94802
  • smokes
    super snake mostwanted-es változata

• Csabesz001
    Számomra az egyik legszebb kocsi a játékban szóval innentől egyértelmű. :)
  • chris1997
    Ott a Pont Bbatty-nál!
    Ha nem tetszik semmiképpen ne vedd meg!
    De ha igen, feltétlen szerezd be!
  • Csabesz001
    Okés, köszi a válaszokat. :)
  • bboyatty
    Nekem megvan mind a kettő, ha tetszik akkor vedd, meg megéri a 600k igc-t szerintem.
  • Csabesz001
    Akkor megéri azt a 600000 IGC-t? Mellé meg esetleg boost-ból bevásárolom a SpecV-t.
  • chris1997
    Újabb rövid válasz: GT-R baba nem lomha! Megpakolva és jó söfőr kezében nem rossz gép(aki meg egy RTR-X el hasonlítja össze a GT-R t arra nem tudom mit mondjak :P )
  • chris1997
    Rövid válasz: nem
  • Csabesz001
    Rövid kérdés: A GT-R SpecV is hasonlóan lomha a játékban mint a sima Nissan GT-R?
  • janihunk
    Ember én meg azt hittem alapból ilyen a kocsi, alig találtam meg mer sima lila alapon:S
  • Quqa
    Nem neked a hobbiautókra futotta, mert elherdáltad a drága boostot holmi Spec-V-re meg hasonló (és azzal is tudsz menni) és ennek folytán lemaradtál az E30-ról. Ezért jegyeztem meg lehet mással is nyerni csak „ahhoz profi sofőr kell”.
  • adamatts
    pontosan minden tierbe vannak jó kocsik amikkel lehet futamokat nyerni nem csak a lentebb említettek jó példa T1-ben az rx8 a nitrója kicsit gyengébb de így is 210-ig kihúzza na meg a kis clio ilyet még nem vezettem de kb olyan szinten van mint a mazda
    szóval kell egy jó sofőr és ismerni a pályákat
  • SUNNY84HUN
    van sok autó minden kategóriában amivel szép futamokat lehet menni...
    murcit is megvettem mer kivi voltam milyen dög.. régebben is megvehettem volna de most jutott arra szintre hogy érdekeljen
  • chris1997
    Ott a pont.
    Sőt, én még az R8 5.2-t is ide sorolnám, a Murcit, meg még oly sok autót.
    Néha(már bocsánat de...) sírva szoktam röhögni azon, hogyha valaki csak azért költi el a Boostot, hogy a legjobb autó(k) meglegyenek.
    Én lengyel boost idején sem a legjobbakat vettem először.. aztán mikor pl az RTR-X et megettem, nyomban megutáltam...
  • SUNNY84HUN
    hát ezzel kurv@ra nem értek 1et ... pl exige , a1 is t2 ben marha jó , t3 ban rtr-x is buta jószág meg a bömbi gts is.. nem csak a kurv@ 911 porsche + e30 van a világon
  • tutuhawer #24122
    Akkor én a hobbiautókat szeretem. Egyik sincs meg ezen 3 autó közül nekem.
  • mrredbull18
    hát ez rohadt jo lett nekem nagyon tetszik
  • janihunk
    Jól néz ki a kocsi.
  • SylarHun
    Micsoda új ficsör.
    Az ellenfelem nem lát engem versenyközben, én viszont látom őt. Nekimegyek semmi hatása, megy tovább mintha misem történt volna, ha megáll én meg 300-al bele megyek, úgy lepattanok róla mint a falról. De aha ő jön nekem repülök mint a rakéta.

Az új BMW M6.

