94802
  • Quqa
    Ha sikerül megfelelő tuningot találni a kis kabrioba szívesen venném ha megosztanád velem, lehet hasonló kéne bele, mint a kis T2-es Carrera RSR-be, bár az csak 3,0l-es nem 3,4-es de az is 6 hengeres boxer (ha nem tévedek). A tuningtól remélhetőleg a villamos szerű fordulását nem veszti el.
  • nfsmw4ever
    Ezer köszönet és hála! Asszem meggyőztél :-) Pontosabban csak megerősítetted a szerzési ösztönöm. Tényleg tetszik, bár HP-ban nem volt a kedvenceim között. De itt megfogott. Asszem be is ruházok rá. Van egy kosár T2 alkatrészem, úgyhogy lehet majd kísérletezni vele. Az RX8 - 09 volt ilyen nekem. Kellett de nagyon. Hát jó kis gép az is. Kevésbé rutinos sofőr alól a rettegett MR2-őt is ki lehet rugdosni vele. Gyenge a nitró meg a perfect start, de elég hamar felkúszik a végsebességre és ott stabilan vezethető. Ha csak hasonlóan jól össze tudom pakolni a roadstert, akkor élmény lesz vele küzdeni.
  • Quqa
    Boxter-el érdemes foglalkozni nem csak szép és kabrio de ebből a márkából (és az összes többitől is) a legjobban forduló típus. Olyan E30 szerűen fordul csak sokkal precízebben. Kicsit felrántva lehet versenyképes járgány faragható belőle nem lesz egy mindent verő típus az Europátol is gyengébbet megy és a nitroja is kevéske. Sebességek Porsche 306 és 330 Lotus 304 és 338 utóbbiak NOS-al (alapon). A Panameratól fényévekkel jobban fodrul viszont gyengébb ettől is a nitroja, erről több infóm nincs mert már fel lett tuningolva és így sokkal gyorsabb.
  • lamberta100
    Oké... Köszi :)
  • chris1997
    Akkor egy másik Accountoddal lépj be(ha nincs csinálj egyet), ha azzal nincs gond, akkor Support, mert gebasz van az accoddal.
    Vagy ha azzal sem, akkor vagy Operációsrendszer, vagy egyéb hardver gond van.
  • adamatts
    akkor a windowsot kell újrarakni pajti az mindennek jót tesz
  • lamberta100
    Hát az a nagy igazság hogy azzal is próbálkoztam már vagy 4-szer... és ugyanezt írja ki.
    Jah, és már kitörölni sem tudom mert kiírja hogy Runtime error
  • chris1997
    Korlátozott?
    Amikor csak Level 10-ig lehetett eljutni? Húú az de régen volt(kb 1,5 éve :) ). Hát akkor itt ténylge az Uninstall tud segíteni(ha fog)
  • lamberta100
    De az az igazság hogy az EA-n is írtam de senki sem válaszol. Hardver probléma?
    de emlékszem régen mikor kijött akkor korlátozott volt a játék de simán felment és be is tudtam jelentkezni.
  • chris1997
    1. Hardver probléma
    2. Beszélj a Supportal
    3. Reinstall és újraletöltés

asszem ennyit tudok javasolni..
  • lamberta100
    Sziasztok!
    Valaki segítsen nekem, kérem! Meg fogom hálálni a játékkal kapcsolatban valamivel.!!!
    Nem tudom elindítani a játékot mert a következőt írja ki: There has been an error starting the application. Please contact Customer Support if the problem presists.

Előre is köszi!!!
  • nfsmw4ever
    Hello Mindenki!
    Egy kis véleményezés kellene nekem. Az új porsche roadster milyen autó? Vezethetőség, stabilitás és a nitrója érdekelne. Panamérám van. Ahhoz képest jobb-e vagy rosszabb. Az nekem kicsit olyan mint egy hajó.
    Előre is köszi!
  • adamatts
    ráadásul igen de az egy kicsit furcsa volt hogy elise elgyepált pici ultrával 2:08-as idővel
  • Undertaker189
    Ráadásul Ezüst kártya :D
  • adamatts
    első versenyen szerzett ultrám Chinatown Tram a pálya ha valaki megkérdezné

• chris1997
    Nagyon szép "pingálás" volt, csak az oldalával kötekednék..
    Kaszni, hát igen..
  • tutuhawer #25609
    Emlékszik még erre valaki?

