94802
-
#25138 Töltsd fel a képedet pl ide: http://noob.hu:8080/ Aztán használd az itteni kép beszúrása lehetőséget. -
HITMANHUN #25137 hogyan kell beszuni képet és ha beszurom én is látom a képemet ????? -
#25136 Hopp, mit rejt megint a mystery kártya:
-
mamiya70 #25135 hali!
úgy látom megy a magyar virtus :)))
játék ez gyerekek, nem vérre megy :)
persze az engem is bosszant ha csalóval futok össze vagy arra megy a kis g...ó, hogy kiüssön a pályáról, de hát vannak ilyenek, vannak akik ezt élvezik...
hát azt kívánom az olyanoknak, ne legyen nagyobb örömük az életben :)))
én ugyan még nem nyertem ultrákat a GEKKI nickemmel, de ma sikerült 2 PS alkatrészt nyernem, nem nagy szám de már ez is valami (6-6os turbo, és egy 3-3-6-os gumi :)) )
jó játékot mindenkinek!!! -
HITMANHUN #25134 DE HA VALAKI KÉSZTETÉST ÉREZ ARRA HOGY VERSENYEZZEN VELEM NE CSAK SZÓ PÁRBALYT VIVJUNK HANEM A TETTEK BESZÉLJENEK SZIVESEN MEGYEK AKÁRKIVEL EGYET ÉS INVELJETEK TI KÖSZÖNÖM ÉS EZT NEM NAGYKÉPÜSÉGBŐL MONDOM VERHETŐ ?????? BIZONYOSODJATOK MEG RÓLA VÁRO9M AZ INVITEKET !!!!!!!!!!!
-
HITMANHUN #25133 Sziasztok! Hát nem semmi észosztások voltak itt ma kérem. Elolvastam mindet. Hitmanhun kollégával volt szerencsém összefutni multin. Simán verhető, pedig nem sajnálta a nitrót. Cél előtt aztán eltűnt :-) A procárral gurultam be elsőként ő pedig megszűnt a poschéjával együtt. Percekkel később játékban volt megint. Undergroundon is összeakadtam vele, hát az nagyon gáz menet volt. Abszolút nem ment neki. DE! Én jó sofőrnek tartom mindezek ellenére. Van az a tizenpár pálya, amit marhára begyakorolt és jól tolja a kanyargós pályákat. Nem hasonlítottam össze a saját eredményeimmel, de valószínű, hogy az egyéni csúcsaim másodpercekkel jobbak az idejeinél... mégsem bírtam vele privátban. Ő jól jött ki az ütközésekből én nem. Ennyi. Viszont a stílusa az egy morális fertő. Nekem gyomorkavaróan önbizalomdús beszólásaival volt bajom, meg kicsit az alt+f4 kombival. De ezzel sincs gond. Végül is nem dumálni járok fel a szerverre. S bár a barátlistámba nem férne bele, azért én minden jót kívánok neki!
EZT IRTA A GYEREK IGEN TALIZTAM VELED TALÁN EGYSZER MULTIBAN ÉS KAPTAM EGY SZERVER ERROR JELENTEZZEN MÁR AKI MÉG NEM ÉS PONT Ő DUMÁL NEKEM AMIKOR VISZALÉPEK AZTÁN BESZÓL NEKEM NA MONDOM MOST EZT MEGLÁTJUK A GYEREK FULLOS PRO CARRAL EGYSZER NEM BIRT VELEM EKKOR MÉG 17 20 SZINT KÖZT VOLTAM Ő PEDIG 50 KÖRÜL ÉS PEDIG NYOMTUNK TIZENEGYNÉHÁNY MECCSET :D
-
BB0735 #25132 Sajnos nem minden arany, ami fénylik. Mivel ez is megkapta a csodálatos bugos 7. sebességet, így lényegében versenyben nem sok esélye van(esetleg folyamatos nitrózással). De majd talán egyszer ezt is kijavítják, végülis még csak alig fél éves bug -
adamatts #25131 jaja jó a hangja ahogy elnézem közepes nitroja van és pöccre kanyarodik :D mondhatni rx8 T2-ben :D -
chris1997 #25130
A hangja... -
chris1997 #25129 jaja.