• Quqa
    Azért azt elmondhatjuk T1 MR2, T2 M3 E30, T3 911 GT3 a legjobb a többi hobbi autó de ott a segítség a fejlécen. Van még egy néhány gép amivel van esély nyerésre de ahhoz profi sofőr kell.
  • tutuhawer #24117
    ne azért vedd meg, mert a többiek azt írták, hogy jó. Én pl nem használom a Murcielagómat.Megvétele után lett 50 000 boostom, és gondoltam, el nem adom. Szóval meg kell venni, amit meg akarsz venni - ha van rá mód
  • Quqa
    Mindenképp vedd meg ha van rá keret, érdemes a drágábbat, mert sok extra van benne pl. 3-as ültetés a sok meg sem vehető matrica stb.(de az 1500-as is megteszi, csak ültetni kell). És hogy, hogy megy az összes T1, T2 verhető (az E30-is csak tökéletes pályaismeret és sűrű nitrozás kell hozzá). A T3 nagy része is üthető vele jó példa Waterfront Roadon 50 lvl szintű 911 GT3-at is lenyomtam 688 seb. stat-al, sőt M1-et is, pedig pont nem a gyors pályák az erőssége hanem a kanyargósabb mivel kb. 340 a max. sebessége NOS-al, viszont nagyon szépen fordul fék nélkül is néhol de a nitroja az egyik legerősebb. Nem mondom az ilyen műveletekhez kell egy full tuned tuning, nevetséges de RTR-X-ek, Lambok, M3-ak is léptek már ki ellene. Az mindenképp fontos, jó sok N2O kell neki 2x 3x annyi mint a Porsche – nak és ügyes sofőr ami a legfontosabb.
  • Alien69
    Nana. Verhetetlen autó még lenne/lehetne, csak ugye aztatat embör irányítja. Ergo, a legszuperebb autó ROSSZ sofőrrel TUTI verhető.
    De azért lehetőleg az ember válasszon a legjobbak közül. Max nem nyer.
  • chris1997
    Ott a pont.
    Hozzátenném, hogy még vezetői képesség is kell...
    Szerencse néha igen, kell, de a vezetői képesség jobban!
  • Tarpi
    Ebben a játékban a szerencsén is múlik, hogy ki nyer.
    Ezért szerintem sincs verhetetlen autó.
  • chris1997
    hát.. azért én Solstice-al, meg Silviával is vertem MR2-t.
    De nem fogjuk megmondani, hogy te mit vegyél ;)
  • Tarpi
    Gyakorlatilag a legerősebb t1.
    Sok t2-t is ver.
  • chris1997
    Hát
    Pozitív: Jól néz ki
    Negatív: Gyakori

Ennyi. Ha tetszik vedd meg!
  • patrikhun97
    Van valakinek valamilyen pozitív vagy negatív élménye az mr2-röl, megéri az árát?
  • SUNNY84HUN
    az tuti , kemény baleset sofőr is megúszta meg még szerencse hogy nem eset be az autó vagy valamelyik alkatrésze a nézők közé ... pár hasonlót már láttam gyorsasági futamokon ...de nem ilyen csúnyát
  • noxwill
    Innen nézve a sofőr elég balfasz volt. Ahogy nézem sárga zászlózáshoz képest gyorsan megy plusz még figyelmetlen is. Azt nem mondom hogy megérdemelte de....
  • Ryder159

Lehet a sok köcsögnek elmenne a kedve a rammolástól...
  • Alien69
    Én is megvettem, felnyomtam, és szerintem kb olyan szenzációsan kanyarodik, mint a Lotus Exige, márpedig az szögletesen kanyarodik! ROSEWOOD PARK LOOP pályán próbáltam. Jó, mondjuk erős túlzás amit írtam, a kanyarodására, de nagyon hasonlóan kanyarodik. Ráadásul ez legalább gyorsul is.
  • mrredbull18
    ne szarozzátok a GALLARDOM xD
  • noxwill
    Hát mit ne mondjak. Ez mocsok randa...
  • noxwill
    Dzsízüsz....
  • Quqa
    Végül is örüljön amink van csak jöhetne már megint egy kis olcsó boost.
    De azért egy ilyen mindent verő szerkentyűt el bírnák viselni (ára: 1.000.000 boost)

• SUNNY84HUN
    ucsó : ilyen sérülés kellene a worldba bulis lenne ;)

• SUNNY84HUN
    off : de azé a gali se kutya :)

• Quqa
    Én is ezért tettem be lentebb azt a pár videót mert ha egy utcai EVO IX. (ami ugye 2 l-es és max. 320Le) lenyomja a 911 GT3-at (4 l-es 500Le) egy versenypályán nehogy má ne nyomja le utcai körülmények közt. Lehet De Vellis-éknak csöpögtetnek egy kis pénzmagot a németek hogy ennyire tolják a gépparkukat. Nem véletlen szokok néha egy kis szimulátorozást beiktatni ahol érezhető mi hogy is van igazából.