még ma is az egyik legkiválóbb, legafaszább pingálásom. A bodykitet meg kérném vissza, de nem lehet sajnos.
  • tutuhawer #25608
    odaböffentettem a nitrót vele néha kanyarban is, és csak a pro tuneed gumi és rugó mentette meg a seggem. Egyet tudok: sokkal komfortosabban megyek a napokban a nagy M3 E92-vel. Remekül érzem, végtre... Állítóéag a csalások is kicsit ki vannak nyomva, úgyhogy dörzsülöm az időket, ahol kedvem tartja éppen, igyekszem hitelesen okoskodni a nagy BMW-ről. A 3 kék 3 piros bizonyosan jó abba, de én a motort pirosra cseréltem, és köszönöm, megtartom.
  • noblem1983
    Úgy-úgy ,veszélyes a dolog de lassú kanyarokban nagyon jó el lehet dobálózni vele, néhány napja ezért vesztettem egy ultra E30 ellen mert végzetes volt az egyik nitrózás
  • tutuhawer #25606
    szevasz, trükkös az MP4, megmondom, miért:
    volt benne elég erős 3 kék 2 piros és a medion gumi, de csak majdnem, de valahogyan nem tetszett, szóval elkezdtem szétbarmolini. sárga motorral hajtom, nagyon rendben van, elégedett vagyok. A gumim medion tuned, igen, sárga. Ami ide illik, hogy van olyan barátom , aki teljesen pro tuned 3 kék 2 piros +sárga gumival letépi a pofáját bárkinek a McLarennel. Szóval olyan rossz az nem lehet. 3 kék, 2 piros, és a medion gumi rendben van, rám ne hallgass, mert mondom, szétbasztam azt a szar MP4 lejátszót. H kell farázsbeálló, a murcielago után azt adom el
  • Quqa
    Tutu inkább arról beszelj mikor leszel fent és meddig, mehetnénk párat úgy 4-5 arccal innen már unom a multikat. Jönnek ezekkel az ultra szörnyekkel és még így is leramolnak mert vezetni azt nem tud némelyik.

noblem1983
    Jó a P gumi csak annál nem szabad elvenni a gázt kanyarban (különösen nitrozva) nekem is van hasonló 911 és akkor kifarol. Az tény S-val sokkal stabilabb.
  • noblem1983
    A Mclaren MP4-en milyen gumid van (sárgára tippelek)vagy akár a színsort is leírhatnád ha nem hadititok mert én piros gumival+felfüggesztéssel használom de néha úgy eldobja magát viszont pl ocean view-en nagyon jó ahogy most van vagy egyéb kanyargós pályán csak óvatosan kell néha nitrózni
  • Quqa
    HS-en nem nagy szám, 1,50-55-öt simán lehet menni még 2000 GT-R-el is (minden nélkül), de itt pont nem ez a lényeg, mert az egy TEAM és még így is egynémely ökrök elkezdenek ramolgatni, nitrozni, tankozni stb. csak kérdem én minek is.?!
  • chris1997
    Ez meg a másik....
  • tutuhawer #25601
    ezek nem idők, mert senkit se érdekel. Én azt tudom, hogy majdnem lenyomtam 2 perc alá a versenygépemet az olasz negyedben. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy van pofám a belvárosban is eltolni a nitrókat, de sajnos csak utcai motorom van :( Az idő, a HS nem idő. TCMBALU-nak nyilván csak azt tudom üzenni, hogy ő még csak nem is látott hackert. Amit én a magam eszével időnek mondanék, az a diamond and unionon az 1:16 a BMW M3 E46-tal, közel sem pro tuned autóval. Felesleges HighStakesről időzgetni, mert a kutyát nem érdekli.
  • BENCE4
    szeva tutu
  • chris1997
    Akkor én is csaló lennék a Shelby SuperSnake GT500-as 1.53-as időmmel.. szép..
  • Undertaker189
    Felőlem aztán hihetsz amit akarsz haver, nekem utolsó dolog ami eszembe jutna az a hack, és utálom az összeset és utálni is fogom.... persze kibaxottul nem muszáj elhinni
  • Undertaker189
    Na leírom mielött kiszínezné, szóval TCMBALU szerint hacker vagyok, mert HSeztük erre juggerrel ellöktem egy traffikot és ahogy ő mondta "tovább gyorsultam" Szerinte hacker vagyok, meg mert RTRXel megyek 1:50 körülim időket... pff
  • tutuhawer #25596
    Szasz, csak egyértelművé tettem, hogy ne a Win rátámat nézd, hanem a WIn darabszámomat. Alt+F4-gyel én nem vádollak, de egy jótanácsot fogadj el tőlem, arra kérlek: veszítened kell versenyeket. Engem nem érdekel már,hogy ki hogyan játszik, de ha arra kerülne a sor, a nemzetközi vizeken elsüllyednénk. Ha megvádolnak téged alt+f4-gyel, nincs az az Isten, hogy újra soroljanak. Nem neked mondom, mert te nem nyomsz alt+f4-et, de aki nyomkodja, annak mondom, hogy a megnyert versenyek sokat érnek , de az el nem vesztett "nem versenyekre" senki se kíváncsi. Külföldön se. Sehol.

