94802
-
JuhaAasz #24542 szubjektív vélemény, hogy egyelőre még azon nem változtatnak....talán a 365.dik napnál tuti ultrát kapsz -
chris1997 #24541 AZ jo kerdes lehet e ultrat th bol nyerni.... -
noxwill #24540 Ultra partok nyerhetőek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Álmodik a nyomor -
adamatts #24539 még hamar visszahozták az ultra partokat... akkor ezek szerint TH-ban is lehet nyerni??
több új cuccot is berakhatnának afterekből mert van egy csomó variáció ami meg most bent van berakni igc-be de talán a 2. évfordulón megcsinálják -
JuhaAasz #24538 az új neonokat, esetleg rendszámokat szívesen megnézném...csinálhatnának abból is listát mint a partokból...nyakam ráteszem úgyis, hogy egy héten belül milliót vesznek abból az új after packból :D -
patrikhun97 #24537 Juhasz te gondolat olvasó vagy;) -
chris1997 #24536 és az nem én voltam :D
:D
-
chris1997 #24535 hát, ha holnap mázli les, akkor esni fog min. 1 darab :)
Holnap az a qrva suli akadályoz meg az egészben, de amint hazajövök, megyek multimaraton(vagy ha olyan vagyok, privátba) -
#24534 LOL...mások meg kidobtad 100k boostot partokra. :D -
JuhaAasz #24533 tuti, hogy most fogják tolni a játékot mint az állat :D mindenkinek izzik a picsája az ultra cuccokra :D -
patrikhun97 #24532 Ó erre én kíváncssi leszek -
chris1997 #24531 Asszem holnap Worldmaraton lesz :) -
chris1997 #24530 - Rep and Cash rewards have been increased by up to 100% across all game modes and all Driver Levels! Level up faster, and gain quicker access to new tracks and cars
- Ultra performance parts have been released! Players can now earn these powerful customization items from the Lucky Draw by completing Race and Pursuit events
- Platinum Card Packs are now available for purchase from the Card Packs store or from the SpeedBoost store
- A new Car Styles Aftermarket Card Pack is available for purchase and includes new and exclusive Neons and License plates
vagyis:
Rep és Cash megnövelve 100%-ra, így mindenki a szintjének a max jutalmat kapja
Ultra partok nyerhetőek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Platina kártyák elérhetőek
Car Styles After Pack elérhető a CCard Packoknál.
változások:
Brone pack kivéve a játékból
350Z visszajön
javítva a Slingshot és a traffic magnettel való probélmák, amikor az 1. helyen voltál -
Driverkiller30 #24529 Heló mindenkinek!!
Szeretnék a felhasználómtól megválni, mert nem nagyon World-özök már... és nemakarom hogy kirúgjanak, mivel költöttem rá.
Van benne 2 profilom:
Driverkiller30 lvl50
Magyarvizsla lvl3
A Driverkiller30 profilomban van 44 autó, annak kb 3/4 része speedboostos verda.
-
#24528 Nincs twitterem, FB-n nem látok semmit kiírva. Esetleg leírnád, hogy milyen peccsről ír? 350Z-re kíváncsi vagyok. -
nfsmw4ever #24527 Marc De Vellis ír valam peccset twitteren meg hogy visszatér a 350Z... ennyi -
#24526 Indok? Az alábbiakon kívül. Valami komolyabb javítás vagy hasonló? -
chris1997 #24525 1 óra múlva szerverleállás -
Csabesz001 #24524 Ááá... nem mernek hozzányúlni. A probléma nekem is fennáll. HS-en olyan szinten szaggatok néha hogy öröm nézni. A Suprám is csúszkál össze-vissza pedig eddig abszolút stabil volt. Valamit nagyon elbaszarintottak... -
JuhaAasz #24523 na! remélem gyengítik azt a seggrakétát :D -
Szil2 #24522 nem tom most mit csinál az EA már megint szar az egész két versenyenként kidob a játék
meg szaggat mint állat és még sorolhatnám........
