Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Írtam nekik, majd meglátjuk mit reagálnak.
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
Merre milyen idõ van?
Erre mifelénk az uton 5 centis víz áll 😊 (Szabolcs megye)
EA Support NFS World
Angol nyelvtudás szükséges. De, magyarul is megpróbálhatja.
Balathruin
Simraceway: tigris013
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Balathruin
Balathruin
TCMCHRIS kösz az infókat.
HUNNFSKILLER ha küldök szöveget privibe, akkor lefordítod?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
hülye kérdés, de a Gift-ek között nézted az autókat?
#86125 Szevasz Ryan! <#integet2>#integet2>
Balathruin
Látom hiba van a boost vásárlásnál, de jó hogy tegnap nem vettem. Éppen ma írtam nekik megint hogy kivág lobbí után csak észreveszik
Log in
Contact Us, jobb oldalt
vagy erre a linkre katt https://help.ea.com/en/contact-us/ask?product=need-for-speed-world
Beírod angolul mi a gond
Stb, angol nyelvtudás szükséges
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Hallottam ezt a mendemondát, hogy a 8000-hez az Eclipse nem jár, tehát nemzetközi a hiba, elõbb-utóbb meg kell adniuk.
Én tegnap vettem 8000 boostot, Lengyelen keresztül, de az ajándék autót még most sem kaptam meg. Minden mást igen. A car pack hópihés porschét adott, a matrica is megvan, de a Mitsu elit az sehol. Reklamálnom kellene valahol. Mivel angolul nem tudok, megint a régi cimborámhoz kell fordulnom. Remélem utólag jóváírják.
Azzal játszadoznak - így egyedül, fejlesztõgárda nélkül - amivel tudnak.
Balathruin
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Balathruin
Valaki még Team Escape futamokra?
DISCORD: grimanddark
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
apropó mikor jössz vissza eleget ettél már 😄
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Balathruin
DISCORD: grimanddark
Ugyanígy REXINFERNUM used team evade felírás volt.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Mindjárt kiakadok erre a játékra...
Bocsi DRIVERKILLER30. Kidobott azzal a 4 órás bannolós baromsággal a játék.
Majd valamikor megyünk LOOP-ozni, ma már sajna nem érek rá, mire letelik az a 4 óra.
Köszi a játékot
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Balathruin
Balathruin