Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogy nem, csak hibából csússzon be és ott lehet magyarázkodni.

Project D|Rare Car Collector|

betrollkodhatok a 6 hengeres 4.0-val??

Simraceway: tigris013

Nem azt mondtam, hogy MOST AZONNAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Balathruin

goregrind
Jelenleg kajakotyvasztásban vagyok (nincs anyuci, aki megcsinálja 😛), szóval most nem aktuális...

DISCORD: grimanddark

Privát nem számít...

Balathruin

Még várok, mert azért látszik hogy dolgoznak serényen a srácok. Már megtalálták és kicsillagozták az összes A-s Corvette idõt S- pályákon.<#taps>
Meg az Überultra A-classos nitróskilles El-Caminos idõimet is... <#nemtudom>
Még egy bannolt idõért? 😄

õk zonda F-el voltak, én meg a drag skillek nélküli gt2 vel

Gyorsulási szintek automatában, perfect nélkül
Bugatti<F1
F1<R8 5.2

Tessék elfogadni 😄

Automatában... <#idiota>
Nem akartok egy Runway-t mennI? <#nevetes1>

Balathruin

Ja véleltenül sem azért nincs csillagod mert te is azzal a kocsival mentél amivel õk is rekordoznak.
goregrind
Szólj, ha kialudtad magad! Ahogy olvasom te még mindig álmodsz! <#zavart1>

Ezek a hozzászólások... <#taps>

Balathruin

A négy turbós pataki kavicsodat még mindig veri az a bizonoys RaceR8 dragban 😄

goregrind
Jaj, te anyuci nagyon kedvence! Az a gubatti már nem az a gubatti, az már dádázza a csákánytartódat! <#nyes>

csak azért mert mikor az idõt mentem akkor Bitpor meg Soeren voltak ott, akik figyelik az idõket, leginkább Soeren

Bugatti(Ja, nem, az nem gyorsul 😄 ), meg 911 te fajankó 😄

goregrind
Pl.:Audi? <#vigyor5>

Ugye milyen érdekes... csak gyökikocsik mehetnek Dragon.

Corvette: szintén csillag
de nédda csak: Ryan, Bonesai, Zsomboor:
GT2 997 - nincs csillaaaaag!
Perfeksön ráncigálja az oroszlán bajszát... <#idiota><#mf1>

Erre még mondhatod, hogy kisgyerek
#86220 Mi történt az ékezetekkel? <#fejvakaras>

Balathruin

az jó 😄

Pill, elõször egy nagy Nyasgemet vágok pefreksön nyakára.

17.6-ot filmeztem most, NYEH 😛

Nem az a legszebb, hanem megyek pl. a mostani S-es pályán, ami a kedvencem volt a baromság class rendszer elõttrõl, erre jön a faszkalap F1-el csupa 4*-os skill-ekel (hogy az honnan az anyjából van nem tudom, nekem jó ha 10db esett idáig és abból csak 2-3 db használható), dupla nitro visszatöltõvel (3+4*-os) + full ultra-n és nem hogy elõzné a cinegét, hanem végig ramolt a senkiházi gyökérje.

Te Krisz ezeket a szándékos off-okat + troll-kodást ( #86215, #86219) szerintem nyugodtan törölhetnéd!!
Ez csak 1-2 kispöcsü idióta kisgyerek kivagyisága, vagy mit tudom én mire jó!! <#nemtudom> <#szomoru2>
átmenetileg szerkeztett tuning tipp, de lehet közbe nézegetni (akit érdeket egy két információ azért van ott)

Továbbá nem jelzi az új hsz-t.

Balathruin

BONESAI

NFSW: BONESAI

azt hogy? 😄 csak szivatlak

nekem 17.1 GT2 vel

IE8-on
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-akad (XD)
-nincs fejléc
-nincs neon hatás
-videók nézhetetlenek (lassul, akad)
-kevesebbet látok az oldalból (menüsor alatti szarok miatt)
-linkeket új ABLAKBAN nyitja meg
<#banplz>

Balathruin

Ez háború te <#kocsog> NFS-S 😛

Tegnap nekem is kivolt a tököm az F1-ekkel. Nem is ment olyan jól , bénázott is de aztán mit számít megnyomja a nitrót és hopp gyõzelem mert õ lazábban megy 400 fölött. A kedvencem mikor két nitronyomkodó F1 barom találkozik aztán egymást k.rják meg az 1. helyért. A másik dolog mindenki tele van nitrókkal, én mindig 100 körül csövezek, ha meglátom, hogy nitro nyomkodóst fogtam ki hagyom is a picsába had menjen
BONESAI
a szimulátoros dologgal egyetértek.. ha arcade-szimulátor között keresek játékot akkor Gran Turismo simán üti a két Shift-et

NFSW: BONESAI

A NFS-es részhez.
Én nem tudom, hogy miért, de szerintem NFS-bõl jó a régi is és az újabb is (adott pálya, autó vs autó/város, tuning, nitró). Legelõször a 3. résszel játszottam (~6 éve, nem tudom) és csak az után ismertem meg a Most Wantedet, HP2-t, az Undergroundot, majd késõbb a többit. A szimulátor szerû az ami szerintem nem kell a NFS-nek. Én csak azt ellenzem, mivel szimuláció és NFS nem stimmel.
Az autókról meg annyit, hogy kinek mi. De mindenki azt mondja, hogy a '60-70-ig voltak a legjobbak. (Nálam a '69-es Charger a favorit abból az idõszakból.)