igen nálam is az mr2-es csuszkál
rá se ismerek :/
-
Quqa #24521 Valaki észlelt valami bele buherálást a játékba nekem az összes kocsim csúszkál, imbolyog (az E30 kevésbé) de az MR2 eddig még soha a büdös éltben egy p.na szőrszálnyit sem csúszott meg idáig (úgy, hogy semmihez sem nyúltam). A Z4 GT3 tegnap úgy ment mint az álom (stabil volt) most meg farolgat össze – vissza. -
gyeprefos007 #24520 én belső (motortető) nézetből tolom :D ha hátsóból próbálom akor még pancserebb vagyok mint igy :D
-
Quqa #24519 FFB nincs, csak ellenállást lehet növelni ha a beállításoknál maxra van húzva a csúszka (150).
Nálam így teljesen jól működik egy hasonló kormány (5.09 d.) persze külső nézetben (hátsó) késik és így használhatatlan. Motorház nézetről elég jó (aki tud így menni) de valahogy lassabban megy a kocsi, így és lehet ennek köszönhetően de nagyon szűken vehető némelyik kanyar. Ismerek egy arcot aki G27-el tolja, bár a rammerek ellen hogy védekezik aki nem külső nézetben játszik!?
Szerintem a billentyű a nyerő mindenképp. -
mitaraczu #24518 M1 kocsi show -
chris1997 #24517 nekem 5.10-es van és azzal rossz.
De nem akarom szétoffolni a Fórumot :) -
gyeprefos007 #24516 logitech oldaláról szedtem -
gyeprefos007 #24515 5.04-es driver van fent alap beállitáskkal -
chris1997 #24514 Hát, sajna igen, kormánnyal nem lehet ezt tolni.
Bajnok: Neked fent van a Logitech Driver? Vagy milyen Driver van fent?
Milyen beállításokkal? :) -
gyeprefos007 #24513 alapjában nekem nagyon bejön kormánnyal.... viszont nagyon hiánylom az ffb-t :S
-
#24512 Felejtős a kormány. Én is kormány megszállott vagyok, de az ide nagyon rossz, sokkal jobb billentyűzettel. Szerintem. -
gyeprefos007 #24511 nekem pedálok jók ...ffb meg kellene mert anélkül kb faltól falig megyek... engem nem zafar az ffb---hanem a hiánya hátráltat de az nhagyon... mit csináljak hogy legyen? egyáltalán megoldható? :S -
chris1997 #24510 hát, nekem is Logitech MOMO van(Force feedback-es).
Force feedback minek? énis kihúztam, hogy ne zavarjon bele, ez az egyik.
Másik: nekem érdekes: egy pedálon van a gáz meg a fék... -
gyeprefos007 #24509 Sziasztok! olyan problémával fordulok hozzátok... hogy Logitech MOMO (piros) kormányommal minden jó lenne a játékban.... müködnek pedálok kormány minden jól... viszont nincs FFB...... videó alatt a srác azt írja hogy neki megy minden jól: http://www.youtube.com/watch?v=Rh7bZeCS610 sajnos angolul nemtudok így megoldást sem találok a problémára :(((( pedig jólenne mert kormány néklkül halott vagyok autós játékban :S -
Szil2 #24507 magyarok is lehetnek? -
#24506 na mind 1 látom másik képet nyomattam fel , de ő az mert versenyre is folyamatosan akart hívni... -
#24505 ettől az embernek nevezhető tárgynak többször kaptam group hívást .. barátit is írta de csak annyit hogy automatice elutasította :) , figyeljetek oda ti is nehogy baj legyen
-
Szil2 #24504 én most változtatok jelszót is -
Szil2 #24503 ha vki tapasztal ilyet az írja ide a nevét
csináljunk egy fekete listát most én is átnézem.... -
Quqa #24502 Engem is hívogattak tegnap ismeretlenek még szerencse hogy ha ismeretlen hív akár groupba is egyből röpül a tiltólistára. De ha így is tudnak AC-ot lopni akkor nagyon nagy gáz van ezzel a játékkal.