94802
-
JuhaAasz #25096 @hitmanhun:
"ugy látom már ebben a játékban nem szabad nyerni mert ez lesz belőle és 21 vagyok még is van anyi kontrolom hogy 5000 forintnál meg áltam a boostnál és ha te neked van még pénzed hát lelked rajta majd kellesz az még ha gyereked lesz vagy ha megszorulsz:(="
ezen a szöveged sírok, ritkán olvasok ekkora baromságokat
-
Quqa #25095 -
HITMANHUN #25094 igen 17 pályán van még mért köröm multiban és még fejlődnöm kell alá is irom de az időkel kapcsolatosan :: nem könyü jó időt menni ugy hogy 7 vagy 6 pilóta is egyszerre rammolják egymást és megigérem ma az öszes pályán tolok eggyet :) -
#25093 Szerintem a kor nem számít egy játéknál inkább az, ki mennyire érzi. NFSW kapcsán csak megjegyeznám, hogy van egy 14 éves kissrác, akit igen nehéz még utolérni is, nem hogy előtte érni célba! És ő nem csitör és tuti nem egy
-
#25092 Még reggel van, kissé sokat aludtam (ha napi 5-6 óránál több akkor fejfájás gondok vannak), szal 1-2 óra kell még nekem + pár meló van még erre-arra...
De nemsoká' puffogatatom a nitró hegyeket! -
noblem1983 #25091 Az a kb 300 verseny nem soka szintedet elnézve és ha tényleg annyit nyertél akkor miért nem látszódik az adatlapodon,hogy kipróbáltál multiban minden pályát -konkrétan csak 17 pályán van mért időd-ami elérhető és nem látok annyira erős időket sem ahogy egy top pilótától(egy laikus ezt látja először ha a győzelem/vereség arányodat megnézi ) elvárható. Tudom nem mindenki törekszik arra de egy olyan GT3 RS-t nem egyszerű megverni ezt mindenki tudja még ha 35 éves a sofőr akkor sem vagyis már van tapasztalata. -
HITMANHUN #25090 oké én is igy érzek és gyere má felfele te :D -
#25088 A csitörök nem csak itt és nem csak nekünk okoznak problémát, nap mint nap bukkannak fel újabb és újabb nevek sajnos...
Report obvious cheater here. ( Please only Cheater ! )
És részemről a továbbiakban is versenyezhetünk bár mikor! -
HITMANHUN #25087 de ha nem fog sikerülni hát legalább megpróbálom és nem kell ez a na de srácok tudom hogy nehéz lesz kurva nehéz hisz nem egy cheaterrel fogok találkozni !!!!!! -
HITMANHUN #25086 és továbra is azt akarom hogy mindent bele adj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hisz igy verseny a verseny hisz az emberek örökké győztesek akarnak lenni :D -
HITMANHUN #25085 igen rexi igazad van ebben de érdekel a többiek véleménye hisz ők is szivnak a cheaterektől és ők is igy éreznek hogy a tökük ki van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és részük ők is a játéknak !!!!!!!!! ezáltal nekünk is ( virtuálisan persze ) -
adamatts #25084 na de srácok.... -
HITMANHUN #25083 ugy is el fogom érni amit én akarok éss ezzel az jár hogy konfliktusok alakulnak ki vagy megbeszéljük vagy akkor hadjuk enyi az egész és hogy mit akarok elérni ??????? 1000 mérkőzésből mindössze 5 ször kikapni éddig 300 ból 2 nél járok és aki szeretné és ugy érzi hogy képes rá annak én tiszta szivemből kivánom hogy sikerüljön !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#25082 Nem, nem vagy te hibás - de félre értetted tényleg! Ha lenne lehetőség kép küldésre a játékban akkor ott kapod meg és csak te látod!
De szerintem a továbbiakban privátban intézzük a hasonlókat, mert nem hiszem, hogy másokat érdekelnének az ilyen malőrök! -
HITMANHUN #25081 jó akkor én értettem fére mindenért én vagyok a hibás de nézz a lelkedbe rexi légyszi most az egyszer :( -
HITMANHUN #25080 akor köszi szépen hogy it leirtad hogy mit érzel és sajnálom ha megbántottalak valamivel de senki se szereti a célozgatást ezér irtam meg a többi srácnak hogy mit érzek ugy látom már ebben a játékban nem szabad nyerni mert ez lesz belőle és 21 vagyok még is van anyi kontrolom hogy 5000 forintnál meg áltam a boostnál és ha te neked van még pénzed hát lelked rajta majd kellesz az még ha gyereked lesz vagy ha megszorulsz:(= -
#25079 De mivel is akartalak lejáratni? Azzal, hogy közzétettem egy képet, amin egy szerverbaki látható? Ugye ez most nem komoly??? -
HITMANHUN #25078 akor enyit erről mert te igy teszel hogy :::: HITMANHUN ha akarja megmagyarázza még hogy nem nevezel meg senkit nevén ?????? ez már ellent mondás és mondtam hogy az én nevemet ne akarja ojan lejáratni aki semmit sem tud rólam -
#25077 Az már valami, hogy el is olvastad. -
#25076 És ígérem, legközelebb csak a 2. kávé után állok neki ilyen regény írni, a vége felé már nem álltam a helyesírási helyzet magaslatán, ahogy visszaolvastam... -
#25075 Hitman te most mit csinálsz tulajdonképpen??? Te írtad még nekem, hogy milyen dolog más nevét tönkretenni???
