94802
  • bboyatty
    Szerintem egyik sem ha csak azért veszel, hogy vegyél valamit. Mind a kettő sokkal gyengébb a mostanitól. Ha nagyon tetszik akkor persze vedd meg de ha csak unalomból veszel autót akkor inkább gyűjtögess t2-re, hamarosan aktuális lesz ahogy elnézem.
  • gyeprefos007
    srácok pontiac GTO megér 1 próbát? jobb adatokat ír arra mint mostani kocsimra vagy esetleg 80,000-ér zack style scirocco? :D
  • lorci
    Na végre nekem is esett egy jópofa fék Eagle Drive-on aki kérdezné hogy hol :D

Atty szép vas
  • bboyatty
    Hétvégén WTCC.

• gyeprefos007
    ez mi??? végig elsö vagyok utolso 20 méteren megelöz a csávó... ugy hogy nemis látom -.-"
  • gyeprefos007
    elegem van..... fél órája versenyzek de a harmadik versen yhogy se xp-t se pénzt se kártyát nemkapok..... mostis második letem de nem kaptam semmit....
  • Ryder159
    Tegnap este 8-tól éjfélig, és ma reggel 8-tól 11-ig egy nyamvadt alkatrész sem jött. Mentem minden féle versenyt ami csak lehetséges, de semmi.
  • CortezK2
    Elintézték, hogy most se kelljen költekeznem a maradék boostból
  • Ryder159
    A Tier-nek már rég nincs jelentőssége. jobb lenne ha T1 lenne, akkor még olcsóbb lenne.
  • chris1997
    Hát amint egy másik NFS benme lesz akkor esélyes jogy bekeerul
  • SylarHun
    Mondjuk én egy ilyen Lotus-nak nagyon örülnék!

Lotus Esprit GT1

• gyeprefos007
    ja és most első lettem xD
  • gyeprefos007
    hát nemtom... mostsem kaptam és se lóvém se repu csikom nem lett több :S
  • noxwill
    Így is úgy is megkapod a jutalmadat, de ez tipikus bug-ja a játéknak....
  • gyeprefos007
    az miért van hogy néha versenyeken nem kapok se reput se lóvét se kártyát? most is 2. lettem és nem kaptam semmit :'(
  • Undertaker189
    "Én meg már ezektől van hányingeren"

Na ezt is leírtam
  • Undertaker189
    Hány lotust kell még ebbe a játékba tenni? Én meg már ezektől van hányingeren
  • noxwill
    Mindenkinek más az ingerküszöbe.
    Én például az Eagle Drive-al vagyok így. Rosszul vagyok ha azon kell mennem. És általában ha a eventkereső azt adja ki, reflex-ből nyomom az elutasítás gombot. Privátban sem szeretek ott menni, bármennyire is jó a droprate-je....
  • noxwill
    Ez is T2?
    Há mi van ezekkel?
  • Quqa
    Aki itt megy nyer(het) alkatrészt és nem csúszkál BMW-je.
  • tutuhawer #24656
    nem magával a játékmóddal van a bajom. Tehát nem verseny vs. TE a gondom. Nekem hányingerem van a teljesen szétbarmolt, bugos, okádék, szemétrevalóan kivitelezett játékmódtól. Csak a készítők tudnak ezen változtatni, a fórumozók nem. Nem is baj, ti szeressétek, nincs itt gond, csak értetlenül állok előtte, hogy hogyan lehet folyamatosan így menni.
  • SylarHun
    Már vehető a Lotus Europa S!

• Quqa
    Valaki ezt szereti valaki azt, úgy. Ha igazán versenyezni szeretnék ott a szimulátor azon legalább akkor csúszik az autó, ha csúszni kell neki nem úgy mit itt. Ma pl. az egyik szeron csúszott a 911, de betyárul a másikon meg nem fordult és közben nem felejtettem el vezetni.
    Sőt kifarolt a TE Bentley-m az meg hogy?

TH ez jó kérdés, majd kiderül.
  • Undertaker189
    Vajon TH is ad ultra cuccokat?
  • illesgergely
    Grat azoknak akik kaptak eddig ultra cuccot! Pont 1 hónapot kellett rá várni, hogy kártyák után versenyen is lehessen ilyet nyerni. Holnap én is nekiesek jobban, nemrég értem haza 300 km autókázás után, néhány HS-t mentem csak előbb, két race gumi lett a jutalmam. Na majd holnap :)
  • tutuhawer #24651
    Nem is értem, hogyan tudtok ti egymás után 5-nél több TE-t menni. Én valamiért nem tudok. 5 után már fáj, ordítani tudnék.
  • adamatts
    inkább berakták volna nem a 4 kulcsos cuccokat hanem ami a tuned utáni gold hátterű partokat vagy black
  • SUNNY84HUN
    majd holnap megtesztelem du. mert ma nem volt időm órákat futni , csak kavicsoztam és léptem is ..
    amúgy annyival brutálisabban nem megy a verda tőle szerintem picit paraszt vakítás szagú
    valamelyik na mentem haverral pár kört pro tuned döggel voltam ő pedig ultra de azonos autóval , persze ment az de nem annyira mint vártam
  • Quqa
    Nekem 2 körből 9,7,4-es váltó Dover str.-en ilyen sem volt még itt.
  • patrikhun97
    Nyugi nem vagu egyedül én reggel 9-töl 2-ig próbáltam és semmi.... De igazából nem is érdekel mert ez csak egy játék:)
  • JuhaAasz
    faszom kivan, hogy egyesek már 4-5öt nyernek, én meg délután 3-tól egyet se ba+
  • Racing824
    egyik orosz kolega már 3at is kapott :D

mára befejeztem játékot.

sok szerencsét nektek
  • Szil2
    én ma huztam egy t2 11-8-as kompresszort
    vki már huzott több platinium cuccot me akk mek tovább szórakozni
  • JuhaAasz
    dögöjjön már meg az összes rákos csaló!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Racing824
    menjetek..menjetek minnél többet
    több órás küszködés után kaptam egy t2es 4,8,12 függesztés
  • Quqa
    Lehet megemelik az 50-est 100 lvl-re aztán legyen ellenfél rendesen de szerintem is felesleges ez a 100% mindenkinek. Most kezdem egy új profilt és hitetlen mennyi új van minden pálya dugig van.

#24639 Az ilyen infó is érdekel hol érdemes kóvályogni.
  • adamatts
    versenyen is mentem de azon is semmi part csak nitro + cash...
  • chris1997
    érdekes, én ugyebár nitrógyüjtéshez kaptam az ultrababa váltót ami ott lent van.
    Később, egy 8-11 es T2 turbó jött valamelyik sprintpályán.
    Azután termérdekű Race part, North Belezzán, Beacon-on, Veronán stb.

Versenyt ajánlom nem a TE-t
  • Quqa
    Nálam Silvia, 2000GT-R és Bentley TE esetleg LP–550-2 Cop a favorit és nagyon sűrűn szór néha de ma semmi.
  • Racing824
    15-20 körből semmi? :) én ha 100at nem mentem egyet se :)
    és mit kaptam? egy medion 9es féket

ennek a cashnövelőnek meg nagyon nem örülök...
    kibasztak azokkal akik erre költöttek