94802
-
JuhaAasz #24591 Szevasztok!
Keresek egy megbízható, segítőkész world drivert lehetőleg olyat, aki hétvégén 100% hogy tud játszani, gyémántszedés miatt, mert én hétvégén majdnem mindig hazautazás miatt nem tudok játszani.
Aki tudna szánni ilyen rengeteg időt rám a fent megnevezett rengeteg napon az írjon legyen szíves
Előre is köszöntem a jelentkezőnek -
steelers90 #24590 TCMCHRIS jó neked, h dobál :) még ma nem kaptam csak pro cuccot :)
HARDEFFECT tudod, nekem suli is van hébe-hóba :D
-
chris1997 #24589 Egész jó az Ultra cuccok Dropja(tuti hogy rövid ideig).
Nitrót mentem gyűjteni Versenyre és egyszer csak ez jött be:
-
Doozer #24588 délelőtt voltam, te merre kolbászoltál??? -
Doozer #24587 Én egyet értek, szerintem tök fölösleges ez növelés. -
steelers90 #24586 HARDEFFECT nem fórum fighterezni kéne, hanem jönni játékba :D -
B13A6 #24585 Nekem mondjuk eleve bajom volt vele,hogy túl könnyű elérni lvl50-et...aztán azóta TE-vel még könnyebb,nem hiszem ,hogy szükség van erre a 100%-os növelésre,akár pár napra is....(aztán nem várom,hogy ezzel sokan egyetértenek :D) -
chris1997 #24584 sőt, utána meg:
Dodge Viper ACR Elite Cop ( -.-"""" )
Cadillac CTS-V -
Doozer #24583 Scion TC véééégre -
steelers90 #24582 ahogy néztem lesz még:
Jaguar E-type
Lotus Europa
Scion tC
De valahogy csak ez fogott meg :D -
CortezK2 #24581 Jujjjdevárommár Lambó, és még teteje sincs...Számomra ez az autó halmozottan hátrányos helyzetű -
#24580 nekem a 350Z nincs a boltban... -
steelers90 #24578 Kém fotó a Murcielago LP650 Roadster-ről :D
-
#24577 Az Ultra nyerhető? Na ez aztán a meglepetés. Erre számítottam a legkevésbé. Ez most egy jópont.
Már csak adjon is.... -
patrikhun97 #24576 *-(-nek) -
patrikhun97 #24575 A 100%-os növelés nálam müködik (eddig) de a 350z-nek meg ultra partok sehol:/ -
#24574 Kitartás, nagyon nehezen dobja be, nekem is elég sok időbe telt. -
gyeprefos007 #24573 hát 350z-t még én se látok o.O -
Failbunny #24572 Szevasztok,lehet én néztem félre a dolgokat de..100%ban megnövelt cash és rep..nekem nincs és 350Zsincs az autokereskedésben..miért? -
Doozer #24571 40 futamból semmi ultra.... csak 2 darab T1-es 4-4-es imrpoved turbó (Kestrel, Norset), meg T2-be egy 6-4-3-as Gromlen Sport váltó. -
#24570 Kínkeservesen megkaptam, nem tudom hány HS és UG után.
-
#24567 Ja vagy úgy. Most már jó. -
#24564 A topikkal sem ok valami, legalábbis nálam. Ha elkezdem nyomkodni jobbra a gombot akkor jobbra mozdul az egész ha balra akkor balra mozdul. Így ni! Chromot használok.
A misc-es dolgot észre sem vettem... -
#24562 Ja azt látom, de az enyémnek nincs semmi baja. Valamit megpiszkáltak az tuti.
Még az lemaradt, hogy a 350Z egész jó lett, mozgékonyabb mint volt sokkal de a gyorsulása most sem túl jó. -
#24560 2 óra vegyes versenyzés után nem, hogy ultra de még egy pro sem esett.
#24558: Én sem vágom a lényegét. -
doncsi1 #24558 uj hirek -
GEMPAHUN #24556 ne baszfel :) -
noxwill #24555 Muhahahahaha és ez most tényleg nem fotosopp
-
#24554 bevált színkódos dolog? -
noblem1983 #24553 Ha az eddig bevált színkódos dolog továbbvihető az ultra partokra is akkor nincs olyan nagy probléma .De lehet újra kell gondolni az egészet ,ha ritka lesz mint a fehér holló akkor pedig szerencse kérdése -
#24552 faszom, keverem az ultrát a proval... szóval nem mindegy, hogy 1 valamit kicserélek ultrára, a többi valamilyen. stb stb. Ki tudja,hogy a pro tunedbe ha belekeverek egy ultra tunedet, akkor mi lesz. Az tudja, aki már belekevert. Amint nyerek valami tuttifruttit, rákérdezek, hogy mennyit ér valójában. -
#24551 honnan tudod? Azt tudod, hogy a pro tuned mire képes. De tudod, hogy a pro tuned mit tud? És tudjuk, hogy jobb-e biztosan a pro tunedben a belerondított ultra? Biztosak vagyunk benne? -
chris1997 #24550 Ott a harmadik.
Pro gyakori lesz d az mar semi az ultrahoz kepest -
#24549 én biztosan begurulok T2-es pro cuccokért. Habár trükkös dolog beépíteni, azt mondja egy ismerősöm. Meg kell fontolni, hogy egy kész, gyönyörűen összehányt Pro tuned autóba belerondít-e valaki. +1-2 %... na és? Vajon -1-2 másodperc lesz belőle? Nem tenném rá a fejem. Ellenben a teljesen ultra tuned, ha már kész, az meg nem vicc, ellenbe marha komoly dolog -
noblem1983 #24548 Az 1. variációd talán életképes lehet így talán több játékos tér vissza mert egész biztos ők is érzékelték az apadó játékosszámot .Én még gondolok egy olyan mögöttes dologra is,hogy ha eddig 1v2 kulcsos alkatrészt nyertél talán most könnyebb lesz pro cuccokat nyerni mert nem az a top kategória mert ott az ultra part kategória. -
chris1997 #24547 2 verzio Van
1. megvan novelve az ultra part.drop rovid ideig
2. Ritk lesz mint a feher olloél -
B13A6 #24546 Jejeje,egyből mindenki elképzelte a partesőt ,meg minden jó és szép csúcskirály autója lesz-100 év alatt..mióta panaszkodtok,hogy pro nem esik ez majd pont fog :D..nem hiszem..de legalább lesz játékos worldon aki mind ezt a halvány reménysugarat kergeti..(mert legutóbb mikor fenn voltam nem sokan játszottak...)
"LOL...mások meg kidobtad 100k boostot partokra. :D"-ezzel meg csak azért szállnék szembe,mert én is vettem packot..ugyanez van pro parttal is...nyerhető volt mindig is az is lesz,oszt valahogy mégis tonnaszámra vette mindenki anno lengyelboost idején gold packot....
hiába dob de ha nem veszel így is hónapokba fog telni mire rendes ultra tuningot tudsz tenni a kocsidba -
adamatts #24545 bombázd majd a fórumot úgy is rég voltak képek feltöltve -
chris1997 #24544 Nyugi holnap kirugom a gazpedalt a helyerol multiban vagy privatban :-) -
adamatts #24543 ha vki nyer kérünk fotót róla