94802
-
smokes #24137 super snake mostwanted-es változata
-
Csabesz001 #24136 Számomra az egyik legszebb kocsi a játékban szóval innentől egyértelmű. :) -
chris1997 #24135 Ott a Pont Bbatty-nál!
Ha nem tetszik semmiképpen ne vedd meg!
De ha igen, feltétlen szerezd be! -
Csabesz001 #24134 Okés, köszi a válaszokat. :) -
#24133 Nekem megvan mind a kettő, ha tetszik akkor vedd, meg megéri a 600k igc-t szerintem. -
Csabesz001 #24132 Akkor megéri azt a 600000 IGC-t? Mellé meg esetleg boost-ból bevásárolom a SpecV-t. -
chris1997 #24131 Újabb rövid válasz: GT-R baba nem lomha! Megpakolva és jó söfőr kezében nem rossz gép(aki meg egy RTR-X el hasonlítja össze a GT-R t arra nem tudom mit mondjak :P ) -
chris1997 #24130 Rövid válasz: nem -
Csabesz001 #24129 Rövid kérdés: A GT-R SpecV is hasonlóan lomha a játékban mint a sima Nissan GT-R? -
janihunk #24128 Ember én meg azt hittem alapból ilyen a kocsi, alig találtam meg mer sima lila alapon:S -
Quqa #24127 Nem neked a hobbiautókra futotta, mert elherdáltad a drága boostot holmi Spec-V-re meg hasonló (és azzal is tudsz menni) és ennek folytán lemaradtál az E30-ról. Ezért jegyeztem meg lehet mással is nyerni csak „ahhoz profi sofőr kell”. -
adamatts #24126 pontosan minden tierbe vannak jó kocsik amikkel lehet futamokat nyerni nem csak a lentebb említettek jó példa T1-ben az rx8 a nitrója kicsit gyengébb de így is 210-ig kihúzza na meg a kis clio ilyet még nem vezettem de kb olyan szinten van mint a mazda
szóval kell egy jó sofőr és ismerni a pályákat -
#24125 van sok autó minden kategóriában amivel szép futamokat lehet menni...
murcit is megvettem mer kivi voltam milyen dög.. régebben is megvehettem volna de most jutott arra szintre hogy érdekeljen -
chris1997 #24124 Ott a pont.
Sőt, én még az R8 5.2-t is ide sorolnám, a Murcit, meg még oly sok autót.
Néha(már bocsánat de...) sírva szoktam röhögni azon, hogyha valaki csak azért költi el a Boostot, hogy a legjobb autó(k) meglegyenek.
Én lengyel boost idején sem a legjobbakat vettem először.. aztán mikor pl az RTR-X et megettem, nyomban megutáltam... -
#24123 hát ezzel kurv@ra nem értek 1et ... pl exige , a1 is t2 ben marha jó , t3 ban rtr-x is buta jószág meg a bömbi gts is.. nem csak a kurv@ 911 porsche + e30 van a világon -
#24122 Akkor én a hobbiautókat szeretem. Egyik sincs meg ezen 3 autó közül nekem. -
mrredbull18 #24121 hát ez rohadt jo lett nekem nagyon tetszik -
janihunk #24120 Jól néz ki a kocsi. -
#24119 Micsoda új ficsör.
Az ellenfelem nem lát engem versenyközben, én viszont látom őt. Nekimegyek semmi hatása, megy tovább mintha misem történt volna, ha megáll én meg 300-al bele megyek, úgy lepattanok róla mint a falról. De aha ő jön nekem repülök mint a rakéta.
Az új BMW M6.
