94802
  • chris1997
    Ezt hívják NFS World fizikának :/
  • GEMPAHUN
    Köszi Tutu én segitek ahol tudok te ere meg le oltasz a gáz -.-
  • gyeprefos007
    ez kész vicc hogy egy izomauto jobban kanyarodik mint egy skyline -.-"
  • chris1997
    bármelyik T1-be :P
  • gyeprefos007
    lyons hwy 201 sprinten amugy ez meik T1-be jó? :D
  • CortezK2
    Gyakorolni kell, nekem is másodjára sikerült
  • Racing824
    hol kaptad? :P
  • gyeprefos007
    az istenér kicsiben rakja ki a képet? xD
  • gyeprefos007
    első ultrám :D
  • CortezK2
    Privátban mentem pár HS-t, de 10 nekem elég volt a következő 1-2 hónapra :D Aztán még jópár versenyt mentünk, nem hogy ultra nem esett , általában véve alkatrészt nem kaptam :D Az ultra annyira nem is izgat, viszont az hogy alig kapni bármilyen partot, az már jobban.

A képfeltöltés persze sz@rul sikerült, nem is én lennék, ha egyből menne a dolog :P Még 1 próba, ha az se sikerül, akkor feladom, nem kaptok tőlem csodás képeket :D

Ilyesmivel találkozott vki? Az is fura, hogy úgy rémlik jött velünk a végéig, mégis 14 a top speed
  • Racing824
    sok idő után végre kaptam én is ultra partot.

12,12 es t3as motort,és egy t2es 17,9,4es váltót

mázli :D

van aki többet is összekapart már? :)
  • CortezK2
    Képfeltöltés próba, de a srác mottója se gyenge :D
  • goregrind #24957
    Jobb későn mint soha alapon, sikerült felfedeznem, hogy olcsóbb a boost ZLOTY-ért! Fele annyi!
  • JuhaAasz
    megkérdeztem mennyit tolod egy nap a játékot....
    erre hogy jön ez? -> "Bajod van ?"
    most legyek bunkó és vágjam hozzád azt, hogy "öcsém, te tudod értelmezni a magyar nyelvet?"
    de ne is válaszolj inkább, leszarom, have fun, szevasz
  • noxwill
    Asszem azt a neont csak after pakkból lehet nyerni. Store-ból csak az alapot lehet vételezni....
  • Undertaker189
    az a rendőrös neon nekem is bejön, elférne a raktárban
  • gyeprefos007
    nézd meg a nissanom.... lejjebb van róla 2-3 kép...... nem egy kreatív valami de nekem tetszik :) bár őszintén? kifogsz nevetni de leginkább valami vámpíros (nem alkonyat mielőtt félreértenéd :D ) vagy gothikus kocsit szeretnék majd építeni... csak egyenlőre nincs ötletem :D
  • tutuhawer #24952
    jó válasz, piros pont jár érte , őszintén!
  • gyeprefos007
    hmmmm szép :D am nem az egyedisége miat kellene a neon.. hanem mert tetszik :D
  • tutuhawer #24950
    nem szakértő szemeim szerint speckó... de majd valaki reggelig befut és megmondja biztosan. Amúgy nem ettől egyedi egy autó, hanem mondjuk ettől
  • gyeprefos007
    a kettő közül kéne valamelyik.. de nagyon :D

• tutuhawer #24948
    nem tudom, milyen van a rendőrök alatt. Én tudok blue, skyblue , teal és azt hiszem máég 1 fajta kék neonról. Lehet speckó is alatta, én nem utazom rendőrautókban
  • gyeprefos007
    olyan van a T3 lotus evora cop edition alatt is.... nagyon kéne nissanom alá :S
  • gyeprefos007
    értem köszi :) és olyan neon eshet valahol mint ami a police supra alatt van? az a kék... nagyon kéne
  • tutuhawer #24945
    Gempa csak belinkelte ide ezt az oldalt, de ő sem szokta nézegetni. Aki régen nézegette, ránézett, és 1 nap után már nem is kellett nézegetni, mert felesleges. Azt mutatja, melyik alkatrészt hol lehet nyerni. A régi rendszert mi, játékosok raktuk össze, megmutatva, mit hol nyertünk. Ez alapján tök röhejesen mondják egyes versenypályákra, hogy jól adja a cuccokat. Hiányos volt a régi táblázat is, most meg lenullázták, újra kell hozzáadni minden alkatrészt. Ez által nem azt tudjuk meg, melyik alkatrészt hol fogom megnyerni, hanem kb melyek azok a szintű pályák, ahol az előfordulhat. Például korábban T2 Pro alkatrészeket X és Y szintű pályák között lehetett nyerni, erre volt jó az a belinkelt oldal. Mondom azonban, most frissítik.
  • gyeprefos007
    ebbol a part listábol én kb semmit nem értek :(((((
  • GEMPAHUN
    meny el partolni de nagyon gyorssan xD
    itt a part lista
    http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/parts/us/
  • Undertaker189
    Amúgy piros féket kéne még
  • Undertaker189
    Mondjuk mindent hogy picit gyorsabb legyen? :D
  • chris1997
    talán a zöld motort kékre, meg a turbót is kékre
  • gyeprefos007
    tanács...cseréljek szerintetek valami alkatrészt?
  • GEMPAHUN
    most már neked is megy :)
  • Undertaker189
    Valaki 1-2 T1 futam akármilyen t1es autóval?
  • chris1997
    Tolom mostantól megint rendesen a Mutli Futamokat, HS meg a nitrógyűjtő, de valamiért nekem ma sehol semmi nem volt... néhány egyéb hulladék jött Sprintekről, de amúgymeg semmi nagyobb ma
  • pmarky
    köszi :))
  • Undertaker189
    Mondjuk egyébként sem voltam itthon szóval amúgy is mind1: D
  • Undertaker189
    Én meg szart se kaptam, mert letakarítottam a játékot a gépemről, most rakom újra, egyébként meg grat
  • pmarky
    én ma ezeket kaptam :))

• GEMPAHUN
    Én meg akkor játszok amikor van rá időm és nem dolgozok pl szombat vasárnap
  • Undertaker189
    pontosan, akkor játszok többet ha hívnak, hát ez nem sokszor van