Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na kész a kezdetleges tuning tippem majd még alakul, addig is lehet fikázni

Simraceway: tigris013

Honda, Toyota, Nissan? Ugyan már az autó innentõl kezdõdik, és ez sem rossz. <#eplus2>
melyiket töltsem le az eredetit?

oké megvan, csak k.. lassan töltötte be

már mint az amiben a saját színsort lehet elmenteni

Tippek/Tutoriálok

Project D|Rare Car Collector|

Krisz

Megvan még az a tuning táblázat valahol?

Az nem autó 😄 De, Suprát is csak abban találni.

SUNNY84HUN
ez kb olyan lenne mint a type r , s vagy a vti vtech ben automata lenne <#nevetes2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

A Tiptronic egy hulladék biza 😄 De manuálisban fakje

SUNNY84HUN
csak az r8 asokban azzal a kurv@ automata 6 fokozatú tiptronic sebességváltóval nem vagyok megbékülve 😄 , egyszerûen nem tudnám elképzelni az életem vele 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Az elsõ közös munkájuk az Audi égisze alatt az elõ generációs Murcielago volt, és csak utána álltak elõ a kistestvérrel a Gallardoval
Ahogy a Skoda, a Bentley, a Seat, a Bugatti, a Porsche, stb 😄

SUNNY84HUN
csak az 5.2 v10 esben van gallardo motor amit tovább fejlesztettek még , a többi r8 az mind audi motoros <#wave>

Ez igaz de ne izgulj eléggé függetlenek õk az Auditól. És bizony már nagyon is megy a szekér köszönhetõen a Gallardo/Aventador párosnak amihez jócskán hozzátett a Murcielago is
De az Audi meg Volkswagen. <#idiota>

Balathruin

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mellesleg... <#eljen> Akkor még Audi+Lambó sehol. <#idiota>

Balathruin

De amikor a Gallardo készült, már az Audi karjaiban volt a Lambo

Gallardo elõbb létezett mint az R8
De Lamborghini nélkül, nincs R8...

Balathruin

De a Gallardo Az Lambó, ami az Audié, tehát az AUDI MOTOR 😛

Vigyázat, nagy betûk! <#idiota>
Még mindig Gallardo motor van benne!
<#banplz> <#banplz> <#banplz> <#banplz> <#banplz>

Balathruin

nem is az idõ, hanem akkor is kilöknek ha tök normálisan kanyarodok nem kacsázok 183-184Mph-el veszem a kanyart és az autóm farát annak a sarkánál egy pit manõvert csinálnak, szerinted az normális?

Tragacs

Ez, már nem annyira 😄

Sztem inkább ne kommentálj te kis hekker pöccs! <#mf1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

SUNNY84HUN
ha van pénz lehetne , mert ha nincs korlátlan forrás az korlátoz 😊
ez de beteg

600 le min <#zavart1>

Az Audinak VIP joga van 😛

én inkább maradok a fifánál elvéve focista vagyok, a városi csapatban 😄

NSX-et nehezen találnál 😄

tutuhawer
az offolt videót linkbe tedd. Én már igyekszem mindig linkbe tenni

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

De az igazi és mindent felülmúl, ez 😄

SUNNY84HUN
na ez mindjárt más <#pias><#eljen> , ha nem lenne család és sok zsé lenne suprám lenne tutkó persze nsx után

Linkeltem aszfaltost 😄

SUNNY84HUN
egy a bibi ez futópados és nem aszfaltos <#wave>

Legjobb Supra Videjó
😛

SUNNY84HUN
jó vidi , csak a szabályozást ütném ki belõle mert 250 nél 9000 felett tilt , ja és õ is igazi jó ember hondás mert 200nál vált 5iket mint én <#wave> <#zavart1> , figyeld csak meg

tutuhawer
értsd: vezesd néha 1-2 órát a simracewayt akár kedden, akár hétvégén, mert mindig tesztnapok vannak

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

<#eljen>

tutuhawer
félreérted- Mindegy, mennyi a legjobb köröd, hol végzel igazából. Arra akartam mutatni, hogy ha én (vagy te) normálisan megyek, akkor nem löknek ki mindig az elsõ körben. A kurvaanyázásodat nem idézem ide , csak mondom , hogy elhamarkodtad. Maradj az nfsworldnél és told be még egy kormány árát, elvégre megdolgozol érte 😊
Meg ne sértõdj, arra akarok kilyukadni (junioroknak muszáj magyarázni), hogy ki kéne próbálnod komolyabban komolyabbat, és meglátnád, hogy a versenypályán is vannak cselek, nem csak a fifában

tutuhawer
és ebben:
LINK
Nem semmi, felveszem kedvencekbe

a gumik 83 kört bírnak, az üzemanyag meg attól függ hogy a benzin adagolás milyenre van állítva

hát az irányítás az tényleg finom mozdulat kell, de a Daytona International-en 48.32 volt a legjobb köröm

tutuhawer
hibátlan vidi, vettem az üzenetet, tetszett.
Én is üzennék egyet Ryan012-nek, hogy kipróbáltam a nascart
Egy biztos, ha én nem csinálom a balesetet, akkor õk se feltétlenül. Még biztosabb, hogy nagyon finom mozdulatok bizony kellenek és a kormányunk jó, ha jól el tud fordulni- Nem kicsit, nagyon: 2X körbe akár, amit nem használunk ki, de azért elég jó, hogy precízen lehet menni. A medium szinten meg tudok elõzni mindenkit az ismerõs pályán, de nem vagyok elég precíz, a gumikat kinyírnám, ha lenne kopás, de inkább kikapcsoltam.
Nem gyerekeknek való, azért ütköztél annyit benne 😄😄
megpróbáltad kifékezni, mi? <#nyes> Vagy beragadt a nitró, mi? <#eplus2> Lerammoltak a köcsögök, mi? <#mf2>

SUNNY84HUN
sõt még azt is megkockáztatom r1 yamaha vagy suzuki motor van benne
itt hallatszóik a legjobban

SUNNY84HUN
látszik nagyon gyerek vagy még , az egy nitros mozgékonysági robogó , amibe nyilván nem annak a motorja van és az is tuningolt , r33 meg régi öreg " sport " autó ami itt valószínûleg széria semmi extra ,
az a fos kis motor még egy lambot is legyorsult volna nyilván <#wave>

BONESAI
de akkoris... egy mozgássérült-jármû 😄

NFSW: BONESAI

Az R33 gyengébb az R32-nél is ugyanmá' 😄
R33<R32<R34</=R35

BONESAI
Tutunak

NFSW: BONESAI

Nekem ma megadta az Eclipset szerencsére.
30 fok van