94802
  • goregrind #25054
    Nálam ilyen Magyarbajnok, nálad hogy-hogy nem?
  • HITMANHUN
    hát erre mit mondjak ??????? ha nagyon szoros a befutó akkor szokot ilyen lenni am győztem nálam :D
  • gyeprefos007
    http://www5.picturepush.com/photo/a/6291058/img/NFS-World/nfsw120.jpg

bárcsak ilyen grafikával menne nekem world :D
  • goregrind #25051
    A kép lényegét majd Hitmanhun leírja, ha úgy gondolja! :D
  • goregrind #25050
    Besz@arás... Na mégecce...

• Undertaker189
    Nem hekker, régebben mikor igcsek voltak a karosszériák lehetett venni!!!
  • noblem1983
    Én is azt mondom,hogy vezesd azt amelyiket szereted és ne foglalkozz azzal ha lesz.rozzák a kocsidat.Néhány napja a T3-as Boss 302-esemet sz.rozta le egy elég jó helyen lévő versenyző mert szerinte az nem jó kocsi és csak 1.5 másodperc volt a differencia és ezért én cheater vagyok pedig az ideje sem volt elég jó.
  • HITMANHUN
    ma nyitottam egy 13 9 es turbót :)
  • HITMANHUN
    sziasztok
  • adamatts
    gempa te mennyit játszol hogy napjába esik neked 2-3 ultra... ez nem ér
  • GEMPAHUN
    Elkészűlt az autóm

• GEMPAHUN
    mai termés szedtem a fáról le :) :P

• chris1997
    Nagyon helyes, ne hallgass másra, azt vezesd ami neked bejön, nem csalódsz benne úgysem akkor.
    Amikor én először boosthoz jutottam, csesztem megkérdeni mi a legjobb. Ott volt egy gyönyörű R8 4.2 Shift a Web Deals-ben, reakcióm: Hát ez kell....!!!
    Hát igen, mai napig imádom, és nem csalódtam benne, szinte már minden pro benne, most tervben van az ultrásítás is.... csak esne T3 Ultra egyszer..
  • Csabesz001
    Reggel kaptam egy kérdést az egyik versenytárstól, hogy miért jövök én ezzel a "szarral" az ő M3 E46-ja ellen, mert úgy is kikapok mert csúszkálni fogok... 3.66-tal vertem meg mert a jelenlegi partokkal elképesztő stabil a kanyarokban. :)
  • chris1997
    Szerezz bele, az fontos a GT-R be :)
  • Csabesz001
    A sima IGC Nissan GT-R-re gondolok... vaddisznó egy kocsi... mondjuk én megvettem és teletankoltam 3 kulcsos partokkal... a motor hiányzik még belőle sajnos :D
  • gyeprefos007
    nyertem egy POLKA rendszámot xD nagyon menőőő xDDDD
  • adamatts
    csabesz melyik gt-re gondolsz?? van belőle egy kettő :D
  • Csabesz001
    Jók ezek az ultra partok... Tegnap nyertem egy 11-8 turbót a surpámba... azóta rakéta üzemmódú :D
    Akik javasolták nekem a GT-R megvételét azoknak meg köszöntem a jótanácsot, ha még a motor is pro lenne akkor tényleg nagyon jól menne :)
  • adamatts
    Bajnok nekem is van hasonló Szilvim és ez még az aftermarket partos időszak előtt volt pedig azok milyen jó bodykitek voltak ^^ csak a Szilvi miatt nem töröltem másik driveremet
    és amúgy amit belinkeltél képet létezett olyan body és meg is venném eztet de nekem egy másik van ha kérsz képet róla linkelek
  • illesgergely
    Reggel nem értem rá összeszedni a gyémántokat, nem is vártam hogy kapjak valamit, erre 3. profilban tessék:

Aztán poénból vettem egy Mystery packot:

Aztán még kettőt:

Francba, nem is akartam most játszani, de "kénytelen" vagyok folytatni :D
  • chris1997
    ez vagy egy régebbi starter packot vett.. vagy hekker
  • gyeprefos007
    Srácok! A mellettem álló nissan-on nincs hátsó szárny..... ez grafikai bug vagy meglehet csinálni ilyenre? ha meglehet, akkor hogyan?
  • xxGAbenxx
    szabi meg csinálod pls profilomat? :D
  • chris1997
    ami között már különbség van? DE

pl: ,melyik a jobb, Charger SRT8, vagy Nissan 370Z :P
  • Racing824
    valaki megmondaná miért nem mutatja a stat oldal a skill pontokat? :DDD
    mintha egyet se aktiváltam volna
  • chris1997
    Ez megint egy olyan, hogy kb egyszinten vannak..
    M3, jó nitró, de gyengébb kanyarja a 959-nél
    959: átlag nitró, jó kanyar....
  • GEMPAHUN
    M3 E46
  • xxGAbenxx
    ohh bocs ha zavarlak
  • chris1997
    No comment......
  • xxGAbenxx
    melyik a jobb m3 e 46 vagy a 959?? :D
  • gyeprefos007
    Napi találós kérdés: Náci-e eme illető avagy sem :D
  • gyeprefos007
    most fotóztam :d Monster tali xD

• tutuhawer #25016
    most estem haza, először ezt olvastam, és valóban, meggyőzően jobb. Jelenleg - teszem hozzá. Az R34-est még várjuk, újrakalibrálás előtt áll, és nagyon bizakodó vagyok... de én mindig bizakodó vagyok ebben az ügyben.

@GempaHUN Az a gáz, ha azt látod, hogy leoltalak. Csak simán letoltalak, mert az a link éppen egy félkész, átépítés alatt levő oldalra vezet. Ha kész lenne, akkor is a hasznos segítség nem csak a link, hanem hogy kommentálod, hogy a lista közel sem teljes. Mást is lehet nyerni máshol, csak még nincs frissítve az adatbázis. Pl az egyik ismerősöm az Isteni pro cuccoktól kezdve a lófasz race tuned kategóriáig mindent megnyert már a hwy99 and state csak T3-as pályán. Mégse "partolt" ott sok játékos. A cimbim nem töltötte fel a cuccokat hozzá. így teljes a segítő hozzászólás. Csak egy link, és hogy "neked partolnod kéne haver, sokat" az kevés. És te is tudod, hogy kevés. Jár a piros pont ide, de oda is, mert a segítő szándékért jár mindig.
  • eQnLiEe
    A Supra sztem sokkal jobb mint a sky. /ez az én véleményem/
  • janihunk
    De am Team Escape versenyt csinálj. All In az a neve T1 az jobban adja a dolgokat. Gyorsan fejlődsz viszont nem lesz hírneved ha sima versenyeket nem csinálsz.
  • janihunk
    Aszem 7 perc után már nem nő se a pénz se a rep amit kapsz. Itt az idő a lényeg megy hogy mennyi rendőrt "sebzel meg" törsz össze.
  • gyeprefos007
    de itt gondoltam a lóvéra :D world-ben
  • B13A6
    Ott is kapott,csak bounty-t vagy mi volt az :D
  • pipszon95
    Arra lennék kíváncsi meik t2-es autot ajánlanátok inkább.

Supra v. Az új IGC skyline?
    (Most el camino ss-t vezetek team escepa versionban)