Balathruin

Nekem abból a korból hiányzik már a karakter. Tisztelet pár kivételnek persze. Talán néhányat azért szeretek, mert letettek valamit az asztalra. Egyik "új" kedvencem a Lancia Delta 1979-bõl. A jelenlegi autókkal sem az a bajom, hogy 400 felett mennek, hanem, hogy nem érzem azt, amit akkor érzek, ha meglátok egy 70-80 évvel ezelõtti autót.
Szevasztok!

A közepével egyetértek. Tököm kivan a PU-kkal. A tuninggal nem, csak a virtuális pluszokkal.

Hozzám a 70-es, 80-as évek áll közel autók szempontjából. Amikor már mentek, mint a veszedelem, de még nem volt semmi vezetéstámogató elektronika (néhol 1-1 ABS, de tényleg ennyi).

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szerintem 1970 óta alig gyártottak autókat. Valami fém/üveggyapot/karbon valamiket gyártottak millió fajtát, de autónak nevezhetõ jármûvet, talán 1-2 tucatot. Személyem a 20-60-as éveket tekintem az autógyártás fellegvárának. Akkoriban az autóknak volt karakterük(talán lelkük is?). Ma már ez nem mondható el, szinte 1 autóról sem, csak vannak, kinézek ahogy kinéznek és mennek mint a veszedelem. Én hiányolom a legtöbb játékból a régmúlt autók iránti tisztelet hiányát. Simán lehetne régi Rolls, Bentley, Ford stb. Ismeretlen vagy eltûnt modelleket direkt nem írok. Berakhatnák akár ebbe a játékba is, és külön kategóriákban versenyezni velük. Talán nem egyedül vagyok a nézetemmel. Boostot is adnék érte. Aztán kivenném a sok parom power up-okat is. Rühellem. Az igazi NFS-t szeretném a Porsche játékig. NFS 1-2-3 pl. A fiatalok kedvéért, nem az Underground 1-2 az elsõ NFS 😉 Ott nem voltak idióta nitrózások, forgalomvonzó csalás, meg mittomén'. Csak autó az autó ellen. Esetleg osztott képernyõn toltuk, mer' az jó! Talán ezzel sem vagyok egyedül. Persze fõleg a 30-40 körüliek gondolhatják így.10-30 között szerintem minimálisan vagy senki. A jelenlegi NFS-eket sem szeretem már. Én autókázni szeretnék, nézni a filmszerû tájakat, napszakokat, mint régen. Nem akarok senkit untatni tovább, ezt sem tudom, miért írtam most le, írnék még sokat, de nincs sok értelme. Sajnos a fejlesztõkhöz úgysem jutna el egy ilyen kívánság, hogy legyen autó is a játékban(pár kivétel azért van a játékban 😉 ).
Ha már mindenki jön az autókkal akkor már én is 😄

A Virage szerintem egy kicsit szebb, de ez is jóféle.<#eljen>

Ha már volt ma szó a supportról akkor tudnátok segíteni mert nem tudok belépni a 2. profilomba és nekem is kéne fordítani
Lehet nem volt képük ott is felhúzni, így akinek van annyi esze az még megkaphatja annyiért, a többség úgy is csak a játékban nézi
Csak úgy eszembe jutott. Jöttünk hazafelé Erdélybõl a túrázós társasággal, és a kisbusz (VW Crafter) klímakompresszora egész hazaúton hangoskodott. Szerencsére nem volt idegesítõ...csak állandó fordulaton. Amúgy kellemes, egyhengeres, kétütemû sportmotor-hangon kiabált.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Akkor még a koldulást is félmunkával végzik :-D

A weboldalon még 8000 mindkettõ<#nevetes1>

Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete

Ennyi a véleményem (kép): #85566

Balathruin

Nem igazán.
és érdemes megvenni a carrera gt-t? ellenfele a zondának/F1-nek?

Adják az ívet a játéknak.. 8600 lett a Carrera GT és 8400 a Cinque Zonda

addig is lehet fikázni

<#levele> remélem mûködik
Szerintem ne írj ilyet...

Balathruin