom a topicot de 24.000 boost ba van ez a kocsi és nem akarom elcseszni hülyék miatt

szabi vissza kapom a corvette-s fejlécem?
  • SUNNY84HUN
    gec pont ilyen a vti-m hangja ;) tud a manus. már is haver :D
  • zoji
    Köszönöm a válaszokat, már is utánanézek.
  • speedboy71
    Sziasztok
  • illesgergely
    Na akkor így:

http://auto.indavideo.hu/video/Startol_a_haromturbos_dizel_dragster
  • illesgergely
    Szia!

Böngészési előzményeket töröld ki, world oldalon: manage account résznél is töröld a paypalos dolgokat, ha véletlenül te vettél ismerősödnek akkor az ő profiljánál is. De inkább az lesz amit Gempahun mond, hogy pár nap és helyrejön magától.
  • janihunk
    Mi a fenét csinálnak eddig a chat en?
  • GEMPAHUN
    nah ere a hibára számtalanszor bunkantam én is de párnap múlva ment vagy más összeg volt véve
  • zoji
    Sziasztok.

Eddig gondtalanul tudtam vásárolni Pay pal-al, de most hiba üzenetet ir ki miután elfogadom a feltételeket. Mégpedig: An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later.
    Tud erre valaki megoldást? Az itthon lévő másik gépről sem engedi, de haver gépéről gond nélkül megy.

Anno valakinek is volt ilyen gondja, de nem találom azokat a hozzászólásokat, hogy neki sikerült e megoldani ?

Segitsen valaki ha tud. Köszönöm.
  • JuhaAasz
    mára is megvolt a "napi kemények vagyunk" téma
    spade street, én eclipse elite, Ő mr2. elsőre elverem, másodszorra elver 3 jugerrel, elején totál keresztbeforditva engem. leugattam, mondtam jöjjön 1 on 1-be powerup nélkül. behív csoportba, jön egy 3.dik tag...go verseny, 3.dik tag e30-mal, mi ketten mr2-vel, e30-as csávó ki-ki lökdös engem, igy vesztek... mondom inasnak félsz 1 on1-be?? nagy nehezen rávette magát, így powerup nélkül 1 on 1-be spaden is és north belezzan is elvertem 3-3-szor gyengébb mr2-vel(sebesség statja az enyémnek 70-nel kevesebb, bár sokat nem számít) még annyit, hogy a srácnak van közel 4500 multi winje, meg vagy 4000 veresége
  • Doozer
    Az igen! Nekem mindegyik bejön, de főleg a VTEC hang áááá
  • GEMPAHUN
    nagyon király (:
  • JuhaAasz
  • JuhaAasz
    az a csávó tud má valamit azé :D

• JuhaAasz
  • Ryder159
    Nem is fog...
  • bboyatty
    Épp most akartam kérdezni, hogy mára semmi nagy patch nem jön? Esetleg az e havi igc verda? Ebben a hónapban semmi új nem jött autókon kívül.
  • chris1997
    Mára új TopUp kocsi szagát érzem
  • noblem1983
    Tényleg érdekes meg az a 75k boost is.Lehet valamit alakítgatnak a díjszabáson mert csak 3 db van belőle.
  • bboyatty
    Így nem vészes de 1000 boost majdnem semmi. A Supra meg 400k igc-ért elérhető dealerben. Régebben ennyiért járt 17k boost+top up verda, azok a régi szép idők.
  • chris1997
    Hír a boostosoknak:
    TopUp autók elérhetőek a legalacsonabb áron(szóval 4 z³(lengyel áron)-ért kapsz 1000 boostot és egy Supra COP-ot)

Valami bűzlik itt nekem
  • Tarpi
    Egy érdekes buggal találkoztam.
    Hol a hiba?
  • mamiya70
    én most indítottam kb egy hete egy teljesen új e-amail címmel és új nick-kel, azóta játszok a SILVIA-val és katam nem túl sok de azért jónéhány 2 kulcsos alkatrészt...
    nem tom miért, de amikor indultam kaptam 600 boost-ot és abból vettem egy arany pakettet, szerencsére abban volt egy 7 - 13-as moci ami megadta az alapot...

a MITSUBISHI-re írta valaki, hogy csalódás volt neki...
    én egy SUBARU-t vettem amit próbáltam tuninglgatni a nyert alkatrészekkel fel is ment 460-460-430 körülre de mindig aláztak mint a sz..t, szóval nekem meg az volt csalódás... nem gyorsult nem fordult jól, hogy a többiről meg ne is beszéljek...
    de én sem adtam el

egy biztos, hogy boost-ot én még nem vásároltam, mindig csak a nyert alkatrészeket dobáltam bele a gépekbe, ami nem mindig hozta meg az eredményt...
  • tutuhawer #24184
    Talán HGabe tesztelte több karakterben, hogy adott napon mindegyik típusú versenyből megy egyet, és utána kapja össze a gyémántokat, és mintha az jött volna ki, hogy jó dolog. Én is így próbálkozom, belépés után minden fajta versenyen megyek egyet, utána nyomom az éles futamokat. Ki tudja, talán jobb...
    Még ide tartozik, hogy a játék régóta nem ad a versenyek meg egyebek után alkatrészeket: el kell venni azokat
  • noblem1983
    Én néha annak is örülök ha kapok valamit,hiába nyerek vagy 2.hely semmi.Már csak a gyémántra számítok meg a múltkor a HS adott(TE-t nem nagyon megyek) 2 db 2 kulcsost felfüggesztést meg egy zöld turbót de a versenyek már semmit nem akarnak adni -nekem legalábbis. Aki esetleg privátozik az nem tudom kap-e valamit bár abban is kételkedem.
  • GEMPAHUN
    Tiszteletem urak nekem máma sz.. part esett
    4db T1 két kulcsos
    1db T3 turbó ami ventura tiszta ganéj a szerver most kérek válaszokat -.-.
  • CortezK2
    Örök hála ;) Amúgy grat az autódhoz, haveromnak is vti-je van, jó gépek
  • SUNNY84HUN
    én feltöltöm képfeltöltő oldalra és belinkelem.. szerintem ez a legjobb
  • CortezK2
    Azt mindjárt gondoltam :D

Akkor legyen egy ide tartozó dolog is, saját képet hogy jobb ide feltölteni, közvetlenül a gépről, vagy vmi képfeltöltő aztán linkelgetés?
  • Doozer
    Ez is miattad van, szóval te vagy a felelős az egészért :D