"...ere a srác itt akar engem lejáratni előttetek ???"
Mivel akartalak lejáratni? Írtam az első bakinál, hogy nálam mit mutat az eredményjelző, és hogy nem csináltam képet! A másodiknál viszont csináltam és írtam is neked a cseten, hogy kidobom ide, láthasd te is! Semmiféle lejáratási szándék nem állt ez mögött, egyszerűen csak így volt megoldható, hogy te is lásd amit én, ez az egyetlen közös fórum ahol összeakadunk!
1. Nem sikerült idézned azt amit írtam neked! Én valami ilyesmit írtam neked tegnap este a 40-es szinttel és a 3. NFS-el kapcsolatban: "Csalódtam mert rájöttem, hogy a páran akik száguldanak mint állat, azok cheater-ek lehetnek".
És mivel este írtad, hogy mész aludni, ezért nem volt időm kifejteni, hogy itt arra gondolok konkrétan, amikor valaki folyamatossan ütközik autókkal vagy a fallal, mégse veszít a sebességből semmit sem!
(Ide tartozik még, hogy a 3. NFS megszerzése után direkt meg is kerestem pár embert tapasztalat szerzés céljából, akik jelentve lettek a p-stats.com fórumon - persze nem mind volt elérhető már...)
2. Tegnap rákérdeztél, hogy rád gondolok-e, amikor a csitörökre gondoltam. Röviden és konkrétan megírtam neked, hogy NEM! Mentem már 1-2 kört olyanokkal akik felvállalják, hogy használnak bizonyos segítséget, és nem születtem vaknak ezért látom ha valaki tényleg "nem egyedül játszik".
Soha egy szóval nem célozgattam neked arra, hogy én ilyesmire gondolok veled kapcsolatban!
3. 10-ből 7X te nyersz? És akkor mi is van? Most eret kellene vágnom? Ez csak egy játék, semmi több! Van akinek jobban megy és van akinek nem! Ennyi! 35 éves vagyok, nem fogok sírva fakadni, ha valaki jobb nálam, gyorsabb vagy rammel. Egyszerűen "arrébb állok" ha nem tettszik valami - ennyi! (A BOT forgalom viszont már más kérdés, attól bevérzik a szemem néha...)
A Carbon pályákon alap, hogy mindenki jobb nálam mert azt a részt nem igazán "érzem" - annak ellenére, hogy párszor kijátszottam. A MW pályákon viszont észrevehetted, hogy ha éppen nem kilóméterekkel vagyok előtted és/vagy nem bakizom el akkor folyamatossan a "seggedbe" vagyok - mert érdekel hogyan is megy a másik autója verseny közben, látni szeretem - mert nem egy sz@ros BOT, hanem tényleg élő ember van mögötte.
És hogy 20 nitrót elhasználok néha? Egy 22 km-es 2-3 körös pályán miért ne ha van? Bejön a hangja, frankó a látvány ami akkor látható (Magyarbajnok szeretne olyat, mint írta), és miért ne használjam, ha van? Van esetleg erre valami szabály, hogy mennyit illik használni? Ha igen akkor bocs, de nem mutatták még!
Dolgozom, van fölösleges pénzem amit elszórhatok. Vettem pár csomagot, lett párszáz powerup amit elhasználhatok. Ha neked ez konkrétan probléma, akkor miért keresel meg naponta a játékban, hogy versenyezzünk? Mert esetleg a te korosztályodnál az a menő, ha valaki jobb a másiknál valamiben? Kedves egészségedre akkor! Báttran versenyezzünk akkor ez után is, én megígérem, hogy mindig mögötted leszek, csakhogy jobban aludj. Nekem nem fog problémát okozni, mert amint kikapcsolom a játékot már nem is érdekel ki is nyert! Mert ez csak egy játék - semmi több...
Zárószóként még annyit tennék hozzá, hogy ha az [b]1.-es pontban olvashatókkal kapcsolatban tévedek, akkor elnézést azoktól akiket még meg se rágalmaztam - és persze soha nem is fogom név szerint leírni, kire is gondoltam!
