94802
  • adamatts
    én murcival multiztam HS-n és UG-n de semmi -.-" csak cash és powerup...
  • JuhaAasz
    hehe :D gyenge vagy, ma legalább 50-ből semmi :D noxwill kollega szerencsét hozva egy priváton kaptam medion gumit, cső :D
  • Quqa
    Aki kapott cuccot HS-en írja már le melyik szeron volt és milyen verdával nyert mert nekem 15-20 körből semmi sem esett. Néha meg 5-ből 5x ad de legtöbbször üveg, felni ilyesmi esik.
  • noblem1983
    Chinatown Tram
  • noblem1983
    Épp kérdezni akartam nyert -e valaki versenyben cuccot nem csak HS-en és erre
    Chinatown Tram:
  • pmarky
    pár végtelennek tűnő óra után végre én is kaptam egyet :)) ---
  • Quqa
    Body nem (ott van kp-ért pár) a többi néha esik, de alacsony szinten ritka vagy veszel 50.000-es mysterit pack-ot. A legjobb ilyen hely HS 28 lvl-től.
  • gyeprefos007
    bocs a sok hülye kérdésér de ujonc vagyok nagyon :S a nem teljesitmény tudidngok dropjárol is van ilyen táblázat?
  • gyeprefos007
    és pl neon bodykit stb ilyenek is eshetnek vagy ezek csak boost-ból?
  • Quqa
    10-es szinten ne sok cuccot várj. Itt meg tudod nézni hol mit ad. Nem enged linkelni ezért így tudom mutatni.

http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/parts/
  • gyeprefos007
    eszik partokat adni :S hol versenyezzek vagy mit csináljak hogy legyen rá esélyem?
  • Quqa
    Akkor ez lehet a gond 746/100 és 198/200 van jelenleg. Akkor nekiesek beépíteni a cuccokat ide oda.
  • mrredbull18
    pfff szabi, neked már 7-es szinten mindjárt több a pontod mint nekem xD
  • gyeprefos007
    hogy lehet hogy kisebb szintü vagy de a kocsid jobb? :D
  • adamatts
    egyébként a porsche boxter spider a héten debütálhat?
  • adamatts
    a partoknak 100 hely van aftereknek 200 szóval elsőnek azt nézd meg
  • Quqa
    Valaki hozzáértő segítsen miért nem tudok kp-ért mysterit pack-ot venni pedig lenne rá keret és nem tudom felhasználni. Menyi alkatrésznek kéne lenni max. a garázsban hogy engedje, mert van rendesen. Boost-ért viszont engedi. Köszi.
  • gyeprefos007
    ha belegondolok eddig innen fórumról 1 emberrel találkoztam csak szerveren :D
  • bboyatty
    Miért kezdtél újat? Szép masina.
  • goregrind #24614
    Sziasztok!

Nekem jelenleg ilyen kütyükkel műxik a masina!
  • nfsmw4ever
    Üdv Mindenkinek!
    Az első platina csomagokból bontottam néhányt (5) és megmutatnám a két legjobbat:

Ma pedig bontottam pát mysterit. Ez nagyon teccett :-D
    Az ötödik csomag:

És a nyolcadik csomi:

Tényleg lehet nyerni... :-O
  • JuhaAasz
    ez a szarházi ganéj játék...felbasz már komolyan, hogy a büdös életbe semmit se lehet nyerni
  • janihunk
  • zoji
    Egészségedre :)
  • gyeprefos007
    megkaptam.. köszönöm a segítségeket :)
  • JuhaAasz
    wtf van az RS megane-nal? embertelen, hogy mennyire durván kanyarodik egyetlen kocsival se mentem ilyen tempókat kanyarokba :D
  • zoji
    Privát üzenetet megkaptad?
  • SUNNY84HUN
    mákos tészta van neked is ám grat
  • JuhaAasz
    akkor nem tudom mennyire vagy otthon a pc-k terén, de ha van torrented, akkor tölts le windows xp-t ami felrakva automata lecrackeli magát(értsd: aktiválja eredetire)
  • gyeprefos007
    ezt leirod magyarul is hogy én mint sima mezei földruró parszt is emgértsem? :D
  • bboyatty
    Egyik legyen master másik meg slave.
  • gyeprefos007
    xp-m van :D
  • JuhaAasz
    én elég régen aktiváltam, már nem tudom pontosan, de ha fektetsz bele egy kis időt, akkor könnyű munka, kezd el úgy, hogy google -> windows 7 activator (olvasd a linkeket, youtubeos videón is mutatják be)
  • gyeprefos007
    ja meg mégvalami..... ezer bocs mindenkitől hogy szét offolom a fórumot :S két ide vinyó van a gépemben de csak 1 ide csatlakozó... ha mindkettőt bekötöm párhuzamba akkor nem indul el a gép.. hogy tudom megoldani hogy jó legyen? :S
  • gyeprefos007
    ehez síkhülye vagyok :D de azt hogyan? :D :D
  • JuhaAasz
    mondjuk, hogy aktiváld, hogy eredeti legyen :D
  • gyeprefos007
    OFF! most telepítem ujra gépem mert ki irta alul hogy szoftverhamisítás áldozatává váltam...... soha a büdös életbe nem láttam még ilyet.... ha ujraelepítettem mit csináljak hogy ne jöjjön többé elő?.... BOCSI az off-ér
  • JuhaAasz
    én vettem egyet :D rendszám piros, HWYPTRL betükkel, neon meg "euro tuner neon", ez olyan, hogy rikító világoskék, és éppenhogy kivehető belőle az euro felirat. szóval semmi extra. amúgy ha már ultra cuccokat betették megnyerhetőnek, igazán betehetnék az aftermarket cardos(alap) cuccokat(pl. emerald, cobalt, prussian blue stb neon) :D
  • adamatts
    mekkora máker... de lehet fake a kép...
    egyébként ha valaki vett már ebből a különleges aftermarket packból felrakhatna képeket róla :D köszönöm (nincs boostom rá hogy vegyek de kíváncsi vagyok rá)
  • JuhaAasz
    http://world-garage.com/index.php/topic/8422-pro-and-ultra-part-drop-locations/

az igen :D mistery packból 0-0-17-es fék :D a makker külföldi....