94802
-
Szil2 #24889 létezik a diákmunka xd halottál már róla :D és köszönöm igyekszem
am meg szeretem ezt a játékot csak néha néhány lépés nagy felbasz -
gyeprefos007 #24888 Kész lett a szépségem :)
-
#24886 Ennek se semmi a hangja... -
#24885 -
chris1997 #24884 Free Roam,ba megnyomod az: Alt+z t safehouse és printscreen -
gyeprefos007 #24883 mármint ugy mint előbb a lamborol... hogy nem látszodik a menü -
gyeprefos007 #24882 hogyan tudok képet csinálni a kocsiról? -
#24881 basszus, ez nagyon szép lett:O -
#24880 Ilyen ez a játék. Akkor ad, ha megérdemeljük. Vereséget is.. -
#24878 :D az elég nagy baj. Én pl szeretek versenyezni a különböző autóimmal. A Nissan Z33 például marha jól veszi a dobbantókat, stabil, és pár ilyen alattomos pályán bevethető, lehet vele menni. A Lanciát is kigurítotam, és jó érzés vele nyerni egy csomó futamot. Az El Caminoval szétvertük egymást valami nemtudomkivel a State and Warrent pályán. Majdnem pályarekordomat is megdöntöttem vele. Én ezért játszom. Tedd mellé a 40 000 Ft-ot. Jól keresel fiatal korod létére , ha beletettél 40 000-t. -
Szil2 #24877 nekem minden jó kivéve azok most már ezt is elbasszák hát öcsém -
Szil2 #24876 h a kurva anyukat kom má csak azé játszok me van a játékban vagy 40 ezrem forintom -
#24875 a sofőr skillekhez(képesség) annyit, hogy mind tettünk már rossz helyre, és ígérték, hogy majd valamit lehet velük trükközni. A jövőben... Ami pont ide tartozik, hogy az nfs-s.com nevű statisztikával foglalkozó oldal azt is meg tudja mutatni, kinek melyik csoportban hány pont van. Pl nekem is túl sok került a pursuit részre, és habár a versenyzéshez legfontosabbak ki vannak fejlesztve, a 3. kategóriában lenne még mit. Lehet látni mindenkinek az ilyesfajta tulajdonságait, pl VIKTORHUNGARY-nak a RAM skill 0-n van. Ki lehet próbálni, ez annyit jelent, hogy minden még jobban lelassít versenyben. Most néztem viszont, hogy szerintem nem bug, de épp le van nullázva az mindenkinek, azaz a SpeedAPI nem küld róla adatot, és arra tippelek, hogy ez nem bug. A küszöbön van, remélem a skill-átcsoportosítós dolog... Bizakodjunk, reklamálni emiatt értelmetlen -
Tripla #24874 pontosan -
chris1997 #24873 RX8 R3 az egyik olyan Japán tuner, amire semmi szükség kasznira.
HP-ban volt benne, ezért ez az első OK, hogy miért nincs rá kaszni.
Másik ahogy mondtuk: így szép ez -
Tripla #24872 Ja még annyit az rx8 '09-hez hogy body kit nincs rá szerintem nem is baj mert így jó ahogy van, és a fenije is elég jól nézki. -
Szil2 #24871 megéri nekem emilyat reklamálni? -
Tripla #24870 Engem valahogy az hogy nincs még mindig chat az jobban zavar néha pl ha unatkozok world-ben. Bár a hülyeségek nem hiányoznak. -
Szil2 #24869 és am ezekböl a vezetői tp-böl is megcsinálhatnák h egyszer lehessen cserélni mert elpazaroltam 10-et amikor még jöttek az utcán a rendőrök h ne kelljen azzal szarakodni
nagyon felkur -
Tripla #24868 Nekem nem kell annyi mert már vettem eleget. -
Szil2 #24867 én holnap veszek :P
16k-t -
Tripla #24866 Én tegnap vettem 8000 boostot és így meglett a rx8 2009-es. Mit ne mondjak nem rosz kis gép ha jól kituningolod nem fogja megverni az mr2-t de nagyon jól kanyarodik sőt nekem még stabilabbnak tűnik mint a mr2-esem, de a sima rx8-is képes ugyanerre bár az nincsen meg nekem. -
#24865 Köszönöm szépen! -
Szil2 #24864 ne játssz egy óráig és mindenki jól jár majd xd -
JuhaAasz #24863 valaki beszerezte az RX-8 2009-es változatát? írhatna róla egy sort :) -
mamiya70 #24862 és ráadásul második helyezéssel...
gratulálok én is :) -
JuhaAasz #24861 @gempahun:
kajakra mennyit tolod egy nap a játékot? minden nap 3 ultra eszem faszom megbaszom, én még egyet nem láttam -
Szil2 #24860 azt a k*urva nagyon fasza lett :DD -
#24859 Átfestettem a Balbonit!
-
Szil2 #24858 bocsánat h nincs egyeseknek humorérzékük.... zárjuk le a témát -
GEMPAHUN #24857 1 nem így szokták meg kérdezni
2 nem vagyok a kisfiad
3 bunkó vagy ha ilyet kérdezel xD -
GEMPAHUN #24856 nah meg van a 3dik part xD
-
Szil2 #24855 hány órát töltesz egy nap a gép előtt kisfiam? O.o
tudják a szüleid? -
GEMPAHUN #24854 én :P
minden nap 3mat
-
Szil2 #24853 nekem azóta se add plat. alkatrészt egyszer kaptam többször nem...
vki kapott már többször? -
GEMPAHUN #24852 mai termés :)
-
Szil2 #24851 de én meg azért is veszek tuningot mert amit húzol általában használhatatlan másrészt meg abból nem lehet elite autót csinálni -
#24850 Jó hát a murcival:) De ha már boostot vesz, akkor legalább olyat vegyen amit máshogy nem tud megszerezni, erre akartam kilyukadni . És tény hogy a boostos autók ÁTLAGBAN jobbak mint az IGC-s autók -
chris1997 #24849 EZ jó:
Megyek versenyen, kb a közepén észbekapok: B*szki tele a raktáram, most feladjam vagy ne.
Erre az EA besegített: Exe. hibával :D
Nah legalább most jókor jött... -
barack1997 #24848 m egin az szarozza a skyline-t akinek nincs vagy csak pár hónapja játszik, nem hiszi el annak aki tapasztalt játékos, hogy a skyline jó..