És ezt az egészet nem így kellett volna intézni szerintem kedves Hitmanhun, hanem privát üzenetben, mert agogy eddig olvashaggat ezt a fórumot, ez nem erről szól![/b] -
adamatts #25074 -
Racing824 #25073
Első t3as ultra fékem..képen nem látszik mert elcsesztem :D de egy 17 es ultrát kaptam -
doncsi1 #25072 elso -
GEMPAHUN #25071 Na ez az autó is készen van
Fast And Furious Car
az eredeti
és az enyém :)
-
Quqa #25070 Viszont ha egy IGC-c Silvia-val indulnál nem dobna lényegesen nagyobb szintű ellenfeleket. Hasonló példa 22 lvl RTR-X-et simán összeteszi egy ugyanilyen 50-esel. -
HITMANHUN #25068 -
Quqa #25067 Sose bánd én is low részletességen tolom mivel max-on még néha nappal is rosszul lehet látni (pl. napsütés szemből) nem beszélve este vagy ködös helyen nagy sebességgel rendesen elmosódik a kép. Fényképezni természetesen full-on a legszebb. -
HITMANHUN #25066 VEGYE FEL aki gondolja VERSENYEZZEN VELE EGYET ÉS MEGLÁTJÁTOK hogy mien pilóta KÖSZÖNÖM :) -
HITMANHUN #25065 nagyon szépen köszönöm a hozzá szólásokat és a pozitiv szavakat :) és a témát anyival le is zárnám részemről hogy a srác egy kicsit olyan világban él hogy mindenki cheater és ő nem igy tett
idézem REXINFERNUM SZAVAIT :"""" CSALÓDTAM MERT MINDENKI AKI REPESZT A MAGYAROK
KÖZÜL AZ CHEATER FŐLEG A NAGYSZÁLYU SG FORUMOSOK KÖZÖT """"ere a srác itt akar engem lejáratni előttetek ??? -
#25064 Szevasztok, örömmel betolom a napokban már elkészült festésem. Roppant mód örülök, hogy elkészült:
-
B13A6 #25063 nah sikerült,olyan szöveget írni,hogy ha nem én írtam volna beszólnék :D....roviden,annyit akarok mondani vele,hogy 10 szintkülönbség annyira nem nagy,csak a saját győzelmünk értékét probáljuk növelni.../szerintem/ -
B13A6 #25062 Nem a 10 szint a kurvasok,az nem feltétlenul számít...nem tudom milyen skillek fejleszthetok 30-40 kozt,mindenesetre azok kozul a jobbak számítanak(40-50-es kozt mondjuk én nem látom azt a bazi nagy kulonbséget pedig 10 szint az is)...meg mondjuk ha a 40-es drivernek 10 pontja nincs elosztva ...? :D...azt észrese vesszuk és kozbe ugyanazok az esélyek... -
#25061 "le is irom ezel a srác arra célozgat hogy hacker vagyok hiába nem meri a szemembe mondani anyi a lényege hogy az ő atolya 700 on felül mozog az enyém meg csak 670 körül és ő 40 es én meg 30 as vagyok !!!!!!!! ez a sebesség előny is a javára dönt !!!!!!
mégis nyerek 10 ből 7 szer XD"
Ez már csak azért is érdekes, mert a 10 szint alapból k*rva sok... -
HITMANHUN #25060 na sziasztok ere alszom egyet várom a komenteket jóét mindenkinek :) -
HITMANHUN #25059 aztán ösze gyüjtöttem 5 ezer forintot boostra kaptam érte sms szolgáltatásban 7000 boostot vettem egy 911 gt3 rst és két gold packot aztál én is le döbbentem hogy mien erős is egy boostos t3 sejtettem de nem hittem hogy enyire!!!! és most a saját barát listámon megkérdőjelezi a becsületemet egy ojan ember aki az életét is boostra költi ezt már nem hiszem el !!!!!!!!!! -
HITMANHUN #25058 én amikor ezt kezdtem egyszer 47 levelig vittem aztán egy uj karierben el vittem 50 ig aztán vettem egy lámborghini murchielagot azzal voltam és nem költöttem el 20 ezreket boost ra !!!!! -
HITMANHUN #25057 de ezt itélje meg az aki tud vezetni és kezelni egy autót és ja 20 nitró az el szokot fogyni nála hiába mondom neki hogy ez gáz erre ő van még XDXDXDFXD
-
HITMANHUN #25056 le is irom ezel a srác arra célozgat hogy hacker vagyok hiába nem meri a szemembe mondani anyi a lényege hogy az ő atolya 700 on felül mozog az enyém meg csak 670 körül és ő 40 es én meg 30 as vagyok !!!!!!!! ez a sebesség előny is a javára dönt !!!!!!
mégis nyerek 10 ből 7 szer XD -
gyeprefos007 #25055 2.2Ghz 1magos proci 1 gigás videokártya 2 giga ram..... proci tul gyenge neki igy sajna csak 1280x1024 minimum részleteséfg :S