94802
-
GEMPAHUN #24929 holnap is meg lesz asszem a 3 part :P
-
GEMPAHUN #24928 egyéni szocprobléma :)
-
#24927 Én meg már alig játszok :( -
GEMPAHUN #24926 a fenét idegbetegek mert nem kapnap ultra partokat xD -
GEMPAHUN #24925 hát én max 1 órát tolok ami a csövön kifér és többi meg a öcsémre hárul mert ő egy baszot NAGY KOCKA -
gyeprefos007 #24924 Undertaker trollkodik xDDDD -
#24923 Mert én nem hallottam:) -
GEMPAHUN #24922 mert?
-
GEMPAHUN #24921 Bajod van ?
velem amugy tudni kell jól játszani xD
-
#24920 Ezek szerint hallás károsult lettem -
GEMPAHUN #24919 Na hallottam hogy rólam van szó -
#24918 Majd futhatunk egy párat azért -
#24917 Hát mikor mentem veled utoljára? azóta sokkal szarabbul megy az élet felém -
#24916 láttalak akcióban, marhaság, amit írsz. Komolyan jól mész a Silviával, az elég bemutatkozásnak. A százalék mindegy, nem vagyunk mi statisztikusok. Jól mész, kész. Láttam -
gyeprefos007 #24915 már csak sötétkék neon kéne alá és ahhhh xD -
#24914 Ha jól emlékszem valamikor 2010 decemberében indult a pályafutásom, de lehet volt az 2011 eleje is;) Össz-vissz 800 multi versenyt mentem, abból 500 vereség, hát most bemutatkoztam ezzel szerintem -
Nomish #24913 Reménytelen versenyre a legjobb rányomni,annál nagyobb az öröm,ha mégis megnyered^^ Nem egyszer volt már velem is ilyen,hogy hibátlanul sikerült mennem,az ellenfél pedig nem tudott vezetni,vagy csak nem volt topon,és arany lett a vége. Ez még IGC-s koromban volt rám jellemző,mostmár meg pláne,hogy a seggem alatt van jópár kocsi,hála a lengyel boostnak! -
gyeprefos007 #24912 plusz átállni chevelle-ről R32-re ... ég és föld :DDDDDD -
#24911 valóban nem tegnap kezdted. Azóta se találunk rád jelzőket... -
Quqa #24910 Nem kell unistall elég átlépni a másik szerverre nekem ettől megoldódott hasonló probléma.
Hátha … -
#24909 Egyetlen autóm amivel tényleg odatudok verni, az a Silviám:) -
#24908 Aztán mégse tegnap kezdtem -
#24907 Hát bénának én is béna vagyok -
#24906 mind elbuktunk már sok versenyt. Előbb veszíts el mindent és utána csak nyerhetsz. Én visszatekintettem jópár hónapot , tudom, miről dumálok. Nyomjad csak, az ezüst is jó. Én is reménytelen futamokra nyomok rá, menjünk, hadd lássuk alapon. Az is tapasztalati pontot ér, méghozzá a legfontosabbat. -
gyeprefos007 #24905 nekem nehéz... kb nemtudok versenyt nyerni :DDDDD béna vagyok de letojom :DDDD -
#24904 ha mindig kitűzöl egy-egy új célt, változatosan játszol, akkor azért lehet ezt nyomni jó sokáig, ingyenesen is, élvezhetően. Sokan vannak, akik ma is lóvé nélkül nyomják. Van egy szenzációsan profi versenyző hozzáállású ismerősöm, aki az autók nevét sem tudja mind, de az egyik legkiválóbb versenyzőnek tartom. Akárhányszor eszembe jutott, hogy valami nem OK, csak ránéztem a stat lapjára és mentem tovább. Menni kell tovább. A TE-t meg lehet unni, de a versenyt... szerintem nem. Biztosan nem unod meg, és itt leszel még sokáig -
#24903 Én szó szerint rá voltam kattanva, volt hogy reggel 8tól hajnali 4ig megállás nélkül egy huzamban játszottam.. (Ilyen csak egyszer volt szerencsére) Máskor átlagban 5-6 órát:( És nem tudtam letenni:) Most hogy már ilyen szar nem nehéz, sikerült lecsökkenteni napi 30percre, főleg hogy nincs cset -
gyeprefos007 #24902 idővel kiderül :D -
#24901 Én pont ugyanezt mondtam annak idején:) -
gyeprefos007 #24900 autos játékot én megunni? xD látszik nem ismersz :DDDD -
#24899 Nem szabad ennyit játszani mert megunod, nekem elhiheted, nem egyszer raktam le a játékot hónapokra:) -
#24898 Egyébként csak engem idegesít kibaxottul hogy nincsen cset még mindig?.... -
gyeprefos007 #24897 tegnap kezdtem el gyüjteni az árát mire 25 lettem lett 500.000-em igy maradt tuningra is :DDDD -
#24896 Mindannyiunkat felidegelhet pár dolog, nincs is ezzel gondom. A diákmunka nemhogy gond, üdvözlöm, én passzoltam annak idején, mert szar ember vagyok. Az, hogy a pénzt mire költöd, szintén mindegy. Sosem bántott engem, hogy valaki jó sok pénzzel játszik. A hozzászólásba kötöttem bele, bele is kell, és megmutattam, hol keresd azt a részét a játéknak, ami miatt még játszol. Nem a pénztárcádban kell keresni, hanem a pályán. Kiderült, úgyhogy remélem, összefutunk savannah streeten hamarosan, én arrafelé tépek EU szerveren. -
Szil2 #24895 éjjel nappal nyomod? -
Szil2 #24894 ja és megakad elötted és te lelassulsz az nagyon nagy köcsögség -
gyeprefos007 #24893 lvl 25 ig és 400.000 lóvéig csak TE semmi más :D összegyüjtöttem :D -
Szil2 #24892 jól néz ki fasza hononan lett rá pénzed? -
#24891 Nálam olyan szokott lenni hogy versenyben megyek, az eköttem levő autó tiszta lassú ahogy odaérek mellé egyből ugyanazon a sebességen van mint én:) Ráadásul tuti nem hacker, mert haverokkal voltam Groupban, ilyen többször is volt -
gyeprefos007 #24890 köszi a helpet :)