Első roadster ami tetszik..
2400SB -
adamatts #25128 amúgy a boxter spider T2?? -
adamatts #25127 az első ultrám
-
davidcs94 #25126 szerintem le lehetne szedni, talán megjavulna a chat, talán olyan lenne hogyha nem jön a busz, késik, dohányos rágyújt, és ott is a busz.Itt is ha leszednék jó is lenne a chat...álom, édes álom.
amúgy kezd már mindenem telelenni a játékkal, nem hugy ultra partot nem ad, még pro-t sem...pedig tolom rendesen ráérő időmben... -
Quqa #25125 Mi ez a fehér izé, hátér bár nekem jobban tetszik nem folyik ki a szemem a mint a feketétől remélem ez marad!?
Visszatérve a délelőtti szópárbajra ezt az alt+f4 akármit sosem értettem nem mindegy ki mennyit nyert vagy vesztett ez nem egy F1 VB ahol a legtöbbet nyert versenyző kapja év végén serleget, vagy igen. -
chris1997 #25124 Porsche Boxster Spyder elérhető -
Bostax #25123 Ja értem, igen elfelejtettem a nicket...:D Fecooo néven vagyok fönt. -
tutika14 #25122 fölösleges lenne leszedni :) -
chris1997 #25121 Ha nem tudjuk a Nicked akkor nem tudunk versenyezni veled :)
A nagy Cset le van zárva, ezért nem tudsz belépni semelyik csatornára sem.
Ui: Szabi, nem kéne a /join gn 3 parancsot leszedni ideiglenesen? -
Bostax #25120 Amúgy fölvehettek nyugodtan barát listára és ha úgy van néha mehetünk pár versenyt.....nem vagyok valami nagy szám de nem is vagyok béna:) Amúgy a csatornára hogy kell belépni? mert beírom, hogy /join gn 3 de semmi. -
nfsmw4ever #25119 Sziasztok! Hát nem semmi észosztások voltak itt ma kérem. Elolvastam mindet. Hitmanhun kollégával volt szerencsém összefutni multin. Simán verhető, pedig nem sajnálta a nitrót. Cél előtt aztán eltűnt :-) A procárral gurultam be elsőként ő pedig megszűnt a poschéjával együtt. Percekkel később játékban volt megint. Undergroundon is összeakadtam vele, hát az nagyon gáz menet volt. Abszolút nem ment neki. DE! Én jó sofőrnek tartom mindezek ellenére. Van az a tizenpár pálya, amit marhára begyakorolt és jól tolja a kanyargós pályákat. Nem hasonlítottam össze a saját eredményeimmel, de valószínű, hogy az egyéni csúcsaim másodpercekkel jobbak az idejeinél... mégsem bírtam vele privátban. Ő jól jött ki az ütközésekből én nem. Ennyi. Viszont a stílusa az egy morális fertő. Nekem gyomorkavaróan önbizalomdús beszólásaival volt bajom, meg kicsit az alt+f4 kombival. De ezzel sincs gond. Végül is nem dumálni járok fel a szerverre. S bár a barátlistámba nem férne bele, azért én minden jót kívánok neki! -
Racing824 #25118
-
Bostax #25117 Ott kezdtem csak azért kérdeztem mert nem igen láttam közülitek ott senkit...:) már 20-as szint és bmw m6 coupé. -
chris1997 #25116 Általában EU -
JuhaAasz #25115 OMG!
level 7-en allinen egyedül érek be a 4-ből (3:30 alatt), többieknek lejár az idő és senki sincs 2000 méteren belül -
Racing824 #25114 európa szerverre lépj -
Bostax #25113 Sziasztok.