@Bence4: Szevasz Bence Gratulálok a motorhoz, egy biztos: ha olyat kapnék, törölöném a játékot a francba. Ma kaptam 14-8-0 ultra motort T3-ast, és betettem a Murciealagóba a 13-7-0 helyett. Nemm volt őszinte a mosolyom, na :D:D:D
  • BENCE4
    40 kör HS-csak race meg utcai tuned cucc bementem Spade streetre 5 kör medion tuned moci
  • JuhaAasz
    rohadjon meg minden olyan szerencsétlen játékos, akinek az autóversenyzés nem azt jelenti, hogy a pályán mész, ahogy bírsz, hanem kanyarokban, ívekben, falmentén nitróval sokkal nagyobb sebességgel a fal segítségével végigvezetve száguldani...így könnyű nyerni....
  • Quqa
    1.Apám te egy idióta vagy? Már bocs de Tutu leírta délután lesz fent mert este valószínű dolgozik.
    2.Nem fog alt+F4-et nyomogatni nem a stílusa.
    3.Nincs verhetetlen játékos és ezt értsd mindenkire rád és ő rá is, de hidd el megtesz mindent egy szarabb autóval akár egy ultra ellen is és lehet ő győz mert nagyon ismeri a pályák minden egyes porcikáját.
    4.Nem azért írtam vissza mintha meg kéne védeni de van egy határ ami már sok nekem is és valószínű neki is.
  • JuhaAasz
    @himtanhun:
    egy rossz szót nem mondott tutu, meg nem beszélt veled "úgy" se (rosszul vetted, csak nemtudom miért ) viszont a 25589-es hsz-edbe az utolsó sor, ami ilyen kinek a farka nagyobb stílusú, az nem nyeri el a tetszésem, ahogy másoknak se gyanítom. amit még gyanítok szintén, hogy tutu-nak nem fog tetszeni, hogy, ilyen nagyképűes hangzással a te részedről vonatkoztatód Ő-rá, hogy majd használ alt+f4-et...(nekem írnák, bántásnak venném). mondtam tegnap nem kell semmilyen rossz szó, indulat, szépen megkérded fut e veled párat, megveritek egymást 2-3x oda-vissza, gratuláltok a másiknak, megköszönitek és viszlát
  • Racing824
    Na én még ilyet nem láttam h valaki elkezdi hisztizni h jajj nem megy velem

Tutu nem olyan...ha lesz ideje biztosan kerül veled párat
  • HITMANHUN
    ja és ha nem hiszed hogy nincs szükségem alt + F4re kérdezd me JUHAAASZ barátomat ő majd fekvilágosit téged hogy hogy is mennek a dolgok én teljesen el ismertelek és tisztellek mert több mint 6 vagy nemtom 7 ezer mérkőzést mentél és enyi az oka hogy menni akartam veled semmi más !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • HITMANHUN
    de most nem értem hogy mért kell igy beszélni én csak egy tiszteséges versenyt akartam közted és köztem enyi az egész és hidd el innentől kezdve ha szeretnéd én is tudok veled igy beszélni de neked kellesz az alt + f4 et használni :) és csak éjfélkor leszek két napig mert dolgozom ugyhogy ha nem ma nem holnap mostmár ugy is sort keritek rád de majd ide ird ki hogy hányszor tudtál megverni ha megfogsz tudni egyáltalán !!!!!!!!!!!!!!!
  • Racing824

Grat még1x a mocihoz
    ..és köszönöm a futamokat
  • tutuhawer #25587
    lemaradt, hogy ilyen autóm van, ezzel tolom a futamokat; sajnos a fejlesztések nem voltak jók, visszább kellett vennem, és egyelőre több race és egy utcai alktrésszel megyek:
  • tutuhawer #25586
    bátorkodtam bólintani egyet este Délután talán online leszek, este offline, remélem, groupban összefutunk pár szóra, izzítsd a mikrofonodat. mindig mondtam, hogy nem a WIN %-ot kell nézni, hanem a WIN darabszámot. Nekem ugyanis van pofám öreg chargerrel magas pályán nyomogatni a readyt, mint valami őrült. Mindig volt képem a kedvenc Nissan gépeimmel magas pályán is nyomulni, egyszer pl 2:20-as idővel, 350Z-vel station and fisheren is nyertem :D Szóval a WIn darabszám a menő. senkit se érdekel, hogy hányszor nem kaptál ki, hanem az a tuti, ahányszor nyertél. Én is ki tudok lépni a lobbiból, vagy tudok nyomni alt+f4-et, vagy quit eventet, de arra senki se kíváncsi. A győzelmek meg jól mutatnak, na... főleg a jó sok :D
    viszlát a játékban