94802
  • Ryder159
    Nálam ugyan ez. Egészen multtkorig még kaptam itt ott egy jó pro cuccot. ha már sehol nem adott, bementem Garden Bouleverd-ra és 2.-3. multira tuti dobott egy piros gumit. De amióta betették az ultrát, első nem nyertem egy T3 medion sport váltót, és azóta semmi. tegnap egy kék race tunned rugó. Az akivel privátozok szinte egész nap, naponta legalább kap 2-3 ultrát, bár ma talán még nem sikerült neki sem. Én sem értem mi akar ez lenni, de 5 nap alatt összekaptam majdnem 600 nitrót, a ready számlálója meg már lassan kiakad. Néha dob egy 17" felnit, vagy rendszámot, de az is nagyon ritka már. Ma a TH is csak (19.nap) 10 emergency-t dobott, pedi előtte legalább 2 órát versenyeztem mindenhol.
  • eQnLiEe
    értem és kösz. akk nem veszem meg mert sajna spórolni kell a boostal is :-/ viszont az én tapasztalatom az europával nagyon jó igaz h nincs még benne nagy tuning de én úgy érzem h sok verda megfogható sőt legyűrhető is vele.és amint elkészül sztem alázni fog . csak hát itt jön az h kellene a part is ami meg nem jön olyan jól sajna pedig nagyon megnézném mit tud feldíszítve a kicsike.
  • illesgergely
    Átlagos boostos autó, nincs szuper nitrója, kanyarodása nem rossz. Nem top verda, de felhúzva ezzel is lehet azért menni. Nem tudom mi ez a 7. sebességes bug, HS-en mentem egy külföldi kollégával, ő is említette, de nem derült ki mire gondolt pontosan. Nekem nincs bajom a 7.-el :)
  • tutuhawer #25175
    a 14-es szintű stad and hwx99-en T1-es pro tuned rugót nyertem, talán oda érdemes beugrani - szigorúan privátban. Multiban nem akkora élmény az a pálya :D Ch Tram nekem se jött be, bellezzán meg a nagy BMW-m ellen nem indulnak el a fiúk. A priváthoz meg nincs manapság hangulatom. Szerencse, hogy a lényeges gépek fejlesztve vannak, rászorulva nem vagyok a cuccokra, hogy TE-t menjek, de azétr jó lenne látni valamiket a saját képernyőmön is... :(
  • eQnLiEe
    Hali! vélemények kellenének az új porscheról h P.startja van e olyan mint a kisbömbinek és a kanyarodása meg mint az új európának. meg az is érdekelne h mi is az a 7. sebességes bug mert erről még nem is hallottam és jó lenne 1 kis felhomályosítás :) addig is cső és partban gazdag esőt mindenkinek :D
  • JuhaAasz
    jópár HS & UG-n át, a north belezza/verona tunnel-es térképrészen át a spade street, eagle drive, station fisher, country club, chinatown tram-en keresztül a menetes faxom végéig mindent toltam legfőképp ott, ahol láttam, hogy más is nyert. lassan az lesz, hogy level 1 meg 2-es pályákat fogok zúzni, hátha majd ott
  • tutuhawer #25172
    az 1 milliót én is elnyomtam, és beachfronton privátból van egy (ultra tuned zöld) fékem. Emellett savannah streeten járok multiban, és sajnos nincs ott PRO sem.
  • JuhaAasz
    én még egyet se kaptam :D plusz ellőttem 1 milkót misteryre :D szóval #fckyeah
  • bboyatty
    A fasz tényleg kivan a játékkal, reggel mentem össze-vissza multi versenyeket, nyertem is jó párat, persze semmit sem kaptam, aztán TH-n ugyancsak semmi, aztán jött a haver mentünk privátba, kezdtük úgy hogy random vettük a pályákat és versenyeztünk, nem partoltunk, nem kaptunk semmit. Aztán vettük a pályákat amik régebben jól dobáltak, semmi, aztán mentünk 10-10-et, semmi. Ekkor már olyan mérges voltam, hogy 900igc-t eltoltam mysterire és így kaptam végre 2 race valamit. Akkor most magyarázza el valaki nekem, hogy az aki naponta 3-4 ultrát bezsebel, hogy csinálja, mert kurvára érdekel a dolog.