-
Quqa #24118 Azért azt elmondhatjuk T1 MR2, T2 M3 E30, T3 911 GT3 a legjobb a többi hobbi autó de ott a segítség a fejlécen. Van még egy néhány gép amivel van esély nyerésre de ahhoz profi sofőr kell. -
#24117 ne azért vedd meg, mert a többiek azt írták, hogy jó. Én pl nem használom a Murcielagómat.Megvétele után lett 50 000 boostom, és gondoltam, el nem adom. Szóval meg kell venni, amit meg akarsz venni - ha van rá mód -
Quqa #24116 Mindenképp vedd meg ha van rá keret, érdemes a drágábbat, mert sok extra van benne pl. 3-as ültetés a sok meg sem vehető matrica stb.(de az 1500-as is megteszi, csak ültetni kell). És hogy, hogy megy az összes T1, T2 verhető (az E30-is csak tökéletes pályaismeret és sűrű nitrozás kell hozzá). A T3 nagy része is üthető vele jó példa Waterfront Roadon 50 lvl szintű 911 GT3-at is lenyomtam 688 seb. stat-al, sőt M1-et is, pedig pont nem a gyors pályák az erőssége hanem a kanyargósabb mivel kb. 340 a max. sebessége NOS-al, viszont nagyon szépen fordul fék nélkül is néhol de a nitroja az egyik legerősebb. Nem mondom az ilyen műveletekhez kell egy full tuned tuning, nevetséges de RTR-X-ek, Lambok, M3-ak is léptek már ki ellene. Az mindenképp fontos, jó sok N2O kell neki 2x 3x annyi mint a Porsche – nak és ügyes sofőr ami a legfontosabb. -
#24115 Nana. Verhetetlen autó még lenne/lehetne, csak ugye aztatat embör irányítja. Ergo, a legszuperebb autó ROSSZ sofőrrel TUTI verhető.
De azért lehetőleg az ember válasszon a legjobbak közül. Max nem nyer. -
chris1997 #24114 Ott a pont.
Hozzátenném, hogy még vezetői képesség is kell...
Szerencse néha igen, kell, de a vezetői képesség jobban! -
#24113 Ebben a játékban a szerencsén is múlik, hogy ki nyer.
Ezért szerintem sincs verhetetlen autó. -
chris1997 #24112 hát.. azért én Solstice-al, meg Silviával is vertem MR2-t.
De nem fogjuk megmondani, hogy te mit vegyél ;) -
#24111 Gyakorlatilag a legerősebb t1.
Sok t2-t is ver. -
chris1997 #24110 Hát
Pozitív: Jól néz ki
Negatív: Gyakori
Ennyi. Ha tetszik vedd meg! -
patrikhun97 #24109 Van valakinek valamilyen pozitív vagy negatív élménye az mr2-röl, megéri az árát? -
#24108 az tuti , kemény baleset sofőr is megúszta meg még szerencse hogy nem eset be az autó vagy valamelyik alkatrésze a nézők közé ... pár hasonlót már láttam gyorsasági futamokon ...de nem ilyen csúnyát -
noxwill #24107 Innen nézve a sofőr elég balfasz volt. Ahogy nézem sárga zászlózáshoz képest gyorsan megy plusz még figyelmetlen is. Azt nem mondom hogy megérdemelte de.... -
Lehet a sok köcsögnek elmenne a kedve a rammolástól... -
#24105 Én is megvettem, felnyomtam, és szerintem kb olyan szenzációsan kanyarodik, mint a Lotus Exige, márpedig az szögletesen kanyarodik! ROSEWOOD PARK LOOP pályán próbáltam. Jó, mondjuk erős túlzás amit írtam, a kanyarodására, de nagyon hasonlóan kanyarodik. Ráadásul ez legalább gyorsul is. -
mrredbull18 #24104 ne szarozzátok a GALLARDOM xD -
noxwill #24103 Hát mit ne mondjak. Ez mocsok randa... -
noxwill #24102 Dzsízüsz....
-
Quqa #24101 Végül is örüljön amink van csak jöhetne már megint egy kis olcsó boost.
De azért egy ilyen mindent verő szerkentyűt el bírnák viselni (ára: 1.000.000 boost)
-
#24100 ucsó : ilyen sérülés kellene a worldba bulis lenne ;)
-
#24099 off : de azé a gali se kutya :)
-
Quqa #24098 Én is ezért tettem be lentebb azt a pár videót mert ha egy utcai EVO IX. (ami ugye 2 l-es és max. 320Le) lenyomja a 911 GT3-at (4 l-es 500Le) egy versenypályán nehogy má ne nyomja le utcai körülmények közt. Lehet De Vellis-éknak csöpögtetnek egy kis pénzmagot a németek hogy ennyire tolják a gépparkukat. Nem véletlen szokok néha egy kis szimulátorozást beiktatni ahol érezhető mi hogy is van igazából.