Ti melyiken játszotok? Europe vagy North America? -
doncsi1 #25112 ujabb "nezd maaa ugyanugynezki a kocsija mind az enyem "-fele bug -
JuhaAasz #25111 elkezdtem egy új drivert amit ki akarok vinni lvl 50-ig, boost-talanul, és meg vagyok lepődve a cucctalan bolti silvia vége 198 km/h -
#25110 Hamagyorsan beleolvastam a hozzászólásokba, és egyet tudok. pár félreértést is ovlastam már, egyértelmű lecsalózásos balhék is voltak, és egyértelmű , komoly alapok kellenek a csalásos vádakhoz. Nyilván itt meg is dumálta mindenki, hogy félreértés történt. A végeredmény jó, lehet tovább menni. Azonban Hitman. Látom, komoly a győzelmi százalékod, ami szép teljesítmény. Ha az úgy van, ahogy mi látjuk, akkor rendben van, de ha Alt+F4 is van benne, akkor óva intelek a további nyomogatásától. ha nem ALT+F4, akkor is óvatosan, mert az nfs-s.com elég egyoldalúan kezeli az ilyen ügyeket. -
chris1997 #25109 dede.. csak aztán szeptemberben ledobták a limitet! -
Quqa #25108 Ilyen már nekem is volt de akkor a modem volt a hibás singli-be 2x-3x is indítottam a játékot és előbb indultam sőt olyan is volt bedobott a zárt pályára csak valódi online ellenfelekkel akik lestek hol is vannak ott borogattam őket azok meg menekültek rendesen.
#25107 Az még a max. 10 lvl szint környékén lehetett a beta után nem?(csak tapogatózok). -
chris1997 #25107 Régen ez ingyenes játék volt. most kb 2010 szeptember és decemberére gondolok!
Akkor SB-t csak Powerupért meg Cash/Rep növelőért kellett fizetni! -
Quqa #25106 Ha érdekelné őket hogy ne legyen csalás eleve úgy alkották volna meg a játékot hogy ne lehessen (lásd szimulátorok) de akkor hogy érnének utol pl. a Rhinok 300-nál (melyik NFS ilyen?). Más kérdés nekik a bevétel a fontos még akkor is ha úgy hirdetik „ingyenes játék” pedig sosem volt az max. nem a boltban kell csengetni érte. Persze lehet ingyé játszadozni bizonyos szintig de, 35 – 40 lvl fölött már letolnak a boostos verdákkal. Nem is lenne ez gond, ha lenne megint a jó kis Legyel akció. -
B13A6 #25105 Mindenkinek akkor indul az órája amikor elrajtol...szerintem te is tapasztaltad már (velem meg is esett,hogy én voltam a szerencsés),hogy néha valaki azonnal elindul közbe neked még csak readyt se írta ki..hát ez olyan 4-5 másodperc eltérés már lehet,még azt el tudom képzelni mellé,hogy a csítert hamarabb át is engedte a betöltő ablakon,és máris bő eltérés van a 2 óra közt... -
#25104 Van ám, nem is akármilyen(ek)!
A tankmóddal egyesek csak úgy tolják a bot autókat (és a játékosokat) mint egy tisztességes dózer! -
#25103 Talán már a szerver is feladta! Nézd csak meg ezt a képet, itt a lényeg annyi, hogy Hitman előttem ért célba de az eredményjelző mégsem mutatja őt! Szóval lehetnek gondok rendessen az ea c-64-esével is már! -
chris1997 #25102 nem vagyok tisztában a csalással, nem is érdekel... Van ilyen World-re biztos, sajnos.
De nem is a csíterek az elkeseritőek, hanem az EA/BB amit művel. Csak pénzt akarnak, aztán a csalással, játékosokkal nem is törődnek. -
Quqa #25101 Az okés a 282 még tartható szinte mindennel, de hogy a 2 óra (a felső futó és a célban) ne stimmeljen az már fura. -
#25100 NFS Most Wanted - Van/volt egy olyan trainer (NFSMW +12 by Racer_S), melynél az F5 gomb aktiválta a sebesség trükközést, és volt egy csúszka, melyen állítani lehetett mekkora is legyen. Gondolom megalkották már a world-re is!
-
Quqa #25098 Valaki ezt elmagyarázná a futó óra szerint a hacker beért 0,32s alatt, a célban 0,41s van és 282km/ó max. sebesség. Ettől még a Silvia is gyorsabb.