    Mióta bent vannak az ultrák, reggelente 1-2 órát ráragadok a gépre, hátha esik valami, első nap mikor lehetett nyerni nyertem egy ultra turbót és azóta csak nézem a képeket fórumon, hogy mások miket kapnak.
  • Tripla
    Ma délelötti ultra partjaim.
    Azt hiszem megéri azt a sok pénzt a mysteri.
  • B13A6
    Amúgy meg itt látja a nevedet fórumon,HA netán esetleg tényleg csinál valamit ami nem "tiszta",akkor pont ellened fogja? :D..kéred,hogy versenyezzetek,akkor pláne egyértelmű a szándékod...ez már majdnem mintha hülyének néznéd :D
  • JuhaAasz
    rendes tag ez a hitman srác, asszem sikerült megtartani a játékba, hogy ne hagyjon fel vele elkeseredettségébe tisztán játszik, és nem megy rosszul. viszont valami gebasz van a gépével, tuti nem komálja a world-öt, mert egy bő 45 perces közös gamelésbe 3x is kivágta......
  • chris1997
    10-9 eves fejjel ez volt alegegyszerubb :-)
  • JuhaAasz
    most megyek vele, párat, tényleg nem rossz, de van még mit tanulnia
  • nfsmw4ever
    Nem volt itt harc, csak vélemények:-) Nincs gondom a sráccal. Elismertem a tudását erre csúnyán leoltott. Nem baj, futunk mégössze versenyen. Eddig nem akartam fejlécet de akkor most: Szabi Mester! Lécci egy fejlécet nekem! Silentapostol néven nyomom. Van 50es profilom is de ebben akadtam össze a kollégával. Remélem most megkímél a vallás alapú gúnyolódástól! Az 50esben mellesleg procárom sincs. Nah minden jót mindenkinek, majd este leszek. Útálok telón pötyögni.
  • Quqa
    Úristen tápot kinyomni és hány gépet kukáztál így. Ez nem volt meg Win bill. jobb klikk ablak bezár ennyi. Az előbbit én sem ismertem.
  • JuhaAasz
    szóval a szájharcotokból te mondtad az igazat? hogy volt 33 szintkülönbség, meg hogy az m1 procarja full pro volt? (legalább 690 minden érték akkor)
    igen/nem?
  • HITMANHUN
    na oké utoljára irok hogy már két napja nem lehet le szálni a témáról mindenkit szeretettel várok a vorldben én már nem bizonygatok semmit szóban lépjünk a tettek mezejére a vorldban és irjatok bármit ahoz már nem füzök hozzá semmit mert elegem van ebből az egészből de nagyon HITMANHUN csak irjatok rám ja és kanyargós pályára hivjatok ahol tudni kell vezetni én már arra sem emlékszem mikor kivel versenyeztem mer ha kikapott akkor cheater alt + f4 looser voltam meg ilyesmi és igérem ha kell akkor én versenyzek nem csak beszélek köszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • JuhaAasz
    a büdös kurva anyját a rákosmájúnak......:@ egyszintű velem, ugyanolyan silviánk van, én ellőttem 6 nitrót + 4 slinget, Ő semmit, és nem tudtam megelőzni, csak végig menni mögötte....hagyjukmá
  • B13A6
    Chris a bonyolult módszert választotta:D...MW-ban engem ha elkaptak ,megvártam azt az ablakot ahol kiteszi,hogy mivel fizetek,cash vagy az a kártya..ott megnyomtam szépen a Q-t ami a quit-re volt gyorsgomb és kilépés mentés nélkül :D
  • JuhaAasz
    komoly gondolat volt a tápot kinyomogatni hát ja...ami didn't finished van nekem is, az mind amiatt, hogy ganaj játék kivágott (vagy épp mert a net ment el, még mikor wifivel toltam sokszor bejátszott).
  • chris1997
    Én még régen használtam más módszert a Most Wanted-ben: 9-10 éves koromban, használtam egy olyat, hogyha rendőrös üldözésben voltam, és ha elkaptak, kinyomtam hátul a tápot

Régi szép idők..
