94802
-
#25054 Nálam ilyen Magyarbajnok, nálad hogy-hogy nem? -
HITMANHUN #25053 hát erre mit mondjak ??????? ha nagyon szoros a befutó akkor szokot ilyen lenni am győztem nálam :D -
gyeprefos007 #25052 http://www5.picturepush.com/photo/a/6291058/img/NFS-World/nfsw120.jpg
bárcsak ilyen grafikával menne nekem world :D -
#25051 A kép lényegét majd Hitmanhun leírja, ha úgy gondolja! :D -
#25050 Besz@arás... Na mégecce...
-
#25045 Nem hekker, régebben mikor igcsek voltak a karosszériák lehetett venni!!! -
noblem1983 #25044 Én is azt mondom,hogy vezesd azt amelyiket szereted és ne foglalkozz azzal ha lesz.rozzák a kocsidat.Néhány napja a T3-as Boss 302-esemet sz.rozta le egy elég jó helyen lévő versenyző mert szerinte az nem jó kocsi és csak 1.5 másodperc volt a differencia és ezért én cheater vagyok pedig az ideje sem volt elég jó. -
HITMANHUN #25043 ma nyitottam egy 13 9 es turbót :) -
HITMANHUN #25042 sziasztok
-
adamatts #25041 gempa te mennyit játszol hogy napjába esik neked 2-3 ultra... ez nem ér -
GEMPAHUN #25040 Elkészűlt az autóm
-
GEMPAHUN #25039 mai termés szedtem a fáról le :) :P
-
chris1997 #25038 Nagyon helyes, ne hallgass másra, azt vezesd ami neked bejön, nem csalódsz benne úgysem akkor.
Amikor én először boosthoz jutottam, csesztem megkérdeni mi a legjobb. Ott volt egy gyönyörű R8 4.2 Shift a Web Deals-ben, reakcióm: Hát ez kell....!!!
Hát igen, mai napig imádom, és nem csalódtam benne, szinte már minden pro benne, most tervben van az ultrásítás is.... csak esne T3 Ultra egyszer.. -
Csabesz001 #25037 Reggel kaptam egy kérdést az egyik versenytárstól, hogy miért jövök én ezzel a "szarral" az ő M3 E46-ja ellen, mert úgy is kikapok mert csúszkálni fogok... 3.66-tal vertem meg mert a jelenlegi partokkal elképesztő stabil a kanyarokban. :) -
chris1997 #25036 Szerezz bele, az fontos a GT-R be :) -
Csabesz001 #25035 A sima IGC Nissan GT-R-re gondolok... vaddisznó egy kocsi... mondjuk én megvettem és teletankoltam 3 kulcsos partokkal... a motor hiányzik még belőle sajnos :D -
gyeprefos007 #25034 nyertem egy POLKA rendszámot xD nagyon menőőő xDDDD -
adamatts #25033 csabesz melyik gt-re gondolsz?? van belőle egy kettő :D -
Csabesz001 #25032 Jók ezek az ultra partok... Tegnap nyertem egy 11-8 turbót a surpámba... azóta rakéta üzemmódú :D
Akik javasolták nekem a GT-R megvételét azoknak meg köszöntem a jótanácsot, ha még a motor is pro lenne akkor tényleg nagyon jól menne :) -
adamatts #25031 Bajnok nekem is van hasonló Szilvim és ez még az aftermarket partos időszak előtt volt pedig azok milyen jó bodykitek voltak ^^ csak a Szilvi miatt nem töröltem másik driveremet
és amúgy amit belinkeltél képet létezett olyan body és meg is venném eztet de nekem egy másik van ha kérsz képet róla linkelek -
#25030 Reggel nem értem rá összeszedni a gyémántokat, nem is vártam hogy kapjak valamit, erre 3. profilban tessék:
Aztán poénból vettem egy Mystery packot:
Aztán még kettőt:
Francba, nem is akartam most játszani, de "kénytelen" vagyok folytatni :D -
chris1997 #25029 ez vagy egy régebbi starter packot vett.. vagy hekker -
gyeprefos007 #25028 Srácok! A mellettem álló nissan-on nincs hátsó szárny..... ez grafikai bug vagy meglehet csinálni ilyenre? ha meglehet, akkor hogyan?
-
xxGAbenxx #25027 szabi meg csinálod pls profilomat? :D -
chris1997 #25026 ami között már különbség van? DE
pl: ,melyik a jobb, Charger SRT8, vagy Nissan 370Z :P -
Racing824 #25025 valaki megmondaná miért nem mutatja a stat oldal a skill pontokat? :DDD
mintha egyet se aktiváltam volna -
chris1997 #25023 Ez megint egy olyan, hogy kb egyszinten vannak..
M3, jó nitró, de gyengébb kanyarja a 959-nél
959: átlag nitró, jó kanyar.... -
GEMPAHUN #25022 M3 E46
-
xxGAbenxx #25021 ohh bocs ha zavarlak -
chris1997 #25020 No comment...... -
xxGAbenxx #25019 melyik a jobb m3 e 46 vagy a 959?? :D -
gyeprefos007 #25018 Napi találós kérdés: Náci-e eme illető avagy sem :D
-
gyeprefos007 #25017 most fotóztam :d Monster tali xD
-
#25016 most estem haza, először ezt olvastam, és valóban, meggyőzően jobb. Jelenleg - teszem hozzá. Az R34-est még várjuk, újrakalibrálás előtt áll, és nagyon bizakodó vagyok... de én mindig bizakodó vagyok ebben az ügyben.
@GempaHUN Az a gáz, ha azt látod, hogy leoltalak. Csak simán letoltalak, mert az a link éppen egy félkész, átépítés alatt levő oldalra vezet. Ha kész lenne, akkor is a hasznos segítség nem csak a link, hanem hogy kommentálod, hogy a lista közel sem teljes. Mást is lehet nyerni máshol, csak még nincs frissítve az adatbázis. Pl az egyik ismerősöm az Isteni pro cuccoktól kezdve a lófasz race tuned kategóriáig mindent megnyert már a hwy99 and state csak T3-as pályán. Mégse "partolt" ott sok játékos. A cimbim nem töltötte fel a cuccokat hozzá. így teljes a segítő hozzászólás. Csak egy link, és hogy "neked partolnod kéne haver, sokat" az kevés. És te is tudod, hogy kevés. Jár a piros pont ide, de oda is, mert a segítő szándékért jár mindig. -
eQnLiEe #25015 A Supra sztem sokkal jobb mint a sky. /ez az én véleményem/ -
janihunk #25014 De am Team Escape versenyt csinálj. All In az a neve T1 az jobban adja a dolgokat. Gyorsan fejlődsz viszont nem lesz hírneved ha sima versenyeket nem csinálsz. -
janihunk #25013 Aszem 7 perc után már nem nő se a pénz se a rep amit kapsz. Itt az idő a lényeg megy hogy mennyi rendőrt "sebzel meg" törsz össze. -
gyeprefos007 #25012 de itt gondoltam a lóvéra :D world-ben -
B13A6 #25011 Ott is kapott,csak bounty-t vagy mi volt az :D -
pipszon95 #25010 Arra lennék kíváncsi meik t2-es autot ajánlanátok inkább.
Supra v. Az új IGC skyline?
(Most el camino ss-t vezetek team escepa versionban)