    Mostani gépen nincs táp, de az Alt+F4 ebben a játékban szégyen.. csak szar net miatt meg simán gyűlhet a did not finished száma...
  • JuhaAasz
    ja és az alt+f4 meg egy kibaszott nagy vicc...aki nem bírja elviselni, hogy kikap (tisztességesen!!!!), aztán meg szóvá is teszi, hogy milyen sok nyer, miközbe alig veszít az szintén bújjon el
  • JuhaAasz
    faszomnak már ez a jampiskodás??? érdekes, hogy mind a kettőtők véleménye totál ellentét...nem akarok támadni senkit, de aki "ferdít" az igazságon (szintkülönbség, autókülönbség, autóstatkülönbség) annak most legyen nagy a szája és ÍRJA LE, hogy hazudtam, fasságot írkáltam, azt bújjon el a faszba...vezethet tőlem úgy, mint brian'o connor, sebastien loeb, meg vettel együttéve, de ez a faszoskodás felkúrja az ember hűtővizét
  • nfsmw4ever
    Ami kimaradt, hogy három privátot mentünk. Semmi többet. Na szia!
  • nfsmw4ever
    Helo! Én lennék az a "gyerek" . A szintem amivel összefutottunk az pont azonos volt a tieddel. Tehát szintkülönbség semmi. Jelenleg is lvl26 vagyok. Már bocs! Gondolom a szintet nem lehet lefelé faragni. A procar meg messze van még a fulltól. Ez is tény. A számok valóban jobbak a te autódétól az tény, bár nem egy típusról van szó és ez is tény. Jól mentél és ez is tény. De ha már itt fröcsögsz meg kissé ferdítesz, akkor lássuk csak. SERVER ERROR ellenem. Két perccel később rádírok és te azt se tudod ki vagyok, merthogy egész napa nem játszottál és most jöttél fel... Köszi. Én az altf4-et tettem szóvá. (idézve magam: jól mész, akkor minek az alt+f4) és erre jött a személyeskedésed, hencegésed a hatalmas wördös múltad. A vezetéseddel semmi bajom, a szavaid fekszik meg a gyomrom. Gondolom erre lesz még reagálás, de én befejeztem. Nem szóltam többről, mint amit láttam, tapasztaltam. További jó játékot és nyomd a gázt!
  • HITMANHUN
    köszönöm szépen és szép volt
  • Undertaker189
    az alt+f4ről nemtudok nyilatkozni
  • Undertaker189
    Igen igen, tényleg nem vagy csaló:)
  • HITMANHUN
    de olyan pályán ahol vezetni kell tudni és nem csak a motorerő döntsön :)
  • Undertaker189
    Fel is veszlek ne aggódj:) Én felismerem ha valaki csiter:)
  • HITMANHUN
    hitmanhun ez igy ahogy irom vegyél fel légyszi :)
  • Undertaker189
    HITMANHUN mi a neved a játékban? letesztelnélek egy menetre...
  • Undertaker189
    Bár számít az autó is....
  • Undertaker189
    Mivan ? 50 és 17, na ez már tényleg különbség... pff ez a kettő közt a skillek nagyon bejátszanak, nem értem én ezt.... 17es szinten lehetetlen beérni egy 50est
  • HITMANHUN
    mostmár remélem nem kapok több támadást ma jó ét mindenkinek :)
  • HITMANHUN
    és valóban vezetett ellenem de ismétlem 50 es volt és a három végsebesség skill aktiválva volt neki nekem 17 es szinten 1 volt és ez a vest park and lionson tőrtént ahová aztán kel a végsebesség ja utánna mi is volt az a tizen akárhány vereség NFSMW4EVER ????? meg tudnád magyarázni ????
  • HITMANHUN
    na ez tőrtént it a bizonyiték arra hogy nem nyomtam alt + f4 et mert ha ki kapok valakitől akor kikapok ez van
  • HITMANHUN
    [IMG]nvalid character at line 1[/IMG]
  • HITMANHUN
    nagyon szépen köszi :)